|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: decembrke 2008
10.4.2008 18:50:13   
katja_p
Js nisem še nič povedala. Bom počakala do pregleda. Bom že potrpela. Pol pa lahko izve širna Slovenija. In najbrž bom res povedala tako (babi in dedku), da jim bomo dali majčke. Ker mi je ful dobra ideja user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.4.2008 18:50:56   
Sulfinija
Pri meni moja mami in ati vesta drugi še noben.

Ej punce mene pa spet sedaj lovi,kaj če ne bo vse ok,ker bi se moglo mogoče danes še kaj več videti.Samo prejšnjič se mi je tudi videla pika v maternica,plod se je pojavil v 7tednov.Samo takrat sem takega časa že bila v bolnici zaradi izcedkov in krvavitve tokrat je pa vse drugače.

Sedaj pa mi je spet fejst user posted image user posted image user posted image .

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.4.2008 18:53:04   
Julijana
zdravo vseuser posted image

pri temi vozički user posted image se vam pridružim, midva sva kupila Hartana racer plus, to je enkraten voziček vozila sva ga po makedamu, blatu snegu-smučišču dve leti je bil zelo v uporabi sedaj je pospravljen in očiščen in čaka na novo pikico in vam povem da bi zdržal še dveuser posted image ker je še vedno kot nov (mikrofibra prevleka enostavna za vzdrževanje) mogoče bova edino gume zamenjala ker je profil zelo slab. Zelo dober je tudi njihov skater trikolesnik in še kakšen.
Sem bolj malo v dabatah ker sem imela abrazijouser posted image pred štirimi meseci in sedaj komaj čakam kaj bo na prvem pregledu,  sulfinija in ana luna samo glavo pokonci in bo vse ok držim pesti.
Drugače sploh še nič ne čutim da sem noseča razen če pojem ali popijem kaj sladkega mi je slabo in polno mozoljev imamuser posted image .

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 303
10.4.2008 18:58:18   
Sulfinija
Eh sem sedaj po stari materinski računala prvič se je plod pojavil pri 7t4dni,sedaj bom pa imela pregled oziroma UZ 7t1dan vem da bo vse ok...Le malce panike je treba včasih zagnati,če sem mela prvič upanje,in sem takega časa že imela težave ga sedaj imam bolj ker je vse ok kot mora biti.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Julijana)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.4.2008 19:03:08   
tejci01
Sulfinija tako pa ne gre.
Misli pozitivno,pogovori se s partnerjem da ti bo pomagal premagati te strahove. Za vse probleme in strahove se je potrebno pogovorit s partnerjem ali s katero drugo osebo,ki ji zaupamo. Če želiš smo ti vedno na voljo za spodbudne besede.
Če ti priznam sem tudi jaz za hipec pomislila,če bo kaj narobe samo potem sem hitro obrnila misli drugam. Sedaj mislim kako bo lepo na prvem pregledu,kako bo mama vesela,kako bom kupovala oblekce,.........

Boš vidla da čez kakšen teden se bomo že pogovarjale koliko so veliki naši user posted image .
Misliti pozitivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.4.2008 19:09:38   
Sulfinija
Tejci,hi hi hvala.Saj nisem tolk negativna samo včasih malo sem.

Saj veš tisti kanček vseeno obstaja joj komaj čakam drugi petek,ko mi bo pikica veselo mahala in mojega trebuha.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.4.2008 19:22:26   
mam32
A ni nosečnost nekaj lepega, veselega?
Morem priznat, da sem od takih foromov pričakovala nekaj drugega, nekaj več veselja, ... in ne toliko straha, skrbi. Nočem nobene užalit, ampak ženske, me smo nosečke in ne neke zjamrane, bolane starke. Zato glavo po koncu in dajmo delat plane o nakupih, imenih, o tem na kak način bomo razbobnale veselo novico, kako bomo bodočim očkom delale sive lase z nakupovanji.

Pa ne da mene ni nič skrbelo, nasprotno. Vendar si ne pustim takega razmišlanja. In če potem še to na veliko vsi pišemo po foromu, valda smo pol že vse prestrašene in tik pred splavom.
No, to mi je ležalo na duši. Upam, da so tu gor tud take, ki podobno razmišljajo o tem krasnem času v katerem smo se znašle user posted image .

Pa  brez zamere!
Vsem vam želim čarobno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 307
10.4.2008 19:23:05   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Meni kitajski horoskop kaže fantka,čeprav bi moj dragi raje punčko.
Katja _p tudi jaz imam napihnjen trebuh in težko zaprem hlače. Jaz imam občutek,da je to od sape,ker  tako spuščam ene zvoke.user posted image

Kaj ste že povedale bodoči babici in dedku? Ali je še prezgodaj?
Jaz razmišljam,da bi povedala vsaj mami.

jaz sem tudi vsa napihnjena...imam doma kar gumb na hlacah odpet. Si bom kar trenirko gor dala, pa bo user posted image

midva sva samo trem osebam povedala...za 1x, starse bova pa presenetila verjetno po obisku pri G, seveda ce nama bo ratalo user posted image user posted image user posted image

meni pa tisti kitajski kaze puncko in tudi oba imava obcutek, da bo puncka, ker je zadnje case v njegovi familiji polno novih punck user posted image njegova sestra ima puncko, sestricna ima puncko, bratranec bo dobil puncko, tko da...user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.4.2008 19:24:03   
Sulfinija
Mam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prelepe besede.Točno naša user posted image  ni bolezen temveč veselje.

Nakupi juhu,juhu gremo v akcijo.Imena juhu,juhu jih že imamo...

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.4.2008 19:26:05   
mam32
Aja, zanima me ali katera piše Nosečniški planer?
Jaz oz midva sva ga včeraj začela in sploh nisem mogla nehat pisat. Želim vsak dogodek, vsak najin občutek ovekovečit in čez leta pokazat najini bebiki user posted image

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.4.2008 19:26:21   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Mam,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za prelepe besede.Točno naša user posted image  ni bolezen temveč veselje.

Nakupi juhu,juhu gremo v akcijo.Imena juhu,juhu jih že imamo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 311
10.4.2008 19:27:06   
mam32
Krasno Sulfinija!!!!!!!!! Sem te vesela!!!!!!!

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.4.2008 19:32:33   
Sulfinija
Mam32,kje se pa dobi tale nosčeniški planer?Mam ni tole lepo darilo mmoja nosčenost mojemu dragemu za njegovo jutršnjo okroglo obletnico.

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.4.2008 19:38:02   
mam32
Jaz sem si planer naročila preko neta- to je posebna izdaja pri reviji Mama. Po tem ko sem ga naročila, pa sem ga zasledila v supermarketu Tuš. Predvidevam, da je v trgovini cenejši, ker ni treba plačat pošnine.
Tvoj dragi, bodoči očka je lahko pravi srečnež. Lepšega darila, si po moje ne more želet. Vse najboljše bodočemu očku in po pameti z alkoholom user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 314
10.4.2008 19:41:04   
tejci01
Tako se govori!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 315
10.4.2008 19:58:37   
Anitka
Decemberke vas malo prebiram in vam želim vse lepo v nosečnosti. Vas je tako prisrčno brati. Ste me spomnile na moje prve tedne nosečnosti, moje dvome, strahove.... Začetki so se vlekli, zdaj pa čas kar beži in kmalu bo treba iti rodituser posted image Skratka želim vam lepo, zdravo nosečnost in zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija ti pa le pozitivno!!!Nosečniški planer sem jaz kupila v Baby centru.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.4.2008 20:08:36   
tejci01
Anitka  kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.4.2008 20:09:47   
Sulfinija
Anitka,tudi tebi hvala za lepe želje.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.4.2008 20:10:07   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Anitka  kdaj pa imaš rok?

26.5.user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 319
10.4.2008 20:12:32   
Sulfinija
Anitka bravo za 26.5 rok imaš točno na rojstni dan mojega brata.Greš v soboto na dan odprtih vrat v porodnišnico?

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 320
10.4.2008 20:13:01   
fragola
Jaz sem vas pršla samo lepo pozdravit in vam vsem vam zaželet eno lepouser posted image  in dejtese čim bolj razvajat in imet rade in ne pozabit samo mislit pozitivno, ker to velikokrat pomaga!!!!

Tejci01 joj kolk sem srečna, da si user posted image , želim ti lepih user posted image !!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 321
10.4.2008 20:14:01   
tejci01
Saj to je kmalu . Še dober mesec pa boš zagledala tvojo user posted image .
Kaj mogoče veš  ali bouser posted image  aliuser posted image  ?
Jaz bom vprašala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 322
10.4.2008 20:15:09   
tejci01
Hvala ti fragola in vem, da bomo tudi pri tebi kmalu zagledali +.
A ne?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 323
10.4.2008 20:15:58   
Anitka
Ja ja Tejci PDP je že precej blizuuser posted image user posted image Za spol sva vprašala in veva, a sva se odločila, da ga ne izdava ampak bo presenečenje za vse ostale.

Sulfinija ne vem še, če bom šla na dan odprtih vrat. Imam veliko dela doma.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 324
10.4.2008 20:17:12   
m a j c i k a
Hej srečke user posted image !!!!!!!
Evo še ena na novo!
Lani sem si pisala z marčevkami 07, kar pomeni da že imam doma eno pikico po imenu Tija, ki ima že 13 mesecev, v soboto 5.4. pa sem naredila test in pokazal je user posted image , kar pomeni da naša punčka dobi družbo decembra! In sicer po zadnji M 10.12.2008.
Tudi na pregled sem se že naročila, imam pa ga 07.05. Drugače se sploh še ne počutim nosečo tako kot prvič, tudi kakšnih težav hvalabogu ni, tudi pretirane lakote ne, upajmo da bo tako do konca.
Aja pa še podatki: 2. nosečnost, 1 otroček, stara sem 28 let, ravno bila v sredo, PDP 10.12

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?