Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:06:11
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 men ni več jasn ne vidm, da st prijavljene, poste vaše pa dobivam, kako vam to rata Trik, trik, srašen trik.... Greš v moj profil in klikneš ne prikaži me na seznamu uporabnikov. Sebe boš videla izpisano poševno. Druge te ne bomo videle.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:10:55
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 men ni več jasn ne vidm, da st prijavljene, poste vaše pa dobivam, kako vam to rata Trik, trik, srašen trik.... Greš v moj profil in klikneš ne prikaži me na seznamu uporabnikov. Sebe boš videla izpisano poševno. Druge te ne bomo videle. aaaaaaa, si zvita no, men je čist kul, da me ostali vidjo na seznamu, tko vsaj dobim kakšno za klepetat
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:11:00
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna ma on mi n a žulj stopi...tko dobro to zna...grrr...bi mu včasih vrat zavila...ker mi gre moški egoizem jako na nerve...ampak se raje v usta vgriznem ...ker mam rada mir v bajti...sej k mi bo ornk pokrov dvignil jih bo pa še za nazaj slišal... A tebi tudi? Smo ravno pred dnevi z ženskami razpravljale o tem... Menda bo dež... Smo si pa same krive. Vsakemu dedu bi v obratni situaciji sproti odneslo dekl...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:13:01
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 men ni več jasn ne vidm, da st prijavljene, poste vaše pa dobivam, kako vam to rata Trik, trik, srašen trik.... Greš v moj profil in klikneš ne prikaži me na seznamu uporabnikov. Sebe boš videla izpisano poševno. Druge te ne bomo videle. aaaaaaa, si zvita no, men je čist kul, da me ostali vidjo na seznamu, tko vsaj dobim kakšno za klepetat Jah vsaj nekaj mi na netu gre... Zato pa se priporočam za občasno obnavljanje podatkov od Svena. Tam se sploh ne znajdem...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:14:27
|
|
|
|
trnuljčica
|
Menda sva sami.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:14:35
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Vsakemu dedu bi v obratni situaciji sproti odneslo dekl... veš da sem že razmišljala, da bi mal postala moško egoistična pa z istimi prijemi začela...samo kam potem to vodi...v Vojno zakoncev Rose...tega pa nočem...pa stisnem zobke in je...spiham se pa kje drugje...oz. mi tale naša srečanja zlooooo pomagajo...se mi vseeno zdi, da pol mal zadiham pa je lažje he he...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:15:33
|
|
|
|
NiLe
|
Čveke moje, jst vas za danes zapuščam ... ve pa pridno čvekajte naprej! Nočko
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:18:25
|
|
|
|
trnuljčica
|
O, nisva sami. IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Vsakemu dedu bi v obratni situaciji sproti odneslo dekl... veš da sem že razmišljala, da bi mal postala moško egoistična pa z istimi prijemi začela...samo kam potem to vodi...v Vojno zakoncev Rose...tega pa nočem...pa stisnem zobke in je...spiham se pa kje drugje...oz. mi tale naša srečanja zlooooo pomagajo...se mi vseeno zdi, da pol mal zadiham pa je lažje he he... Saj pravim zato je pa potem dež. Ampak tudi moj pravi, da smo ženske same krive. Ima kar prav. Verjetno kljub temu ne bi prišlo do vojne. Prej bi bolj razmislili... Tako pa samo me taktiziramo, pa razmišljamo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:18:59
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Čveke moje, jst vas za danes zapuščam ... Partybrejkerca...sem pa mislila, da boš udeležena pri težkem opravilu, ki se mu reče : pridelovanje 100te strani... Lahko noč...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:19:07
|
|
|
|
Majček28
|
jaz tud pošizim in vedno znova me presenet kako egoističen zna bit mogoče pa imajo to že serijsko urgajeno, na drugi strani pa imamo me sebe vedno na zadnjem mestu no, niti eno niti drugo ni prov,če bi imel vsi povprečje obojega bi blo prov fajn
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:20:37
|
|
|
|
trnuljčica
|
Saj jaz sem tudi čistokrvna ženska.... Da ne bi mislila, kako mi takoj dekl vrže gor... Ja, pa jade...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:20:47
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Prej bi bolj razmislili... Tako pa samo me taktiziramo, pa razmišljamo... sej veš tisto...zakaj imajo moški možgani na trgu nižjo ceno kot ženski...ker so še nerabljeni...tko da pozab...oni ne meljejo nikoli...tud ko je treba...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:21:08
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Čveke moje, jst vas za danes zapuščam ... Partybrejkerca...sem pa mislila, da boš udeležena pri težkem opravilu, ki se mu reče : pridelovanje 100te strani... Lahko noč... točno vse kar si napisala si mi iz tipkovnice snela bom pa sama klofala do 100
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:22:01
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz tud pošizim in vedno znova me presenet kako egoističen zna bit mogoče pa imajo to že serijsko urgajeno, na drugi strani pa imamo me sebe vedno na zadnjem mestu no, niti eno niti drugo ni prov,če bi imel vsi povprečje obojega bi blo prov fajn Bravo Majček.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:22:54
|
|
|
|
Majček28
|
joj, dons pa ne bodo smrčal ponoč, ampak se jim bo kolcal
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:23:37
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Prej bi bolj razmislili... Tako pa samo me taktiziramo, pa razmišljamo... sej veš tisto...zakaj imajo moški možgani na trgu nižjo ceno kot ženski...ker so še nerabljeni...tko da pozab...oni ne meljejo nikoli...tud ko je treba... Nikoli slišala te šale. Ampak zato sem se pa lahko še bolj iz srca nasmejala....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:24:31
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 joj, dons pa ne bodo smrčal ponoč, ampak se jim bo kolcal Ja ne more jim biti samo lepo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:25:02
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 jaz tud pošizim in vedno znova me presenet kako egoističen zna bit mogoče pa imajo to že serijsko urgajeno, na drugi strani pa imamo me sebe vedno na zadnjem mestu no, niti eno niti drugo ni prov,če bi imel vsi povprečje obojega bi blo prov fajn Bravo Majček. jah un k nas je programiral je prav norca se delel iz nas...po mojem zato, da se sedaj reži, ko se med sabo zezamo in skušamo kolikor toliko se prilagajat in uspešno skupaj vozit... ampak vesta kaj...ko si brez tipa ti ni prav...ko ga imaš spet ne...jao jao...najbolje nekaj vmes he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:25:21
|
|
|
|
Majček28
|
no pa je srečka šla...je pa Krista pršla.... zdej pa ni vrag, da ne bi 100-tka padla Ej Krista, a je K. že zdrav?
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:26:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 no pa je srečka šla... ma kaki šla...hoćem videt 100tko....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:28:37
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 no pa je srečka šla... ma kaki šla...hoćem videt 100tko.... ja pa kam ti zgineš
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:29:09
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna jah un k nas je programiral je prav norca se delel iz nas...po mojem zato, da se sedaj reži, ko se med sabo zezamo in skušamo kolikor toliko se prilagajat in uspešno skupaj vozit... ampak vesta kaj...ko si brez tipa ti ni prav...ko ga imaš spet ne...jao jao...najbolje nekaj vmes he he Mah, se ne strinjam čisto s tabo. So obdobja v življenju, ko si čisto mirno brez njih in jih ne pogrešaš. In so obdobja, ko je super, da si z nekom. Seveda, ko pride pravi.... Evo in smo spet pri pepelki, princu...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:31:11
|
|
|
|
Majček28
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna jah un k nas je programiral je prav norca se delel iz nas...po mojem zato, da se sedaj reži, ko se med sabo zezamo in skušamo kolikor toliko se prilagajat in uspešno skupaj vozit... ampak vesta kaj...ko si brez tipa ti ni prav...ko ga imaš spet ne...jao jao...najbolje nekaj vmes he he Mah, se ne strinjam čisto s tabo. So obdobja v življenju, ko si čisto mirno brez njih in jih ne pogrešaš. In so obdobja, ko je super, da si z nekom. Seveda, ko pride pravi.... Evo in smo spet pri pepelki, princu... kot sem že napisala: z njimi je težko, brez njih pa brez veze
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:34:02
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Evo in smo spet pri pepelki, princu... al pa trnuljčici... sicer pa jaz sedaj v košek pogledam..pa si pravim...eh če njega ne bi imela, tud tele princeske ne bi bilo...pa je vse oproščeno in pozabljeno v sekundi... IZVIRNO SPOROČILO: Majček28 ja pa kam ti zgineš v bistvu nikamor...sam ko post potrdiš...za sekundo izgineš...sej ti tudi he he....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 11.8.2008 23:39:04
|
|
|
|
trnuljčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Evo in smo spet pri pepelki, princu... al pa trnuljčici... sicer pa jaz sedaj v košek pogledam..pa si pravim...eh če njega ne bi imela, tud tele princeske ne bi bilo...pa je vse oproščeno in pozabljeno v sekundi... Za mene tako ni rešitve. Sem nepopravljiv romantik. Še moj se glede tega strinja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......