sabri
|
Oj, mal zaostajam, ker nisem še za nazaj vse prebrala, no vidiš Lonib, da se nekaj še dogaja tukaj pri nam. Sva danes kupila nahrbtnik za nošenje otroka, tako da če bo še letos kako lepo vreme, ga bomo sprobali, čimprej. Sva pogruntala, da je to najceneje in luštna telovadba za vse tri skupaj . Piknik vidim, da odpade, ker je cel vikend dež . Bomo notri se stiskali za mizo. valika: smotana situacija, vendar bo tvoj najbrž bolj težko povedal mami, če ni tak tip, ali pa nista v takem odnosu. Tebi je sicer dosti bolj smotano tašči govorit, ampak eden bo moral, četudi bo surla, ne moreš skočit iz svoje kože in če ni denarja, ga ni. Zdaj se delam jaz pametno, ko sem lahk čisto tiho, glede na razmere pri nas, ampak se popravljam in nam delam mir, pa čeprav vsak dan sproti gledam kak kisel obraz. Tebi ga vsaj vsak dan ni treba gledati, če prav zarumem. gaja: samo za vas, ker je res eno veliko sranje, če je skos kaka bolezen, samo da čimprej mine, pa bo. Jaz kar mislim, da bo poletje čist drugačno in bo dosti manj bolanih, če ne pa morje dela čudeže. Grem počasi spat, nisem vsega pokomentirala, ampak mislim na vse . Nočko
|