mojčca
|
Jutro punce Današnja noč je bila po dolgem času spet obupna. Matic se je do 2 non stop zbujal, ne vem, a ga je luna nosila ali pa je bila to reakcija na cepljenje, ki smo ga imeli pred enim tednom. Ja, pri tem cepljenju je ponavadi reakcija bolj pozno. No, da pa ne bi bilo Maticu dolgčas, ga je žurala še Manca. Se ji je nekaj sanjalo, pa non stop je jokcala, potem je hotela v taveliko posteljo, ja dolgčas nam ni bilo. Jona in Sara, z malo zamudo, vse najboljše, upam, da sta lepo praznovali, želim pa vam srečno otroštvo in veliko ljubezni ter zdravja. IZVIRNO SPOROČILO: JAPE Mojčca: V torek imava s Klaro pregled pri zdravnici po treh mesecih. Tudi terapevtka Alenka bo zraven. Pa me zanima, če mora biti na pregledu tudi samo v majčki in gatkah, al jo lahko kar v bodiji prinesem tja? Sem pozabila vprašat Alenko že na prejšnji terapiji, pa sem se nate spomnila, če mogoče ti kaj veš? Ne, na pregledu neseš notri čisto normalno oblečeno, no vsaj pri nas je tako. Potem pa boš dala Klaro zdravnici v naročje in jo ona sama počasi sleče, da vidi, kako se Klara obnaša v naročju. Potem bo z njo malo potelovadila, dala jo bo na tla, da vidi kako puza, spraševala te bo, kaj vse zna, kako se ti zdi, da je z njenim razvojem in to je to. Držim pesti, da čim bolje opravita. Včeraj je bil ful lep dan in sem bila tudi jaz ful zunaj z Manco in Maticem. Dopoldan smo šli na en družinski sprehod, popoldan pa je moj delal na hiši in smo bili tudi mi pred hišo, kjer smo se igrali, žogali, Matic pa je telovadil v vozičku, potem pa smo šli še malo na sprehod, igrala in dan je bil naokoli. Sem bila pa zvečer ful utrujena, sta kar zahtevna našedva škrata. Punce, a je slučajno katera v Šparu kupovala bodyje z kratkimi rokavi???? Meni so ful lepi, samo imajo tako trapaste številke od 74-80, potem pa ob 86-92 Jaz pa hočem 80-86 . Ne resno, če ste jih kupovale, sigurno ste vzele večjo številko. Dajte mi še malo ideje, kje naj kupim kakšne lepe bodyje. Jih moram nujno kupiti, ker gremo v petek na morje, pa za dolge je že ful prevroče. Saj doma imam bodyje z kratkimi rokavi, samo so vsi roza barve . Matic se oglaša, se je gospodič zbudil in sedaj skače po postelji .