|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
3.9.2008 14:06:46   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja pa potrdilo o predvidenem datumu poroda sem dobila z na socialo. Pa mi zdaj ni jasno, ali moram to na sociali spedenati več kot 60 dni pred PDP ali pač ta zadnje 2 meseca ... sem dobila 2 navzkrižni informaciji ...

Potrdilo moraš skupaj z obrazci za "porodniško" na Center za socialno delo, kjer imaš stalno prebivališče , oddati NAJKASNEJE 60 dni pred PDP.

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.9.2008 14:29:05   
zverinca
ja tako, najkasneje 60dni prej....

ženske, a vse razmišljate o ultivi ali EA?
jaz ne, v prvo v LJ ultiva niti še ni bla možna (pa tudi po pravici povedano šele danes sem od vas zvedela da sedaj pa je možno), za EA si mogu met pa srečo, da je anestezist frej, kot bi igral loto..  zato niti nisem razmišljala o nobeni od teh možnosti. Se moram malo podučiti kaj je to ultiva spljoh, pa mogoče babico na kavo povabit - imam vizitko babice ki je bila prisotna pri prvem porodu, pa da vidim kaj bo ona rekla. Ji popolnoma zaupam, ker me je čez prvi porod tako fino spravla brez teh protibolečinskih. Pa še blizu smo doma, se večkrat srečamo...

Sedaj se pa počasi odpravljam po Niko, da vidim kako je šlo danes prvič spanje v novem vrcu. Kolk sem se najedla, raje ne povem... mis piggyuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.9.2008 14:31:27   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Sanja.....če imate v družini zdravnika, se pri njem pozanimaj (če je možno seveda) za epiduralno in ultivo...kaj je boljše...me res zanima. Z epiduralno imaš kup plusov in kup minusov, za ultivo pa nisem ziher....Tak da če se lahko pozanimaš, se prosim daj...me res zanima....

EPiduralna in ultiva v Celju baje staneta isto-170€. Majo kr mal zasoljene cene, ha???

Bom vprašala ja. Zaenkrat se še ne mudi, imam pa že v planu od začetka nosečnosti da grem proti koncu k njemu na posvet. Najbrž bom šla čez kak mesec, pa ti potem javim. user posted image

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.9.2008 14:41:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja pa potrdilo o predvidenem datumu poroda sem dobila z na socialo. Pa mi zdaj ni jasno, ali moram to na sociali spedenati več kot 60 dni pred PDP ali pač ta zadnje 2 meseca ... sem dobila 2 navzkrižni informaciji ...

Potrdilo moraš skupaj z obrazci za "porodniško" na Center za socialno delo, kjer imaš stalno prebivališče , oddati NAJKASNEJE 60 dni pred PDP.

Splet.Ka in Zverinica, hvala!
Jah bo treba ta izpit dat skoz, pa naslov in priimek spremenit, pol pa na CSD ... in to vse do 4.10. ... mi bo uspelo? MORA MI! user posted image Sicer jaz obrazcev za porodniško ne bom imela, ker sem pač študentka ... a glede starševskega nadomestila, moram tudi takrat že kake papirj prinest, ali bom to takrat uredila? Me je kar malo sram, ko sem tako zbegana user posted image .

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.9.2008 17:22:58   
ninica04
Hej punce

Kolk ste se razpisale. Sem komaj vse prebrala.

Pa da še malo povem svojo zgodbico, ki sem jo preživela zadnjih 6 dni. V sredo ponoči sem mela ful bolečine v trebuhu, sem se zbudila od tega. Pa je minilo, ampak cel četrtek v službi se nisem dobro počutila. Bolečine v predelu celega trebuha, pa kr neki otrdeval mi je..... Pa sma vseeno šla z mojim v dežurno, kjer so me takoj poslali v bonico. Pa so tam ugotovili, da mam še neko bakterijo na vodi in sem ostala tam pet dni!! Mislim, svaka čast puncam, ki so po 14 dni ali 3 tedne v bolnici. Meni se je skor zmešalo. Sicer sem itak ful počivala, pa neke tablete so mi dali... ampak sem komaj čakala da grem domov. Bolečine so se hvala bodu nehale, voda je tudi ok. Pač pa občutim, da če dalj časa sedim ali veliko hodim da me spet boli in da mi trebuh otrdeva. Tako da sem na bolniški. Sem videla da jih je kar nekaj na bolniški, pa bomo malo več čvekale, ne?

Videla sem tudi da nekaterim isto otrdeva trebuh. Pa kaj naredite? Ste tudi ve na bolniški? Kaj pravijo zdravniki? Meni v bolnici niso nič kaj pametnega povedali - počitek....  Kako je pa z izhodi? Sicer itak ful počivam, sam malo pa peljem v vrtec, pa v trgovino tudi grem. Je to ok? Sej pa ne moreš zdaj skoz ležat?

Drugače pa je tudi moj trebušček zrasel na 97 cm, pa sem kar pomirjena, ko vidim da nisem edinauser posted image

Drugače pa božajte svoje bušije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.9.2008 18:22:17   
*nina*
ninica04- tudi jaz sem na bolniški že od samega začetka, pa mi je moja osebna zdravnica rekla, da se lahko sprehajam, da to še ne pomeni, da moram biti skoz doma in tudi nisem skoz doma, se pa vedno gibljem 10min hoje od doma, ker sem kar blizu centra doma, pa še vedno je eden doma tako, da me lahko takoj pokliče, če bi slučajno imela kontrolo,doma sem od začetka maja pa je še nisem imela.user posted image na srečo.user posted image
Ko meni trebuh utrdi se uležem in tisti dan več počivam, mi pa takrat ko se mi to naredi najbolj paše ležati na boku in potem kmalu mine.
Moja pikica je danes zelo aktivna v trebuščku, je prav zanimivo gledat trebuh, ko ležim, ker se mi skoz premika sem pa tjauser posted image
Glede poroda pa jaz sploh ne razmišljam o EA, bom še videla, sam mislim, da bom kar naravno rodila, zdaj je dost kolegic rodilo in nobena ni imela EA, tak da mislim, da bom tudi jaz tako. Nikoli se pa ne ve, do takrat si lahko še premislimuser posted image
joj sem se razpisala, no pa bote vsaj imele kaj bratiuser posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.9.2008 20:36:12   
mami_1979
Kako ste pridne z pisanjem. Lepo.
Z mojim user posted image sva bila danes malo v Celju, v Baby centru, kjer sva si ogledovala avto sedeže. Tisti z isofixom so zelo dragi. Od Maxi kosija je samo podstavek za sedež 130 €+ sedež. Malo visoka cena. Ali ima katera izkušnje z isofixom? je tako dober, kot ga hvalijo?Pa še razočarana sem bila. Tako malokdaj se zgodi, da ga spravim s seboj v trgovino, pa niso imeli ganiturce v velikosti 56. Samo velike so imeli. Žal, bom morala drugič sama kupit kompletek za iz bolnice.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.9.2008 21:30:15   
Anonimen
Mami_1979 ja MC lupinica je precej draga, a je tudi najvarnejša ... v letošnjih testih se je enako dobro kot MC-jeva odrezala Römerjeva lupinica ... ampak za obe so rekli da je varnejša s podstavkom, ampak v bistvu zaradi tega, ker je manjša možnost za nepravilno pritrditev, kot če vsakič s pasom pritrjuješ.

Lej tukajle sem prilepila teste lupinic in članek, ki pojasnjuje rezultate testa:
http://www.ringaraja.net/forum/m_3085853/mpage_1/key_/tm.htm#3085966

(odgovor članu mami_1979)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.9.2008 8:15:08   
uršula83
Dobro jutro!!

Najprej za vse nas ena dobra vroča user posted image !!!
Tako sem jezna...napisala sem cel sestavek, pol pa mi neki zablokira user posted image  o kaj sem bla jezna.
No danes menda dobim po pošti fotoaparat ki sem ga naročila, ki bo samo moj user posted image  in potem bom napopala kako slikco.
Vaše sem z veseljem pregledala, mi je tuk fajn jih gledat. Tko de še kako nalepte  user posted image .
Ne vem kaj sm prej pisala....SKLEROZA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.9.2008 9:05:18   
Splet.Ka
Dobro jutro!

Uršula, hvala za kavbico. Komaj čakamo tvoje slikice.

Jaz sem vas prišla pozdraviti še pred zajtrkom. user posted image  No, sem pa že bila v trgovini. Če katera rabi idejo za kosilo, mi bomo jedli piščančje tortiljeuser posted image .

Včeraj popoldne smo se malo nadihali svežega zraka v gozdu, nabrali smo celo nekaj gob in gozdnih jagod (te so seveda takoj romale v usta naše dveletnice), potem pa nas je ujel dežuser posted image .

Mami1979, mi nimamo nobene stvari z Isofixom...moj avto tega sistema ne premoreuser posted image .

Ninica04, še dobro, da si se šla pokazat, tele bakterije znajo biti zelo nadležne. Upam, da bo zdaj do konca nosečnosti vse uredu!

Ja, meni precej otrdeva trebuh. Menda pomaga, če piješ Donat ali Magnesol. Otrdevanje samo naj ne bi bilo nevarno, se pa lahko spremeni v prave popadke. Jaz torej vsak dan popijem pol litra Donata. In če se otrdevanje prepogosto pojavlja, malo počijem (ležem na levi bok) in je bolje.

Otika, predvidevam, da moraš za vse stvari, tudi za nadomestila, urejati stvari vsaj 60 dni pred PDP. Mogoče je najbolje, da pokličeš po telefonu na svoj CSD in vprašaš, kdo se s tem ukvarja. Ta oseba ti bo natančno povedala, kakšne obrazce moraš izpolnit, kje jih dobiš in če jih moraš kam še prej dat potrdit. Za to si kar vzemi nekaj dni časa več, da te ne bodo potem roki preganjali.

Mene je pa ravno prijateljica poklicala in se mi obeta prijetna dopoldanska kavica. Se že veselim! Tudi vam želim lep dan!

Cvetim...

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.9.2008 9:29:46   
katja_p
Kaj to pomeni? Da morš met do konc septembra že vse zrihtano? Al da takrat začneš urejat stvari?

Mene je pa dans zjutraj krč zagrabu v obe mečnici hkrati user posted image  groza! ko nism mogla pol se stegnit do prstov, da bi si nategnila nogo. Kriza! Kaj pomaga prot krčem? Mg al Fe?

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.9.2008 9:33:10   
Anonimen
Mami1979, mi nimamo nobene stvari z Isofixom...moj avto tega sistema ne premoreuser posted image .

Saj drugače se (vsaj za MC, za ostale ne vem) dobi ta podstavek za lupinice brez isofixa (torej, če avto nima teh nastavkov) - pritrdiš ga s pasom in je to to. Pač pritrdišče je nonstop fiksirano, lupinica pa samo klik gor in klik dol.

Otika, predvidevam, da moraš za vse stvari, tudi za nadomestila, urejati stvari vsaj 60 dni pred PDP. Mogoče je najbolje, da pokličeš po telefonu na svoj CSD in vprašaš, kdo se s tem ukvarja. Ta oseba ti bo natančno povedala, kakšne obrazce moraš izpolnit, kje jih dobiš in če jih moraš kam še prej dat potrdit. Za to si kar vzemi nekaj dni časa več, da te ne bodo potem roki preganjali.

Hvala Splet.ka! Saj si bom kar vzela nekaj časa, sam izpit dam skos, pol imam pa slab mesec, da to vse uredim. Se moram pomoje psihično mal pripravit, ko me bojo najbrš pošiljali od vrat do vrat.

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.9.2008 9:37:56   
tejci01
Ojla, živjo punce, kako ste kaj?
Ste se pa razpisale.

Glede urejanja dokumentov za porodniško,.. sem klicala na CSD in mi je rekla naj pridem po 15.10. (PDP imam 15.12.). Tako da zdaj ne vem ali naj grem pred 15.10. ali potem. Problem bo, ker prejemam plačo 18. v mesecu, pa do 15.10. mi ne bodo še naredili obračuna za porodniško.
Papirje sem si že sprintala z interneta, tako da jih moram samo izpolnit pa nest na podjetje in pol na CSD.
Glede paketa ki ti pripada pri rojstvu otroka bova vzela kar denar.

meni včasih tudi otrdi trebuh, se mal odpočijem pa je boljše.
Včasih razmišljam kje je še december, pa kmalu ugotovim da je vedno bližje in se bo treba počasi kar pripravit. Nikoli ne veš, lahko te kaj preseneti. user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.9.2008 9:42:51   
katja_p
tejci, kake papirj si si sprintala? Kje jih dobim? Dej pošlji link.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.9.2008 10:01:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
tejci, kake papirj si si sprintala? Kje jih dobim? Dej pošlji link.

Ja, tejci, daj poslji link.

Ja saj to je tudi mene zmedlo, ker iz CSD sem tut jaz dobila info, da se to ureja v tistih 2h mesecih pred PDP ... sestra pri moji G, pa ve tuki gor pa pravite da je to treba uredit najkasneje do 60 dni pred PDP ... user posted image

Ma nič ... do 4.10. dam izpit skos, spremenim priimek in naslov, pol bova šla pa z mojim še na CSD (itak mora podpisati, da je očka user posted image ), pa bomo videli potem kako in kaj. Če bojo pa hotli da po 4.10. pridem pa bom ... kaj naj user posted image .

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.9.2008 10:04:30   
uršula83
 OBRAZCI ZA UVELJAVLJANJE PRAVIC S PODROČJA DRUŽINSKIH PREJEMKOV najdete na dnu strani: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.9.2008 10:23:10   
Puella
Punce,

tiste, ki vam otrdeva trebuh, menda najbolj pomaga Magnesol (1-3 tablete na dan). Jaz imam že od začetka krče, in zato mi je g. naročila jemati Magnesol, pa mi zelo pomaga. V prvi nosečnosti so mi v bolnici dajali tudi po 6 magnesolov na dan, vendar pa je problem, ker magnezij pospešuje prebavo in sem imela potem driskouser posted image .

katja_p: proti mišičnim krčem pa pomaga predvsem kalcij (kalcijeve šumeče tablete) in magnezij.

Glede ultive in EA - ne razmišljam o njima, želim pa si čimbolj naraven porod. Moja izkušnja: ja, porod spremljajo bolečine, a sem mislila, da bodo še hujše user posted image . Upam, da bo tudi tokrat šlo vse v redu.

mami_1979: A si razmišljala, da bi kupila rabljeno opremo (npr. avtosedež)? Midva imava zelo dobre izkušnje, marsikaj od opreme sva kupila prek malih oglasov na med.over.net in ringaraji, pa je bila cena full nižja, večina stvari pa zelo, zelo malo rabljenih. Samo malo je za pogledat ...

Lepo se imejte!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.9.2008 10:51:31   
_sanja_*
Živjo!

Vračam se s pregleda. Vse je ok. Naš mali veselo rasteuser posted image user posted image user posted image Raste pa tudi mamicauser posted image user posted image user posted image Groza, decembra bom res kot novoletna bunkauser posted image

Je rekla, da je 300% fantek, tako da mislim, da zdaj ni več dvomauser posted image

ninica04 - samo da je zdaj vse ok. V bolnici pa vem, da je groza bit. Jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo. Spala nisem nič, jest mi ni pasal, ves čas sem bila nemirna in tudi mali posledično... GROZA!
Za otrevanje se pa najbolj priporoča Magnesol ja. Čeprav meni se zdi, da mi kaj veliko ne pomaga. Pijem po eno tableto na dan, včasih tudi dve, odvisno od potrebe.

Kar se tiče isofixa... Kaj pa tisti sedeži z autofixom? Bistveno je to, da je te lupinice lažje nameščat in naj bi bile bolj varne s podstavkom kot pa brez. Tudi rabljena mogoče ni slaba ideja, je pa vseeno treba preverit, da je brezhibna in da ni bila udeležena v prometni nesreči.

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.9.2008 11:06:24   
andya
pozdravljeneuser posted image ! po dolgem času se javljam..

eno banalno vprašanje...kako pridete na konec foruma, meni uspe pridet le preko mojega zadnjega sporočila...direktna linija  mi ne dela...strani pa je malo morje

sem slišala tudi od drugih, da je forum na ringaraja zelo nepraktičen..sem tudi pisala v uredništvo, pa dobila nikakvi odgovoruser posted image

nooo, drugače pa je vse ok, 22.9. imam 3D...takrat bom že v 29 tednu...kako je z vašim 3D? Sem bila v dilemi ali sploh it, pa me vedno bolj mika...tudi zato, ker prvič je bil fantek, na morfologiji pa punčka..pri prvemu pa itak ni važno, ampak vseeno me ful zanimauser posted image

kaj pri vas spol še vedno drži? Kolegici so se na 3D zmotili...rekli so ji punčka, konec avgusta je rodila fantka :)
sem že par punc spravila v dilemo hahauser posted image

se še kaj oglasim, tudi jaz sem na bolniški, pa mi gre kar cajt, kot je ena že rekla..imam časa na pretek, pa ne vem, če bom uspela vse zrihtat do poroda :)

(odgovor članu Puella)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.9.2008 11:21:33   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
...
Mene je pa dans zjutraj krč zagrabu v obe mečnici hkrati user posted image  groza! ko nism mogla pol se stegnit do prstov, da bi si nategnila nogo. Kriza! Kaj pomaga prot krčem? Mg al Fe?
ž

meni se je tudi to redno dogajalo, pa je v tistem trenutku pomagalo le to, da sem splazila iz postelje in šele z lastno težo, ko sem otežila noge, sta krča popustila. vem, to je zelo neprijetno, za crknit - mi tudi v tistem trenutku nobena masaža ni pomagala.
odkar sem si priskrbela naravni koralni kalcij (prah - brez okusa, ko ga pomešaš z vodo se le-ta motno obarva), dobi se v lekarni, in nimam več težav s krči!!!

zdaj ga pijem le še občsno, na začetku pa sem ga vsak dan popila pomešanega z vodo - dva kozarca na dan.
DELUJE!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.9.2008 11:33:19   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: andya
...
nooo, drugače pa je vse ok, 22.9. imam 3D...takrat bom že v 29 tednu...kako je z vašim 3D? Sem bila v dilemi ali sploh it, pa me vedno bolj mika...tudi zato, ker prvič je bil fantek, na morfologiji pa punčka..pri prvemu pa itak ni važno, ampak vseeno me ful zanimauser posted image

kaj pri vas spol še vedno drži?
...

sem v 28. tednu in imam 10. 9.  3D. kar se tiče tega pregleda, sem tudi bila v dilemi ali naj se naročim ali ne...  da sem se za to odločila pa je bil razlog ta, da me je G. na morfološkem zelo na hitro odpravil - pogledal sicer najnujnejše, ni pa si vzel časa za to, da bi mi pojasnjeval kaj dela. je bilo treba vse vleči iz njega. user posted image
mi je pa rekel, da je 90% fantek, seveda si tudi jaz želim vedeti 100%, pa tudi otroka bi rada videla v normalni obliki, ne pa kot neko čudo, kot se je to videlo na UZ.

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.9.2008 12:57:12   
5ra_28
Pozdravček vsem...tistim, ki ste na novo na bolniški, pa boste videle, da čas še bolj leti, kot prejuser posted image . Jaz začnem počasi s poslikavo sten za našega novega članauser posted image .

Našega malega smo gledali v ponedeljek, vedno bolj ponosno kaže da je user posted image   in  ima pribl. 860 gramov. Pa prvič sem si izmerila obseg trebuha ...96 cm, v 27t.

Otika, jaz si tudi nameravam spremenit priimek in to še pred rojstvom. A se to mora uredit pred urejanjem porodniške? Logično mi je, ker potem so podatki (priimek) različni, če kasneje.

Končno smo trije:)

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.9.2008 13:39:38   
tejci01
pošiljam link za obrazce
www.mddsz.gov.si/si/obrazci/

mati potrebuje:
vloga S-1/1
priloga S-1

oče:
vloga S-1/2
priloga S-1

< Sporočilo je popravil tejci01 -- 4.9.2008 13:40:46 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.9.2008 13:44:30   
Splet.Ka
Tejci, hvala za linke. Ravno letos so malo okrnili seznam obrazcev, ki jih je treba izpolniti...se spomnim, kakšen debel pok sem jih imela pred prejšnjo porodniško.

Tiste, ki niste poročene, verjetno veste, da očetovstvo lahko na CSD priznate tudi pred rojstvom otroka. To je pomembno, če želi oče takoj po porodu na očetovski dopust. V nasprotnem primeru se to lahko naredi naknadno pri matičarju ali na CSD in šele po tem, ko je oče tudi "uradno" oče, gre lahko na očetovski dopust. Mi bomo to ponovno uredili prejuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.9.2008 13:46:01   
tejci01
Sej pol sem vidla, da ste že dobile link, ma se mi zdi ta boljši. Poglejte si.
Hvala bogu da je internet,da si prišparamo kakšno pot, ker če ne te pošiljajo samo od vrat do vrat. tako pa bomo že imele vse papirje pripravljene. user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.