Jo@n
|
Ojla, midva sva se danes ves dan potepala, doma menjamo streho in so salonitke "letele z neba", pa sva jo pobrisala kar k tašči. Da obisk ne bi bil prenaporen (predolg) sem se vmes dogovorila še z dvema fajn puncama. Upam, da se je Martina nalezla spalnega sindroma od Jakoba, moj bi pa lahko kakšno lekcijo o popoldanskem spanju preplonkal... Po celodnevnem letanju okrog in večernem pospravljanju okol bajte imam seveda spomin samo še za v posteljo, zato vas bom verjetno pol pozabila komentirat... Srečka, dobrodošla spet med pravimi ženskami... Pa tako je blo luštn, ko ni blo rdečega vraga ane? No, pri nas tega za ta mesec še vedno ni . Jabček, čestitke za novo frizuro, važno da si si všeč, tvoji dedci se bojo pa že navadli. Mislim, da se bo Jure še najmanj sekiral, važno da je ziza ta prava, ne glede na barvo mamine frizure... Glede na njegove mere ne dvomim, da te bo kmalu spet spoznal... in imel rad, kot nas imajo lahko radi tile naši sončki... Trnuljčica, če želiš, lahko napišeš, zakaj se ti tako mudi z naslednjo ? Če pa ne želiš teh osebnih stvari deliti z nami, bo pa prav tako v redu. Če sem preveč firbčna se pa opravičujem. Srečanje: Arboretum ob 10h??? Simvir, ti le pridi, saj veš kako dolgo čvekamo... Nile, če ti Srečka pelje in vozek, lahko jaz poberem tebe... Posadka, uživaj na Štajerskem. Upam, da bo marmelada ok. Big mama, lepo prozdravljena v branju v ilegali . Upam, da prideš na čvek. A tolk sem napisala... Zdej je pa res že cajt, da grem pod tuš, mogoče se beremo kasneje... al pa zjutraj... Da vem, kam jutri zaviti
|