|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.6.2008 9:29:05   
barby78
Jutro!

No,mi se že pčasi spravljamo k jutranjemu dremežu.me tak jezi,ker spet dežuje in ne moreva na sprehod.se bova pa sam mal pod nadsreškom sprehajali user posted image .glavno,da smo mal zunaj.

vidim,da se že pridno pripravljate na piknik. user posted image želim vam ,da bo ta dan obsijan s soncem user posted image

dopusti se tudi že vztrajno bližajo.napišite malo kam in kdaj greste,ker jaz sem še vedno v dilemi,če bi šli na Brač.

toliko zaenkrat
se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 901
17.6.2008 10:16:06   
Ketrin
Dobro jutro...

Ja, se vidi da je Majček nazaj.... včeraj je bila skoraj debata v živo....Hahahaha.... Jaz sem pa že prej ugasnila računalnik, no vidim da zdaj tega ne smem več delat....user posted image

Punce, moja Kaja je včeraj zaspala ob 22.30 in se zbudila malo čez 7 za hranjenje in potem ob  7.30 nazaj zaspala, zdaj pa še kar spi.... Saj sem vesela, po drugi strani pa sem jo šla že parkrat pogledat..... Joj, nikol mi ni prav... Sam ne morem verjet...tudi ponoči sem se parkrat zbudila, če je slučajno ne slišim, al kaj je zdaj to....user posted image user posted image user posted image Skartka očitno se bo danes naspala za nazaj in naprej user posted image

Torej velja srečanje bolj za četrtek, ne? Ja glede na to, da gremo ven iz civilizacije mogoče res ne bi bilo neumno, da bi bilo pravo lepo vreme.... Če bo bolj bljak vreme se tam najbrž nimamo kam skrit.... No, midve lahko oba dneva, bomo sproti dorekle...

Barby, mi gremo na dopust v petek za 14 dni potem pa še konec avgusta za 10 dni. Gremo v Savudrijo, imamo tam prikolico... Bi ble midve s Kajo lahko tam že cel mesec, pa kaj če je tole vreme taka katastrofa....

Kaj moram še povedat? Hmmmmm, ja nič se ne spomnim....

Lep dan, evo moja princeska se je končno zbudila, mi je blo kr mal dolgčas... user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.6.2008 10:20:01   
Majček28

majček ti se nam tudi pridružiš na srečanju? me res zanima kako izgleda (vidim da) naša največja čveka user posted image

absolutno, drugač še spat ne bom moglauser posted image
kar se pa 'največje čveke' tiče....to je pa tko če si 5 mesecevm 'odrezan' od sveta pa moram zdej vse nadoknadet user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.6.2008 10:25:26   
Majček28
oj Ketrin, mi gremo tud tko na morje kot vi, bomo pa v Premanturi v prikoli. jr dedi kupu novo za našo princesko,  včeri je šel pa še po klimo, da ji bo ja udobno user posted image  Sam tko kot mam jaz srečo bo klima verjetno za gretje in ne za hlajenje user posted image

zdele sem probala citirat od novopečene post, pa sej sem ga ampak ni okrog tistga okvirčka, da se vidi da je citiran! Kaj moram narest, da se mi tko pokaže?
Še dobr, da se lahko izgovorim na to da nismo tolk dolg mel neta user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.6.2008 10:28:24   
resnično srečna
Jutro ženske...

kje je zdaj naša čvekica Majček...po mojem z brino še smrčita pod kovtri he he...no naša pupa spet spi...je imela danes ob 3 zjutraj rekordno kakanje...je kar špricalo iz plenice...potem se je pa do 4 zjutraj hranila in premetavala in nato zaspala do 6.30, ko se je spet hranila...no sedaj pa še vedno spi spanje pravičnega...

mi2 imava danes pediatra...soor se nama širi, tako da bo padel Daktarin...pa malo nama nosek spušča...ampak ni panike, ker ga lepo z baby vac čistiva in potegnem ven vraga in pol...grrr...pa tole vreme...po mojem bo treba kar za četrtek se odločit...

sem pa vesela, da so se končno fantje odločili, da se pokažejo...jh bo tokrat upam, da več kot žensk he he...to bo veselo...še posebej ker bo veliko takih, ki jih že dolgo ali pa še sploh nismo videli...

glede CDja pa Posadka ti samo enega prinesi, jaz bom pa lepatopa imela v avtu pa bom kar takoj napekla pa presnela za ostale...a ok?...pa zalogo rezervnih če bo še kaka interesentka...

koliko sedaj kaj popijejo tisti otroci, ki se dojijo?

ker naša mora biti prava požeruhinja...ker je toliko spala včeraj, se je meni dojka napolnila in sem izčrpala samo iz ene 125ml...in ona to drugače sprazne do konca...požrešnica mala...ni čudno, da sem ji garderobo že morala izločit, ker so ji prekratki pajacki...

kako pa kaj oblačenje sedaj?...jaz sploh nisem več dovolj pametna...danes zjutraj me je pod mojim prekrivalom zazeblo, ker spimo z odprtim oknom...torej je tudi Iza zagotovo premalo pokrita...po drugi strani pa ne vem...mi je tko smotano tole nihanje temperatur...

v glavnem tole...se beremo še...

pip

G.

ps.: en trik:da vam vsega ne izbriše...vse označite pa ctrl in c stisnite...in šeče potem potrdite...če vas vrže ven pa potem samo ctrl in v pritisnite...pa bo...jaz to delam že avtomatično...ker sem čisto preveč bila dx besna, ko me je ven zagnalo...pa se ne grem več tako...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.6.2008 10:36:30   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

zdele sem probala citirat od novopečene post, pa sej sem ga ampak ni okrog tistga okvirčka, da se vidi da je citiran! Kaj moram narest, da se mi tko pokaže?
Še dobr, da se lahko izgovorim na to da nismo tolk dolg mel neta user posted image

Nasveti za uporabnike iz Zg. Kungote user posted image :
1. Postaviš se na post tistega, ki ga želiš citirati
2. Označiš "Citiraj"
3. Se postaviš v post in komentiraš. A bo šlo?
Sem pa prav vesela, da si se nam končno pridružila v virtualnem čveku
user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 906
17.6.2008 10:37:42   
resnično srečna
eh se vid, da sem 100 let tole pisala...majček ko citiraš moraš pustiti oklepaje...pa samo noter brisat tekst, ki ga ne bi citirala...eto...tkole nekako... [ quote ] na začetku teksta...[ /quote] na koncu teksta (samo brez presledka v oklepajih, ker te drugače takoj citira he he...pa ti nisem mogla natančno pokazat...

pa izgleda takole...

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

kar se mene tiče se kamot lahko dobimo tudi v četrtek-nama ustrezeta oba dneva

majček ti se nam tudi pridružiš na srečanju? me res zanima kako izgleda (vidim da) naša največja čveka

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 907
17.6.2008 10:41:51   
sasy20
Ojla!

Ma ste bile včeraj popoldan prave čveke....Majček se vidi da si nazaj user posted image
Jaz sem bila včeraj zvečer kot cunja...mali je cel dan tečkal in ni in ni hotu spat. No ob 19h se  je po 4 dneh končno pokakal in je bil takoj boljše volje....jaz pa tud user posted image . Ponoči smo spali tako kot ponavadi od 21h do 2 in potem do 6. Zdej pa spet spi user posted image .

Ja cepljenje nama odpade tako da moram poklicati za datum začetek julija...še vedno čakamo pikice če bojo...no upam da ne....

Mi zvoni poštar.....se tipkamo.....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 908
17.6.2008 10:44:49   
NiLe
Jutroooo user posted image user posted image user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Ja, se vidi da je Majček nazaj.... včeraj je bila skoraj debata v živo....Hahahaha.... Jaz sem pa že prej ugasnila računalnik, no vidim da zdaj tega ne smem več delat....user posted image

Si raje fuzbal gledala, a ne user posted image ? Jah, sem tud hotela eno debato vžgat, pa tisti čas, ko sem bila gor, ni bilo nobene ... sem pa zato šla bolj zgodaj v posteljo in malo not prinesla

Lep dan, evo moja princeska se je končno zbudila, mi je blo kr mal dolgčas... user posted image

Moja pa je ravnokar zaspala ... tako da ne vem ali bi se lotila zlaganja cunj, sortiranja papirjev-moram malo v red spravit položnice, obvestila ... ali naj bom za mašinouser posted image . Težka odločitev

Morje: mi gremo 29.6. za en teden v apartma v Sukošan. Upam, da bo fino, saj gremo prvič, ampak po priporočilu znancev je super plaža za otroke, apartma 10 m od morja ... Mogoče še konec avgusta kam skočimo na last minute, odvisno od vremena.

Big mamma; hvala za info ... še dobro, da smo imeli ene prijatelje v Rafolčah 2 leti nazaj, pa vem, kam moram iti.

Bela vrtnica; so ti punce že vse povedale. Upam, da bo dojenje postal užitek in da bo Zara kmalu začela pridobivati na teži. Saj pri nas vse gladko poteka, dojiva se super, pa vseeno premalo pridobiva na teži - po besedah sester in pediatrov, ampak jaz bom vztrajala ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 909
17.6.2008 10:49:03   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Nasveti za uporabnike iz Zg. Kungote user posted image :
1. Postaviš se na post tistega, ki ga želiš citirati
2. Označiš "Citiraj"
3. Se postaviš v post in komentiraš. A bo šlo?
Sem pa prav vesela, da si se nam končno pridružila v virtualnem čveku

pa da vidm če bo šlo, če to velja tud za Kungoto user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 910
17.6.2008 10:51:03   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Jutro ženske...

kje je zdaj naša čvekica Majček...po mojem z brino še smrčita pod kovtri he he...označite pa ctrl in c stisnite...in šeče

srečka, jaz sem že aktivna, naša tamejčkena pa.....spet spi user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 911
17.6.2008 10:51:21   
sasy20
Sem dobila odločbo za porodniško....sem doma do 27.3.2009 user posted image  super...samo ni pa super ker že sedj vem da ne bomo dobili prostega mesta v vrtcu user posted image .
A ste ostale tudi že kaj dobile?

U sirena pridem kasneje.....lep dan

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 912
17.6.2008 10:52:17   
resnično srečna

Morje: mi gremo 29.6.

mi pa takrat nazaj pridemo...gremo pa tko kot Ketrin pa majček...to bo zatišje tistih 14 dni tukaj...ampak naju v začetku junija čaka tona zdravnikov...me je že kar malo strah...

Big mamma; hvala za info ...

ma ni vrag, da po takih napotkih ne bom našla, če smo našle oranžno hišo Grawe...bomo pa še tole jezero...he he...sicer pa zame pravijo, da imam kompas v riti, ker se na vseh potovanjih znajdem, kot da sme bila tam že 100tič...moj ex je bil pa taka furja, da če mene ne bi imel, bi se še zdej z Londonsko podzemno fural...

premalo pridobiva na teži - po besedah sester in pediatrov

pa koji faktor so ti sestre pa zdravniki, lej kolk ljudi zafrknejo...ti pa še nobenga nisi...pa si že dva na prsih gor spravla...user posted image go NiLe gouser posted image

ekola...en tečaj citiranja...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 913
17.6.2008 10:52:42   
Majček28
ooooooooooo, zdej pa že obvladam user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 914
17.6.2008 10:56:57   
resnično srečna
ma sem jest vedla, dqa ti nis zakamuflirana bloninka...ampak čista rasna rjavolaska...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 915
17.6.2008 11:09:29   
Majček28

ampak naju v začetku junija čaka tona zdravnikov...me je že kar malo strah...

kakšni zdravnika, očitno nisem a tekočem user posted image

ma ni vrag, da po takih napotkih ne bom našla, če smo našle oranžno hišo Grawe...bomo pa še tole jezero...he he...sicer pa zame pravijo, da imam kompas v riti, ker se na vseh potovanjih znajdem, kot da sme bila tam že 100tič...moj ex je bil pa taka furja, da če mene ne bi imel, bi se še zdej z Londonsko podzemno fural...

ha ha ha, da dol padeš, tole s podzemno :o)))))))))))))))))

pa koji faktor so ti sestre pa zdravniki, lej kolk ljudi zafrknejo...ti pa še nobenga nisi...pa si že dva na prsih gor spravla...user posted image go NiLe gouser posted image

se strinjam

DOBILA JE BRATCA JURETA

Neposredna povezava do sporočila: 916
17.6.2008 11:18:21   
Ketrin
Joj, češple češplaste....

Tale s podzemno je bla res dobra....user posted image user posted image user posted image

Sasy, si šele zdele dobila odločbo, jaz sem jo že kar neki časa nazaj... In sem doma do 17.3..... Kako pa ti do 27.3???

No, ja saj je vseeno, jaz sem bila včeraj mal v službi, sem šla par stvari podelat, pa mi je prav pasalo... Ne vem če sem že povedala... jaz delam v družinski firmi in moja dva gresta oktobra na eno daljše potovanje in smo se zmenili, da bom oktobra hodila delat.... no, ne tko na polno kot ponavadi, ampak kolkor mi bo pač zneslo... in se v bistvu prav veselim..

Vrtec.... mah, brez veze sploh komentirat.... Mi smo dali prošnje po vseh vrtcih v Mostah in za Bežigradom pa smo dobili že par odgovorov da ne bo zaenkrat nič... No september 2009 že, ampak kam pa od marca do septembra??? Pa smo prošnje vložili 10 po rojstvu Kaje.... Mah....

Nič, mačka me potrebuje....se grem mal certat....user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 917
17.6.2008 11:23:02   
Krista28
ovo' pridobitvijo na svoji ženki pa se ne more nč igrat . Mam tko trde pa boli, če kaj preveč stisne, da o mlečni kopeli sploh ne govorim..

Majček, tako sladka ne boš nikoliv več, razen pri naslednjem otroku....user posted image user posted image user posted image Trde imaš pa zato, ker si zadnje dva dni ful pristalvljala in posledično imaš zdaj več mleka. Čez par dni se bo umirilo....Zdaj bi bil tvoj bolj skor bolj vesel slike za spomin kot pa novih gat za darilouser posted image user posted image . Jst imam v bistvu skoz enak velke, sam zdaj so bolj nabite...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 918
17.6.2008 11:33:20   
NiLe

pa koji faktor so ti sestre pa zdravniki, lej kolk ljudi zafrknejo...ti pa še nobenga nisi...pa si že dva na prsih gor spravla... go NiLe go

Hvala, zlata si Srečka ! Jim bom pokazala na naslednjem pregledu Ne vem, kaj je v zraku, ampak danes sem imela že 3x priklopljeno - od 7.30 do 11.30. Zdej pa upam, da zaspi za nekaj cajta....sej po mojem nima več placa v bušiju

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 919
17.6.2008 11:47:21   
resnično srečna

kakšni zdravnika, očitno nisem a tekočem

1.7. slikanje kolkov - kar me niti ne skrbi tako...ampak takrat sva datum dobili
7.7. avdio ambulanta za preizkus sluha - Izo so v porodnišnici 4x odpeljali a test nikoli ni uspel...zato so naju že takrat napotili in prijavili v ambulanto in dobili ta datum...sicer Iza sliši, ko pade kaj na tla, ker trzne ali pa če ji ropotam z ropotuljo se obrne...ampak vseeno me skrbi...mamica pač...pa ženska...

Nič, mačka me potrebuje....se grem mal certat....

od kdaj imaš pa ti domačo žival?

IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Majček, tako sladka ne boš nikoliv več, razen pri naslednjem otroku..

joj Krista si me spomnila, ko je moj zadnjič probal moje mleko...je bil ves prešvican še od laufa...pa si kapne iz flaške, ko sem načrpala eno kapljico na podlaht in poliže in reče: ej stara, a ti veš da je tvoje mleko slano?

jeahhh vrajt...sem ga prisilila, da je naredil cel požirek...upam, da ne bo sladkorne fasal...

Moj  je tko navdušen nad 'novo' pridobitvijo na svoji ženki pa se ne more nč igrat  . Mam tko trde pa boli, če kaj preveč stisne, da o mlečni kopeli sploh ne govorim...mu bom računala za lepotni tretma

ha ha če bi se moj z mojimi igral, bi se lahko naslednje leto za mistra v bodybildingu prijavil, če bi pa jaz bila malo bolj poskočna na njem, pa obstaja nevarnost, da ga ubijem...in kako naj potem mrliškim oglednikom pojasnim vzrok smrti?...Zadela ga je moja leva dojka?...he he to bi bil dober zapisnik...

ekola...dost me maste...

moram  nekaj narest, ker sem našemu obljubila, da ne bo potem popoldan dolg nos...pol pa zrihtat pa k doktorju...pa da vidmo kolk je naša ždera zrasla in se poredila...

pip

G.

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 17.6.2008 11:53:14 >

She
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 920
17.6.2008 11:50:43   
Majček28
moja pa pri jutranje dojenju neki štraja, po moem ima dost še od ponoč. Pa jo nč ne silim, ker potem ob 11h vse nadoknad user posted image
Bomo videl kaj bo jutri tehtnica pokzala, upam da bo vsaj tolk da me bo nehala matrat.
A ne, tale generacija bodo same manekenke user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 921
17.6.2008 11:54:17   
Majček28
uuuuuuuuu kakšen potres v hlačah, grem pogledat kakšno 'škodo' je Brina na plenici nardila user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 922
17.6.2008 11:55:41   
tasyo
Oj, čvekice!
Se vidi, da je Majček nazaj med civilizacijo...user posted image  No, midve sva pa izkoristili tole dopoldansko sonce in jo prej mahnili ven na sprehod, zdaj sva se prišli preoblečt in namalcat, pa spet ven, če ne bo prej dež...

A pol velja za četrtek ,kajne? Res ni za tvegat jutri. No, mi štirje (še posadka in Tomaž) bomo prišli. Se pa tudi jaz priporočam za cd, lahko pa dodam tudi domačo kuharico - je namreč moj očka zbral recepte, ki so mu bili všeč... Kar nekaj uporabnih stvari, se mi zdi. Bom prinesla, če je kakšna interesentka.

Mi gremo pa na morje 26.6, ker imava takrat še povetovalnico. Pol pa čisto odvisno od vremena, kdaj pridemo domov. Ampak jaz sem tudi na dopustu  povezana s svetom, tko da bom lahko mal načvekala - če bo sploh katera še doma.

N, ne vem, kaj sem še hotela komentirat, tko da bom raje kasnej, pa jo zdej res še mal ven ucvreva...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 923
17.6.2008 12:17:46   
Ketrin

Nič, mačka me potrebuje....se grem mal certat....

od kdaj imaš pa ti domačo žival?

Od 2.4.2008 user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha če bi se moj z mojimi igral, bi se lahko naslednje leto za mistra v bodybildingu prijavil, če bi pa jaz bila malo bolj poskočna na njem, pa obstaja nevarnost, da ga ubijem...in kako naj potem mrliškim oglednikom pojasnim vzrok smrti?...Zadela ga je moja leva dojka?...he he to bi bil dober zapisnik...

Tale je pa dobra.... Sej ne morem verjet kake mamo dons tlele gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro opravita na pregledu z IZO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 924
17.6.2008 12:29:27   
sasy20

kakšni zdravnika, očitno nisem a tekočem

1.7. slikanje kolkov - kar me niti ne skrbi tako...ampak takrat sva datum dobili
7.7. avdio ambulanta za preizkus sluha - Izo so v porodnišnici 4x odpeljali a test nikoli ni uspel...zato so naju že takrat napotili in prijavili v ambulanto in dobili ta datum...sicer Iza sliši, ko pade kaj na tla, ker trzne ali pa če ji ropotam z ropotuljo se obrne...ampak vseeno me skrbi...mamica pač...pa ženska...

Dobro opravita. Glede sluha so Nika v P tudi 4x pregledovali. Na en ušesek niso in niso mogli testa opraviti. Zadnji dan pa jim je končno ratal. Men je bilo že kar grozno ker so mi vsak dan ga odpeljali in vedno znova govorili da ni šlo. Tam pa še preverjat nisem mogla če sliši ali ne.

Moj  je tko navdušen nad 'novo' pridobitvijo na svoji ženki pa se ne more nč igrat  . Mam tko trde pa boli, če kaj preveč stisne, da o mlečni kopeli sploh ne govorim...mu bom računala za lepotni tretma

Tud moj je mene spraševal če bo zdej skos tko ostal user posted image  pa sem mu samo namignla da ko bo konec dojenja bo tudi tega konec....pa ni hotu slišat nč o tem user posted image . Vedno ko dojim pride zraven pa Niku nagaja da mu jo bo vzel...Nik pa pol ful ''renčat '' začne pa valda mene grist, k se z očijem bori za joško. Oči je pa užaljen ker on pa nč ne sme ker drugač je poplava user posted image

Sasy, si šele zdele dobila odločbo, jaz sem jo že kar neki časa nazaj... In sem doma do 17.3..... Kako pa ti do 27.3???

Ja danes mi jo je prinesel poštar. Ne znam ti povedat kako to da do 27.3. tudi jaz sem bila presenečena. Saj sem porodniško začela 21.3.08 user posted image  No ja meni je ql.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.