|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
7.5.2008 16:12:24   
aprilčica07
Da tudi jst sporočim podatke za evidenco, Jakob, 23 04 2007, teža 3570, 55 cmuser posted image

Sem pa še kr v službi, danes je sreda in je takoooooo dolgauser posted image jst pa popolnoma brez volje za delat. Se mi zdi kot da imam eno mičkeno krizo bit tle med kartami. Saj ni problem delat, ma tle pri nas je taka organizacija, da je za znoret. In ta naša birokracija, jao jao, karta na karto in zakon na zakon. In kar je najlepše imam en kup šefic, ena bolj pomembna od druge, ma ko je kaj za odgovorit, pa itak nobena ne ve nič.Brrrrr, sem jezna.
Sem pa klicala prej domov, ker sem se bala, da je z malim kaj narobe, pa zgleda, da sem samo paničarla, hvalabogu:)
Danes pride tudi tatko, je bil dva dni na seminarju in sva bla z malim sama. Danes pa bomo kompletni. Upam, da bomo lahko šli kaj ven, da pridem še kolkor tolko v cajtu domov.

Uživajte.

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.5.2008 16:54:05   
thumbelina
Ily - a veš da jaz nisem bila na nobenih preiskavah, sam sem tudi po Matevževem rojstvu kar anekrat opazila, da imam probleme s kožo. Mleka sploh ne prenašam več in ga že lep čas ne pijem, ker se ponoči potem vsa spraskam. Roke imam cele od zapestja pa do rame čist flekaste izgleda isto kot ima tamali (atopični dermatitis) in kljub temu da sem nehala pit mleko ne preneha. Štos je da prejn ikoli nisem imela nobenih težav s kožo... Kr nekaj: A misliš da bi to tudi lahko bila ščitnica???

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.5.2008 18:39:10   
tejkag
Oj!
Končno tud jaz malo fraj,je babica šla z Lano na sprehod; hvala bogu za babiceuser posted image !
Drugače pa sva midva naši nabavila baterijski aspirator za čiščenje noska,ampak mala ponori ko ga sliši,zato še naprej čistimo samo z fiziološko. Res se ji čist strga, ko sliši tisto brenčanje.
Jutri imava posvetovalnico-že slišim:Ja gospa vaša Lana je pa na zgornji meji bla bla blauser posted image ....pa kaj hočem,glavno da je zdrava,tiste kile bojo pa že šle dol enkrat.
aprilčica07-dobrodošlauser posted image vaš Jakob je pa rojen na isti dan kot naša Lana. Fajn datum a ne?user posted image 234
uživajte

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.5.2008 19:52:46   
zalbi
uh, da se javim.

Jah - danes sem imela spet pihološki test za službo, pa še pogovor s psihologinjo - sem bla tri ure na inštitutu - groza - ampak če bo ta služba moja, pol pa kulll, se splača trudit:)

Drgač pa vse po starem - edino Sara po novem noče več spat v vrtcu - spi tm eno urco in je popoldne fulll utrujena. Ritka je še vedno bolj tako tako - na meji, sem danes kr odnesla svojo kremo, pa bomo vidl, če bo kej boljše. Nosek pa ja - skoz čistim, sesam, spiram s fiziološko...

Zdej si grem pa musko na telefon nalagat - k mam novga...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.5.2008 20:18:06   
sabri
Oj, spet na hitro, mala spi, jaz grem pa malo potelovadit pa tuš. Se pa z mojim tolk fajn rihtata, ko sta sama da samo kapo doluser posted image . Sej nisem dvomila, ampak hitro sta se oba navadila.
Jaz po porodu nimam nobenih problemov, tako da ily ti ne morem pomagat, žal. Mogoče katera druga, če pa kaj zvem, pa sporočim.
Lp

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.5.2008 20:59:37   
gaja*
Hej,
imam ravno malo časa in miru, da lahko tipkam. Moža sem poslala k bratu pečt neke cd-je (ker meni računalnik noče pečtuser posted image ), Gaja pa že itak spi od osmih.
Sem opazla, da imamo na aprilčicah nekaj novih mamic. Lepo dobrodošlico user posted image tudi od mene.
Jaz imam pa ful malo časa, da bi bila na rr. Z gajo itak sploh ni šans, da bi lahko kaj pisala, ker nima obstanka niti sekunde. Pop*zdiš. Skoz sva v muvanju user posted image user posted image V hiši itak ne vzdrži, tak da smo tudi popoldne zunaj. Samo da lahko hodi. Vidim, da me gaja ful razume, ko se spogovarjava. Zdaj je res kot goba, vsrka vse vase user posted image

Drugače pa tudi pri nas vse po starem. Gaja je pri varuški ful pridna, sta pa skoz aktivni, tak da je čist utrujena popoldne. Naučili sta se pa že tudi en kup stavri, tudi kako lumparijo user posted image user posted image

V torek imamo pa mi posvetovalnico in cepljenje pri 1. letu. Upam, da bo vse ok.

Tako, toliko zaenkrat, si grem nekaj sladkega privoščit, se mi taaako lušta nečesa.
Lahko noč user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.5.2008 21:23:09   
aprilčica07
Ily: sem imela prej težave s  ščitnico (2 leti nazaj),  med nosečnostjo je  blo vse ok, zdaj je pa tudi. Tako, da ti ne bi znala pomagat kaj več. Jst sem mogla pit zdravila, pa skozi sem na kontrolo mogla hodit, se  mi je pa po jemanju zdravil delovanje ščitnice hitro uredilo.
Težave s kožo na obrazu sem pa imela letos pozimi, ma ni blo nič v povezavi s ščitnico. Baje je bil ene vrste dermatitis. Bla sem pa grozna za pogledat, pa peklo in bolelo je. Sem letala od dohtarja do dohtarja, pa je blo po vsem kar so mi dajali samo še slabše. Pol sem, pokasirala še visoko vročino, iz tistih pikic na obrazu mi je začelo tečt ven neka voda in kri, bil je 31 12 2007 in sem zatežila, da sem dobila napotnico za dermatološko kliniko v lj. Na našem koncu pač ni enga dežurnega dermatologa.  Tam so mi takoj postavili pravo diagnozo, sem se mogla 10 tednov mazat z eno kremo, in 8 tednov pit ene hudičevo močne tablete. Izboljšanje je blo vidno po 1 mesecu, v normalno stanje pa še zdaj nisem prišla. Imam še vedno rahlo vidne fleke po obrazu. Ma pravijo, da se bo v 7 do 8 mesecih uredilo.
Naš Jakob spi, je bil cel dan v akciji, pa še k maši sva šla prej. Je bil pridenuser posted image

Ja, fanj je ta datum 234user posted image
Tako, zdaj še malo tv in kavč, pol pa tudi jst počasi k mojim moškim. Ta sreda je res utrujajoča.

lp vsem.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.5.2008 21:25:32   
smotka lonib
Hojla!

jest se spet malo oglašam. Smo z Zalo veliko zunaj. sav bile dons pri mojih, ker je imel nejc trening (košarka). Pol sva šle pa z Vanjo , Zalo in mami mal v mesto po trgovinah. Se je Zala nekaj časa vozila v vozičku, potem smo jo mogli pa ven dat. je pol letela  po starem delu mesta in vriskala, da jo je cela Šk. Loka slišalauser posted image . Je skoz letala za golobi in tok cvilila, da sem mislila, da mi bojo bobenčki počili. da ne omeni kako vriska, ko vidi psa, mačko, avione na nebu (nad našo hišo je očitno avtocestauser posted image ) in pa senzacijo naše vasi TRAKTORJEuser posted image .

Zaenkrat smo kr zdravi. Je pa pravi živc ratala odkar hodi. So pa še zmeri pristanki na riti.

čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.5.2008 21:56:24   
mojčca
NO, da se še jaz na hitro javim po celodnevnem potepanju. Sva imeli z Manco dopoldne kontrolo pri zdravnici (Jape, ko si bila pri Veličkovičevi, a je bila tudi ta nova zdravnica zraven????), potem pa sem šla hitro domov po očeta in sva šla najprej v Kranj na ORL, potem pa še naprej v Ljubljano. Domov sva prišla ob 16.00 potem pa šem oblekla Matica, ki je bil ravno po kosilu in nazaj v Kranj, ker sem imela opravke.

Apilčica07, lepo da si se nam pridružila. Ti kar veselo čvekaj z nami, čeprav je sedaj, ko je zunaj tako lepo vreme in je večina mamic že v službi, kar malo zatišje.

Zalbi, kar se tiče kavice imam jaz čas jutri okoli 11, če si seveda za. Dobiva pa se lahko v Kranju v Mercatorju (prej žal ne gre, ker imam jaz ob 10.15 zdravnika, potem pa imava ob 13.00 z Maticem terapijo). Če pa ne gre jutri, pa se bova zmenili za kakšen drug dan.

Jape, Piškotek in Smotka Lonib: če se katera kaj vozi po Kranju oz. ima namen iti v Kranj, se tudi lahko zmenimo za kakšen čvek, lahko tudi v popoldanski urah, ni panike.

Lonib, za tebe pa še eno vprašanje. Ali imaš slučajno odveč kakšnen znakec in Špara. Ja, spet zbiram te znakce, ker moram nakupiti posodo, da bomo v naši novi hišici sploh lahko skuhali kakšno kosilo user posted image user posted image user posted image .

Grem počasi pod tuš, potem pa pred TV, kjer bom po hitem postopku spet zaspala. Se beremo jutri. Čau bau

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.5.2008 22:57:04   
katja pv
Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 1L: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g; 1L 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 9M: 74 cm/9300g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 1L: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 9M: 77cm/10,30kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 9M: 73cm/8700g)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 9M: 68cm/8300g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 9,5M: 74cm/9400g)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 9M: 74,5cm/9150g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 9M: 73cm/10,25kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: - cm/- g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 9,5M: 72cm/7600g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

< Sporočilo je popravil katja pv -- 7.5.2008 22:58:07 >

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.5.2008 23:06:22   
taška30
Lep pozdrav še od mene,
tolk redko še pridem do rr-ja. Zvečer sem čist sesuta od zgodnjega vstajanja (6-ih), službe, popoldne smo tudi zunaj do večera, potem ko ju pa spravimo spat, pa ugotovim, da me vse delo čaka, ker se nič samo ne naredi tačas ko sem v službi. Pišuka, prej na porodniški sem imela en tak red, zjutraj praznjenje pomivalca, pobiranje cunj, obešanje novih, potaglavnem pospravit...zdej pa to kar vse počaka do 21-ih.user posted image
Zaenkrat obe zdravi (trkam na les).

Danes zjutraj smo bile pri P, sistematita pri 1 letu za Julijo in pri 3-eh za Manco. Vse v redu, le mere so skoraj malo preveč (za moje pojme) manekenske, pediatru se zdita čist OK. Manca ima pri 3-eh letih 13,5kg, Julija pa pri 1 letu 8350g.user posted image

No, da se malo vključim v vaše debate:user posted image
- kolk poje: čist odvisno, ponavadi več kot Manca, non stop nekaj melje, zelo je mahnjena na čokoladne zadeve (po meniuser posted image ), kakšen dan se gre pa dieto.user posted image
- trma: tudi mi smo v klubu, ja. Ponavadi je najhuje ko jo vzamem iz banje, se kar v črko C nazaj uvije od jeze. Tud z glavo ob tla tolče občasno od togote. Najbolj me pa razkuri ko se spravi trmat ob hranjenju. Pa ni fora v tem, da je takooo lačna, ampak...saj ne vem...kr neki. Meče se po trip trapu, z glavo tolče v mizico pred sabo in se dere, maha z rokami, mi hoče zbit žlico iz rok.user posted image Takrat se grem pa tud jaz vzgojo, Thumbelina,user posted image  mrtvo hladno odmaknem njen stolček od mize, dam na ignore in čakam, da napad mine. Al jo dam pa kar na tla, po par minutah se naveliča in potem lepo poje brez kakršenga koli problema.

Hodit niti pod razno noče, le zakaj bi, če se pa povsod pride po kolenčkih.user posted image Nima interesa naredit niti enega koraka.
Govori ful v svojem jeziku, po slovensko pa nič, razen pa-pa in pa 'miiiiiijau' ko zagleda mačko, psa ali ptiča.user posted image  Pa brrrrr za avto.

Apričica07, dobrodošla med nami.user posted image
zalbi, držim pesti za službo.user posted image

Lepo se imejte, papa

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.5.2008 7:29:28   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

No, pa mi je le uspelo vas prebrat za nazaj in najt 5 minut časa da še kaj napišem user posted image

Sem doma, ker se učim za izpit ki ga imam v ponedeljek. Groza... user posted image

Nejc danes prvič ni jokal zjutraj ko sem ga oddala v vrtec (sej se baje potem zelo kmalu pomiri ko grem in drugače sploh nič ne joka) tako da sem bila kar vesela in obenem začudena, ker sem čakala na "glasek" user posted image

Mi smo tudi cele popldneve zunaj, ker notri se mu kar "meša" tako da tudi mene vse počaka za zvečer ko mali zaspi. Jaz sem pa itak potem že čisto user posted image  tako da grem samo še spat.

Naš tudi noče nič hodit (se mu tako pzna ko je bil 3 tedne skupaj bolan da je čisto vse opustil) se takoj vrže na kolena in šiba dalje. No, pa saj bo, saj ima še nakaj časa user posted image  Razume tudi ful (če hoče user posted image ), naredi moj-moj, da poljubček, pa-pa, mi da dudo in pa tudi druge stvari tako da jih kao pospravim,.. Nor je pa itak na kužke (kar maha in krili z rokami od veselja ko jih zagleda) in posledično tudi reče že kuza (samo zelooooo redko - takrat ko se mu zazdi user posted image ) pa na žoge in tudi reče zoga.

Posvetovalnico imava 20 maja, ker je imel ravno takrat ko sva bila naročena (23.4.) imel spet vročino tako da tudi mene že malo zanimajo mere.

Hranjenje: je kakor kdaj - ponavadi pa kar veliko, najbolj je lačen ko pride iz vrtca (pa tam baje ful veliko poje) tako da mu moram skuhat kosilo in komaj čaka da mu dam za jest (ne more počakat niti 10 minut). Obožuje pa tudi vse kar je s čokolado (to pa sigurno nima po mamici -ha ha ha ha... user posted image user posted image user posted image )

ily: žal ti ne vem nič povedat glede problemov po porodu - jaz še nisem nič odkrila pri meni da bi bilo kaj drugače user posted image

Zalbi: kdaj pa zdej izveš za službo? Drugače pa kavica lahko "pade" ko sva sedaj tako blizu, ja. Drug teden en dan se lahko zmeniva (razen ponedeljka) za čvek.

Sabri: a ne kako je to super, ko vidiš da tudi očiji znajo uspešno poštimat tele naše lumpe user posted image

Mojčca: ne veš kako pogrešam naše kavice, mi prav manjka na vsake toliko časa malo "v živo" poklepetat z vami. V Kranj res nič ne hodim, če pa me kdaj zanese pot tja te pa sigurno pokličem. Drugače pa se bomo enkrat sigurno zmenile prav za kavico, a ne?

Tako, zdej pa šibam se učit, drugače ne bo iz tega nič user posted image
Lep dan vam želim

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.5.2008 7:32:38   
mojčca
Jutro punce.

Kavica je kuhana
user posted image

Taška, lepo da se ti ob takem urniku uspe oglasiti tudi tukaj. Kar se tiče mer tvojih punc, sta pa res obe bolj drobčkani in sta dobri kandidatki za manekenki user posted image .

No, naša noč je minila kar mirno edino do kakšnih 23.00 se je Matic nekaj oglašal in jokcal, potem pa je bil mir do jutra.

Imava pa danes terapijo in me prav zanima, ali bo priden. Sva bila en teden odsotna, ko smo bili na morju in bo danes sigurno pestro. Ja, pustimo se presenetiti.

Grem obleči Manco, da gre v varstvo, pa tudi Matic se že nekaj oglaša.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.5.2008 7:43:18   
aprilčica07
Dobro jutro vsem

Imam še malo miru tle v službi, pa se lahko na hitro oglasimuser posted image . Spali smo pridno vso noč, tudi zjutraj ko sem šla delat je še kar spal. Priden.
Vsak dan je bolj korajžen glede hoje, nardi že enih 5 do 6 korakov kr sam, se spusti in mašira.  Drugače pa šiba po kolenih sto na uro in pride lih povsod kamor si zaželi. Razume že kr nekaj stvari, ma govori pa ne še. bo že, ko bo cajt za to, a ne?
Posvetovalnico imamo 14 maja, kao pregled ob 1 letu. Bomo vidli kašne mere imamo zdaj. Je pa kr konkreten fantina, mislim, da smo tam pri 11 kg, glede cm pa se mi ne sanja kolko smo zrasli od zadnjič. Je pa res priden za papat, tako, da karkoli mu damo (razen špinače in polente) poje.user posted image
Tako, tolko od mene. Se moram  spravit delat, ma se mi tako ne ljubi..user posted image Papir na papir in  na tak načion vseh 8 urc. Ma bo že boljše.

Lepo se mejte.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.5.2008 7:44:41   
BarbaraE
Taška - sem se kar nasmejala, ko si pisala o napadu trme pri hrani. Včeraj sem bila v službi popoldan, kar pomeni da sem zjutraj jaz Nejca porihtala. Najprej bila panika, ker ni bilo takoj za jest, ko bi on želel. Potem je za nameček videl piškote v omari (jah, sh**, če sem jih pa en dan prej pospravila v omaro, kjer imamo krožnike) in se je začelo dretje, ker ga ni dobil. Potem je bilo dretje - še hujše, ker je videl, da mu dajem čokolino. On je imel namreč še željo po piškotu. In je pojedel par žličk pri meni v naročju, pa se je začel metat nazaj (pri teh izpadih se jaz vedno fejst nazaj nagnem, da mi ne bi slučajno nosa razbil ali pa zob user posted image ). No in potem sem ga imela zadosti in sem ga dala na tla, da se je zjokal (pardon, skričal). Jaz sem si vmes kavico skuhala, vmes sem pa dihala skoraj tako kot med porodom. user posted image  No, potem se je le pomiril in sem mu kar sede na tleh dajala jesti. Itak ni vsega pojedel, ker je vmes tašča prišla in je slišal, da nosi s seboj papirnato vrečko, v kateri je zanj žemljica. Dedi mu namreč vsak jutro prinese žemljico in tamal sedaj za vsako papirnato vrečko sklepa, da je v njej žemljica. Jaoouser posted image  

Skratka  - še enkrat HB, da se farbam, ker sicer bi bila že čisto siva.

Kar se pa dojenja tiče - HB, da sva nehala še pred enim letom, ker če ne bi me Nejc pojedel. Si sploh ne predstavljam, da bi ga dojila tako kot sem ta starejšo - do 15. meseca.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 740
8.5.2008 8:11:31   
thumbelina
Evo pri nas trmaraaj na kubik. NOn stop bi se vozil nekam bilo kam z avtom in pol se zbudi zjutraj in teži da bi šel z avtom. In pol če ne gremo kam, kaj to počne... Če me sam vidi da odprem garderobno omaro, me spet vprašujoče gleda in ponavlja svojo mantro auto auto auto.......
Včeraj se mi je strmal v nulo v stolčku in to zato ker sem mu dala njegove ne glih omiljene kekse. Kaj je to delal, razmetoval tisti keks, pa mene po roki tepel, mislim. Sem se enostavno odmaknila za računalnik, on se je pa veselo drl v kuhinji... Ampak jaz se ne dam. Če smo taveliko poštimali, bomo pa še tega...

Naš je nor na vsa prevozna sredstva (itak tipičen dedec) - traktorji, kamioni, motorji in potem skoz lovi kje bi kaj od tega videl...NO pa omara s čevlji mu je hudo všeč, pa Vs emožne flaške, da potem dol strga papir oz. etiketo z zobmi... Skratka ni da ni...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.5.2008 11:34:58   
hariba

Zalbi, kar se tiče kavice imam jaz čas jutri okoli 11, če si seveda za. Dobiva pa se lahko v Kranju v Mercatorju (prej žal ne gre, ker imam jaz ob 10.15 zdravnika, potem pa imava ob 13.00 z Maticem terapijo). Če pa ne gre jutri, pa se bova zmenili za kakšen drug dan.

Jutri pridem jaz službeno v Kranj ob 9.30 in če smem bi semi morda za nekoliko minut uspelo pridružit pri kavi. Nimam pa pojma kje je mercator center. Verjetno daleč proč od sodišča kamor grem jaz.
Imam pa norišnico tako doma kot v službi,sploh ne vem več kje se me glava drži. Včeraj smo imeli sestanek zelo dolgo, čez18 h.Sem zjutraj vzgojiteljici povedala,da pride po Zojo soseda, je bila pol že ena druga varuška in je ni htela dat, jaz pa seveda gsm izklopljen. Za znoret! Trmast pa eden bolj kot drug, vodi Zoja, ki je sploh ne smem dat v peskovnik,ima v sekundi v ustih mivkouser posted image  Ko jo proč odnesem, vpije in brca kot nora.Vsi ostali pa me tudi vsak dan z kakšni minovimi fintami razveseljujejouser posted image .
Prebrat vas še nisem imela časa,zato vas tudi komentirat ne morem.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.5.2008 11:44:45   
hariba
No vidim,da naj bi bila kavica danes, sploh nisem datum posta prebrala, je bila noč katastrofalna in sem posledično tudi jaz čisto zmedena, čisto adijo danes,

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.5.2008 12:18:26   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Jape, Piškotek in Smotka Lonib: če se katera kaj vozi po Kranju oz. ima namen iti v Kranj, se tudi lahko zmenimo za kakšen čvek, lahko tudi v popoldanski urah, ni panike.

Lonib, za tebe pa še eno vprašanje. Ali imaš slučajno odveč kakšnen znakec in Špara. Ja, spet zbiram te znakce, ker moram nakupiti posodo, da bomo v naši novi hišici sploh lahko skuhali kakšno kosilo user posted image user posted image user posted image .

Tud jest pogrešam kavico in klepet. Jest grem jutri v KR ampak z mojim tako, da kavica odpade. Greva po trgovinah pločšice gledat, ker sva se odločila, da namesto, da bova spodno kopalnico preuredila , raje zamenjava ploščice na hodniku in v kuhinji . kopalnica nama finančno ne bi znesla. Bova raje elemente sproti kupovala (bide, wc školjko, kopalniški blok, tuš kabino) in potem drugo leto prenovila. Mojemu se pol mudi v službo (ima popoldne) in res nama bo zmanjkalo časa. Drugi teden bom lažje prišla dopoldne, ko so otroci v šoli in moj v službi.

Nalepke od Spara ti pa bom dala ali pa poslala. Bom pogledala, če imam še kje tvoj naslov,, če ne mi ga na ZS pošlji, če jih hočeš čimprej.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.5.2008 18:33:34   
aischa
IZVIRNO SPOROČILO: katja pv

Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 1L: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 9M: 72,5cm/8400g; 1L 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 9M: 74 cm/9300g)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 1L: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 9M: 75cm/9800g)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 9M: 77cm/10,30kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 9M: 73cm/8700g)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 9M: 68cm/8300g 12M 74,5cm, 9800g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 9,5M: 74cm/9400g)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 9M: 74,5cm/9150g)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 9M: 73cm/10,25kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: - cm/- g)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 9,5M: 72cm/7600g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

Anja, 11.04.07, 2140g 45cm

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 745
8.5.2008 19:52:21   
zalbi
Hej!

mojčca - ups, nisem imela časa prebrat - tko da sploh nisem vidla, da si mislila že danes, no sicer pa res ne bi danes utegnila - tako da naslednji teden do petka pa imam čas - tako da povej - kdaj ga imaš ti - pa prletim. Prav tako piškotek - ti kr povej kateri dan.

Ja službo sem kot vse kaže dobila. Včeraj sem uspešno opravila pihološki test, zdej me res čaka samo še zdravniški (seveda v tega pa res ne dvomim), tako da - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - sm bla danes fulll vesela ko sem izvedela.... tako da naslednji petek opravim zdravniškega, pol pa bomo baje podpisal pogodbo...juhuhuhu

Zdej pa  moram videt kdaj začnem - če junija - pol bomva verjetno s Saro šli za kak teden na morje (brez user posted image ker menja službo in ne more dobit dopusta) - midve pa bova šli z mojo teto... no vse je odvisno od tega kako se bodo stvari pri meni sedaj odvijale....

tko, zdej pa šibam na trebušni ples...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu aischa)
Neposredna povezava do sporočila: 746
8.5.2008 21:20:37   
mojčca
Zalbi, bravo za službo user posted image user posted image user posted image .

Hariba, če ne bi šla jutri v Ljubljano, bi se lahko zmenili za kavico. V bližini sodišča je namreč doma moja tašča in sem tam skoraj vsak dan.

No, sem bila pa danes pri zdravniku in imam vneto desno uho, pa še prehlajena sem. Sem dobila antibiotike in kapljice za uho, tako da sem 10 dni na tabletah user posted image .

Grem počasi počivati, ker sem ful utrujena.

Nočko

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
8.5.2008 22:44:09   
aprilčica07
Dober večer:)

Zalbi: čestitke za službe tudi od nas:)

Pri nas je končno malo miru, sta šla oba spat (ljubi in tamali). Danes je bil za spanje na vrsti on  in zgleda, da sta oba lepo zaspala.user posted image
Jst pa ko ena cunja tle za računalnikom.  Imam eno goro papirjev pa poštimat in poštuidrat, a volje nobene. Pa stanovanje je tako, kot, da bi bomba treščila, ma tudi to me trenutno ne zmakne nikamor.user posted image
Sicer imam jutri dopust. Naj bi šla popoldan oba z mojim na en piknik, pa da mali ni cel dan pri nonah, sem vzela dopust:). Itak,  ga imam še 12 dni lanskega tako, da to ni problem.user posted image
Jakob postaja tako trmast, da  je joj.  Se uleže na tla in se dere ko, da bi ga iz kože dajali, pa  take krokodilje solze mu tečejo, da zgleda prov božček. Ma ko doseže svoje se solzice čudežno posušijo.user posted image
Smo bli pa tudi danes cel popoldan zunaj, je blo prijetno, edino veter je spet pihal. Ta naša burja, brrrrrrrrrrrr..
Tako, zdaj pod tuš in pol verjetno spat.

lepo se mejte.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.5.2008 7:31:32   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

No, danes sem pa v službi. Sem prva v pisarni, mojga user posted image  še čakam (se še gužva po cesti user posted image ) zato imam trenutek časa da vas pozdravim.

Spali smo OK, se je zbudil ob 3, malo popil in spal dalje (no ob 6 sva pa itak že vstala). In tudi danes ni jokal ko sem ga oddala v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa naš lumpi postal tako nemiren - povsod - v avtu, v triciklu, da o vozičku sploh ne gvorim - sploh noče sedet, bi kar vstal,... tako da imamo trenutno posledično vse povsod težave z njim. P mu dam žemljico ali piškot da bi se zamotil ali pa igrače, pa nič ne pomaga. Upam da ga tole kmalu "spusti" ker je res grozno. Se kar dere in cvili...

Zalbi: čestitke za službo!!! Kavica - če boš brala pravočasno danes, lahko tudi danes okoli 12 ure prideš na kavico, drugače pa se lahko zmeniva kar za torek drugi teden, če ti odgovarja (sicer se itak še slišiva tako da ni panike). Bom ti pa poslala na ZS svojo GSM št. ker vsaj jaz tvoje nimam.

Mojčca: upam da se ti zdravje kmalu povrne. Drugače pa imam tudi jaz nekaj nalepk od Spara, tako da mi lahko pošlješ svoj naslov na ZS, pa ti jih pošljem.

Oblačanje: kako oblačite user posted image  sedaj ko se je tako ogrelo? Nogavičke, kratki rokavi,...?????

Tako, zdaj pa moram delat. Moj še vedno ni prišel tako da bom še malo samevala v pisarni user posted image
Vam pa želim lep sončen dan

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 749
9.5.2008 7:45:16   
BarbaraE
Oblačenje - čisto odvisno, je pa recimo včeraj popoldan imel kratke rokave - no, ko sem mu jih jaz oblekla. Jaz ga preverim zadaj na vratu, če je kaj vroč in potem ga temu primerno oblečem. Včeraj je bilo že kaj prijetno in če sem jaz letala naokoli v kratkih rokavih, seveda sem jih oblekla tudi otrokoma. Sem pa včeraj skoraj znorela, ko sem prišla iz službe. Mož je prišel že prej in je nekaj rihtal na čolnu, tašča na dvorišču z Nejcem v triciklu. In sem tamalega videla, da ima majčko in jopico in sem si rekla, OK, če ima kratke rokavčke, naj ima še jopico. No in potem sem šla jaz kuhat kosilo, tašča je pa ta čas šla na sprehod. Ko je bil čas za kosilo, grem jaz po tamalega ven in se mi je takoj zdel precej vroč pa rdeča lička itd. Pa greva gor in ga začnem slačit - no, tukaj me je skoraj kap. Tamal je bil oblečen v bodi z dolgimi rokavi pa majčko s kratkimi rokavi čez in še jopico. Hja, tašča očitno spet ni našla bodija s kratkimi rokavi in mu je namesto tega kar samo z dolgimi dala. Pa dobro, to me še ni toliko zmotilo kot dejstvo, da je imel še jopico gor. Ma halooo, sonce, vroče - vsi v kratkih rokavih, naš tamal pa napravljen, kot da je ne vem koliko mrzlo. Ma ej, raje imam, da je premalo oblečen, kot da se mi otrok pregreje. Itak mi je že zadnjič zdravnica rekla, da naj otroka oblečem tako kot sebe.
Toliko o oblačenju ...
Me zanima, koliko bo danes oblečen, ko pridem domov. Hmm, mogoče bo imel še jakno čez? No, zdaj sem pa že žleht. user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.