zverinca
|
o ste pridne s čvekanjem jaz sem pa malo odspala, notri prinesla nočni minus... sej, lahko da me pa glih ta dnevni spanec baše, samo včeraj nisem nič spala kdo bi vedel... baby phone: midva ga tudi nisva nabavila, sva priprla vrata sobice, no pa Nika je tudi dosti spala v dnevni čez dan, ker smo jo navajali, da se lahko tudi ob hrupu spi, da ni ahtlih, potem pa je prišel en večer, ko jaz nisem več dojila in so naju sosedje povabili na kozarček vina ( ja poudarek je na tem, da nisem več dojila) in je moj možek letel v mercator center hitro kupit babyphone - in nama od takrat prav pride, za takale druženja, tudi če kdo pride na obisk zvečer - ko igramo kakšno družabno igro, al pa kar tako, vklopimo, pozapremo vrata, da smo lahko normalno glasni in uživamo. Kar se pa EA tiče, je pa res čisto odvisno od posameznice. Jaz sem bila že pri prvem porodu pripravljena na CR (zato se niti nisem odločala za EA niti prvič) da me je potem v porodni kar šokiralo, ko sem mogla naravno rodit, no sedaj bi pa najraje naravno rodila, brez dodatkov, ker ker.. ne vem, pozabiš bolečine. Jaz sem bila tudi čisto ok, je pa res da sem rodila v treh urah, kar je res drugače kot če rojevaš 10 in več ur... pošita sem bila še pa še, pa se sploh ne spomnim da bi čutila šivanje, po enem tednu sem bila pa kot nova. V vseh pogledih. In porod mi je ostal v spominu kot lepa izkušnja. Da pa so take razlike okoli plačevanja je pa svinjarija, po domače rečeno uh, sem se razpisala..... šibam po Niko!! pozneje, al pa ponoči