|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
12.4.2008 9:18:42   
katja_p

Ja, jaz sem bila 2.4. aprila stara 22 let in sem tako skoraj za rd zagledala user posted image . Želela sem si biti mlada mamica, se mi zdi, da mlajše mamice res lažje marsikaj prenesejo, samo na žalost nas je premalo jauser posted image
Sem pa tudi edina od prijateljic (z izjemo ene, ki je pri 21ih drugič noseča in so srečna družinica), ki bo imela otroka, pa čeprav so nekatere precej starejše. Malo sem jih šokirala, ko sem jim povedala, da bova začela delat na user posted image , so me pa podprle vseuser posted image

SIcer jih nimam 22, ampak se vseen počutim mlado nosečko oz. bom mlada mamica user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.4.2008 9:45:30   
jabi babi
punce.mene ste pozable dat na seznamčekuser posted image ,žal se sama ne znam,stara sem 27 let,pa pričakujem 1.otročička nekje 11.12.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.4.2008 9:47:59   
jabi babi
drugač pa tudi mene mal šraufa ob večerih,včasih čez dan pa sploh nevem da sm noseča.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.4.2008 9:50:39   
faka
Mene šraufa zjutraj, in to že od samega začetka. user posted image
JOOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako grdo vreme!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
12.4.2008 9:56:35   
vrtnica21

user posted image

(trenutno vpisanih 28. user posted image )

user posted image

PDP
   Ime         
(št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi     spol

user posted image x.12.   faka           (3. user posted image , 2user posted image )       29     1.UZ 23.4.    user posted image
user posted image x.12.   ancica        (1. user posted image , user posted image )      29          ?                ?
user posted image x.12.   luna            (2. user posted image , user posted image )      30          ?                ?
user posted image x.12.   inja2           (2. user posted image , 1. user posted image )     23     1.UZ 14.4.      ?
user posted image 1.12.   Anonim 1    (?. user posted image , ?. user posted image )       ?            ?                ?
user posted image 2.12.   Ana Luna    (2. user posted image , 0. user posted image )     28     1.UZ 10.4.      ?
user posted image 2.12.   Pikanai       (3. user posted image , 2. user posted image )     31     1.UZ 16.4.      ?
user posted image 3.12.   Sulfinija      (4. user posted image , 0. user posted image )     29     2.UZ 18.4.     user posted image
user posted image 3.12.   1olivija       (1. user posted image , 0. user posted image )     31    1.UZ  21.4.      ?
user posted image 4.12.   katja_p       (1. user posted image , 0. user posted image )     25    1.UZ 6.5.         ?
user posted image 4.12.   skorpika      (1. user posted image , 0. user posted image )    27    1.UZ 24.4.       ?
user posted image 4.12.   cipresa        (3. user posted image , 1. user posted image )     29    2.UZ 14.4.       ?
user posted image 5.12.   tany83        (1. user posted image , 0. user posted image )     24         ?                  ?
user posted image 6.12.   Anonim 3     (2. user posted image , 1. user posted image )       ?      1.UZ 23.4.     ?
user posted image 6.12.   Anonim 20   (2. user posted image , 1. user posted image )    27     1.UZ 15.5.       ?
user posted image 7.12    Anonim 4    (4. user posted image , 2. user posted image )     34      1.UZ 25.4.       ?
user posted image 8.12.   roal             (2. user posted image , 0. user posted image )     26      2.UZ 23.4.     user posted image
user posted image 9.12.   janney        (1. user posted image , 0. user posted image )      25     1.UZ 28.4.     user posted image
user posted image 9.12.   vrtnica21   (1. user posted image , 0. user posted image )      30      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 10.12. pike             (1. user posted image , 0. user posted image )        ?     1.UZ 14.4.       ?
user posted image 10.12. mam32       (1. user posted image , 0. user posted image )      31    1.UZ 21.4.       ?
user posted image 10.12. majcika       (2. user posted image , 1. user posted image )     28     1.UZ   7.5.       ?
user posted image 10.12. jabi babi      (1. user posted image , 0. user posted image )     27     1.UZ    ?          ?
user posted image 13.12. julijana       (3. user posted image , 1. user posted image )        ?      1.UZ 23.4.      ?
user posted image 13.12. *Mateja      (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ 15.5.      ?
user posted image 15.12. Anonim user posted image (2. user posted image , 1. user posted image )      ?      1.UZ 5.5.         ?
user posted image 15.12. tejci01        (1. user posted image , 0. user posted image )     26      1.UZ ?              ?
user posted image 15.12. _sanja_*    (1. user posted image , 0. user posted image )     22      1.UZ ?              ?

Z nami je pot začela: potička user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 405
12.4.2008 10:12:12   
inja2
Dobro jutro user posted image

Najprej čestitke vsem novim user posted image in dobrodošle med nami user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi full lepo, da ma user posted image mlado mamico, jaz sem tudi prvič rodila pri 22 zdej drugič pa bom pri 24, če bo vse po sreči... Tudi moje prijateljice še nimajo svojih otročkov

Tole vreme je pa res za user posted image upam, da bo kmalu kej boljše

Kakšnih posebnih težav tudi jaz zaenkrat še nimam imam pa čisto malo rjavega izcedka, upam da ni nič, sicer pa bo kmalu ponedeljek in prvi UZ user posted image user posted image user posted image . Že komaj čakam, pa moj user posted image tudi upam, da bo lahko šel zdraven...

Lep dan, čeprav deževen,

Inja

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 406
12.4.2008 10:15:36   
*Mateja
En lep pozdrav v deževno soboto. Upam da jo boste čimbolj izkoristile.
Jaz bom septembra sicer 23, vendar imam pa veliko znank, ki so rodile že pri 19, 20....tk da tle pri nas naokoli je kar veliko mladih mamic.
Kar se tega tiče, res upam, da bom lažje rodila. Tudi midva še nimava zrihtanega skupnega gnezdeca, bova pa začela rihtat tam julija, toliko da dam jest še izpite na faksu čez....
no zdj pa mal pospravljati, potem pa učit.
LP

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.4.2008 10:18:58   
tejci01
Ojla punce kako ste?
To vreme nam pa res nagaja,samo deeeeeežžžžžžžž. Jaz komaj čakam da bo posijal sonček.
Tudi jaz nimam nobenih problemov pri user posted image  ,razen to da sem prehlajena in imam 37,2 vročine. Danes ni bilo še nič rjavega izcedka tako da je blo tisto od utrujenosti. Res pa je da bolj počivam in delam vse bolj počasi.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.4.2008 11:01:40   
Erin
CIPRESA - čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image Sem šele sedaj zasledila, oprosti..
Upam da bo tokrat vse uredu, si tako super punca in ti tako zelo privoščim da Žiga dobi bratca ali sestrico..Naj te spremlja sreča...user posted image user posted image user posted image user posted image Prelepo user posted image ter zdravega user posted image ti želim...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.4.2008 11:52:36   
Sulfinija
Ojla!

No najprej vsem skupaj en lep pozdrav kljub kislemu vremenu.Sem komaj sedaj prilezla do računalnika,delala do sedaj ko en robot,še dober,da mi danes ni nič user posted image .
Velike priprave za jutršnji dan za moževbo 30.letnico.Sem razpakirala pecivo za v gostilno,za domov v šklatle,po 30.vrtnic sem hodila sedaj bom pa počasi v avtu nosila darilo,vse ostalo in pol le torto dvignem in pol zapeljem vse skupaj v gostilni kjer bo jutri rajanje.Jutri zvečer pa si boste že lahko ogledale slikice,ki jih bom dala v album.

Potem pozneje zvečer pa si bom vzela malo časa zase in za najino user posted image  pa se bomo cartali do onemoglosti.

Drugače se pa zanekrat počutim ok,le razpoloženje mi niha sto na uro.

Decemberke fanj mi bodite in pazite na svoje user posted image  in bušije,...

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.4.2008 13:10:09   
jabi babi
sulfinija zej se mi je pa zarad tebe user posted image zluštaluser posted image user posted image user posted image .kaj si pa kej lepga kupla svojmuuser posted image ?itak bo najlepše darilo dobu decembra ane???'fajn praznujte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.4.2008 13:13:04   
*Mateja
ej kdaj boste ve še ostalim sporočile veselo novico?

Neposredna povezava do sporočila: 412
12.4.2008 13:30:22   
CIPRESA
Hvala Erinuser posted image , ja sva upali da bova skupaj odštevali, no sedaj pa spet skupaj odštevava, le da imam jaz malo več za odštetiuser posted image user posted image

Tudi mi smo prehlajeni kar vsiuser posted image , kašljam kot nora in tamali tudi. Upam da  hitro mine to slabo vreme in ta prehlad.

sulfinija lepo praznujte, midva imava tudi letos oba 30 eden junija eden decembra. Mal pofotkaj pecivoin torto no, men se tolk lušta neki sladkega, vsaj za oči nafutrat bouser posted image user posted image

Pa o razpoloženju raje nebi, tudi mene vedno bolj zvija, v ponedeljek moram še v službo in potem ob 12h pregled, upam da o vse vredu, do takrat se bom pa še treslauser posted image Ja nemorem iz svoje kožeuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
12.4.2008 13:33:41   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja

Jaz bom septembra sicer 23, vendar imam pa veliko znank, ki so rodile že pri 19, 20....tk da tle pri nas naokoli je kar veliko mladih mamic.
Kar se tega tiče, res upam, da bom lažje rodila.

Ah jaz pa nevem če to kaj drži. Ko sem rodila Žiga sem imela 26 let pa sem rojevala 13 ur in poluser posted image A potem si pri 26 že tolk star da te skup vleče in se ne odpirašuser posted image user posted image   Upam da te teorije ne držijo ker potem mi zdaj pri 30-ih sledi 20urni poroduser posted image -pobral me bouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
12.4.2008 14:04:01   
Sulfinija
Cipresa,moj je imel 30.let včeraj,jaz pa jih mam junija sma isti letnih,avgusta pa peto obletnico poroke,dojenčka pa bomo dobili decembra juhu nisma dobro izračunala,čeprav sma se za najino user posted image  borila od najinega 25.leta,drugi mesec maja bi bilo pet let boja in truda.

Ja veste da bom pofotkala vse kar bomo imeli tam.

Kupila sem mu debelo verižico iz zlatarne celje,mobitel,in 30.vrtnic,torto knjigo zaprto z tremi čarobnimi vulkani gor,pet sort peciva in še ene punč rezine,ter čestitko v radio.Lepo darilo,kajne?

Sedaj pa šibam k babici potem pa k slaščičarki po torto,nato pa vse skupaj odpeljem do gostilne kjer bomo jutri feštali.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 415
12.4.2008 14:11:13   
katja_p
SUlfinija, ti si si pa dala dela user posted image  lepo praznujete jutri!

Js sm pa danes tako malo čudna. Moje razpoloženje je čisto kontra prejšnjim dnem. Najrajš vidim, da me vsi pustijo pri miru in mi noben nič ne reče, ker se mi prav ne da pogovarjat s kom. Pa še vreme je rako bedno ... Upam, da bo jutri kaj bolš.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.4.2008 14:27:12   
*Mateja

Ah jaz pa nevem če to kaj drži. Ko sem rodila Žiga sem imela 26 let pa sem rojevala 13 ur in poluser posted image A potem si pri 26 že tolk star da te skup vleče in se ne odpirašuser posted image user posted image   Upam da te teorije ne držijo ker potem mi zdaj pri 30-ih sledi 20urni poroduser posted image -pobral me bouser posted image

[/quote]

o boga reva, 13 ur in pol...jest ne vem če bi zdržala...no pol zgleda teorija o mladosti res ne vzdrži user posted image
mogoče boš pa zdj v eni uri fertik, ker si se v prvo tok namatrala....držim pesti, da bo čimprej mim...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
12.4.2008 15:40:11   
_sanja_*
Caw punce!

Še vedno nisem uspela prebrat vsega za nazaj, kar sem zamudila, ker nisem od začetka z vami.
Men se tud zdi čudno to vreme joj. Za nikamor ni, sploh ne morem ven. Drugač se kr fain počutim, prej me je malo trebuh bolel, ampak je minilo.

Sulfinija, lepo praznujte!
O Katja, sem videla, da si Celjanka, če bo vse po sreči se pa mogoče srečama v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.4.2008 17:19:13   
CIPRESA
O šit Sulfinija si se pa res namatralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Skoraj 5 let sta se matrala, kapo dol punca jaz bi bila že brez volje do danes. Res daste nekatere kalvarijo čez in jaz mislim da se je meni podrl svet ker sva se matrala eno letouser posted image

Katja saj bo boljš, ob tem vremenu  res nemoremo biti dobro razpoloženi. Pri nas danes samo počivamo in papcamouser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
12.4.2008 17:25:58   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

O Katja, sem videla, da si Celjanka, če bo vse po sreči se pa mogoče srečama v porodnišniciuser posted image

user posted image  To sicer dvomim, ker js bom šla rodit v SG - to vem že skoz user posted image
Imam pa bolj občutek, da se bova srečali prej na kakem sprehodu visoko noseči al pa potem decembra z vozički user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.4.2008 18:24:59   
faka
Ah jaz pa nevem če to kaj drži. Ko sem rodila Žiga sem imela 26 let pa sem rojevala 13 ur in pol A potem si pri 26 že tolk star da te skup vleče in se ne odpiraš Upam da te teorije ne držijo ker potem mi zdaj pri 30-ih sledi 20urni porod -pobral me bo

To, že, ampak si lažje pretrpela teh 13 ur, kot nekdo pri 35-ih. Pauser posted image user posted image user posted image , realno gledano, user posted image 13 ur je nažalost kar pogosto, ker jaz sem oba rojevala po 13 ur. Zgleda, da je to kar tipičen porod, porod, ki ga lažje preneseš, če si mlajši. Vsekakor pa je vse odvisno od konstrukcije ženske, od velikosti otroka in od njegove lege v trebuhu in seveda še od marsičesa...

Jaz sem povedala le parim sodelavkam. Prijateljici le eni, ta druga pa mi danes ni verjela. Ma kako bo debelo gledala, ko bo kar trebuh vidla.user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.4.2008 18:28:28   
faka
Mami si še ne upam povedat, ker me bo kregala.user posted image user posted image Predvsem  zaradi tega, ker sta ta dva še majhna(6 in 4) tako, da mislim, da moja mama bo morala zvedet šele, ko se bo vidlo.  

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.4.2008 19:22:42   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
user posted image  To sicer dvomim, ker js bom šla rodit v SG - to vem že skoz user posted image
Imam pa bolj občutek, da se bova srečali prej na kakem sprehodu visoko noseči al pa potem decembra z vozički user posted image

Zakaj pa v SG? No, jaz nisem direktno iz Ce, tako da ni rečeno, da bom tam rodila. O tem je še prekmalu za razmišljat, me pa zanima zakaj si se odločila za SG?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.4.2008 19:27:36   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: faka

Mami si še ne upam povedat, ker me bo kregala.user posted image user posted image Predvsem  zaradi tega, ker sta ta dva še majhna(6 in 4) tako, da mislim, da moja mama bo morala zvedet šele, ko se bo vidlo.  

Zakaj te bo pa kregala? A ni najlepše, če je majhna razlika med otroci?user posted image

(odgovor članu faka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.4.2008 20:17:15   
tejci01
Zakaj bi te kregala? To si samo misliš. Sigurno bo zelo vesela. Jaz nisem vedla kaj naj naredim in pol sem se odločla da povem mojim staršem (ki so bili zelo veseli) in prijateljici. Drugi naj pa še malo ugibajo,ker moram počakat saj nisem imela niti še 1. pregleda. Verjetno bom ostalim povedala proti koncu maja.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......