NiLe
|
Jutroooo ... IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Ja, se vidi da je Majček nazaj.... včeraj je bila skoraj debata v živo....Hahahaha.... Jaz sem pa že prej ugasnila računalnik, no vidim da zdaj tega ne smem več delat.... Si raje fuzbal gledala, a ne ? Jah, sem tud hotela eno debato vžgat, pa tisti čas, ko sem bila gor, ni bilo nobene ... sem pa zato šla bolj zgodaj v posteljo in malo not prinesla Lep dan, evo moja princeska se je končno zbudila, mi je blo kr mal dolgčas... Moja pa je ravnokar zaspala ... tako da ne vem ali bi se lotila zlaganja cunj, sortiranja papirjev-moram malo v red spravit položnice, obvestila ... ali naj bom za mašino . Težka odločitev Morje: mi gremo 29.6. za en teden v apartma v Sukošan. Upam, da bo fino, saj gremo prvič, ampak po priporočilu znancev je super plaža za otroke, apartma 10 m od morja ... Mogoče še konec avgusta kam skočimo na last minute, odvisno od vremena. Big mamma; hvala za info ... še dobro, da smo imeli ene prijatelje v Rafolčah 2 leti nazaj, pa vem, kam moram iti. Bela vrtnica; so ti punce že vse povedale. Upam, da bo dojenje postal užitek in da bo Zara kmalu začela pridobivati na teži. Saj pri nas vse gladko poteka, dojiva se super, pa vseeno premalo pridobiva na teži - po besedah sester in pediatrov, ampak jaz bom vztrajala ...