mojčca
|
Punce moje . Vas prav pogrešam zadnje čase in močno upam, da se mi za kakšen teden ali dva tempo malo umiri in vas preberem za nazaj, pa še pokomentiram. Sem ravno prišla domov. Od doma sem šla ob 6 zjutraj, no, pa do sedajle sem bila doma še enkrat za 15 minut. No, do 24 bo sedaj (močno upam) stanje malo bolj umirjeno, potem pa bomo vozili očeta 6 tednov zaporedoma od ponedeljka do petka na obsevanje (to pomeni 30 obsevanj), potem bo šel v bolnico še za 3 dni, kjer bo čisto izoliran, potem pa močno upam, da mu odstranijo še kanilo in da bo konec teh bolnic. Ja, ko se bo stanje umirilo, pa grem jaz v službo . Bi še kaj napisala, pa se je Matic zbudil in grem k njemu. Ko pridem domov, me tako objema, da sem čisto . Hodimo še ne, 3.4. smo dobili šesti zobek, včeraj prebili ustnico, po novem noče sedeti v trip trapu, no, ko se vsede, je v skoraj istem trenutku že na mizi, tako da je hranjenje prava umetnost. Je pravi mali živc, ki ne more biti na miru niti pet sekund, v nedeljo pa bo upihnil prvo svečko. Darilo ga že čaka v garaži (smo ga morali skriti, da ga ne bi najdla Manca), žurka pa bo v soboto in nedeljo. Sedaj pa grem res k mojemu sončku.