|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
25.9.2008 9:04:52   
5ra_28
Dobro jutro še od mene, PO DVEH DNEH NA RR... Je bilo bolj zgodnje jutro, ko sem se prijavila, sam....da vas jaz vse preberem...ojoj, tudi traja! user posted image  
Nisem sploh imela časa dva dni bit na netu, ker se je tolk dogajalo, tako da se za daljši post opravičujem, ampak, da mal počvekam za dva dni...

Včeraj sem šla na CSD, kjer mi je prijazna (surprise, surprise...user posted image ) svetovalka razložila, da pred 60 dni pred PDP ne morem oddati voge, mi dala papirje in...se z izpolnjenimi ponovno oglasim tam 7.10. -točno tako, kot se mi je izpisal datum za oddajo vloge na spletni strani CSD Šiška).  

Šla sem tudi do zdravnika si uredit bolniško za ta mesec in ponovno podaljšanje preko komisije, potem sem 'pol nečaka' (od bratranca sina) mal pazila, da si je šla njegova mami nekaj urejat glede selitve. Dveletnika pa je super previjat, ko ti sam dvigne ritko, pomaga in nič ne kolovrati med previjanjem user posted image . Nakar sem se doma ponovno vrgla v vlogo Picasa (nadaljevanje poslikav sten ...fotoaparat sem posodila, tako da je vmesna faza slikana le s gsmom..ko se moj vrne iz službe z njim, si slikce naložim in vam jih pokažem). No, in ker so bili vsi ti opravki opravljeni PEŠ in je bilo hoje ohoho...(saj sva pred kratkim prodala en avto, ostal trenutno sam eden), mi je bil dodatni 1,5 km (v eno smer) do trgovine Kik, kot sem načrtovala, bil kot pot na Triglav (pa sem bila že 2x). Tako, da Katja..nisem uspela prit do trgovine user posted image .
Takoj za tem v Avstrijo po pohištvo na naju (zadnjič ni šlo vse v avtouser posted image ), pa v materinsko šolo, pa kupit hladilnik (ki sva ga imela nagledanega že od marca ali aprila - zdaj pa je moj, moj user posted image ). Vmes pa je še moj user posted image  dobil klic in ponudbo za neko delo (no, v bistvo agencija za fotografiranje reklam itd..), plačilo bajno (denar nam ne smrdiuser posted image ), tako da jutri pičiva v LJ na to snemanje, dan pa se je s tem zaključil popolno! 

Materinska šola že skoraj zaključena in mislim da se zelo razlikujejo po vsej SLO, glede na to, kar si pišemo, kaj vse tam slišimo...

Čaji od Tekanne....jaz sem na prvem UZ pregledu dobila polno literature, brošuric in vzorčnih čajev od Tekanne...Pregnancy Tee, Baby Tee in Breastfeeding Tee. Probala sem sam prvega. Logičnouser posted image . Pa je dober ja! Dobiš pa jih verjetno le v dobro založenih trgovinah.

Jaz imam tudi namen rodit brez EA! Saj več kot žal, mi ne more bit! user posted image

Grem še zdaj mal pregledat, kaj vse se še hotela komentirat...

Končno smo trije:)

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
25.9.2008 9:18:28   
pike
dobro jutro,
pri nas dežuje vendar sem vseeno šla malo ven na zrak.
Spanje - še slabše kot včeraj, eno samo premetavanje tak, da bom mogoče čez dan nadoknadla.
Danes se bom po dolgem času pustila malo razvajati in bom šla na pedikuro. user posted image
Tudi meni bi se zdaj prilegel babji čvek ob dobriuser posted image . Škoda, da se popoldan v Celje ne morem pripeljat. Bomo pa zato malce tukaj počvekale.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
25.9.2008 9:36:03   
5ra_28
Aja, če zgoraj (kao Bog) nekdo ne sedi in se mi smeji...v torek sem se tako pohvalila, da ne rabim ponoči hodit na WC in da je zgaga izginila. Ravno tisti dan me je zvečer zgaga butnila 2x močneje, kot običajno, jaz pa brez donata in ne ravno v trgovini, pa ponoči sem šla kar 2x na wc! Toliko o hvaljenju. Bom zdaj, ko je spet vse po starem - dobro,  kar tiho. user posted image

Zanositev: si izžrebala kako fajno srečko v Merk***? (da ne bo preveč reklame..user posted image ). En tip je v torek nakupil za 1.400€, izžrebal pa 99%. Sem se kar na tebe spomnila, ko mi je moj to povedal. Je imel pač lucky day!

Katja..tudi jaz sem hotela najprej poslikat stene s grafoskopom, pa poznam sam eno osebo, ki ga imajo. Oni pa ga imajo v sejni sobi in je stal čez star milijonček. Pa se nisem spustila v takšno tveganje, da si ga sposodim. user posted image  Mal povprašaj, mogoče pa ima kdo doma kakšnega navadnega.

Julika...Za Kik v SLov. Bistrica domnevam, da je odprt, če pa piše na zadnji strani reklamnega kataloga. user posted image  (Žolgarjeva 12, pri Lidlu)

sanja...reklamni katalog od KIK je prišel po pošti ja. Sam par strani, tako kot vse ostale reklame.

Vitamin C in vroča voda...to so že od nekdaj pravili, da se efekt vitamina C v vroči tekočini zmanjša. Se pa spomnim prvega letnika faksa, ko je kolegica študirala mislim da farmacijo in rekla, da so delali poizskus vitamina C v več temparaturah vode in da je to 'dejstvo' izpadlo za laž. Da se koncentracija ali kakovost ni zmanjšala. Sem pa 90%. user posted image

Katja...te kasete za koše za plenice imajo starostne razrede (tako kot plenice)...po čem pa postavijo kriterije, pa mi ni niti približno jasno...po teži kakcev?? user posted image

Obrat otročka... meni je tudi znano, da se mora do 35.tedna obrnit, ne pa v 22. tednu. Takrat mu je najboljše, ko noter kolovrati v vse dimenzije, ker še ima prostor.  user posted image  Meni je G rekla, da do 35.t počakava, potem pa se pogovarjava dalje (CR itd..), zdaj sem pa v 30. Upam da ne bo čakal na zadnji danuser posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
25.9.2008 9:41:33   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sanjalo se mi je, da sem rodila - tega v sanjah sicer ni blo, ampak potem, da je bil otrok že kr po porodu, ko sm pršla domov, ful velik, da je že kr govoril, kr vstal v posteljici in se lahko že nagnil čez ograjico ...

To pa je bil WUNDERKIND. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Blackcoffee, ti pa si imela pravo nočno moro. Sam jaz sem takrat, ko je MoonEve rodila, tudi čez kak dan ali dva sanjala, da sem rodila in da nisem še imela nič doma za bebico (razen tistih par stvari, ki sem jih takrat res le imela), in da posledično ni imel nič za oblečt!user posted image  

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
25.9.2008 9:46:59   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Kakšne se vam kaj zdijo materinske šole? Pri nas je bilo hecno, ker je bilo uvodno predavanje o tem, kako ženska postane noseča...
...najbolj mi je bilo všeč predavanje zobozdravnice - kaj reči in česa ne otroku, ko ga navajamo na ustno higieno. To sem si najbolj zapomnila.

očitno se res te šole za bodoče starše ralikujejo... pri nas smo ravno včeraj zaključili s predavanji.. danes imamo le še praktični del - vaje, kjer bodo partnerji tudi dobili potrdila.
..nismo pa imeli vključenega predavanja zobozdravnika.. in ti bom Splet.Ka zelo hvaležna, če nam napišeš, kaj je tisto, kako pripraviti otroka - kaj mu reči, na kakšen način ga pripraviti na ustno higieno in česa mu naj ne govorimo.
so morda povedali tudi kako otroka pripraviti na zobozdravnika?!

lp

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
25.9.2008 9:47:42   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Tudi meni bi se zdaj prilegel babji čvek ob dobriuser posted image . Škoda, da se popoldan v Celje ne morem pripeljat. Bomo pa zato malce tukaj počvekale.

Kaj ste 'okolica Celja' kaj zmenjene že??? Jaz sem zasledila le za Ljubljano.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
25.9.2008 9:56:05   
Splet.Ka
O zobozdravnici na materinski šoli:

1. Pomembno je bilo to, da nam je povedala, da smo nosečnice upravičene do brezplačnega zaščitnega premaza za zobe. Ko sem bila prvič noseča, je to sicer stalo 12.000 SIT, koliko je zdaj v evrih, ne vem. Je pa rekla, da marsikatera tega ne ve in ne izkoristi. Jaz sem šla prejšnji teden, to pa delajo tam, kjer so sicer preventivni zobozdravstveni pregledi za otroke.

2. Pomembno je tudi, kako otroka motiviraš za umivanje zob. Nikoli ne smeš "groziti", da če si ne bomo umivali zob, bo treba pa k zobozdravniku. Ker prvi obisk pri zobozdravniku je že pri dobrem letu in ni fino, da otrok misli, da mora tja "za kazen". Nam so rekli, da otroku pač razložimo, da bomo pokazali zobozdravnici, kako lepe in zdrave zobke imamo, ker si jih skupaj tako pridno čistimo.

Upam, da kateri pride pravuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
25.9.2008 10:31:00   
_sanja_*
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image

Joj, zadnje čase pa tako fajn spim...user posted image user posted image
Na wc sem spet šla samo 3x, čeprav mi je mehur skoraj razneslouser posted image , ampak se mi ni ljubilo vstat. Zaspala sem pa tudi vsakič v sekundi, ko sem prišla nazaj v posteljo.

Kaj vam vela, ko imate že skoraj vse MŠ za sabo... Jaz bi tudiuser posted image Pa me je mislila zadnjič naročit šele v novembru, no potem sem tečnarila, da je prepozno in zdaj imam 28.10.user posted image

5ra: ne, nismo še zmenjene. Pike je najbrž mislila za LJ.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
25.9.2008 10:45:13   
zverinca
joj mene tudi ponoči mehur zbudi, sicer le enkrat, amprak takrat pa šele ko me že vse boli, ne vem kao to da se ne zbudim prejuser posted image user posted image

sanje: jaz sem eno noč sanjala da dojim tegale mladiča, ki ga še nosim pod srčkom. Sem se zbudila s solzami sreče na očeh in nasmeh se me je držal cel dan, še danes me zaščemi ko pomislim na touser posted image
No eno drugo noč sem pa sanjala, da me moj zapuščauser posted image in to zaradi naše družinske zobarce!!?? WTF!?user posted image user posted image in tisti dan po teh sanjah ni bil prijeten, en čuden priokus...

Mi smo našo prvorojenko čist lepo navadli na zobke umivat, itak hoče bit vedno in povsod zraven, vedno naju opazuje pri vsakodnevnih opravilih in povsod sodeluje, tako da je tudi osebna higiena njej ful zanimiva. Pa od začetka umivaš pač s prstom in cunjico ali naprstniki prav za to, kupili smo ji tista grizala kot krtačke, enkrat pa sem jo prav zmotivirala, da sva šli v DM le po njeno novo zobno krtačko. Kakšno veselje. In si punca zjutraj in zvečer sama umije, jaz ji potem le pomagam, da jih konkretno skrtačim. Sedaj ima tudi že svojo zobno pasto. Zelenouser posted image Kakšno veselje.
Z zobarjem smo imeli pa OK prvo izkušnjo, potem pa je pri 1.5letih padla in si odlomila enkouser posted image takrat pa je bilo treba jo na močno prijeti, da so zobek zaščitili, pozneje odprli - ker je odmrl, in od takrat dalje imamo kar problem z zobarjem. Sicer razume, da gremo samo pokazat zobke, učim jo kako dela lev, v stili 'AAAGHHR', da na široko odpre usta (ta nasvet si zapomnite za malčke, ker tako tudi olajšamo potem pregled grla pri pediatru, če otrčiček pusti pogledati v grlo), in da lahko pogledaš. Je pa pri zobarju vedno vseeno jok. Ko bo večja bo lažje, jaz se sama zobarja ne bojim in bi to rada prenesla na njo, zaenkrat ji lahko le razlagam, kdaj pa bo dojela in razumela, mi verjela da ni nič hudega, pa bo prinesel čas.

brezplačen zaščitni premaz?
prvič slišim!! se bo treba pozanimat kje v LJ to delajo...

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
25.9.2008 10:58:29   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
...Blackcoffee, ti pa si imela pravo nočno moro...

..tiste more so bile kar mučne, ja... user posted image
včeraj, ko smo zaključili s predavanji, sva potem šla z ljubim še na ogled porodnih sob.. nič kaj privlačne niso! po preletu le-teh, sem se takoj odločila za alternativno porodno sobo, kjer bom lahko muvala do konca, če bom zmogla... pa tudi dosti rekvizitov je na voljo, kar mi je všeč - za razliko od klasične sobe.ž

Splet-Ka hvala za razlago!

punce.. ne vem ampak meni se zdi, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj zaskrbljena postajam. pa ne toliko zaradi samega poroda, ampak bolj zaradi tega, kako bo otrok dejansko vplival na moje življenje. skrbi me ali bom kos tej odgovorni situaciji. imam rada mačke.. toda zavedam se, da otrok še zdaleč ni mačka.... in bo zahteval vso mojo pozornost. z ljubim ne bova živela skupaj..  kakorkoli - podrobnosti ne bi razlagala...
to kar me najbolj skrbi je to, kako bom polnila svoje baterije. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 25.9.2008 10:59:11 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
25.9.2008 10:59:10   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

joj mene tudi ponoči mehur zbudi, sicer le enkrat, amprak takrat pa šele ko me že vse boli, ne vem kao to da se ne zbudim prejuser posted image user posted image

Mene tudi vse boli od polnega mehurja, kot da bi en dan prej s kakšno hudo aerobiko pretiravalauser posted image .

Drugače imate pa zanimive sanje. Jaz sem med prvo user posted image  tudi živo sanjala, kako sem takoj po rojstvu rodila našo pikico (ki je bila v sanjah fantek). Ampak res tako živo, kot da bi bilo resuser posted image .

Kaj bo za kosilo?

Cvetim...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
25.9.2008 11:02:48   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

punce.. ne vem ampak meni se zdi, da bolj ko se bliža datum poroda, bolj zaskrbljena postajam. pa ne toliko zaradi samega poroda, ampak bolj zaradi tega, kako bo otrok dejansko vplival na moje življenje. skrbi me ali bom kos tej odgovorni situaciji. imam rada mačke.. toda zavedam se, da otrok še zdaleč ni mačka.... in bo zahteval vso mojo pozornost. z ljubim ne bova živela skupaj..  kakorkoli - podrobnosti ne bi razlagala...
to kar me najbolj skrbi je to, kako bom polnila svoje baterije. user posted image

Meni je otrok življenje postavil na glavo. Pa ne v slabem pomenu besede. Ampak nič več ni bilo tako, kot je bilo. Ampak smo skupaj potem navade, rutino, način vzgoje, pač vse, celo življenje smo si organizirali drugače, tako da ustreza naši mali družinici. Sicer je trajalo nekaj časa, da smo se znašli in stvari začeli početi bolj samozavestno. Ampak smo bili kmalu "na konju".

Za svoje baterije pa ne skrbi. Najprej bodo zate skrbeli hormoni, potem pa se boš v materinski vlogi že sama toliko znašla, da si jih boš znala naponiti. In potem bo prišla še pomlad, ki nas bo napolnila z energijo...super bo. Komaj čakamuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
25.9.2008 11:02:52   
Anonimen
Torej, da ne bo zmede ... Ljubljančanke (in iz okolice) ... danes ob 17:00 v City Parku v 1. nadstropju lokalček Pod vodo ... kako se bomo prepoznale? Po velikih trebuhih, ali čem drugem? user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
25.9.2008 11:06:46   
Splet.Ka
Da ne boste pozabile potem poročati o srečanju...ostale želimo vse podrobnosti, kajne?
user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
25.9.2008 11:13:45   
julika
Julika...Za Kik v SLov. Bistrica domnevam, da je odprt, če pa piše na zadnji strani reklamnega kataloga. user posted image  (Žolgarjeva 12, pri Lidlu)

hvala za info.sem že bila včeraj v kik-u.je izgledalo kot da je bila včeraj otvoritev.kupila hlačke in puloverček zauser posted image .imajo pa res nizke cene.samo sem zaradi gužve le na hitro preletela trgovino.si bom naslednjič vzela več časauser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
25.9.2008 11:17:14   
pike
ojla,
ja jaz sem se malce zmotila  in sem mislila, da se v Celju dobite. V glavnem veliko užitka ob dobri kavi in družbi vam želim. Je pa ravno ta pravi dan za kofetkanje kje na toplem, ker veni mene zebe.

Kakšne velikosti bi naj kupile te pleničke za enkratno uporabo. Jaz mislim, da bom kupila 1 x Newborn, 1 x pa večje - nad 3kg. Naslednjič bom G malce vprašala kakšna je kaj približna kilaža naše pupe.
Kaj če seuser posted image do 35 t ne obrne z glavico navzdol potem ti predlagajo CR?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
25.9.2008 11:19:03   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

no tkole, jaz sem ljubiteljica psovuser posted image in če ti lahko rečem v živalskem jeziku: če imaš rada muce, počakaj da dobiš svojega mladička, ki je od začetka nebogljen, čisto prepuščen mamici in očiju, potem pa te iz dneva v dan preseneča, razveseljuje z razvojem. Kot da bi se tvoja ljubljena muca razvijala še naprej, ne le do svojih mej.. in vsak dan se ob mladičku učiš, ga spoznavaš, spoznavaš sebe. Od začetka je res popolen preobrat, ki pa ti kmalu postane normalen in se niti ne spomniš, kako je bilo pred otrokom.
Tako, povedano v živalskem jeziku, da mi ne bo katera zamerila. user posted image

je pa res, da si po prihodu dojenčka še vedno vzameš čas le zase, pa ni to nič egoističnega, da jemlješ dojenčku čas, če boš ti zadovoljna sama s sabo boš veliko lažje skrbela za dojenčka. Pa če to pomeni le da greš sama v trgovino, ali pa da si v kopalnici privoščiš popolen tretma. Nekaj pač, kar te bo sprostilo in ti napolnilo baterije. Boš videla. Vse bo ok. user posted image

Otika, ja, trebuhi naj bojo danes vidni pod vodo... joj, tam imajo takuuu dobre tortice!!  user posted image

kuhamo musako... no pečemo...

< Sporočilo je popravil zverinca -- 25.9.2008 11:20:22 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
25.9.2008 11:43:58   
5ra_28
Danes zjutraj sem se morala prav nasmejat, kako me je mali user posted image  v trebuhu presenetil. Ker je bil gsm z jutranjim alarmom na moji strani, sem se, ko je zazvonil, naglo obrnila iz desnegega boka na levega, da vzamem gsm in hitro nazaj na desnega, da sem mojemu dala gsm. Pa ker sta bila tako nenadna hitra dva obrata, me je mali tako močno butnil 3x, pred tem pa nič, pa v naslednji sekundi nič... češ..."mami, kaj noriš ob taki uri in me budiš, pri miru bodi..." Hehe. Zadnjič sem nekaj podobnega o hitrih preobratih iz boka na bok in posledičnih premikih otroka prebrala tu na forumu, pa nisem kaj resno jemala. Zdaj pa.user posted image
Mogoče pa ga je noter v vodi mal premetalo, kot na ladji, pa se je sazo zbunil. user posted image user posted image user posted image

Je katera v bližini ljublj. Lesnine (Brdo) doma? Jaz grem jutr tja, (11:30h) pa imam čas, ker čakam da moj opravi nekaj...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
25.9.2008 11:50:45   
5ra_28
Aja, glede poroda in življenja, ki se obrne na glavo.....pa mene ni nič strah. Ni me strah poroda, ni me strah kako bom z dojenčkom, ko bo tak mali in odvisen od naju in kako se nama bo življenje obrnilo na glavo. Pa zdaj po malo razmišljam, da kaj pa če bom potem čist v šoku, ker bom vse jemala tako, brez strahu in skrbi....user posted image  . V bistvu prav komaj čakam vse skupj. Še seliva se (no, takrat se BOMO selili) po novem letu nekje, tako da je še več nekih pričakovanj, namesto mal strahu in skrbi. Verjetno bi bilo boljše, da bi bilo obratno. Da bi nek strah imela, potem pa ugotovila, da je bil nepotreben. Ne vem no. user posted image  Tako da, Blackcoffee, tud če te mal skrbi, boš potem videla, da bo vse ok. Še zmerom se nekak vse poklopi.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
25.9.2008 12:27:09   
katja_p

IZVIRNO SPOROČILO: pike

Kaj ste 'okolica Celja' kaj zmenjene že??? Jaz sem zasledila le za Ljubljano.

Zmenjene še nismo. Js sm bla zdle ravno z eno marčevko na pijački. Me bi se pa tud lahk dobile. Sej sm rekla, da smo se tri že spoznale na telovadbi. Kr dejte predloge, js sm ZA.

KIK: mislim, da bo res tam,ko je bil prej Big Bang. Sm dans se mim peljala, pa je v rdeči barvi že vse. A mogoč katera ve, a misli Müller tudbit še kdaj v CE? Ker tam se menda splača (poleg že itak milijon stvari) plenice kupovat.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
25.9.2008 12:29:27   
julika
v Müller-u se baje tud splača kupit otroško hrano (kašice pa to).

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
25.9.2008 12:29:41   
katja_p
Včeri sm pa mal cotke pa nogavičke in pleničke zlagala po številkah - sm neki stvari dobila (sicer za fantka user posted image , ampak bo pač imela kako modro stvar kdaj na seb user posted image ).
Da imam mal nasortirano, da vidim, kaj morm še kupit.

Za zimo je premal, če ima user posted image  v hiši oblečen body z dolgimi rokavi in in pajaca? Je treba kaj iz flisa še dat čez al pa kako mako majčko? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
25.9.2008 12:30:42   
CIPRESA
Evo bila pri anesteziologinji, ki mi je obrazložila vse v zvezi z epiduralno in vse v zvezi z ultivo. Vse pluske in vse minuse teh dveh zadev.
Moram rečt da sem kar prijetno presenečena ker je gospa govorila tako pozitivno in tudi kar se tiče zapletov in vsega pravi da so že na vse zaplete pripravljeni in ni bojazni. Svetuje mi bolj EA ker ni posledic oz. nobenih negativnih učinkov na otroka in tudi ker je bolj priznana že več let in poznajo vse zaplete da jih ustrezno rešijo. Ultiva je le nekoliko manj časa uveljavljena pri nas, polek tega tudi pri ultivi opiat ki ti ga dajo 85% prehaja preko placente na otroka in zato je malo bolj tvegana čeprav zapletov zaenkrat glede tega še ne poznajo.

Tako sedaj sem dobila vprašalnik da ga izpolnim, po 36t nosečnosti moram še nazaj v KR porodnišnico da mi odvzamejo kri da preverijo trombocite glede strjevanja krvi in potem če je vse O.K. jo lahko med porodom zahtevam.
Sama sem ji povedala d aje to zadnja oprijemljiva stvar ki se jo bom poslužila  za bolečine, ampak če bom spet  popolnoma zaprta in bom spet rojevala 1 dan potem ni druge kot da prosim za eno od možnosti.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
25.9.2008 12:34:15   
CIPRESA

Za zimo je premal, če ima user posted image  v hiši oblečen body z dolgimi rokavi in in pajaca? Je treba kaj iz flisa še dat čez al pa kako mako majčko? user posted image

Tudi jaz se to sprašujem ker Žiga je bil rojen Avgusta, takrat pa še ni bilo tako hladno.
Mislim pa da če ima spodaj bodi pa povrhu še eno stvar  da je dovolj, tudi preveč ne smemo napravljat naše bebike, to je še slabše. Imamo pa itak pri nas v hiški okoli 21-22 stopinj in tudi če ni iz flisa mislim da jo nebo zeblo.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
25.9.2008 12:38:32   
katja_p
Kosilo: mislim, da bom delala kar lisičkin golaž.

IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

Tudi jaz se to sprašujem ker Žiga je bil rojen Avgusta, takrat pa še ni bilo tako hladno.
Mislim pa da če ima spodaj bodi pa povrhu še eno stvar  da je dovolj, tudi preveč ne smemo napravljat naše bebike, to je še slabše. Imamo pa itak pri nas v hiški okoli 21-22 stopinj in tudi če ni iz flisa mislim da jo nebo zeblo.

Najbrž res. Js bom v dnevni sobi poskušala vzdrževat 22 stopinj, v spalnici 20, v kopalnici bomo pa greli kot zmešani user posted image
Sej po moje se preveč sprašujem ... bom pol vidla, kako bo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.