|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
28.8.2008 10:22:45   
pumpkin23
Zverinica tudi mi se bomo odpravili septembra v Ikejo in upam da bomo sli s kombijem, saj morava opremiti celotno stanovanje.Tako da smo lahko na vezi.

Ceprav sem na bolniski tudi meni cas zelo hitro mineva. No razen zadnji teden je zelo dolgocasen saj je soseda rodila puncko v nedeljo in je se vedno v porodnisnici, ker je ta mala okuzena s streptokokom in tako sem sedaj cele dopoldneve sama doma in nimam s kom za kofetkat. Komi cakam da prideta domou in da se bom malo pripravljala na vlogo bodoce mamice:) 

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
28.8.2008 11:36:43   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Cipresa, naj ti povem, kaj se mi je danes zgodilo?! en me je vprašu, če bo kmalu, sem kar čukast pogledala v stilu 'kaj če bo kmalu?', pa mi reče 'ja a nimate drug mesec rok - glede na trebuh?'... uweeeee, neeee, šele decembra!!! Žoga je pa res taka kot da bi me v P že pričakovali

... sem mislila, da imam samo jaz te probleme z velikostjo trebuha..
že zdaj imam obseg 98 cm, kako neki bo trebuh izgledal čez tri mesece?!! user posted image

moj trebuh je tudi ogrooomen, blackcoffee pri merah te še prekašam, obseg mojega trebuha je že 101 cm in tudi sama se sprašujem kakšna bom decembra?!?!

IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
Ikeja - tudi medva greva enkrat v septrembru, danes mi sodelavka prinese novi katalog. Nisem še bil nikoli v Ikeji, ali so tam zraven tudi otroške trgovinice, H&M?

nanaa v Gradzu so čisto blizu Ikee še Toys, H&M, pa meni je ful všeč Moemax, sicer trgovina s pohištvom ampak imajo lušten otroški oddelek.

Jaz upam, da bova uspela v septembru kaj gor skočit. Enostavno obožujem Ikeo, več kot pol stanovanja imava opremljenega z njihoovim pohištvom, pa tudi veliko otroških stvari sem si že nagledala ... komaj čakam shoping user posted image user posted image user posted image

Pozdravček!!!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
28.8.2008 12:08:17   
CIPRESA
Zverinica tako je, noseča sem polnih 26t, začenjam pa 27t - ki bo trajal 7 dniuser posted image
Trebuha pa jaz nimam veliko za 6m nosečnosti. Se vsi čudijo kje ga nosim, ker ga nosim v križu tudi nimam trebuha kot žogo. Obseg 92cm.  Se pa kg nenormalno povečujejo to pa. Kmalu bom na 9+user posted image user posted image user posted image Pa skoraj nič več ne jem kot pred nosečnostjouser posted image

Blackcoffe jaz imam rok 2.12., a ti pa 1.12.??? Medika13 potem ga res nosiš naprej, na 101cm sem bila jaz pri Žigu ko sem rodilauser posted image Pa to je samo malo bolj moteče, nič hudegauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu lupči)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
28.8.2008 12:17:58   
_sanja_*
Pozdravljene user posted image !

No, mi2 sva superuser posted image Danes ponoči je tako brcal, da kakšno uro nisem mogla spat. Drugače pa vse vredu.
Na morje gremo še malo - za 4 dni. Ni veliko, nekaj pa jeuser posted image Bo kar pasalouser posted image

Tudi jaz pijem Magnesol. Sicer še nimam nekih težav s krči, ampak nič ne škodiuser posted image
Predpisala mi je tudi železo, Retafer, 2 tbl na dan, čeprav še ni neke sile. Hemoglobin se mi giblje nekje okrog 117-120 (120 je še normalno).

zverinca
en me je vprašu, če bo kmalu, sem kar čukast pogledala v stilu 'kaj če bo kmalu?', pa mi reče 'ja a nimate drug mesec rok - glede na trebuh?'... uweeeee, neeee, šele decembra!!! Žoga je pa res taka kot da bi me v P že pričakovaliuser posted image

Jah, očitno se to vsem dogaja. Vsi samo "pozijajo" ko rečem, da pride šele decembrauser posted image Mogoče zato, ker so v naši vasi trenutno samo takšne nosečnice, ki nosijo v križu in imajo manjše trebuhe. Prav smešno je, da imam večji trebuh od sosede, ki ima rok oktobra.
Se pa zadnjič gledala malo za jaknami, pa tudi kakšnimi bundami. Saj je najbrž še prekmalu, ampak a sploh kje prodajajo kakšne nosečniške bunde?? Navadne bunde ne pridejo v poštev, ker nosim številko S. S in M se mi  ne dajo zapret, v L in XL pa zgledam tak kot v enem žaklju za krompiruser posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
28.8.2008 12:28:19   
_sanja_*
katja_p
A je katera že kupila zimskega pajaca? Kje?

Jaz ga še nisem, ga pa bom. Zelo lepi so v C&A. Drugače pa mi je zelo všeč tudi tale v Quelle http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=90870&productpage=13&sparte=2351 , vendar so tako čudne številke... 50/56 mu bo premajhno, 62/68 pa prevelikouser posted image

katja_p
Dans mi je pa celo uspelo spomnit se na ZD. Sm klicala v Celjski ZD in se naročila v materinsko šolo, ki jo imam 21.10. Traja pa 3 dni zaporedoma po 4 ure, pol pa še en dan s psihologinjo.

Povprašala sm tud za telovadbo in bom začela hodit 22.9. - ker zdle neki prenavljajo, pol gre pa sestra na dopust. Je pa rekla, da ni nekega navala, da pač prideš, če ti je ... se ni treba nč naročat.

Prosim za nekaj info.
Telovadba je kdaj (ura)? Tedensko? Dnevno?

Materinska šola... Verjetno bom šla tudi jaz v Celje, ker v Žalcu se začne šele 5.11. in traja 6 tednov (1x tedensko). Ne vem, če se mi bo decembra še ljubilo hodit tja, poleg tega lahko tudi prej rodim??user posted image
Kako pa je v Celju? 3 dni zapored torej. Ali mogoče veš ure? Kako pa je s partnerjovo prisotnostjo? Bo tvoj pri porodu? Kolikokrat pa mora na predavanje? Veliko vprašanj, vemuser posted image Hvala za infouser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
28.8.2008 12:30:23   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

ki bo trajal 7 dniuser posted image

dej ga no srat, a res? user posted image user posted image user posted image

čakte čakte, kje pa to merte obsege, čez popek? jaz imam 92... hmuser posted image pa se mi zdi velik trebuh - in okolici očitno tudiuser posted image no sej pa nisem s kilažo skoraj nikjer, +3kg.. mam res sam trebuh, drugo se nisem še nič zredila, niti joške (!!), enako kot v prvi nosečnostiuser posted image glih tam kjer bi blo fajn, vsaj enkrat malo večuser posted image

Buča23 no pol bom pa pri vas prislonila lonček za IKEO, če se bo dal, super!! ma po eno omaro se mi ne splača hodit v ikeo, čeprav bi šla, sam potem ne bi bla to samo omarauser posted image

Sanja glede bunde pa je tko, jaz sem si pri Niki kupila pač večjo št, kupila sem jo pa kar v HMju, poceni, pa še za letos mi prav pride, mam pa itak dolge roke, tko da so mi XL rokavi kratki... eh, nisem po JUS standardu, kaj čem, ko en Bedanc smešnih dimenzijuser posted image no pa se najde, v HMju gotovo najdeš kakšno, če pa so ti rokavi potem predolgi pa poglej če se da kej zavihat al pa magari daš rokave malo skrajšat.
A ti tudi retafer piješ? jaz tudi - HB le 103! nazadnje merjeno, pa to že po tem ko jemljem retafer dober mesec, me prav zanima kako bo naslednjič.

Zdej pa počitek, Nika je omagala, HB da gre v ponedeljek v vrtec!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
28.8.2008 12:39:11   
blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Prav smešno je, da imam večji trebuh od sosede, ki ima rok oktobra.

meni je tudi bilo smešno dokler me ni zadnjič znanec vprašal kdaj imam rok.. ko sem mu povedala da v začetku decembra, pa je rekel: 'A kaj dva bosta?' user posted image user posted image user posted image majkemu! 
sem rekla, ne... olimpijski bazen imam v sebi!!! user posted image

hja.. Očitno tudi jaz nosim vse spredaj.
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Se pa zadnjič gledala malo za jaknami, pa tudi kakšnimi bundami. Saj je najbrž še prekmalu, ampak a sploh kje prodajajo kakšne nosečniške bunde?? Navadne bunde ne pridejo v poštev, ker nosim številko S. S in M se mi  ne dajo zapret, v L in XL pa zgledam tak kot v enem žaklju za krompiruser posted image

jaz si najbrž še ne bom kupila nosečniške bunde.. ker ne vem kam se bom 'razcvetela' do takrat.
in ja.. kake nosečniške trgovine bi ob jesenski kolekciji že lahko imele kako ponudbo. čeprav... a ste ugotovile, da je vse kar imajo zloženo na nosečniških oddelkih 1x ali 2x dražje?
ne vem no, malo bom še počakala.. pa bom kasneje videla, če bo potrebno.
sicer pa si bom sposodila kako večjo bundo... bom pač izgledala kot vreča krompirja zadnji mesec. user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
28.8.2008 12:42:53   
_sanja_*
Zverinica...

Tudi moj trebuh ne meri 100 cmuser posted image , meri pa 94 cm, ampak ker sem majhna (160 cm), to kar dost zgledauser posted image Zredila sem se pa tud jaz samo v trebuh, tako da še bolj očitno izstopa. Pa saj mi je všeč, tak lepo okrogel je, čeprav ne vem pa kak bom decembra še kaj oblekla.

V H&M še pa res nisem gledala za bunde. Bom pogledala, čeprav glede na svojo majhnost kaj velike številke res ne morem metuser posted image Pa bom že nekaj zrihtala, da naju ne bo zeblouser posted image

Retafer pa prav čudno deluje ja. Jaz sem imela prvič prenizko vrednost (117) pred kakšnim mesecem, potem sem začela jest Retafer, pa sem imela 14.8., preden sem šla v bolnico, še nižjega - 116. Potem 17.8. v bolnici pa je bil že normalen - sploh ni bil prenizekuser posted image user posted image Tako, da očitno je to odvisno od dneva. Zdaj kar pazim, da ga vzamem s kakšno cedevito in da je potem 3 ure razlike do Magnesola, pa da ne jem nekaj časa, sploh kaj mlečnega... Tako ga najraje vzamem na tešče ob 6.30, ko gre moj v službo, potem še pa spim kakšne 2 ure. No potem je pa že čas za CentraMed Mamiuser posted image Računam tak ko stare mame, ko imajo 15 vrst tabletuser posted image  user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
28.8.2008 13:27:24   
tasa.m
Otika, jaz sem ti pustila ZS

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
28.8.2008 13:32:21   
katja_p
sanja, čaka te zs.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
28.8.2008 13:36:21   
katja_p
Sanja, tale pajac v Quelle je pa tud men všeč. Pa sm še ostale stvari pogledla, pa bi najraj kr kupla kaj :) Js sm čist nora na te stvari :)
Se mi najbrž vidi, da sm v prvo noseča user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
28.8.2008 14:35:06   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Sanja, tale pajac v Quelle je pa tud men všeč. Pa sm še ostale stvari pogledla, pa bi najraj kr kupla kaj :) Js sm čist nora na te stvari :)
Se mi najbrž vidi, da sm v prvo noseča user posted image

Je luškan ane?user posted image Velik je luškanga ja, sam ne smem trenutno nič več kupit, ker imamo za začetek več kot dovoljuser posted image Men se tud vidi ta prva nosečnost na dalčuser posted image Potem sproti pa sigurno kaj naročim.

Hvala za ZSuser posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
28.8.2008 14:41:42   
uršula83
Nanaa, tudi jaz imam tiste plenice s Hoferja....mami jih je vidla pa so ji ble tko ušeč da jih je kr kupla user posted image  user posted image  user posted image .
Previjalno sva dala midva delat po naročilu, je pa superca in sva dala 170EUR.
Glede dekliščine sm brez idej ker še na NOBENI nism bla user posted image , je že zadn cajt de se ktera oženi!!!

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
28.8.2008 15:03:11   
nanaa
Danes si pa še jaz izmerim trebuh, me prov zanima koliko je širše, že prej nisem bila ravno ozka v pasu user posted image .

Uršula83 kam sta pa da dala delat, če lahko vprašam, cena se mi zdi zelo ugodna. Koliko pa je velika, imaš morda kakšno sliko? 
Ja planice so pa ful luškane user posted image .

Ja meni se tut vidi da je prva nosečnost, se mi vsaka stvar zdi tako pomembna, včeraj sem bila prav živčna ko sva kupovala voziček, ko sva avto sem sam rekla, samo da bo velik pritljažnik user posted image .
Komaj čakam, da pridem domov, da grem mal voziček občudovat.

Ja pri nas sem bila pa jaz prva v družbi, ki sem imela dekliščino, sedaj pa bi rade za to drugo dekliščino naredile malo drugače pa zbiram ideje.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
28.8.2008 15:04:35   
medika 13
meni je tudi kombnezonček ful všeč, joj je cart ... bunde pa upam, da ne bom rabla kupovat, imam tri pončote 2 prehodna, 1 pa debelejšega in upam, da se bo dalo z njimi pregurat, če ne bom pa potem bundo iskala, ko me začne zebstuser posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
28.8.2008 15:15:12   
uršula83
Ja moj trebuh meri 98cm user posted image malo sem zaskrbljena, ker prej nisem bila nikoli debela, ampak kar suha...nosim pa spredaj. Sem pa na plus 5,5kg...ginekologinja pravi da je to PREVEČ. Da bi morala pazit...kaj pa ostale? Ste tudi že kar rejene?

Previjalno nama je naredil en tip (ki ga poznava) iz Trojan, doma dela pohištvo. Bilo mi je ful fajn, ker sem iz barvne palete lahko izbrala barvo (imava bukev in zeleno jabolko-končniki predalov). Mer na pamet ne vem, površina za previjanje je velika 70×86 (mislim da je to standardna mera, ker sva tudi podlogo dobila v isti meri), je pa malo višja previjalna, da mi čisto paše v roke, je na kolesih in predali so čist do stene, kar ponavadi v kupljenih niso. Slikco ti lahko prilepim ko pridem domov user posted image ker trenutno je nimam. Ima pa najprej eno polico za odlaganje, nato pa predale v 3. nadstropja. Najvišje sta 2 predala, potem pa še 2x po eden.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
28.8.2008 15:46:53   
Anonimen
Joj punce ... jaz sem se tudi sedajle iz radovednosti zmerila in mi na višini popka nanese celih 105cm ... kila je šla pa mogoče že katera gor ... mogoče user posted image

Glede dekliščine, so se punce nekaj časa nazaj na teli temi malo razpisale:
http://www.ringaraja.net/forum/naloge_za_nevesto_na_dekli%C5%A1%C4%8Dini/m_2974721/tm.htm

Drugače sem pa ravnokar od zobozdravnika ... sem dobila šeeno user posted image ... hvala bogu imam zdaj šele čez eno leto kontrolo.

Zimske jakne ... brrrr ... po današnjem izletu v H&M in C&A, sem si premislila in tut slučajno ne bom bunde kupovala ... bom v lanski in bom pač odpeta, al pa bom porabila eno palerino oz. pončo iz termoflisa. Ker če bi šla še to iskat, bi pa pomoje živčnega fasala ... povsod same male številke in za podaljšano dolžino nosečniških kavbojk tudi še nihče ni slišal ... imam pač dolge krake in so mi pri vseh gležnji ven gledali user posted image .

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
28.8.2008 19:49:37   
zverinca
uh, sem probala zdej še jest ta seznam, pa kar izginejo nekateri znakiuser posted image
kaj pa če bi katero od moderatork povprašale za pomoč, da se jih kontaktira preko ZS?

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
28.8.2008 21:31:45   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Ja moj trebuh meri 98cm user posted image malo sem zaskrbljena, ker prej nisem bila nikoli debela, ampak kar suha...nosim pa spredaj. Sem pa na plus 5,5kg...ginekologinja pravi da je to PREVEČ. Da bi morala pazit...kaj pa ostale? Ste tudi že kar rejene?

Če je tvoja zaskrbljena potem nevem kaj bo moja rekla na +9 v 27t  ta ponedeljekuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
29.8.2008 8:27:45   
tejci01
Prvo en lep pozdravček!

Ker si vse merite obseg trebuha, sem si ga še jaz. Izmerila sem ga pod popkom in meri 93 cm. In že pri mojem trebuhu me vsi sprašujejo kdaj imam rok, in ko rečem da decembra, me malo čudno pogledajo. user posted image
V glavnem, jaz sem na moj trebušček zelo ponosna in ga ne skrivam, nosim oprijete nosečniške majčke.
Previjalno mizo bom verjetno kupila preko podjetja Recinko, ker je cenejša kot v trgovinah, je pa tista od Lip Poljčane in stane samo 186 eur. Je taka kot pride v paketu od CSD.
Včeraj sem bila pri G in nato smo šle z mano še do BC in smo kuple jogi pa elek.varuške.
Zdaj nam manjka samo še previjalna, stekleničke,dudke in še kaka malenkost.
Prva nosečnost je najlepša, res pa je da je za nas vse novo in da se bomo mogle privadit na nov način življenja. Bomo že zmogle.user posted image

Sem spet na bolniški in to do konca, tako da bomo uživali še teh par mesecev in brali knjigo o nosečnosti in pripravah na porod. Kaj mi pa preostane.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
29.8.2008 9:24:03   
Jullija
Naj se še jaz malo oglasim:

Moj trebušček oz. trebuh meri 97 cm (zjutraj). Zvečer pa še verjetno kakšnih 5 cm več. Mi gredo ljudje že kar na živce, ko mi govorijo, kak sem že okrogla. Zdaj imam finto, da jim odgovorim, da se jim to samo zdi, da sploh ni velik, čisto majhen je! user posted image Čeprav vem, da to ni res, ampak mi je vseeno, samo da je z user posted image vse ok.

Uršula, če je tebi G  rekla, da je 5,5 kg do sedaj preveč, potem pa res ne vem no... To pa si se res malo zredila, jaz sem jih na zadnjem pregledu imela +4 in me je G vprašala, zakaj se bolj ne redim, če nimam apetita ali kaj. Kako so tile G različni! 5,5 kg pa res ni dosti do sedaj!

Pajacek je res lep, ampak punce, a je katera naročena na katalog od LaRedoute? Kako pa so tam lepe stvari in lepi dojenčki, da dol padeš!!!! Samo cene pa ne smeš preveč gledati... user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
29.8.2008 11:16:23   
katja_p
 Mi smo včeraj sestavili zibko :) Joj, kk je kjut :) Js bi kr posteljninico že dala gor, sam morm še počakat ene par mesecev user posted image

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
29.8.2008 11:16:57   
katja_p
Ulala ... tud js sm že pod 100 :)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
29.8.2008 11:23:38   
katja_p
A mislite ve met v spalnih vrečah user posted image ? Men se to ne zdi glih potrebno ... Mal sm zdel po Neckermannu brskala pa sm jih zasledila in se mi je porodilo to vprašanje.

A ste kej našle mal bolj tople nogavičke? Pa te tamajčkene. Js bi to šla kupit.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
29.8.2008 11:40:59   
pike
Ojla,
vidim, da si merite obsege trebuščkov in tako me je firbec zamantral, da sem še svojga pri popku zmerila in pokazalo je točno 96 cm, sem pa danes začela z 26 tednom in pridelala +6 kg.
Malo me križ boli in medenica. 2 x na dan hodim na sprehod in zvečer je že kriza. Sem pa razmišljala, da bi morala malo na plavanje, mogoče bi pomagalo.

Tudi meni včasih presedajo opazke tet, ki te vidijo vsak teden in mi postrežejo z komentarji kot npr: ja, zdaj se ti pa že fajn pozna. Ja madonca, kdaj se mi bo pa te poznalo, če ne zdaj v 6. mesecu. Ne vem al mislijo, da se bom samo v 9 mesecu napihnila in kar rodila.

Mene je že zdaj strah teh obiskov. Tete in strici, ki bodo verjetno že prvi teden pri nas, ko se še bomo sploh navajali na življenje z novim članom. Najbolj pa mi bo verjetno neugodno ob vseh obiskih v bolnici.

Nič lep pozdravček vsem. Grem zdaj do konca kosilo pripravit. Danes bo " makaronflajš" in solata z zeljem in krompirčkom kuhanim. Dober tek tudi vsem, ki boste kosile.

(odgovor članu Jullija)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.