|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
8.4.2008 13:19:33   
zoom zoom
AJa, tako debate ste imele zadnjič, ko ste te besede nekam čusno pisale. Mi sploh ni potegnilo. Upam, da razberete, kaj je bilo napisano.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 226
8.4.2008 14:33:33   
zoom zoom
Kolk sem se pa zdej ustrašila. Sem gledala današnje reklame in čist slučajno pogledam proti mizi, kjer sta se oba igrala in tamala je ob stekleni mizi stala, starejši jo je pa gledal. Je bil tako šokiran, da ni mogel nič povedat (pa je drugače ful gobčen). Je pa tako,d  je obuta samo v žabe in nogavice brez bremz, pa na parketu,kjer ful drsi in če bi padla bi pomoje direkt na glavo, ker vsest se pa ne zna, ker ne pokrči kolen ampak je trda.

Neposredna povezava do sporočila: 227
8.4.2008 14:41:39   
zalbi
zoom zoom - ne mene niso nič vparašali v RA o podaljšanju, bile sva nazadnje pred 14-dnevi. Imava pa spet pregled čez tri mesece, čeprav je vidla da ima stopala na ven obrnjena, tko da nevem, mogoče bi pa res spet mogla poklicat kaj naj naredim. Rekla mi je, da mi priporoča da plačam fizioterapijo - ker pri njih ni prostora da bi jo dobila - ok, kr neki. Drgača pa se ful vredu že vsede sama, pa ni več tolk zlo zategnjena. Pa zdej k puza, posataja iz dneva v dan bolj hitra...kr naenkrat je v kuhinji...OPa ful dobra gugalnica, mi je fulll všeč...

bojana1 - ja res je hudo če joka, posebej ko sem danes odhajala me je kr stiskalo... grozn, no ampak kot praviš - sej se bomo mi in otroci navadli - a ne:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 228
8.4.2008 16:38:59   
hariba
Danes je bila pa v službi norišnica, kar telefon je zvoni, pa vsi tečni ravno tako kot vreme.
Za pit  med obroki vodo ali sadni nesladkan hipp čaj, za malico ji dam kdaj pol frutka pol vode poleg žemlje ali prepečenca.
valika Ja res zanimiva tale tvoja tašča. Ona bi pa kar obnavljala in to brez lastnega denarja haha. Res nenavadno,ker običajno tastari nočejo obnovit nič, tudi tisto ne kar bi bilo nujno potrebno. Moj pa nagovarja svojo mamo, da bi okna zamenajla, ker ogromno denarjazmečeza ogrevanjeskozi dotrajana okna,ki ne tesnijo.Ampakne pristane,ni šans,bidal moj pol, ker tistohišo boitakmoj podedovalin imainteres zato, je fajn lokacija da po mojem je ne bo problem prodati ali dati v najem. Če bi imela denar bi se vama morda splačalo kaj malega v njo vložit innato prodat pa kupit na mestu,ki je vama ugodnejši za službo. Tako pa seti leupri,pasaj to šeza vasza sproti skorajnidovolj,ne pa   da bi njej obnavljali.
bb Brez veze! Imam jaz big brother doma,setudi zmeraj kaj dogaja. Je pa  si mulc kupil dostop na internetu tako, da sem videla par izsekov,pa ob petkih skupaj z otroci gledam. Uf, pred mišmi imam pa fobijo, bi šla raje iz hiše kot sir tako pobirat. Jedla pa bi,saj je bilo pečeno,pa saj veš kaj je not,je v kaki pašteti,nagecih ali hrenovkah še marsikaj hujšega not zmleto.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 229
8.4.2008 17:01:43   
smotka lonib
hojla!

najprej en vic.
Ob jutranji kavici se Lojzka, Mara in Štefka pogovarjajo o svojih
možeh.
Nanese tudi tema na sex. Pa reče Lojzka:
"Veš včeraj sem ga svojem Franetu božala in sem ugotovila da ima ful
Mrzla jajca."
"Zanimivo", reče Mara,:"tud' jaz sem pri svojem Juretu zadnjič opazla,
da ma mrzla jajca."
Štefka posluša in nič ne reče.
Naslednji dan se Štefka pojavi na kavici totalno razbita, polna
potplutb, modro oko,...
"Ježeš, Štefka, ja kaj se ti je pa zgodilo?" sta ju vprašali.
Štefka reče:"Sinoči sem svojemu dedcu fafala. Ko sem ga prijela za
jajca sem ga vprašala...Kako to, da imaš ti tako topla jajca, Frane in
Jure pa imata mrzla?user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 230
8.4.2008 17:13:19   
smotka lonib
valika!
user posted image sem se nasmejala tvojim vicom. kar se tiče tašče, bi ji jest v glavo povedala, da ne mislil, vlagat denar tja, kjer ne bi živela. je pa res zoprno za moža. ti mu kr še kakšno povej.  je naš prejšni župnik enkrat mojemu reku, da če se v vodi utapljata žena in njegova mama, da mora ženo rešit, mamo pa pustit. tko, da mora mož tebe poslušat in ne nje.

zoom  zoom!
mi imamo tud gugalnico, doma narejeno vendar brez lojte. bom pa kupila plastično za Zalo. sem jo v Nami gledala za 15 EUR-ov. drugače je pa ta, ki jo imate res super. user posted image

zalbi!
upam, da si dobr opravila na razgovoru.user posted image

Mojčca se pa nič več ne oglašauser posted image , da bi povedala kej novic o očetu. upam, da je z njim vse OK.user posted image

bb
sploh ne gledam, ker zvečer pa nimam časa za te traparije. raje se z Zalo še malo poigra (če slučajno še ne spi) ali pa vas pridem prebrat.

pitje!
jest ji skuham janežov čaj-nesladkan,. itak z unim aventovim lončkom skoz neki poliva in se vsaj lima ne. včasih ji iz kozarca dam sok in prov lepo pije. samo kozarc ji jest držim. njej dam plastičnega in notr vodo.

ste tok napisale, da ne vem več kva sem brala. ne mi zamerit, če katere ne bom komentirala, ker vas imam itak vse radauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 231
8.4.2008 17:19:17   
smotka lonib
še eno vprašanje? kve bi lahko ceneje kupila opremo za kopalnico? z možem morava spodaj prenovit kopalnico (zgoraj smo jo pred 10 leti naredili čist na novo). sem gledala na merkurjevi internetni strani cene in izračunala, da bi me navadna polokrogla tuš kabina, bide, školjka in kopalniški blok ter ploščice (vse bolj poceni varianta) prišlo okoli 800 EUR. sem glih gledala dons reklamo od Obija za tuš kabino s sedežem in tistimi šobami, da pride 299,99 EUR  v Merkurju pa brez ted dveh dodatkov 322 EURuser posted image . a je še kje cenejša trgovina?

Neposredna povezava do sporočila: 232
8.4.2008 17:22:48   
smotka lonib
sem pa vidla, da se je Mojčca pri marčevkah 05 dons že oglasila, pri nas pa ničuser posted image . a je mogoče kej huda na nas?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 233
8.4.2008 18:07:03   
zoom zoom
Lonib: splača se it pogledat v več različnih trgovin, pri kakšnih majhnih prodajalcih dobiš še dodaten popust. Sva pa mi2 vse kupila v Merkurju, ko so imeli dan popustov in sva poleg izžrebanega 5% popusta, dobila še mislim da 4% na gotovino, pa itak sva vzela tiste stvari, ki so bile v akcije (vse od ploščic, WC-ja, banje,...) edino kopalniški blok ni bil v akciji, ampak to pa ponavadi ni (vsaj tisti lepši ne). Tako da naju je kar poceni prišlo. Se sicer nabere, ampak če hočeš imet lepo, pač daš.

Neposredna povezava do sporočila: 234
8.4.2008 19:21:01   
zalbi
lonib - midva sva pa vglavnem kupovala v bauhausu - imajo res pestro izbiro, od nizkih cen do viokih - lahko izbiraš. Razgovor pa tko tko - sem šla za delovno mesto kjer je zahtevana V. stopnja (jst mam VII), je pa tako delo kot dela mojčca - pa še dvoizmensko - nevem - jutr mam še enga. 

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 235
8.4.2008 21:02:26   
Anonimen
oj!
smo se danes malo potepali pri naših - sem se morala malo potožituser posted image .
ja, hariba, saj moj je itak sinček edinček, in bo enkrat to vse podedoval, ampak, sedaj ko imamo mi stanovanski problem mi pa tudi ni za nekam še dodatno vlagat.... saj zato pa se tudi pričakuje od nas, da bomo financirali, ker bo itak kao enkrat naše (če se ne zamerimo in nas slučajno ne razdediniuser posted image )- ampak tako kot sem rekla, če ne mislimo tam živet, mi je vsaka taka brezvezna investicija čist brez vezna... eh, bomo vidli kaj še bo iz tega

pitje - jaz ji še sedaj kuham kamilični čaj s kumino - to pije po flaški. začela pa je že po kozarcu pit in to vodo. zgleda da ji vmes paše nekaj nevtralnega. da pa ne omenjam, koliko vode popije med kopanjem - iz prav vsake igrače, ki je malo zaobljena in kjer se malo drži vode, ona to vse posrka - to je v bistvu njen smisel kopanjauser posted image

BB- tudi jaz ne gledam in me tudi ne zanima toliko, da bi gledala

house - o to pa ja, zato se sedaj poslavljam, ker grem pred tv

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
8.4.2008 21:20:54   
smotka lonib
hojla!

Sem mislila Hausa gledat, pa ne bom, ker je Zala glih zdejle zaspala in se zna zgodit, da bo čez pol ure kej zastokala.

Drugače sem pa bila po 2 mesecih spet na NFZ. Je bil tip na bolniški, ker je imel nesrečo. Ko je videl Zalo med puzanjem in vstajanjem , je naju pohvalil, da sva tok napredovali. Sem mu rekla, da sem veliko telovadila z njo. Morava pa še okrepiti nekatere mišice in pa držo. Je reku, da malo goljufa in nekaterih mišic ne uporablja. Malo bolj puklasto se drži. je reku, da pa mora hoditi ali bosa (če imamo talno gretje ampak ga nimamo) ali pa v nogavičkah z bremzicami. Ko bo že nekaj časa hodila, pa naj se prideva pokazat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.4.2008 21:22:58   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Razgovor pa tko tko - sem šla za delovno mesto kjer je zahtevana V. stopnja (jst mam VII), je pa tako delo kot dela mojčca - pa še dvoizmensko - nevem - jutr mam še enga. 

Jest sem tud zdej že vidla dva razpisa, ki ustrezata moji izobrazbi. Samo eden je za določen čas. Bom vseeno poslala, sej nimam kej izgubit, če grem na razgovor, čeprav na tistem področju še nimam izkušenj.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.4.2008 21:34:04   
smotka lonib
Ja, a ste vse pred TV-jemuser posted image . Jest ne grem pred TV, bi pa šla v posteljo kakšno akcijouser posted image user posted image delat, pa je moj še v službi in tako tuki gor visim in se sama s sabo pogovarjamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
8.4.2008 21:35:29   
gaja*
Pri nas je spet neko sranje. Gaja nama je spet zakuhala. Za **** user posted image Sej ne vem, a sva bili zastonj cel teden v bolnici, ker nisva dobili nobenih zdravil, sam tole je pa že too much!!! Zdaj spi, sem ji zbila vročino, tak da ni vroča. Bomo vidli, kaj bo jutri.user posted image

pitje: že dober mesec po slamici in to fuuul veliko tekočine. Prej smo se s flaško samo igrali, tak da je skoraj ne uporabljamo več. Pije pa v večini vodo ali čaj. Ko sva bili v bolnici je pila tudi sok. Pa če jo ful kuha vročina, ji dam vmes kak sok z vodo.

RR: ful zaostajam... A mamo kako novo nosečko??

razgovori
:držim pesti za vse, ki jih imate in vam želim eno ful fajno službo user posted image

Lilka: kak je voziček? Ste že sprobali?

LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

Neposredna povezava do sporočila: 240
8.4.2008 21:37:28   
gaja*
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Ja, a ste vse pred TV-jemuser posted image . Jest ne grem pred TV, bi pa šla v posteljo kakšno akcijouser posted image user posted image delat, pa je moj še v službi in tako tuki gor visim in se sama s sabo pogovarjamuser posted image

Jaz sem z enim očesom tuki user posted image user posted image Js bi tud bla za kako podobno akcijo, pa po drugi strani ful nisem razpoložena trnutno user posted image Uh, sem zakomplicirana

Neposredna povezava do sporočila: 241
8.4.2008 21:40:09   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Jaz sem z enim očesom tuki user posted image user posted image Js bi tud bla za kako podobno akcijo, pa po drugi strani ful nisem razpoložena trnutno user posted image Uh, sem zakomplicirana

Gaja sej jest tud ne bi bila, če bi bila moja Zala bolna. Takrat človek itak misli samo na to, da se otrok čimprej pozdravi. Upam, da vama ne bo treba spet nazaj v bolnico. Evo samo za Gajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.4.2008 21:43:42   
gaja*
Hvala lonib. Pa res nisi smotka user posted image user posted image user posted image
Sam sem pa jaz ful nerazpoložena odkar gajo kuha. Še enkrat pa tak v bolnico ne grem. Če jo bojo zdravili s kakimi zdravili ja, drugače se raje peljem vsak dan gor da ji vzamejo vodo in kri user posted image

Naj bo že enkrat konc te brezvezne pomladi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
8.4.2008 21:58:05   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: gaja*

Hvala lonib. Pa res nisi smotka user posted image user posted image user posted image
Sam sem pa jaz ful nerazpoložena odkar gajo kuha. Še enkrat pa tak v bolnico ne grem. Če jo bojo zdravili s kakimi zdravili ja, drugače se raje peljem vsak dan gor da ji vzamejo vodo in kri user posted image

Naj bo že enkrat konc te brezvezne pomladi user posted image

nisem tok smotana kokr zgledamuser posted image user posted image .

Drugače pa temu jest ne morem reči pomlad, ker tole vreme je res muhasto kot april. Enkrat sonce, čez 5 minut dež, enkrat 15 stopinj, drugič 2 stopinjeuser posted image user posted image . Kr neki.

Se strinjam glede bolnice. Bolje jo vsak dan tja vozit, da ji vzamejo kri in vodo kot bi ti tam z otrokom.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
8.4.2008 22:06:34   
taška30
Jaz sem pa kar sesuta. Menda me daje tole vstajanje ob 6-ih.user posted image  Ker v službi me zaenkrat še lepo crkljajo in se tam prav spočijem. Ampak po službi pa...najprej cijazenje po ljubljanski gužvi na cesti do Julije, potem v vrtec po Manco, tako da domov pridemo okoli polpetih. Potem pa akcija, ker bi obe rade, da se ukvarjam z njima 100%, jaz pa lačna, pa mal utrujena, pa itak te vse delo počaka, ker se nič samo ne naredi tačas ko nas ni.user posted image  Ko pa končno zaspita, pa padem na kavč.
Mislim, da bo gospodinjenje med tednom omejeno na pomivalni stroj (ven/noter), pralni stroj, pa osnovne potrebe (hrana, pijača, plenice, wc, kopanje), ostalo bo počakalo na vikend. Ker zvečer se pa ne mislim pretegnit, grem raje na kavč.user posted image

Gaja, boga tamala, držim pesti za vas, da bo šlo počasi na bolje.

Neposredna povezava do sporočila: 245
8.4.2008 22:09:48   
taška30
Še tole: danes je Julija spala pri varuški 2 uri in pol!?!?!?
Doma pa tudi po pomoti ne več kot urco? Haloooo?user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.4.2008 22:10:42   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz sem pa kar sesuta. Menda me daje tole vstajanje ob 6-ih.user posted image  Ker v službi me zaenkrat še lepo crkljajo in se tam prav spočijem. Ampak po službi pa...najprej cijazenje po ljubljanski gužvi na cesti do Julije, potem v vrtec po Manco, tako da domov pridemo okoli polpetih. Potem pa akcija, ker bi obe rade, da se ukvarjam z njima 100%, jaz pa lačna, pa mal utrujena, pa itak te vse delo počaka, ker se nič samo ne naredi tačas ko nas ni.user posted image  Ko pa končno zaspita, pa padem na kavč.
Mislim, da bo gospodinjenje med tednom omejeno na pomivalni stroj (ven/noter), pralni stroj, pa osnovne potrebe (hrana, pijača, plenice, wc, kopanje), ostalo bo počakalo na vikend. Ker zvečer se pa ne mislim pretegnit, grem raje na kavč.user posted image

Taška30!
Te čist razumem, da si utrujena od dela, pa od vožnje po teh ljubljanskih cestah. Pol pa še otroci zahtevajo svoje. Najbolje, da se res uležeš na kavč in se odpočiješ. Kar ni nojno, pač pustiš za vikend.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.4.2008 22:13:17   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Še tole: danes je Julija spala pri varuški 2 uri in pol!?!?!?
Doma pa tudi po pomoti ne več kot urco? Haloooo?user posted image user posted image

Tega jest najbrž nikoli ne bom doživela, pa tud pri prejšnih dveh tega nisem doživelauser posted image . Očitno niso po meni podedovali mojih zaspanih genov. jest sem kot otrok ful rada spala čez dan.

Zdej pa grem, ker je že moj prišel iz službe. Bo spet komentar, ko me bo videl, da sem pred škatlouser posted image .

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.4.2008 22:15:25   
sabri
Oj, mal zaostajam, ker nisem še za nazaj vse prebrala, no vidiš Lonib, da se nekaj še dogaja tukaj pri nam.
Sva danes kupila nahrbtnik za nošenje otroka, tako da če bo še letosuser posted image kako lepo vreme, ga bomo sprobali, čimprej. Sva pogruntala, da je to najceneje in luštna telovadba za vse tri skupajuser posted image .
Piknik vidim, da odpade, ker je cel vikend dežuser posted image . Bomo notri se stiskali za mizo.
valika: smotana situacija, vendar bo tvoj najbrž bolj težko povedal mami, če ni tak tip, ali pa nista v takem odnosu. Tebi je sicer dosti bolj smotano tašči govorit, ampak eden bo moral, četudi bo surla, ne moreš skočit iz svoje kože in če ni denarja, ga ni. Zdaj se delam jaz pametno, ko sem lahk čisto tiho, glede na razmere pri nas, ampak se popravljam in nam delam mir, pa čeprav vsak dan sproti gledam kak kisel obraz.user posted image Tebi ga vsaj vsak dan ni treba gledati, če prav zarumem.
gaja:user posted image user posted image user posted image samo za vas, ker je res eno veliko sranje, če je skos kaka bolezen, samo da čimprej mine, pa bo. Jaz kar mislim, da bo poletje čist drugačno in bo dosti manj bolanih, če ne pa morje dela čudeže.
Grem počasi spat, nisem vsega pokomentirala, ampak mislim na vseuser posted image . Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 249
8.4.2008 22:17:34   
sabri
taška30: še tole moram napisat, danes ob 16 v LJ, sva oba preklela to gužvo po cesti, noro.
Ajde čao.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......