|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
11.8.2008 22:09:18   
Majček28
kr neki vas je gor pa od nobene nč user posted image
a se ša 'ap dejtate' za nazaj al pa fulllll dolg post pišete user posted image

dejmo dejmo, mormo nadoknadt za sredo user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.8.2008 22:19:30   
JABOLKO3
Hoooj!

Torej srečanje bo v sredo. Pridna Joan, da se je do knjižnice potrudila. Upam, da najdem to parkiriščeuser posted image . Bom pa v spremstvu treh mladeničev.

A bomo sedaj še en čvek udarile?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.8.2008 22:20:44   
resnično srečna
he he Majček spet provocira...

eto naj ti bo...

moj ni tečen...sam skoz neki zmatran pa hod s kuram spat...mam filing, da sem stalno sama...no ja sama z Izo...

anes sva se mlo potepali...sva morali po ene papirje na CSD..pa srečala potem ex taščo in valda je navalila na naju z Izo da morava do nje, potem je prišel še Matevž s treninga in crkljanja ni bilo ne konca ne kraja...na koncu pa še na enga kvikiča (klepet) s kolegico...pa sva prišli domov toliko, da sva skuhali kosilo (rižota)...

Iza je bila v športnem delu vozička in ni spala nič, ker enostavno na hrbtu ne zna...grrr...in potem je mrknila ob 20.00...pa upa,. da bo dolgo spala, če že čez dan ni...

sreda velja...sem mojemu že avto rezervirala...

eto...pa da vidmo a je Majček še z nami...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.8.2008 22:21:54   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

A bomo sedaj še en čvek udarile?

o Jabček...a je že polnočuser posted image user posted image

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.8.2008 22:26:15   
JABOLKO3
Srečka, ne vem, koliko je ura, mi je pa možiček dal fraj za net, da preverim, če bo jutri srečanje (sem rezervirala ta velik avto), ker bi sicer šel rad takoj po službi kolesarit pa focus nima prtljažnika za kolo.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.8.2008 22:27:43   
resnično srečna
priden priden tale tvoj...mi moraš dat recept kako si ga vzgojila...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.8.2008 22:27:56   
lepa posadka
Hej punce!

Ve ste prave face. Saj ste me kar ganile, da bi še srečanje prestavle... Upam, da ni katera danes brez neta in računa na jutri?!?

Sicer je za nami pester dan. Sem šele potem, ko sem prišla domov, ugotovila, da sem šla prvič sama z vsemi štirimi v šoping...optimistka. No, saj ni bilo kritično, pa izpadov, samo komuniciranja je bilo pa toliko, da so si verjetno ljudje mislili, da smo iz hoste ušli :-)))) Sem jaz Tomaža v vozičku vozila. Ta velika dva sta pa ta malo v nakupovalnem vozičku vozila...malo naprej, malo nazaj, veliko postrani... Jooojjj! Njim je bilo smešno, meni pa nerodno. No, smo pa tudi mi danes šolski nakup opravili in ta velik zvečer kar ni mogel zaspat... Smo šele pred 10 minutami ugasnili luč, ker je kar naprej prestavljal barvice in flomastre po svoji prvi ta pravi puščici :-)))) Tako Big mamma...tudi mi smo pripravljeni. Kakor lani ta velik kar ni vedel kaj naj rpičakuje s šolo in se je ni nič rpeveč veselil...letos že komaj čaka, da vidi svoje fante, pa da si bodo pokazali zvezke...enega smo našli celo s Strelo McQueen...in tako bomo spet v folijo zavijali zvezke...kar pa je zame kar procedura... Ja, Bigmamma...škoda, ker se ne bomo srečali...sicer pa privoščim fajni izlet do Dolenjskih...pa fino se naplavajte in naužijte vodnih radosti.

Jabolko...super si napisala glede obračanja in raznoraznih motoričnih sposobnosti naših dojenčkov. Morda bi samo dodala še tole. Otroci so si različni tudi glede tega kaj koga zanima v določenem obdobju. Saj veste, da nekaj raje počnete, če vas bolj zanima. Naš Tomaž se je obračal s trebuščka na hrbet že pri dveh mesecih...pač slučajno je imel tak refleks, da se je hitro zvil na eno roko in prevrnil...in potem je to počel kar nekaj časa. Sedaj, ko pase kravice tako ogleduje naokoli in se poskuša dvignit s trebuščka...obrne pa se morda 1x na teden... Pa kaj potem. Meni se zdi zdrav, zvedav, vesel in močan... In, ko me bo tokrat pri pol leta vprašala pediatrinja, če me že kaj oponaša pri gospodinjskih opravilih...se bom samo nasmehnila.

Simvir...ja red je veliko vreden. In nič ni narobe, če ga želiš ohranit. Tudi meni paše...je pa res, da se vsega ne da, tako tudi mi večkrat živimo tako, kot pravi Jabolko. Čeprav se mi zdi, da imamo krasne počitnice, se veselim tudi jeseni, ko bo spet vse po nekakšnem ustaljenem redu.

Majček...ja, sva ravno rpejle debatirala z možekom, če bi on še kakšno alternativnovarianto za nazaj poiskal, da ga spet kje ne pozabim :-)))

Sinska - upam, da prideš v sredo in malo poročaš tudi o stanju na Kolpi...je voda še OK po vseh teh čudnih neurjih? Je dol sploh bilo kaj več dežja? Nazadnje smo bili konec junija in je bila že super voda.

Sicer pa sem te dneve razmišljala, da bo čas, da pokličem pediatrinjo in se na cepljenje naročim. Mi namreč Tomaža še nismo cepili. Smo tudi ta tretjo začeli šele pri enem letu in je bilo vse hitro mimo in BP. Tokrat bi tudi morali cepiti par dni pred morjem...pa mi ni dišalo. SPloh pa imam do cepljenja en tak odpor. Saj razumem, da je treba že iz solidarnosti dat to čez...samo ko se spomnim, da je bila naša ta druga cepljena enkrat in je imela kar pošteno reakcijo na nogici...pa sem potem mimo linij slišala, da je bila tista runda cepiva manj čista...itd, itd...potem me res vse mine. Kot da imajo naše otročke za preskusne zajčke... Tako se tudi za rota cepljenje nismo odločili, kljub temu, da so ostali trije v šolah in vrtcih. Do sedaj še nismo imeli težav z rota virusom...pa Majček je enkrat dobro napisala, da zadeve mutirajo...pa telo mora tudi samo ustvarit nek imunski sistem... Mah, počasi. Bomo se sproti sekirali.

Imamo pa v soboto šele UZ kolkov...tudi zgodaj, kaj? Ja, v NM je veliko dr-jev šlo stran, pa UZ je full zaseden...pa ne vem kaj še mi je razlagala...v Brežicah pa to delajo samo ob sobotah... No, bom poročala v soboto. Upam, da je vse OK. Smo imeli nazadnje 1B kolke in so rekli, da ni treba široko povijat...in tudi nismo.

Evo...razpisala sem se. Mož me že kliče od spodaj. Danes sem nabavila pivo...pa sladoleda je še nekaj v zamrzovalniku... Še pod tuš skočim prej... :-)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.8.2008 22:31:09   
Majček28
ja seveda sem še tuki...mal mi pistacije delajo problem, ker se nočjo same lupit user posted image user posted image user posted image

Ja Jabček je pa zgodnja dons, sem že prečekirala, če se mi je slučajno ura ustavila user posted image user posted image user posted image

Pa Nile se tud logirana....mogoče pa piščančki že spijo pa ima čas mal klepetat

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.8.2008 22:32:07   
lepa posadka
Vidim, da so ta prave čveke gor...preden sem jaz svoje napisala, ste že novo stran odprle...sam mene res možek kliče dol, tako da jutri dalje.
Lahko noč.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.8.2008 22:36:15   
NiLe
Čer čveke!!

Pismu, pridem gor in vidim, da ste prijavljene same čvekice ... sem rekla, da pridem samo čekirat, ker sem se z zadnjimi atomi močmi privlelka do mašine, da vidim kaj ste se zmenile za srečanje. No, meni sreda čisto ne odgovarja ... zato nič ne obljubim.

Danes smo imeli ful pestro, saj smo že nekaj dni "bili" pravo vojno s sršeni, tako da smo kar gasilce poklicali, da so uničili gnezdo - starejša dva sta fuuul uživala in še promet smo skoraj zaprli, tako da se je folk čudil, kaj dogaja pri naši hiši . Prav zoprn feeling je bil v stanovanju in gledati, kdaj bo uletel kakšen orjaški sršen ... pa ko pomislim, da sem Tio puščala na balkonu večkrat brez nadzora in bi jo lahko napadel

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.8.2008 22:40:46   
Majček28
joj, še dobr da je posadka napisala za slikanje kolkov.....sem čist pozabila
....midve ga imava ravno v sredo in to ob 13.10h, tko da ne bova mogli vse v plan stlačit user posted image user posted image user posted image user posted image

bom poskusla jutri poklicat in prestavt bolj na zjutri al pa na popoldan, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.8.2008 22:42:11   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

Pa Nile se tud logirana....mogoče pa piščančki že spijo pa ima čas mal klepetat

Ja, ja piščančki že sladko spijo (matr sem bila prej tok user posted image ... ko sem dojila Tio in jo uspavala, sem slišala Leo, kako je neki tečkala in na vsak način hotela, da grem z njo v posteljo ...  moj user posted image pa pravi, ja, ja saj bo mami prišla ... ja itak user posted image , mami cel dan na power in pol še zvečer akcija ... grrrr)

Tkole, da sem user posted image user posted image , ampak za vas, drage moje, bom še malo potrpela, pol pa pod tuš in šlafen
user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.8.2008 22:45:38   
Majček28
ooooo Nile, ti si prava aprilčica user posted image  in očitno še ena, ki ji dons možek živčke kravžlja user posted image
...sigurn se kakšna čudna luna približuje user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.8.2008 22:46:23   
resnično srečna
jah marčesa je vedno več ja...tud tukej nam narava počasi vrača..mi2 sva pa zdej od Ljubljankih komarjev popikani...sej ne vem več. kaj naj naredim...k tukaj jih je zgleda tudi kar nekaj...

Cepljenje...Posadka se kar strinjam...Iza je tudi še necepljenja...ji bo pokico mogoče šele Božiček prinesel, ker se je pediatrinja odločila, da bo zaradi močne reakcije pri očku na cepljenje, hčerkica raje teste za alergijo skozi dala...pa datuma še niso iz Pediatrične poslali...so pa obljubili, da bodo šele čez kake 3 mesece he he...

jao NiLe pa ja ne boš spet štrajkala...he he maš že 1 rumen karton...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.8.2008 22:51:25   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

jao NiLe pa ja ne boš spet štrajkala...he he maš že 1 rumen karton...

ups, pol se pa ne smem zajuser posted image ... ker lahko pade rdeč karton user posted image user posted image user posted image

Ja,  Majček, polna luna prihaja ... to bo TO user posted image

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.8.2008 22:52:07   
trnuljčica
Čer čvekeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,
Ja a čisto nobena več ne krvavi iz dlesni ali pa ste vse spregledale moje vprašanje? user posted image user posted image user posted image

Simvir naš je tudi šlekast po bradici zaradi slinjenja. Rečemo mu , da je ko polžek...user posted image Ni pa nekega pravila kdaj potem zobki res ven pridejo. Enim baje že zelo zgodaj, drugi pa imajo od 2 mesecev težave potem pa zobki v 8 mesecu... Bo ko bo.user posted image

Sky včasih mora biti tudi mute. Sicer pa sem na tvoji straniuser posted image . Včasih se moški spol res obnaša kot, da se kaj zgodi njim v škodo ali  skoraj načrtovanjo. Pa  rabijo čas, da premeljejo. Potem pa hitro pozabijo... 

Posadka in Siniska lepo da ste uživali na dopustu.user posted image

Joan da boš hitro na vezi...user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.8.2008 22:54:27   
Majček28
Nile, ti pa prideš pa greš, vidm da nisi logirana potem pa tvoj post user posted image  ti nas tkole mal 'zavaravaš'...ja ni kej, tko kot pri športu- pomembna je taktika user posted image user posted image

Srečka, če ti že možek ne pije krvi, ti jo morjo pa komarja user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.8.2008 22:55:35   
resnično srečna
Trnuljčica...moje dlesni ne krvavijo...no ja vsaj zadnje čase ne več toliko...so pa mi pred in po nosečnosti...mi pa zato dlaka (lasje) odpadajo...tko da sem kar konkurenca našemu kužku...

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.8.2008 22:56:20   
trnuljčica
Mi smo prvo piko od cepljenja prejeli pred tednom dni . Prav tako koktejlček (beri Rotavirusni). Vse bp.

Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.8.2008 22:56:30   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ja a čisto nobena več ne krvavi iz dlesni ali pa ste vse spregledale moje vprašanje? user posted image user posted image user posted image

Jaz imam isti problem, pa tudi ne ob vsakem pranju zob user posted image ... upam, da čim prej mine

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.8.2008 22:57:52   
resnično srečna

Srečka, če ti že možek ne pije krvi, ti jo morjo pa komarja user posted image user posted image user posted image

ma on mi n a žulj stopi...tko dobro to zna...grrr...bi mu včasih vrat zavila...ker mi gre moški egoizem jako na nerve...ampak se raje v usta vgriznem ...ker mam rada mir v bajti...sej k mi bo ornk pokrov dvignil jih bo pa še za nazaj slišal...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.8.2008 23:01:56   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Trnuljčica...moje dlesni ne krvavijo...no ja vsaj zadnje čase ne več toliko...so pa mi pred in po nosečnosti...mi pa zato dlaka (lasje) odpadajo...tko da sem kar konkurenca našemu kužku...

No, sedaj si me pa morala še na to spomniti...user posted image user posted image user posted image Saj lasje mi pa izpadajo kot da hodim na kemoterapijo. Ca 10 dni. Prej pa nič.
Ti imaš vsaj doma konkurenco (  user posted image   ). Našemu dlaka ne izpada in sem glavni krivec za lase po stanovanju.user posted image user posted image user posted image

Še dobro da sem si 2 tedna nazaj omislila pomoč pri čiščenju. Je bilo zraven malega kar potrebna.user posted image Joj, tu pa same z tremi otroki.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.8.2008 23:02:05   
NiLe

Nile, ti pa prideš pa greš, vidm da nisi logirana potem pa tvoj post user posted image  ti nas tkole mal 'zavaravaš'...ja ni kej, tko kot pri športu- pomembna je taktika user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jah, saj veš, da sem se v teh letih spremljanja vseh možnih športov nekaj tudi naučila tudi "zavaravnja neprijatelja" user posted image user posted image ... joj, sedaj med OI me moj vedoželjni 7-letnik sprašuje vse možno, tako da je prav fajn, da sem na tekočem, ker bi bila drugače kriza user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.8.2008 23:02:47   
Majček28
men ni več jasn user posted image  ne vidm, da st prijavljene, poste vaše pa dobivam, kako vam to rata user posted image

Trnuljčica, meni občasno še mal roza pride, ampak ni tolk, da bi lahko rekla, da mi krvavijo. Poskusi s kakšno vodico...men jo je med nosečnostjo možek v lekarni kupil (Parodent, neki tazga ), sicer drago, ampak učinkoviti- no, vsaj pri meni

Srečka, pri meni je tud fullll las, pa se ne morem na psa zgovarjat, ker ga midva nimava. Če bo šlo tko naprej user posted image user posted image user posted image - sej neki prodajajo na Top Shop, a ne? user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.8.2008 23:05:48   
resnično srečna
ma ne...si bomo kake divje lasulje omislile..ufff...bom vsaj enkrat lahko blond...jao kolk bo to fajn he he...

mah Trnuljčica jest se tolažim, da imam 5 otrok..še psa pa moža zraven...skor privat vrtec he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......