lilka
|
Helou čveke.... Malo pavze med službo, da vas pozdravim. Tinka je še vedno bolana, in ker je imela že 3 dan vročino sem jo peljala k P., ji je dala antibiotik in kaplice za oči, ker ji s kamilčkami nisem mogla pozdravit. Zdej je pri dedeku in spi že od desetih, res je boga. Jaz imam slabo vest, ker nisem vzela bolniške, samo če pa je ful rada pri dedeku in on tako lepo skrbi zanjo, da vam ne znam povedat, ker nima apetita je imel včeraj ko sem prišla ponjo vse živo pripravljeno od juhice, špinače in krompirja, jogurt, čajek, stisnjeno pomarančo........ pa nič ni hotla, samo vodo pije, no vsaj to. Zdej jo bo do petka še on pazil, pol je itak vikend, pol bomo naslednji teden tiste 3 dni še nekako skombinirali pol sem pa itak jaz doma.Je rekla, da naj gre šele po praznikih v vrtec, ko bo končala z antibiotikom. Pa dedek ima več živcev kot jaz, sem kar nervozna in nesrečna ko jo gledam, kar naj bo pri njem, se tolažim.... Valika:ja čestitam, normalno da si navdušena , jaz sem tudi bila, ko je rekla zdej ko nima apetita NE-AM in prejšnji teden ko ji je ratalo da je sama stala, smo vsi okameneli od navdušenja.... LANA: S TINKO TI ŽELIVA VSE NAJBOLJŠE IN TI POŠILJAVA VELIKO POLJUBČKOV.... Sabri: bravo za 7 zobek, mi smo že več kot mesec pri 6.... Vrtec:pri nas tudi imajo tak skupinski voziček in jih zelo pogosto vozijo na zrak, tako da sem tudi glede tega zelo zadovoljna Jaz sem zdanje čase res napeta in sitna in utrujena, sem rekla možu da naj mi ne govori več o kakšnem otroku, ker se že za enega preveč sekiram in nimam več časa za prav nič in nič energije, pa da bova imela čas zase šele pri 50 ih, če se ne bo on do takrat že ločil od mene, ker sem tako smotana, pa je rekel da se ne bo... ...no včeraj sem celo imela energijo za , še sreča, ker če ne si bo še ljubico dobil Mah sej bo boljše se tolažim, samo da se malo privadimo, pa da bo bolj prijazno vreme, pa jaz zdrava, pa Tinka zdrava..... tejkag:kot angelček je, ko takole spi..... Zdej sem dosti pojamrala, šibam delat.....le kdaj bom našla čas za frizerja prav obupna sem že, če si ne kar naprej glave prem nimam nobene frizure..... No lepo bodite.....