|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
3.8.2008 23:40:57   
JABOLKO3
Živijo!

Trnuljčica - mi smo poleti po potrebi na marelo prišraufali senčnik v obliki dežnička, pa je bilo.

Jaz sem pa danes zvečer dobila prvo hujšo bitko z Jurčkom - v trmi. Na morju smo ga razvadili, ker smo veliko ob večerih bolj pozno okrog hodili, ko je sicer Jure navajen že zaspat, pol smo ga pa ob prvem resnem joku dvignili iz vozička in nosili, da ni bilo preveč začudenih pogledov mimoidočih. In od takrat se dere že takoj, ko budnega položim v voziček, tako da sem ga ta teden najprej uspavala in nato položila v voziček. In ker to nikamor ne vodi, sem ga danes zvečer lepo sitega in previtega položila v voziček, da greva malo naokrog, pa takoj dretje. Pa mu pripnem kup igračk na voziček, pa dretje še hujše. Ga vzamem iz vozička, pa takoj tišina in zmagoslaven nasmešek. Pa ga dam nazaj in odpeljem in seveda za prvim ovinkom naletim na gručo tetk na večernem sprehodu - 'kaj pa je, zakaj pa jokaš, a si lačen...' sem kar švignila mimo in nato na kolovoz na ene širne travnike, kjer naju ni nihče poslušal. Vsake toliko sem ustavila, ga božala, se pogovarjala z njim, mu popravljala igračke, ven ga pa nisem hotela vzeti. Od dretja je bil čisto zaripel, pa vsakič, ko sem ustavila se je uprl na pete in dvigal ritko, da ga dvignem. Bi bila morda celo popustila, pa se je ati s kolesom za nama pripeljal in me močno moralno podprl, da sem vztrajala. Po kakšnih 20 minutah je začel popuščati, vsake toliko se je še malo oglasil, nato pa lepo tišina, se je začel igrati z igračkami in se pogovarjati z njimi. In po slabi uri sprehoda je celo zaspal. In doma je bil potem dobre volje in nasmejan. Ti mulček ti, kakšna trma in jeza. Me zanima, kako bo jutri zvečer.  

A začnemo kar z načrtovanjem srečanja v prihodnjem tednu?

Lahko noč!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.8.2008 8:29:51   
Jo@n
Jutro!
A bi en user posted image ?

Naš spalni model je že pokonci, pa je ravno prav, bova lahko šla prej ven, ne po hudi vročini...

Včeraj smo bili na obisku pri drugi babici in je bil user posted image  tako priden, kot da bi se ji hotel odkupiti za nekaj dretij nazaj user posted image , je bil povsem zadovoljen tako v vozičku, kot naročju, potem je pa še zelo dolgo zdržal na brisači na tleh in nas zabaval s svojimi vragolijami. Res pa je, da je zadovoljen, če ima občinstvo, če je sam, hitreje začne protestirat... Tako mali, pa se že zavedajo okolice...

Jabček, čestitke za dobljeno bitko in jeklene živce. Se vidi, da imaš že izkušnje, jaz bi verjetno prej popustila, čeprav vem, da ne bi bilo prav.

Sem za kakšno srečanje ta teden, danes je verjetno že prepozno (glede na to, da rabimo več časa, da se zmenimouser posted image ), jutri bo dež user posted image , tako da predlagam sredo ali četrtek... Še nama bo kar prav prišlo, ker bova zaradi del doma začasno pobegnila od doma... Če pa ne bo srečanja, pa Jabček ali Speli povabim na kofe z vozičkanem, ker bom bolj na njunem koncu...

Uživajte!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.8.2008 9:55:24   
SpeliG
Joan, hvala za kavico, jaz bi danes spet rabila kakšno tako, da me zabetonira...
Ponoči je bil spet cel žur, še mal pa bom hotela novorojenčka nazaj. Samo jamranje je bilo, pa premetavanje po posteljici (vmes ji je celo ratal obrat s hrbta na trebuh), kljub temu da ima zdej oblazinjeno celo posteljico ji je uspelo tko zmečkat enga od poušterčkov, da je z bučko butala ob rešetke. Ja, mislim da mi bo ta mila ovčka še dala vetra...
Počas bom še začela verjet kar je tuki ena napisala, da po cepljenju nehajo spat...

Nevem kaj jo daje zadnje tri noči, al jo nosi pre in post luna, poskok v rasti (lačna je res skoz, smo nazaj uvedli en obrok), posttravme od injekcije, nevem.
Ampak, mami je vsako noč optimist in reče, da bomo danes spet lepo spali.

Potem je pa še tolk predrzno prikupna, da sejii uspe nasmehnit vsakič ko me vidi, da sem ob posteljici z dudo v roki. Seveda imam na nočni omarici kar štiri, da jih potem ne iščem v posteljici.

Srečanje bi verjetno šlo ta teden, kam daleč sicer verjetno ne bom uspela ob našem novem trenutnem tempu, lahko pa se res zmenimo za kakšen kofe (Joan)?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.8.2008 10:11:46   
Jo@n
Men se pa ne da ven, mi je user posted image  zadremal v vozu, zunaj pa je že čedalje bolj vroče...

Kaj boste kuhale danes, jaz bom najbrž kar piščančjo rižoto pa kumare v solati...

Speli, ZS!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.8.2008 10:32:06   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image Pozdravljene!

Danes je pa res pasja vročina, bi se prileglo... user posted image user posted image
...kljub temu, da ima user posted image dopust septembra bomo že naslednji teden pobegnili ...da se namočimo v slani vodi... user posted image user posted image user posted image

Vikend je minil noro hitro... user posted image se je v soboto namakal v bazenčku - domača atmosfera in manjša banica pa sta vseeno boljši - zaenkrat user posted image

Ker sproti pozabim kaj sprašujete...bom poskušala odgovorit user posted image

cepljenje - rota virus: ker gre že zelo mlad v službo user posted image

marela: mi smo nabavili - eno na hitrco, ko smo imeli voziček v popravilu user posted image Hauck-je bil takrat v akciji (BC), ZA 44 EUR. Je pa super - zloži se itak ko marela... user posted image , pa tri naklone ima, v bistvu smo rabili takšnega...Strehico podaljšano... Mislim, da ga bomo kr fajn ponucali, še drugo leto, ko gremo v službo... user posted image

pranje: nikoli nisem prala stvari, ki se perejo na 30 stopinj na 60 ali več. Tudi sedeaj ne delam tako. Samo plenice na 60 - jih je pa zdaj čist malo... na srečo user posted image

hrana: mi smo še vedno na BEBA1, bom počakala na cepljenje in bomo potem prešaltali na dvojko. Jemo pa že kr en mesec enako-nič še nismo večali količinsko...

..zdaj pa je eEEEEEEEEEEEeeeee..in grem user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.8.2008 10:38:23   
JABOLKO3
Živijo!

Joan, sem takoj za vozičkanje, ne morem pa še obljubit, da bo v vozu tišina, ha ha. Pa tavelikega imam doma (sta se z bratcem zamenjala pri babici), tako da ga bi morala s sabo privlečt - a ta je navadno priden.

Srečanje - jaz lahko vsak dan razen srede, ko imamo spet pediatra. Kje bi se pa tokrat dobile? Speli, ti pa lepo doma prekuhano vročo vodo v termovko nalij, pa lepo dvakrat po en obrok si v vrečke nameri, pa vse skupaj zraven vzemi, saj med potjo vedno nekje kampiramo (običajno kar hitro), pa boš mirno lahko zadevo pripravila in nafutrala lačen želodček.

Grem, ker slišim nekakšen 'nef nef', bo najbrž lakota, zajtrk je že daleč.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.8.2008 10:39:13   
JABOLKO3
Živijo!

Joan, sem takoj za vozičkanje, ne morem pa še obljubit, da bo v vozu tišina, ha ha. Pa tavelikega imam doma (sta se z bratcem zamenjala pri babici), tako da ga bi morala s sabo privlečt - a ta je navadno priden.

Srečanje - jaz lahko vsak dan razen srede, ko imamo spet pediatra. Kje bi se pa tokrat dobile? Speli, ti pa lepo doma prekuhano vročo vodo v termovko nalij, pa lepo dvakrat po en obrok si v vrečke nameri, pa vse skupaj zraven vzemi, saj med potjo vedno nekje kampiramo (običajno kar hitro), pa boš mirno lahko zadevo pripravila in nafutrala lačen želodček.

Grem, ker slišim nekakšen 'nef nef', bo najbrž lakota, zajtrk je že daleč.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.8.2008 10:40:29   
JABOLKO3
ha, ha, sedaj sem pa jaz kot Sinska zadnjič, ampak res je napisal, da je vrglo ven user posted image .

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.8.2008 11:39:48   
resnično srečna
dan...

mi smo nazaj...in to smo štartal ob 4ih zjutraj, ker je Iza očitno včeraj preveč praznovala moje staranje pa mi je za darilo pokazala, kaj vse zamujam, ker je ona tako pridna...in celo noč nismo spali, ker je imela princeska arije s čudnim motivom zavijanja in tuljenja in otrdevanja in krčenja...kaj je to ne vem...vem pa da so mi živci popustili...in j moj vse spokal in smo se vsedli v avto in proti Lj...v avtu je pa madam spala...

ker sem jo ob 2eh zjutraj nosila po terasi je posledično lepo popikana od komarjev...da o mamici ne govorimo...sem kot Eva v pikastem kosumu...grrr...

drugače pa na morju dežja ni bilo, je bilo pa svinjsko soparno...

Hvala vsem za dobre želje...upam, da nam uspe...mogoče res oktobra...ali pa vsaj, da je naša Iza slaboslišna...gluha gotovo ni, ker to smo že ugotovili...bo pač nosila že zelo zgodaj uhančke (slušni aparat)

Roberta lepo da si nazaj...tukaj ti kopiram navodilo kako daš slikice direkno v post:
Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo

Srečanje..mi2 sva za...čas imava...upamo, da tole Izino obnašanje ni samo predhodnica kake bolezni...

Marela...mi smo si že v štartu privoščili voziček katerega športni del je kot marela s to prednostjo, da ima tudi konkretno streho, zaščito za noge in dežno prevleko ter možnost obračanja sedalnega dela v obe smeri vožnje (do 6 meseca mora gledati mamico, po pol leta pa se lahko obrne preč 8beri jo ima poln kufer in raje pogleda za kakšnim konkretnim tipom v našem primeru)...

Sladoled
...ker že zdaj zgledam zombijevsko neprespana grem v zmrzovalnik...pa oropam zalogo...

Kosilo...rezanci s tunino omako...ker se mami ne da kuhat...posladek (dieta in ga ni he he)...bom pa spet začela malo s pitjem čaja, ker naša princesa zadnje dni konkretno obseda moje prsi...

tole zaenkrat...

do naslednič nasvidanye...

pip

G. 
ekola za enkrat...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.8.2008 11:42:02   
resnično srečna
ufff sem čist pozabila Violičino Nataško pohvalit...pravi mali cukerček...

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.8.2008 12:12:40   
JABOLKO3
Hoj, danes še nisem bila veliko gor, pa se še malo oglašam (tudi jaz se grebem za zvezdice, ha, ha). Rada bi le vsem zainteresiranim sporočila, da je Arboretum ponovno odprt.

Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.8.2008 12:45:28   
Jo@n
Srečka, vse najboljše za staranje!!!
Pa eno virtualno user posted image user posted image user posted image .

Torej srečanje... četrtek... arboretum al kje drugje??

Popravljam napoved za današnje kosilo... namesto kumar bo stročji fižol, me je ravno razveselila ena skleda že kuhanega user posted image ...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.8.2008 12:46:20   
pikica030407
pozdravljene, se spet malo javim, moja pikica spi pa mam malo časa da se oglasim.

Mene zanima, tiste ki dojite, kako oz. na kolko casa dobivate user posted image ?  zdaj jo cakam tretjo pa od carskega pa je ni, čeprav sem napihnjena kot slon pa full me boli, pa tesr ki sem ga danes naredla je -, pa me zanima ce zaradi dojenja vse poruseno ker prvo sem pa dobla po 1 mesecu po carskem.

Hvala za odgovor
uzivajte v sencki
papa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.8.2008 12:57:31   
Majček28
dan čveke,
tudi mi smo nazaj, no sploh nismo šli na Krvavec oz. smo šli, se namestil v soba pa se odločil, da gremo nazaj domov ker s je nebo čist zabasalo in v tisti sobci cel dan res ni blo nič za počet. Nam niso nič računal, jih je Brina čist navdušla user posted image
Smo se pa potem cel vikend mal pri babicah crkljali.

Vozičkanje; mi2 sva tud za...lahko tud v četrtek...lahko tud Arboretum. Predlagam čimprej, da ne bo potem preveč pasje vroče.

Srečka....vvvvvssssseeeee nnnaaaajjjjbbbooollljjjšššeeee user posted image user posted image

Roberta; dobrodošla nazaj, smo te že pošteno pogrešale. Tvoj mali je prav manjkal na srečanjih, kjer še vedno prevladujejo user posted image  (...ja pa ti si seveda tud manjkala user posted image  )

Vijolica, Nataška je super, posrečene fotke user posted image

Zdele enkrat bo pa tud Ketrin že nazaj, ane? Moram priznat, da prav manjkajo njeni posti user posted image

No, pri nas bodo pa pohane bučke pa 'tamlad' krompirček, sladica sladoled user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.8.2008 13:14:42   
SpeliG
Ja, definitivno imamo poskok v rasti, med drugim. Še prejšnji teden se je hranila na 3-4 ure, danes je bila cela galama že po dveh urah in potem se je čist potegnila v flaško. Pred mano je torej nekaj ekstra pestrih dni, fino.

Resnično srečna, ne se sekirat če ti ga je Iza mal biksala ponoči, očitno sta bile z Martino na isti valovni. In tud naša se kar nekaj napenja, jo neki matra, čeprav jo prej ni. Ker to občasno traja že tri tedne (in mi grejo že lasje pokonci ko spet zaslišim napenjanje, zlasti če je ponoči) sem omenila pediatrinji. Je rekla, da je verjetno poletna bakterija (nikad čula) in da bo mimo(do poroke ziher ja).Da lahko kupimo kapljice in bo mogoče boljše. Ker danes je grozno, se mi je glih zbudila s popoldanskega spanca, spala je le pol ure in se zvija po posteljici, noro.

Upam da se mal pospraviva v red tekom tedna, sicer ne bom samo na Lekadolu (včeraj sem imela tak glavobol kot bi ga žurala par dni skupaj), ampak na Persenu. No, sej vem, da jamram, ampak je mal kriza ker sem neprespana (tretjo noč se zbujamo na pol ure), pa še podnevi ni miru. Se že sprašujem če ni kaj bolna, nevem, vročine sicer nima zaenkrat.

No, vas bom nehala morit, lepo se imejte!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.8.2008 13:15:32   
SpeliG
Pa spet sem pozabila; Vijolica, Nataška je res cortkana, sploh mi je všeč una slikca kjer se gunca in ima ful dobro rutico na glavi!

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.8.2008 13:38:02   
Krista28
Ojla punce,
mi imamo kar pestro s ta velkim. Ga kar razganja, ob večerih pa še vedno dobi malo vročine....zgleda se otepa kaj hujšega. Nima driske, niti ničesar ostalega čudnega. Ne mormo bit doma, ne mormo med ostale otroke.....pa spat noče it in imamo vsakič borbe...no tko zgleda poluser posted image

Za srečanje ne morem še nič rečt, ker bomo mogoče mal vandral....je ati na dopustu....

Zdaj moram pa zobarja klicat, ker me ful boli zob, pa ne vem kako gre popravljanje (beri injekcija) pa dojenje skupaj...

Mi imamo marelo od peg perega P3, pa nisem zadovoljna z njo. Verjetno bom kar speedy-ja do konca uporabljala. Marelo ima itak zdaj ta večji. Pa tega dam lahko za sedež če dam kolesa stran, marele pa neuser posted image

Roberta, ti se kar naužij trenutkov...ti ostanejo v spominu.....pa dobrodošla, pa trnuljčica tud...

Menstruacija- prejšnjič sem jo dubla po 9 al 10. mesecih....Zdaj bom pa prej začela tabletke jest......pa sem imela kar redno potem....(itak ne dolgouser posted image ).

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.8.2008 13:44:27   
NaTaŠa*
Pozdravljene
No pa je že Avgust, uf je šlo hitro.

Nataška spi upam da bo mal daljša rundauser posted image .

SpeliG to je tak trakec in je biu meni tudi full ušeč da sem koj kopila dve (eno belo in eno roza).

Grem južno nastavt dokler spi.

papa

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 4.8.2008 13:52:30 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.8.2008 13:45:13   
Krista28
Hahha....tud pri nas smo se začel pogosteje dojit. pa včeraj jo je zvijalo kot že nekaj časa ne....je imela floroscentno zeleno blato - sicer lepo, z zrnci....ampak. ...Ker sem večjega rihtala je morala mal čakat lačna, pol jo je pa tolk zvijal, da je hotla jest, pa je začela jokatuser posted image user posted image , pol je pa za 10 min oddremala, se lepo umirila, se priklopla,.....so bli pa sami rafali v plenici....sem že gledala če je čez prišlo....Sem jedla stročji fižol.....očitna naša črmla ni kar za vso hrano.....pa tko se mi lušta kitajska kislo pekoča juha....

Srečka, pa vse najboljše za tvoj praznik....

Nataša je pa prav čedna punčica...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.8.2008 13:47:58   
NaTaŠa*
Aja za juzno bo pa omaka iz bučk in pa pire krompir

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 4.8.2008 13:48:45 >

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.8.2008 14:52:39   
Majček28
user posted image  ja, se vid da je kosilo user posted image  nikjer nikogar

jaz sem pa že popapala, kar sama ker pride možek kasneje in joj, tud sladoled bom sama popapala....da se ne bo pokvaru user posted image user posted image user posted image  hrane se pa ne sme stran metat, ane?

Moj angelček pa spančka in kar ne morem, da jo ne gledam in občudujem in vedno znova ugotavljam, da nima niti ene same samcate napakice....popolna je in jaz sem čist zaljubljena v njo user posted image .....pa čist moja je user posted image user posted image user posted image user posted image
In ne spomnim se, če sem kdaj tako z lahkoto sredi noči vstajala, tud večkrat če je treba, kot to nardim za njo.....no, k sreči se to ne dogaja pogosto pa tud če bi se bi verjetno enako mislila. Samo pogled na njo in nasmeh, ki ti ga nakloni....tako kot porod- takoj ko sem jo zagledala sem pozabila na vse bolečine, v isti sekundi....
Kva pa je z mano dons.....sem neki tko sentimentalna.....dej pridte hitr klepetat drugač se lahko še zjokam....user posted image user posted image user posted image
Tole se je začel že včeri zvečer, ko sem hotla gledat en filem. Pa mi možek prav, veš je precej krvav (Bili smo vojaki- Mel Gibson ). No pa ga nisem gledala niti pol, ker sem začela jokat ko sploh še noben umru ni user posted image ...ah, grem se ohladit s sladoledom user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.8.2008 14:58:46   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Aja za juzno bo pa omaka iz bučk in pa pire krompir

user posted image user posted image user posted image pri nas tudi...user posted image pa hrenovka user posted image

resnično srečna
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vseeeeeeeeeeeeeeeee najjjjjjjjjjjjjjjjj booooooooooooljšššeeeeeeeeeeeeeeeee
Iza pa očitno praznuje skupaj z mami...user posted image user posted image
user posted image

violica: tvoja pupa je pravi cukrček user posted image

...evoooooooooooooo sireeeeeeeena user posted image ...

user posted image   Danes smo stari 4. mesece!!!  user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 4.8.2008 15:00:37 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.8.2008 17:25:33   
resnično srečna
oh ženske...smo imel tko čuden vikend, da niti nismo ne vem kako praznovali včeraj...je predragega v soboto tako buča bolela, da smo ga ženske nagnale že ob 18ih v posteljo...pa potem same opravile vse večerne rituale...

Hvala za čestitke...

Tosja...čestitamo stašu za 4mesečnico...pa mamici, ker tako lepo skrbi za fantina in pridno masira...

Majček moja me pa danes na malo opičko spominja...stalno kriči...se spakuje...pa vihti tiste nožice in ročice in se mi na trenutke zdi spretnejša z nogicami...pa še palčke tako narazen drži, da je kot ena šimpa...

mi smo tudi pojedli in sedaj očka in Iza sanjata sanje za katere smo bili ponoči prikrajšani...jaz sem pa lenoritična...bi morala razpakirati pa oprati pa surfam in iščem kako kvalitetno in cenovno ugodno potovalno posteljico...

te pa razumem, da si sintementalna...jaz imam čez nekaj dni obletnico prvega pogleda na dve črtici in se mi zdi kot včeraj...vsega še se spomnim...in ko me je kolegica lani klicala in čestitala sem ji rekla, da morda pa že imam najlepše darilo ampak še lepo zapakirano in ga bom odpakirala šele čez 8 mesecev pa ni ravno poštekala takoj...in res je bilo...tako da me je moj zadnjič vprašal kaj bi rada letos...pa sem rekla, da imam v košku darilo za do konca življenja...

pa se je samo režal in rekel, da nisem nič kaj Gorenjsko to povedala...

tko...grem jest še mal športat (surfat)...

pip

G. 

She
Within the measur

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.8.2008 18:45:36   
lepa posadka
Naj se še jest javim...

Vikend za nami je bil spet pester...in tako se je tudi pri nas zaključil s čudno nočjo. Ta mala je že včeraj zvečer mi kar zaspala v naročju, k smo bili ravno na enem pikniku in smo pekli kuruzo. No, ponoči je seveda zakuhala in bruhala itd... Pa do jutra je bilo kar pestro...No, čez dan pa je bila spet OK in je spet pela pesmice kakoje zdrava itd... apetit ima hud in ga komaj lajšam in krotim s prepečenci, bobi palčkami in čajčkom. Držala se je super...sedaj pa je le omagala na kavču...kaj ne bo, po taki noči bi tudi jaz.

Sicer smo fajn. Malo letamo naokoli, malo se kratkočasimo doma. Tako razmišljam zadnje dneve, če bi nam zneslo, da bi po koncu porodniške ostala kar doma... Mah, saj verjetno ne bom, samo se pa fajn sliši :-))))

Pogrešam pa Big mammo...se mi samo zdi, da se že dolgo ni nič javila? Je nahecala moža in sta odrinila na morje? No, če jo katera sliši...naj se kaj javi.

Roberta...sem vesela, da si tudi ti prišla nazaj. Upam, da se kmalu kaj vidimo. In zelo me veseli brat tvoje vesele vrstice o crkljanju z LIamom...

Srečka - še na mnoga tako optimistična leta ti želim!!!user posted image

Tosja - tudi vama dobrodošlica v peti mesec :-)))user posted image

Majček - tudi sama sem nekam bolj sentimentalna zadnje dneve, pa kar naprej bi se crkljala... Al bo prva ovulacija...ali pa je to res samo spomin na lansko poletje :-))))

Violica...res luštkane momente si ujela... :-)

Vozičkanje - jest bi se vam tudi rada v bližnji prihodnosti pridružila. V četrtek gremo pa že na počitnice na Štajersko, tako da 2x čez LJ pa ne grem. V sredo bi lažje, samo pa tudi Jabolko ne more... No, saj menda bo avgust letos kaj bolj soliden kot prejšnja leta. Bi pa jest prišla z veseljem enkrat v Mostec... ste me s slikicami navdušle.

Evo... Tomaž bi me imel rad malo zase...pa kako se naj uprem :-)

Mejte se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.8.2008 21:54:37   
sky77
Ojla

Najprej SREČKA VSE NAJBOLJŠEEEEE  user posted image

Se je pa ta vikend kar dogajalo. V soboto smo šli v atlantis plavat. Tokrat sem namočila tudi Brino, ki ji ni bilo nič jasno od kje toliko vode. In celo nič ni jokala ko jo je Rok poškropil. Rok pa itak, še malo pa bo žaba user posted image Včeraj dopoldne smo šli pa v živalski vrt, popoldne pa roštiljada. Je imel moj foter rojstni dan user posted image Pa je bil vikend mimo.

No naš Rok je šel danes po več kot enem mesecu spet malo v vrtec pogledat. In je navdušen. In gre jutri še user posted image . Mala je bila pa malo manj navdušena. In to zato, ker se je sky dopoldne igrala fato in je zato morala bit noter. Pa je bila tečka da dol padeš. Kako ne, ko je pa bejba navajena bit cele dneve zunaj in spat v vozičku. In smo zato jokali in tečkali, samo spat pa ne. Je pa popoldne potem vse nadoknadila in se naspala. Ampak ob 8,30 je bila že v posteljici. Čas za spanje user posted image

Mene pa zdanje dneve daje "spomladanska" utrujenost. Sem ponoči tako trdno spala, da me je moral moj zbudit ker nisem slišala male ki se je zbudila. Ampak čez dan pa ne morem zaspat, čeprav zeham da si skoraj čeljust izpahnem. Sploh ne vem kaj naj naredim.

pikica pri Roku sem prvo M dobila po 10 mesecih. Sedaj je pa še nimam. Ne vem če je porušeno zaradi dojenja. Po moje prej zaradi hormončkov ki se morajo še spravit v red.

Grem počivat. Sicer me liklanik vabi pa se ne dam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......