lepa posadka
|
Hej punce! Ve ste prave face. Saj ste me kar ganile, da bi še srečanje prestavle... Upam, da ni katera danes brez neta in računa na jutri?!? Sicer je za nami pester dan. Sem šele potem, ko sem prišla domov, ugotovila, da sem šla prvič sama z vsemi štirimi v šoping...optimistka. No, saj ni bilo kritično, pa izpadov, samo komuniciranja je bilo pa toliko, da so si verjetno ljudje mislili, da smo iz hoste ušli :-)))) Sem jaz Tomaža v vozičku vozila. Ta velika dva sta pa ta malo v nakupovalnem vozičku vozila...malo naprej, malo nazaj, veliko postrani... Jooojjj! Njim je bilo smešno, meni pa nerodno. No, smo pa tudi mi danes šolski nakup opravili in ta velik zvečer kar ni mogel zaspat... Smo šele pred 10 minutami ugasnili luč, ker je kar naprej prestavljal barvice in flomastre po svoji prvi ta pravi puščici :-)))) Tako Big mamma...tudi mi smo pripravljeni. Kakor lani ta velik kar ni vedel kaj naj rpičakuje s šolo in se je ni nič rpeveč veselil...letos že komaj čaka, da vidi svoje fante, pa da si bodo pokazali zvezke...enega smo našli celo s Strelo McQueen...in tako bomo spet v folijo zavijali zvezke...kar pa je zame kar procedura... Ja, Bigmamma...škoda, ker se ne bomo srečali...sicer pa privoščim fajni izlet do Dolenjskih...pa fino se naplavajte in naužijte vodnih radosti. Jabolko...super si napisala glede obračanja in raznoraznih motoričnih sposobnosti naših dojenčkov. Morda bi samo dodala še tole. Otroci so si različni tudi glede tega kaj koga zanima v določenem obdobju. Saj veste, da nekaj raje počnete, če vas bolj zanima. Naš Tomaž se je obračal s trebuščka na hrbet že pri dveh mesecih...pač slučajno je imel tak refleks, da se je hitro zvil na eno roko in prevrnil...in potem je to počel kar nekaj časa. Sedaj, ko pase kravice tako ogleduje naokoli in se poskuša dvignit s trebuščka...obrne pa se morda 1x na teden... Pa kaj potem. Meni se zdi zdrav, zvedav, vesel in močan... In, ko me bo tokrat pri pol leta vprašala pediatrinja, če me že kaj oponaša pri gospodinjskih opravilih...se bom samo nasmehnila. Simvir...ja red je veliko vreden. In nič ni narobe, če ga želiš ohranit. Tudi meni paše...je pa res, da se vsega ne da, tako tudi mi večkrat živimo tako, kot pravi Jabolko. Čeprav se mi zdi, da imamo krasne počitnice, se veselim tudi jeseni, ko bo spet vse po nekakšnem ustaljenem redu. Majček...ja, sva ravno rpejle debatirala z možekom, če bi on še kakšno alternativnovarianto za nazaj poiskal, da ga spet kje ne pozabim :-))) Sinska - upam, da prideš v sredo in malo poročaš tudi o stanju na Kolpi...je voda še OK po vseh teh čudnih neurjih? Je dol sploh bilo kaj več dežja? Nazadnje smo bili konec junija in je bila že super voda. Sicer pa sem te dneve razmišljala, da bo čas, da pokličem pediatrinjo in se na cepljenje naročim. Mi namreč Tomaža še nismo cepili. Smo tudi ta tretjo začeli šele pri enem letu in je bilo vse hitro mimo in BP. Tokrat bi tudi morali cepiti par dni pred morjem...pa mi ni dišalo. SPloh pa imam do cepljenja en tak odpor. Saj razumem, da je treba že iz solidarnosti dat to čez...samo ko se spomnim, da je bila naša ta druga cepljena enkrat in je imela kar pošteno reakcijo na nogici...pa sem potem mimo linij slišala, da je bila tista runda cepiva manj čista...itd, itd...potem me res vse mine. Kot da imajo naše otročke za preskusne zajčke... Tako se tudi za rota cepljenje nismo odločili, kljub temu, da so ostali trije v šolah in vrtcih. Do sedaj še nismo imeli težav z rota virusom...pa Majček je enkrat dobro napisala, da zadeve mutirajo...pa telo mora tudi samo ustvarit nek imunski sistem... Mah, počasi. Bomo se sproti sekirali. Imamo pa v soboto šele UZ kolkov...tudi zgodaj, kaj? Ja, v NM je veliko dr-jev šlo stran, pa UZ je full zaseden...pa ne vem kaj še mi je razlagala...v Brežicah pa to delajo samo ob sobotah... No, bom poročala v soboto. Upam, da je vse OK. Smo imeli nazadnje 1B kolke in so rekli, da ni treba široko povijat...in tudi nismo. Evo...razpisala sem se. Mož me že kliče od spodaj. Danes sem nabavila pivo...pa sladoleda je še nekaj v zamrzovalniku... Še pod tuš skočim prej... :-)
|