|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
4.9.2008 21:16:19   
*Mateja
brrrrr...sm napisala sporočilo, pa ga ni objavilouser posted image

Otika v glavnem tud jest nč ne vem kako in kaj, vsak mi pove drugače. tk da bo treba mal prespat pa se ful pozanimat kako in kaj. Moj bi tud rad koristil porodniško in vseeno delal...ampak je tvegano-kaj če te dobijo? KAZEN
tk da ne vem, se bom še fajn pozanimala glede vsega in valda tud vam sporočila kaj mi bojo povedal.
Lp

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.9.2008 21:35:57   
katja_p
Pr men se že začenja zadnje 3-mesečje user posted image  kam je šlo vse tk hitro user posted image

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.9.2008 23:17:08   
Lyla
Ojla pupe!

Ja ta čas res beži. Jst sm tud na bolniški sam mam čas za samo na hitrco vas prebrat pa čau. No zdaj ko moj tamali spi pa sem se vzela malo časa.
Počutje je kr vredu, če počivam - se res pazim kolkor se da. V prvi nosečnosti skoraj nisem vedela da sem noseča, zdaj pa ... križ, krči, ... pa ne vem zakaj me je srah da bi prehitro rodila. Drugi teden mam pregled in upam da mi podaljšajo bolniško ker res ne bi rada šla ponovno delat.
Gledala sem seznam koliko naj bi dobili od občin za novorojenčka pa me je kar zagrabilo da bi se prepisali v bivšo občino. Ta zdajšnja po moje ne da nič.
No ja lepo se mejte in pazite nase in na vaše bušije!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.9.2008 0:16:17   
andya
mami1979: v Izoli dobiš 500eur, ma menda morajo prej sprejet proračun, ga sprejemajo že celo leto..drugače ja, so pridni glede tega

(odgovor članu Lyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.9.2008 8:15:35   
Anonimen
Sporočam vam, da je 3.9.2008 ob 15.10 v Ljubljani 3 mesece prezgodaj s carskim rezom na svet prijokala Luna od decemberke MoonEve! Obe sta ok, še nekaj časa bo pa mala v inkubatorju! Samo da se je vse srečno izteklO!!! user posted image user posted image

(odgovor članu pišapela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.9.2008 8:43:13   
mam32
Iskrene čestitke MoonEve! Z Luno vama želim vse dobro in da bosta čim prej doma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.9.2008 9:06:39   
vrtnica21
MoonEve...iskrene čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image

Obema želim hitro okrevanje, predvsem pa mali Luni želimo, da se čim prej stisne k svoji mamici.
user posted image user posted image   za srečo.

nEzY...bi te prosili, da nam pošlješ podatke o Luni, da lahko objavimo seznam mamic. (teža, višina, teden).

Ostale decembrke pa le še malce počakajmo s svojimi otročički.
Zadnji trije meseci so pred nami in moramo res počivati.

< Sporočilo je popravil vrtnica21 -- 5.9.2008 9:11:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.9.2008 9:07:24   
Anonimen
Čestitke MoonEve! user posted image user posted image user posted image   In držim pesti, da bo mala Luna čim prej doma v vajinem naročju.

(odgovor članu mam32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.9.2008 9:08:09   
lonja
MoonEve, iskrene čestitke za malo Luno user posted image , punčke so borke, tako da držta se, obe!!!

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.9.2008 9:18:39   
Anonimen
vrtnica21: za 1x mi je MoonEve sporočila le dan 3/9/ in uro 15.10), ostalo pa sporocim, ko zvem.
Ta čas pa drzimo pesti za obe:)user posted image  
Ve pa res le še malo počakajte:)
lp,N

(odgovor članu vrtnica21)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.9.2008 9:20:18   
*Mateja
MoonEve čestitke, pa držim pesti,da se bo vse lepo izteklo in da se boš z Luno čimprej stiskala. user posted image user posted image user posted image

25.11.2008 se nama je pridružil Žan velik 49cm, težek pa 2660g.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.9.2008 9:21:14   
Splet.Ka
Dobro jutro.

Najprej čestitke MoonEve za hčerkico. Držim pesti, da bosta kmalu doma. user posted image user posted image

Me je pa kar presenetilo (no, verjetno je novopečeno mamico tudi?), da smo lahko že kar počasi na vrsti!

Kar se tiče pomoči občine, naj bi bila to občina, v kateri bo otrok imel stalno prebivališče. Najbolj zanesljive informacije o višini in o načinu, kako priti do nje, bodo dali ljudje, ki imajo na občini te naloge.

Pri nas je tako, da moraš na roko napisati kratko obvestilo, povedati, da se ti je rodil otrok (in kateri po vrsti, ker podarjajo poleg denarja še knjige) in priložiti rojstni list. To je treba oddati v 3 mesecih po rojstvu. Potem pa nekajkrat na leto naredijo zakusko in družinice povabijo na slavje in podelijo darila. Ampak vsaka občina ima to po svoje urejeno.

Priimek. Pri nas ni bilo nikoli dileme, že prva hčerkica ima očkov priimek in ga bo imela tudi druga. No, jaz sem za njegov priimek dogovorjena že več kot 10 let, samo še čas/denar si morava vzeti, da bova načrte realiziralauser posted image . Moja prijateljica je pa poročena in ima oba priimka in je tudi hčerki dala oba priimka. In je tudi hčerki dala oba, pa se bo, ko bo malo večja, sama lahko odločila, katerega (in koliko) bo uporabljala.

Danes pa jaz potrebujem idejo: Kaj bo za kosilo?

Lep pozdrav od mene!

Cvetim...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.9.2008 9:27:17   
5ra_28
user posted image  user posted image user posted image za malo novorojenko! Se je že začelo? Decembrke že rojevajo? Upajmo, da nas bo čim manj takih, če pa že, pa da bo vse ok. Kam se bebicam mudi? user posted image

Katja mislim da si ti spraševala, kje pomoč uveljavljaš?  V tisti občini, kot je otrok stalno prijavljen. Torej če je le eden od staršev prijavljen tam, kjer bo otrok, bo pač tisti. Jaz sem kar poklicala na občino in vprašala za znesek, da sem dobila čisto svežo informacijo.

Končno smo trije:)

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.9.2008 9:34:23   
saššša
ISKRENE ČESTITKE ZA MALO LUNO.....

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.9.2008 10:16:56   
Puella
MoonEve, so mi kar solze stopile v oči, ko sem prebrala, da si že rodila. Iskrene čestitke mali Luni, predvsem pa čimveč zdravja, čim manj komplikacij in da bi bilo vse v redu. Drže te! In res, punčke so prave male borke! Verjamem, da bo še vse dobro! Mislim na vas in upam, da se ti še dolgo ne pridruži še kakšna decemberka.

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.9.2008 10:20:14   
blackcoffee
MoonEve  user posted image
Splet.Ka zelenjavno lazanjo.

katja_p ..ja, zadnje tromesečje.. huh! pa sem mislila, da mi bodo težave s križem in okornost v postelji prihranjeni za zadnji mesec, pa se je začelo že sedaj!!
tamali pa tud brca, da je veselje.. snoči, ko sem legla v postlo sem imela občutek, da bo shodil! user posted image
noro, bilo je tako intenzivno, da sem smeje opazovala trebuh, kako se boči zdaj na eni, zdaj na drugi strani.  potem je izboklina na trebuhu kar ostala za nekaj časa, dokler nisem položila roke nanj.
sem pomislila.. kje so tisti tedni, ko so bili premiki še nežni in ljubki?!  in sploh, kako misli vse to izgledat ob koncu nosečnosti???! user posted image

grem si zmasirat hrbet.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 5.9.2008 10:22:14 >

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.9.2008 10:25:03   
zverinca
oooo, imamo žeprvo štručko?? ne morem verjet, tale novica me je pa res presenetila.
MoonEve iskrene čestitke, z lepimi željami!!! user posted image user posted image

Sem pa vesela da je petek, ker to pomeni da je prvi teden vrtca za nami in pred nami je lep vikend, ko celo moj mož ne dela in bomo skupaj. Sicer imamo planirana dva piknika, ampak važno da smo skupaj.

IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Danes pa jaz potrebujem idejo: Kaj bo za kosilo?

jaz bom naredila 'spomladanske zavitke' - listnato testo, zelje, mleto meso, pa solato zraven.  user posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.9.2008 10:26:11   
pike
Ojla,

ISKRENE ČESTITKE za našo decembrko in da bi Luna bila čimprej doma. Tudi drugje na forumu pri novembrkah in oktobrkah že imajo prve dojenčke, zdaj se je pa še pri decembkah začelo. Me je kar malo stisnilo, ko sem prebrala.

Jaz že imam tričetrt stvari za našega dojenčka pripravljeno. Pa mi doma pravijo ja kam se ti mudi, saj še ni december. Zdaj pa mislim, da je kar o.k., da sem malce pohitela z vsem. Kaj pa veš kdaj se bo otroček odločil da pride. No upam, da še vsaj v novembru ostanemo 2 v 1.

Drugače pa tudi jaz ne vem kaj bi kuhala. Danes bo kar nekaj na hitro in lahko in bom najverjetneje prežganko skuhala pa kako hrenovko zraven. Moram danes pri hrani malo manj grešit, saj sem si včeraj ob 22 privoščila pol pice.

Lep pozdravček!

(odgovor članu saššša)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
5.9.2008 10:48:07   
tejci01
Mooneve čestitke in da bi bile z Luno čimprej doma.

Včeraj zvečer sem bila tako slaba,da sem prav bruhala, danes pa sem kot da bi me povozil vlak. Nevem od česa sem bla slaba, razen če nisem kaj prebavila,samo zvečer sem pojela samo malo sadja.
Mislim da ni potrebno delat panike, samo če se mi bo še danes ponovilo bom pa poklicala G.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
5.9.2008 11:03:03   
zanositev
Ojla punce..Berem, da demberke že rojevajo...Upam, da bodo naši malčki še malo počakali.
Včeraj smo bli na 3D ali 4D in se že vidi podoba..Moj sinček bo čisto očiju podoben,,on je pa tako ponosen!!!
Posteljico smo že naročili...tole je link, za tiste, ki rabite kako idejo: http://www.cri.si/POHISTVO/bukela.html
Porodniška: zanima me ali je katera že delala izračun...in če se upošteva 13. plača????? Link: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
Ne vem, ali se vpišejo plačo za posamezni mesec ali prihodek v tem mesecu???

Lepo se imejte,

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
5.9.2008 11:10:37   
*nina*
MoonEve:iskrene čestitke in vse dobro vama želimuser posted image user posted image user posted image user posted image saj ne morem vrjet, da se je začelo, upam pa da nas bo večina dočakala december ali vsaj drugo polovico novembra.user posted image ena user posted image za vse nas!

tejči01:pride kdaj tako od kakšne hrane, če se ti bo pa nadaljevalo pa kar pokliči g ali svojega osebnega zdravnika.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
5.9.2008 11:11:32   
andya
Lunici želim vse naj, naj...tudi moja sestrična je tako rodila...se ve vzrok?
vse bo ok, samo rabijo malo več časa, da se opomorejo, je malo več skrbi

mene pa kar ena vročina obdaja, sem pojedla zajtrk in komaj diham
kaj je samo meni tako vroče al smo še sredi poletja?user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
5.9.2008 11:12:09   
*nina*
aja pa včeraj sem dobila drugi izvid za tokso in je negativen...se mi je kar kamen od srca odvaliluser posted image user posted image

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
5.9.2008 15:52:31   
ninica04
 Vse čestitke MoonEve, da bo vse dobro in da bosta čim prej doma user posted image user posted image user posted image

Pa se je začelo. Pa ravno včeraj sem pri novemberkah brala da sta že dve rodili, zdej se je pa že pri nas začelo.... user posted image user posted image

Pa me je kar malo stisnilo - jst nimam še nič za bebiko. Sicer mamo itak vse stvari od prejšnje, ki bo 4 leta stara, samo vse je treba obrisat, oprat.... Mislim da bom počasi začela rihtat stvari na kup, pa tudi če jih bom potem še dva meseca gledala. Sem sedaj čisto kristalno videla kakšno je bilo stanje doma, ko sem bila v bolnici user posted image user posted image moj dragi še tamalinih cot ni znal oprat, kje šele da bi rihtal stvari za dojenčka.... Ja ja tako je to...

Drugače se zaradi priimka nič ne obremenjujem - sva poročena, tako da itak da bo imel očetov priimek

Glede prejemkov in vsega tega, pa tudi vidim, da bo počasi treba rihtat stvari. Kaj sedaj nam je že jasno kdaj je treba oddati papirje 60 dni pred rokom ali kako? Mislim da nisem zasledila, ali pa se motim?

*nina* dobro da si dobila izvid za tokso pa da je vse ok.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
5.9.2008 16:21:23   
uršula83
MoonEve čestitam za pupo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.