5ra_28
|
Dobro jutro še od mene, PO DVEH DNEH NA RR... Je bilo bolj zgodnje jutro, ko sem se prijavila, sam....da vas jaz vse preberem...ojoj, tudi traja! Nisem sploh imela časa dva dni bit na netu, ker se je tolk dogajalo, tako da se za daljši post opravičujem, ampak, da mal počvekam za dva dni... Včeraj sem šla na CSD, kjer mi je prijazna (surprise, surprise... ) svetovalka razložila, da pred 60 dni pred PDP ne morem oddati voge, mi dala papirje in...se z izpolnjenimi ponovno oglasim tam 7.10. -točno tako, kot se mi je izpisal datum za oddajo vloge na spletni strani CSD Šiška). Šla sem tudi do zdravnika si uredit bolniško za ta mesec in ponovno podaljšanje preko komisije, potem sem 'pol nečaka' (od bratranca sina) mal pazila, da si je šla njegova mami nekaj urejat glede selitve. Dveletnika pa je super previjat, ko ti sam dvigne ritko, pomaga in nič ne kolovrati med previjanjem . Nakar sem se doma ponovno vrgla v vlogo Picasa (nadaljevanje poslikav sten ...fotoaparat sem posodila, tako da je vmesna faza slikana le s gsmom..ko se moj vrne iz službe z njim, si slikce naložim in vam jih pokažem). No, in ker so bili vsi ti opravki opravljeni PEŠ in je bilo hoje ohoho...(saj sva pred kratkim prodala en avto, ostal trenutno sam eden), mi je bil dodatni 1,5 km (v eno smer) do trgovine Kik, kot sem načrtovala, bil kot pot na Triglav (pa sem bila že 2x). Tako, da Katja..nisem uspela prit do trgovine . Takoj za tem v Avstrijo po pohištvo na naju (zadnjič ni šlo vse v avto ), pa v materinsko šolo, pa kupit hladilnik (ki sva ga imela nagledanega že od marca ali aprila - zdaj pa je moj, moj ). Vmes pa je še moj dobil klic in ponudbo za neko delo (no, v bistvo agencija za fotografiranje reklam itd..), plačilo bajno (denar nam ne smrdi ), tako da jutri pičiva v LJ na to snemanje, dan pa se je s tem zaključil popolno! Materinska šola že skoraj zaključena in mislim da se zelo razlikujejo po vsej SLO, glede na to, kar si pišemo, kaj vse tam slišimo... Čaji od Tekanne....jaz sem na prvem UZ pregledu dobila polno literature, brošuric in vzorčnih čajev od Tekanne...Pregnancy Tee, Baby Tee in Breastfeeding Tee. Probala sem sam prvega. Logično . Pa je dober ja! Dobiš pa jih verjetno le v dobro založenih trgovinah. Jaz imam tudi namen rodit brez EA! Saj več kot žal, mi ne more bit! Grem še zdaj mal pregledat, kaj vse se še hotela komentirat...