|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
2.6.2008 13:48:19   
barby78
aja,na brzino-sem dodala še nekaj novih slik,če katero zanima

pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 551
2.6.2008 14:50:06   
tasyo
Daan!

Mi smo bili ta vikend tako leteči, da nisem utegnila sploh pogledat sem gor. V soboto smo delali pri hiški (no, jaz sem bolj nadzorovala in cartala Lano, ki je imela cel dan krče, tudi jest ni mogla, bogica... Sem začasno ukinila D3, pa je super. Samo bo treba počasi spet začet, groza...
Včeraj pa sva se cel dan potepali, prav tako danes dopoldan, ker ni bilo sončne pripeke. Je prav uživala na 3-urnem sprehodu, jaz pa prav tako. Zdaj se je najedla in spi. Mene pa že počasi zdelujejo živčki, kaj bomo izvedeli jutri. Samo glede na to, da je tak dobrovoljček in lepo napreduje, pridno je, se veliko smeje in če je budna, ne more bit pri miru, upam, da kej hujšega ni in jo bodo le spremljali. Držite pesti, da se ne motim!!!! Ja, hranjenje je pa zdaj super, ko ima več lukenj na cuclju. Bistveno hitreje in lepše je.

Trnuljčica, me veseli, da so težave danes izzvenele. So res bogi, ko jih tako zdelujejo tile krčki.

Malamalinca - držim pesti za vaju, da bo čimprej vse ok!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ketrin, tvoji Kaji pa čestitke in poljubček ob napolnjenih dveh mesecih! Pa tudi tvojemu Tomažku, Lepa posadka! user posted image

Speli, mi smo vlogo za vrtec že oddali, ampak najverjetneje bo Lano pazila njena prababica, ki je šele dobro napolnila 70 let. Če je le ne bodo preveč matrala kolena...

Roberta, lepo, da stanovanje tako lepo napreduje, izgleda da se bomo nekje isti čas preselili... Sicer pa moram povedat, da je tudi Lana en velik firbec in je nezadovoljna, če ne vidi, kaj se dogaja okoli nje. Niti pod razno ne mara bit v naročju v položaju lunice, pač pa ji je najbolj luštno na rami. Pa skos hoče imet glavo pokonci, da ji kaj ne uide... K sreči pa na sprehodih največkrat takoj zaspi in tako ni vika in krika v košari. Ko se zbudi, jo pa moram skoraj vedno vzet vsaj malo ven, da se ragleda.

Kengorujčkanje - ja, midva sva že poskusila, ampak ne mara bit notri, mogoče ko bo malce večja in bo lahko obrnjena stran od mene - no, ko bo lahko ogledovala svet... Sicer se mi pa zdi, da bi se zdaj itak skuhala tam notri...

Srečanje, ja bi bilo lepo, če bi se enkrat v večjem številu dobile pred poletjem in dopusti. V kolikor ne bo prezgodnja ura, bova midve prišle. Tudi če bo imela bolj tečkast dan.

Morje - mi bomo pa letos večino poletja na Krku, ker imamo dol hišico. Prvič bomo šli konec junija, potem bolj kot ne le za vikende, avgusta pa cel mesec. Jeseni verjetno ne bo zneslo, ker se bo treba preselit, pa bo kar dosti dela s tem... Čeprav že komaj čakam.

Tako, zdaj pa moram počasi končat, ker me čaka cela gora umazanega perila...

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 552
2.6.2008 19:46:49   
Jo@n
Ojla!

Naš mali princ ima pa danes ta zaspano, in je prespal noč, dopoldne in popoldne (s pavzami za dojenje in previjanje). Hm, me prav zanima kakšen bo preostanek večera in noč...

Morje, mi gremo v bližino Šibenika v apartma, in sicer  konec avgusta.

Vrtec, vlogo smo oddali, ampak na žalost po končanem razpisu.user posted image Glede na to da je bilo letos 106 negativnih in okoli 100 pozitivno rešenih vlog, počasi že iščemo privat varstvo.

Naš je pri podiranju kupščka tudi tako firbčen in že celo večnost drži glavo pokonci...

Ni zrastlo na mojem zelniku, ampak sem preplonkala z mame... tukajle najdete nekaj slikic, ki jih naši novorojenčki z veseljem opazujejo. Link: http://baby.zorger.com/baby.zorger.com.newborn.pdf Sem mu sprintala kroge in sončka, pa ju je kar opazoval v posteljici. Po navadi takoj protestira, če ga v dnevni položim v posteljo, pa ni zaspan... Morda pa je le kaj na tem.

Saj sem kaj pozabila pokomentirat, ampak naj bo za danes dovolj.

Pozdravčlek vsem,

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 553
3.6.2008 8:54:24   
Isabellabina
Kaj,še vse spite,,,,ne ne saj se hecam ,pa eno user posted image za dobro jutro!

Morje----mi tudi letos ne gremo nikamoruser posted image sem tko jezna ,to pa zato ,ker mamo tri konje v štali in zaradi njih ne gremo nikamor.Sem že rekla ,da se bomo kar sami odpravl nekam na morje brez dedca,ma kar naj bo doma ,če ne zaupa tastu en teden teh konjev!!!!

Ja pa dolžna sem še poročilo iz G pregleda ,ki sem ga imela v petek-
--sicer je vse bp.,le maternica je precej nizko ležeča to pa se pozna ker sem že mela toliko porodov in ,če bom imela težave z kakšnimi krvavitvami ,sem kandidat za odvzem le te venuser posted image ne bo treba nobene kontracepcije,hi hi ,sedaj pa imam za tri mesece injekcijo Depo provera ,potem pa se bom verjetno odločla za eno kuro tabletk ,ki pridejo v lekarne v mesecu juniju,juliju.Sedaj se dobijo samo v A.,so pa menda čisto lahke in dobre tudi za doječe mamiceuser posted image

No naslednje dni bo bolj slabo vreme,in bo primerno za likanje ,se mi je v dveh dneh nabralo ,ker nisem v soboto in nedeljo nič likala.

Sedaj gremnekaj pojest pol pa likalnik vihtet,vas še kaj vmes preberem če boste gor

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 554
3.6.2008 9:13:48   
Krista28
dobro jutro,

Hvala za kofe, jst grem tu v vasi na eno s smetano, sam da se še sovozičkarca odpremi......

Big mamma, to glede kontracepcije si me pa kar razveselila (glede lahkih tabletk)....Jst mam pa pregled šele 7. julijauser posted image ....

Pri nas je Nadja včeraj tud skor celi dan prespalauser posted image , s Kristjanom sva pa travo z njegovim traktorjem zvozila na kup....user posted image . Zvečer sm pa prvič oba spat spravljala, sam na koncu je šel še moj mal k ta velkmu ležat, ker ni hotu v pojstli ostat. Drugič moram najprej Nadjo uspavat, pol pa še Kristjana, ker pride ven iz sobe....mu je fora....ker ga pol nazaj tlačim.... Saj je kar šlo, sem mislila da bo večja panika.....Imate srečo tiste z večjimi, da se že sami mal umijejo....Nadja pa zelo rada opazuje vrtiljak na pojstlci, pa spučšeno strehico na vozičku ima ful rada.....

Dopust: mi se bomo odločali sproti, avgusta imamo rezervirane Moravske toplice - gremo s sestrino družinicouser posted image , junija  bi šli mal kampirat (podaljšan vikend), ostalo bomo pa vidl.....glede na situacijo z nami in denarjem...

Evo...zdaj pa kliče...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 555
3.6.2008 9:50:30   
Ketrin
Jutro...

Hvala za kofi Big mamma...

Jaz sem žele zdajle prišla do zajtrka... Sem kar pričakovala, da bo danes v bajti mal štale..glede na vreme in luno...pa je naša Kaja res mal tečka... no zdaj je mal zadremala, upam da vsaj za kako uro...

Morje: sem že povedala da imamo mi prikolico v Savudriji in to bo zdaj nekaj let naš dopust....

Kontracepcija: mi bomo kako leto kar na kondomih, potem pa bomo še kakšnega (upam da fantka) naredili user posted image user posted image

Vrtci: midva sva dala vlogo v tistem tednu ko sem prišla domov iz P....pa je cela štala s temi vrtci...za september 2009 mogoče kaj dobimo, pa še to po vezah...kam bo šla Kaja od marca do septembra pa nimam pojma... babi servis pri nas še na polno dela, tko da najbrž privat varstvo....user posted image

Srečanje: predlagam, da se kar zmenimo za četrtek.... Mercator center v Šiški... ker je vreme tako tako...če pa bo ravno sonček bomo pa zunaj sedele.... ob 11? Lokal pa vi predlagajte, jaz še nisem bila odkar je prenovljeno....

Ta veliko srečanje: jaz sem za...

Se mala že dere... tko da kasneje napišem kak predlog za srečanje.... ta veliko srečanje...user posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 556
3.6.2008 9:50:36   
NaTaŠa*
pozdravljene

Najprej hvala za kavico.

Za nami je prespana noč, in sicer je Nataša spala od 20h-4.30h se napapcala in zaspala nazaj do 7h se jedla in potegnila do 9h tako da sem lahko umiru popila kavo, jedla. Drugače pa mislim da se prri nas krčki kar poslavljajo, čez dan je še kakšen ampak ni krize k ornk prdne user posted image in je dobr.

Zdaj  pa grem pogledat kaj bo za južno.

Se še kaj oglasim.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 557
3.6.2008 9:52:44   
sasy20
Jutro!

Bigmamma hvala za user posted image  je že v želodčku.

Današnja noč je bila pa super...no če odvzamem da je bil ob 3 polulan čez in čez tako da sva se mogla preoblečt. Sem opazila, če mu lulček gor stoji ko ga previjem je vedno polulan pa naj ima katerekoli pelnice...tako da mu moram sedaj vedno dol obračat. A je kakšno pravilo glede tega ali mora biti gor ali dol??? MAMICE ki že imate velike fantičke in izkušnje user posted image  povejte prosim.

Nikec je vsak dan bolj firbčen, oči pravi da ima to edino stvar po mamici user posted image  tako da čez dan komaj da malo zaspi če sva doma. V vozičku pa za enkrat še nimava težav tako da takoj zaspi.

Ali mogoče katera ve glede krsta....od user posted image  najboljši kolega ki naj bi bil boter je samo krščen...no moja sestra ima vse zakramente in sedaj me zanima če mogoče katera pozna kje ne bi komplicirali glede tega da en boter nima vseh zakramentov? SEm slišala da nekje ne komplicirajo samo ne vem čisto točno kje.

Malamalinica upam da bosta kmalu doma in da se bo vse dobro izteklo. user posted image  

Tasyo sem prebrala da so odkrili tvoji princeski šum. Se ob branju kar kurjo polt dobila...vendar zaupaj svojim občutkom bodi močna in boš videla da ne bo hudega. Upam da bodo le opazovali in da se bo s časom samo popravilo. Sem pa imela sošolko s šumom na srčku...ni imela nobenih težav le mogoče prevelikega napora ni prenesla ( tek pri telovadbi na dolge proge ), sedaj ima že dva sinčka in se ji med porodom ni poslabšalo tako da jo samo opazujejo. Verjamem da te je srah in držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem nekaj pojest potem pa prat in likat.

Lep dan papa

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 558
3.6.2008 9:59:32   
sasy20
Aja sem pozabila napisati......

VRTEC jaz sem dala vlogo takoj ko smo iz porodnišnice prišli. Vlogo sem poslala v ene 5 vrtcev po par enot, vendar ne pričakujem pozitivnega odgovora ker je ful zasedeno. Pa še v LJ baje ne vzemajo med letom user posted image  Tako da bomo mogli kakšno pomoč starejše gospe iskat...študentke hočejo 5€ na dan kar pa na mesec veliko nanese user posted image  .

MORJE mi imamo prikolico v Savudriji tako da bomo letos tam na dopustu. Za drugo leto pa načrtujemo da bomo šli za kakšn teden 14 dni v tujino.

KONTRACEPCIJA jaz pojma nimam kaj bom uporabljala samo vem da kondomov ne user posted image  kem mene to boli user posted image . Kaj pa mi bo G predlagala pa še ne vem. BOm vidla imam pregled 9.6.

No zdej pa res grem jest.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 559
3.6.2008 10:29:10   
Isabellabina
Ojla ,se moram mal ohladit je tko vroče ko para puha vn iz likalnika

Sasy20---lulček praviloma je obrnjen dol ,zakaj?,ne vem ampak jaz vsem sinkom obračala lulek dol ,ker so bili drugače skoz polulani.

Krst---vem ,da je bil en župnik v Tustanju pri Kamniku takšen ,ki je naredil krst tudi ,če ni boter imel nobenih zakramentov,če pa še  župnuje v Kamniku pa nevem ,ker so bile razne govorice ,da je za denar vse spregledal.Vem pa še za župnika v Trzinu  ,da menda tudi nič ne komolicira .Ne vem pa ne ,če še drži.Naš je  kar se tega tiče ful siten,mora boter bit poročen cerkveno ,če ma že otroke ,sam civilno mu nič ne pomeniuser posted image ,če pa je še samski pa mora imet vse zakramente!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 560
3.6.2008 10:36:36   
Roberta69
Vrtec, varstvo: mi nismo oddali nič user posted image . Jaz ga na začetku itak ne bi rada dala v vrtec in bomo probal zorganizirat z nama (oba bolj ali manj doma delava, pa si bova probala varstvo mal porazdelit, če bo šlo user posted image ), starimi starši (čeprav moja mami kljub pokoju še dela, oči je bolj posebne sorte, ga še žura kot zmešan in ima itak en čist poseben lajf, tko da ga več kot parkrat ne bo popazil, njegovi so pa že precej v letih in ne v Ljubljani). Drugače bi imela pa user posted image najraje v kakšnem privat varstvu s parimi otroki (prijateljica je našla ful dobro varianto, 6 približno isto starih otrok, gospa jim kuha, je skoraj cel dan zje unaj z njimi, stane pa še manj kot vrtec, le plenice morajo imeti svoje. Kako pa je z vrtci in vezami ? Jaz sem slišala, da gre vse to prek nekih vlog itd., ampak človek bi se res začudil user posted image , če se v SLO nečesa ne bi dalo zrihtati prek vez. Koga je treba poznat, a če poznaš vzgojiteljico kej pali, ali je treba iti više?

Glavica nazaj: mene pa že resno skrbi, ker naš škrat še vedno v postelji  glavico drži ful nazaj, pa tudi pri dvigovanju ga večkrat zateguje, čeprav se trudim s handlingom. Mi je pa čudno, ker na rami ali ko pase kravice glavo drži sam od sebe čisto pokonci (že dolgo časa) in mu nikoli ne omahne, tako da nekaj mišic že more imeti. Mi pa pediatrinja, niti učiteljica telovadbe nista nič rekli, pediatrinja mi je le omenila, da novorojenčkom to pritiče, če pa se ne bo izboljšalo, pa bodo potrebni nadaljni ukrepi. Sasy20, a za razvojno so vama rekli, na drugem pregledu, pri 2. mesecih, prej nič?

Pleničke user posted image user posted image user posted image - odkar smo prešaltali na večje 3 (4-9 kg) Pampers Active Fit (z mrežico, zadržijo več blata), ne pride nič čez, plenička je pa res čisto polna (sicer ne blata user posted image , ker zdaj ne kaka več tako pogosto, je pa čist polulana).

Trnuljčica, poročaj, kako je s user posted image

Tasyo, držim pesti user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 561
3.6.2008 11:03:46   
Ketrin
O, madona Tasyo... šele zdajle sem prebrala.... Ne skrbi, vse bo ok. Kot je Sasy napisala... Držim pesti in navijam za vaju.... user posted image user posted image

Roberta, jaz v vrtcu poznam samo vzgojiteljico.... ampak nič kaj dosti ne pomaga... mogoče da ona reče ravnateljici, da tvojo vlogo malo bolj naprej dajo, ampak če ni prostora v vrtcu itak odloča o tem ena komisija MOLa, tam pa žal nikogar ne poznamo.... Je pa tko: če si poročen, imaš isti stalni naslov, zaposlen, skratka imaš urejeno vse po regelcih si ta zadnji na vrsti user posted image žal je tko... Pike dobivaš če si študent, invalid, brezposelen, ne poročen, samohranilec....tko da... mi imamo pa vse po regelcih zrihtano zato bomo mogoče dobili vrtec pa še več bomo plačali.... ampak....to je že druga štorjauser posted image

Glavica: po moje (kolkor so meni govorili) to ni nič narobe, če tvoj user posted image še ne drži glavice...saj je star komaj 1 mesec... samostojno držijo glavico šele kasneje pri 3, 4 mesecih.... No, pač kasneje.... a je tako mamiceuser posted image

SREČANJE: bom kar seznam naredila tako kot zadnjič za LJ.... Predlagam pa 12. ali 19. junij dopoldan.... kar se tiče mene lahko na DOL, ŠTA, GOR, LJ....

ŠT.      IME               AVTO     LOKACIJA
1         Ketrin             1+1          SLO
2         NiLe                Ketrin      SLO

No, zdaj pa se javite mamice.....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 562
3.6.2008 12:14:36   
trnuljčica
Pozdravljene,
opažam da je naš (proti vašim ), kar naprej buden. Imamo velike težave s tem, da zaspi. Čeprav ima vse znake utrujenosti in sporoča, da bi rad spal, ne gre in ne gre. Sem brala v knjigi, da ko si ušeska prijemlje, zeha, ... rabi počitek, vendar kjub grozni želji, ne more zaspati. Sva že čisto vse probala. Od nošenja, vozičkanja (ki ga samo razbudi in začne tečkat), dojenja (vendar ga nato zbudi kupček), da sam zaspi v posteljici... Bolj malo efekta. Odspi mukoma eno rundo zjutraj ca 3 ure- če ga seveda ne vozičkam- potem se zbudi po 45 min do 1 ure in je čisto tečen, ker ne more spati. Nato pa šele okoli 17 ih  za urico nato pa ob 21 za 3-4 ure. Noč prespi. Sem računala, da nekje 10 -11 ur , izjemoma več. A je možno da je tako buden čez dan, ker ponoči spi? Kljub temu, da si želi spati, saj se mu vidi?user posted image

Sasy mi mu lulčka vedno obrnemo navzdol v plenici. Na začetku sem enkrat pozabila (kljub temu, da me je moj mož stalno opozarjaluser posted image ) in je imel takoj premočeno plenico. Sem odplačala kazen, saj sem ga morala ponoči preobleči. To pa sovraži, ko je lačen in se dere kot.....user posted image user posted image Sedaj ni težav.

Roberta naš user posted image je že po treh dozah antibiotika postal živahen in takšen kot prej. Tudi šepa  ne več. Smo zadeli z diagnozo. Dajeva mu zdrobljene tbl v kamuflažo user posted image ( jogurt...). On seveda nima nič proti. Bo pa treba dajati 14 dni. Glavno, da se dokončno pozdravi. Je pa prav očitna razlika v vedenju glede na prej. Sem prav slutila, da je tisti klop bil okužen. Očitno šesti čut.
Glavica naš jo kar drži, ko je na rami že nekaj časa oz od začetkauser posted image . Vendar tudi jaz opažam, predvsem, ko trmari in je neučakan, da se med jokom ves iztegne z glavico nazaj. Ni pa pediatrinja nič rekla, da bi v njegovem razvoju kaj zaostajal, tako da ne delam panike. Čakam na drugi pregled.

Tudi mi nismo dali vloge za vrtec. Mariborčanke a bo problem dobiti če dava vlogo šele naslednje leto? Predvidoma bi šel jeseni 09 ali spomladi 2010. Tako lahko damo po novem vlogo samo v en vrtec. Kaj pa če dava vlogo sedaj in je  sprejet mi ga pa spomladi 09 ne bi dali notri?

Tasyo in Malamalinica držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 563
3.6.2008 13:01:30   
SpeliG
Da smo se spet lepo naspali je postalo že samoumevno, upam da se to ne bo kaj na slabše obračalo. No, sicer bo pa miška drug teden dopolnila 2 meseca in imava drugo posvetovalnico. S tem tečnim refluksom smo se tko navadili živet, da ni nobenih težav več, najtežje je edin nosit jo pol ure pokonci potem ko se napapa. Sicer pa se FUL smejčka in je na splošno ful zadovoljen otroček.

Scorpiogirl, tudi midva imava user posted image  in zato rabiva apartma kjer so dobrodošli. Šolta je tudi nama zakon, ampak to ne takšen kompleks kot je Nečujam, midva hodiva v eno idilično ribiško vasico, ki pa ima ravno tako lokalčke, trgovinico, par restavracij. Mmmm, tam je tako lepo, kot bi se čas ustavil, res. Sva bila lani tam, se z "gazdarico" zelo dobro razumeva in so imeli tako cortkano pritlikavo šnavcerko, da sva si po vrnitvi domov tudi midva rezervirala svojo... In od lani imamo tako tudi mi šnavcerko, ki se jo na Šolti že veselijo. Tako da vem, da so pri tej gospe psi nemoteči, pa pri sosednji hiši tudi (tam je pa še bolj fensi apartma, imajo tudi bazen pri hiši).

Vidim, da se menite za srečanje, a se boste potem dobile ta četrtek v Mercator Šiški? No, midve bi ta teden lahko prišle tja (sva doma 15 minut stran), ampak bi nama velik bolj ustrezalo ob 10 uri, ker sva potem naprej zmenjene v BTC, greva na tortico z mojimi sodelavci, da spoznajo našo Martino. Če bo drugim ustrezalo se potem dobimo, bom prečekirala ta forum da vidim na čem smo.
Sicer se pa lepo imejte danes, je prav tak zaspaaaaan dan!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 564
3.6.2008 13:09:08   
SpeliG
Trnuljčica, naša pupa čez dan spi po mojem vsega skupaj 3-4 ure, pa še to štuka po 20 minut skupaj. Skoz gleda kot čukec, vsa je že utrujena in nemirna, pa še kar odpira tiste firbčne očke. Tudi naša noč prespi, tako da me čez dan pravzaprav dosti ne moti, samo da imamo ponoči "mir". Sicer pa bodo vedno več budni čez dan, sej več niso novorojenčki.
Mi je pa ful hecno, ker sem ugotovila kaj jo pomirja - rock muzika. Brez heca, če se še tako histerično joka (lakooooootaaaaaaa), ji navijem npr. Pink (ampak mora biti ful naglas) in se pomiri. Očitno res prepozna tiste CD-je, ki sva si jih navijale ko je bila še v trebuščku, mami pa se je cijazila domov iz službe v Ljubljani skozi  grozne kolone. Haha, kaj je že to, gužva iz službeuser posted image ..

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 565
3.6.2008 14:00:20   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Pozdravljene,
opažam da je naš (proti vašim ), kar naprej buden. Imamo velike težave s tem, da zaspi. Čeprav ima vse znake utrujenosti in sporoča, da bi rad spal, ne gre in ne gre. Sem brala v knjigi, da ko si ušeska prijemlje, zeha, ... rabi počitek, vendar kjub grozni želji, ne more zaspati. Sva že čisto vse probala. Od nošenja, vozičkanja (ki ga samo razbudi in začne tečkat), dojenja (vendar ga nato zbudi kupček), da sam zaspi v posteljici... Bolj malo efekta. Odspi mukoma eno rundo zjutraj ca 3 ure- če ga seveda ne vozičkam- potem se zbudi po 45 min do 1 ure in je čisto tečen, ker ne more spati. Nato pa šele okoli 17 ih  za urico nato pa ob 21 za 3-4 ure. Noč prespi. Sem računala, da nekje 10 -11 ur , izjemoma več. A je možno da je tako buden čez dan, ker ponoči spi? Kljub temu, da si želi spati, saj se mu vidi?user posted image

Naša Kaja čez dan nič ne spi. Če se včasih zgodi da 3 ure čez podnevi spi, je to luksuz,.... ponoči pa spi celo noč, no, 1x vstanem. Pač zaspi tko po10 ali 15 min v vozičku, v avtu... pa kaj češ, eni otroci so bolj drugi manj zaspančki...kot odrasliuser posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 566
3.6.2008 14:04:45   
sasy20
Ojla!

Sem uspela celo stanovanje pospraviti in obesti 2 stroja, ker mi je mami odpeljala Nika na sprehod user posted image .
Sedaj pa mali možek spančka v vozičku meni pa se ne da več nič pa bi mogla še likat...mah bom že....

Bigmamma hvala za odgovore. Glede krsta se morm res pozanimat kje lahko ker pri nas tudi komplicirajo user posted image .
Pri previjanju moram biti potem pozorna na to da je obrnjen dol OK bom pazila in upam da ne bo več težav z mokro plenico.

Roberta meni je P že na prvi posvetovalnici rekla da če čez 1 mesec ne bo lepše držal glave in da ne bo nehal gledati samo na eno stran naju bo dala v razvojno. No glede tega da je gledal le na eno stran sem na previjalno na drugo stran dala ful igračk tako da je začel gledati tudi v desno. Glede glavice pa ja ko je nervozen-lačen potem potiska glavico nazaj. Drugače jo že skoraj da sam drži....ampak je rekla da preventivno naju bo dala pa tudi to ji ni bilo všeč da ima večinoma rokico v pesti. Jaz upam da narobe ni nič....bomo vidli.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 567
3.6.2008 14:25:56   
NiLe
Dober dan ... uf, danes sem pa šele sedaj uspela prižgati mašino in malce preleteti RR. Po jutranji proceduri in zajtrku, sem šla s Tio na en giro, pa na kavico in v trgovino, potem je pa še spala na balkonu - vse skupaj 2,5 h... sedaj pa je začuda zadremala v ležalniku ... namreč, parkrat sem jo položila vanj, pa je protestirala... zdaj pa sem sedela poleg nje in zlagala perilo in se pogovarjala z njo, nakar opazim, da zapira učke ... zato sem hitro izkoristila priliko in vas prišla čekirat user posted image user posted image user posted image Popoldne pa tako ali tako nimam nikoli časa, ker se stalno dogaja: kuhanje kosila, ukvarjanje z večjima otrokoma, danes imamo še eno stvar v vrtcu ...

Vrtec; tudi mi smo oddali vlogo in upam, da dobimo frej mesto. Sem pa zadnjič gledala prispevek v Tedniku in je bilo rečeno, da pride privat varstvo tam okoli 450 evrov user posted image user posted image user posted image

SpeliG; jah, tole glede muzike ti dam kar prav ... tisto muziko, ki sem jo večinoma poslušala med user posted image , sedaj blagodejno vpliva na mojo pupiko.
Ketrin; user posted image user posted image user posted image fuul si pridna z organiziranjem naših "meetingov" .... jaz sem vedno ZA. Tako za četrtek v mercatorju ... lahko se dobimo v lokalu, ki ima zunaj stole, če bo pa dež gremo pa notri, kot tudi za kakšno večje srečanje.

Tasyo in Malamalinca ... z mislimi sem pri vama in vajinih user posted image ... držim pesti, da bo vse OK.

Aja, pa čestitke našima 2-mesečnikoma: KAJI (Ketrin) in TOMAŽU (Lepa posadka) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdele pa letim še kaj narest, preden se Tia zbudi.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 568
3.6.2008 14:33:28   
sasy20
Dodala sem nekaj novih slikic v album sinček NIK. Če katero zanima............

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.6.2008 14:56:16   
NiLe
Sasy, sem pokukala v tvoj album ... joj, kako je fletkan tvoj NIK, pa kakšen ornk fantič je user posted image user posted image user posted image Naj ti prišepnem, da je tudi moj prvi sin Nik in rojen 22.3. (7 let nazaj) in je res prijeten pobič user posted image user posted image .

Spi, dete, spi!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 570
3.6.2008 15:36:15   
simvir
Živjo!

Se že par dni nisem nič javila, ker mi enostavno ne znese.

Tudi moj fantič zadnje čase nič ne spi čez danuser posted image . Danes je npr. vstal ob 7h, potem okrog 10h v vozičku zaspal za pol urce, pa ob 13h za 20 min, zdajle je pa končno zaspal - upam da za dalj časa.
Ga vsak kupček prebudi, pa pukec...

Tasyo upam, da se oglasiš z dobrimi novičkami. V glavnem držimo pesti da bo vse ok.

Vrtec - mi tamalega še nismo vpisovali (pa bi ga očitno morali, da bi imeli potem drugo leto več točk), bo merkala tašča na začetku. Drugače smo bili pa za dvoletnika zavrnjeniuser posted image .

Moram že nehat, spet user posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 571
3.6.2008 21:50:08   
lepa posadka
Živjo!

Mož je malo prej prišel domov in me kliče ven na pivo...mah, danes si ga pa res zaslužim. Smo bili cel dan zelo pridni in delavni. Naž Tomaž je čez dan res priden...razen včeraj ga je malce zvijalo po paradižniku...pa tako ga imam rada :-((( Ja, ob Tomažu lahko mariskaj počnem... Sem pa danes popoldan pomislila na vse nas forumašice, k smo se prejšnji teden ubadale s slabo vestjo zaradi ta velikih... Mah, veste kaj... če otroci rabijo, že povedo. se mi zdi,d a so pa velikokrat bolj veseli družbe ostalih otrok...bratcev in sestric. Danes sem zunaj nekaj počela na vrtu in sem klicala ta malo hčerko, da bi skupaj kaj počeli... pa je tako letala za ta velikima dvema in me povsem zignorirala... :-)))

Sedaj pa hitim ven, da se pivo ne spari.

Upam, da je za vsemi dober dan...
...in Tasyo...upam, da ste dobro opravili pregleduser posted image user posted image user posted image .
Lahko noč.

P.s: Nile...se mi zdi, da si ti omenjala,d a imaš Oleovit kapljice....včeraj mi jih je mož prinesel iz Aut...pa me zanima, če sem si rpav zapomnila, da moram dajat teh sedaj polovično dozo predpisanih D3...torej, če sem imela jaz predpisanih 5 kapljic D3...dam sedaj lahko dobre dve kapljici?

Več pa jutri...če bo deževen dan :-)

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 572
3.6.2008 22:33:18   
NiLe
Čeeer ... eni uživajo v dobri družbi in pivu - user posted image ti ga privoščim Lepa posadkauser posted image , jaz pa sem ravno zmazala eno porcijo sladoleda. Zadnje čase mi fuuul paše in bi ga kar jedla in jedla  ... pol pa se čudim, zakaj kg ne gredo dol user posted image user posted image user posted image ???

Kapljice OLEOVIT - ja, mi jih imamo in pediatrinja nam je rekla, da je dovoljena samo 1 kapljica na dan.

No, pa je mojega čveka konec ... naša user posted image je bila že na tem, da bo sama zaspala v posteljci in je nekaj godrnjala ... sedaj pa mi je dragi sporočil, zakaj ... plenička je polna user posted image . Jah, je mogla nadoknadit, ker danes ni nič kakala.

Mirno nočko!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 573
3.6.2008 23:13:18   
trnuljčica
Spanje saj vem da bodo vedno dlje budni... čeprav bo naš teško bolj buden čez dan kot sedajuser posted image ...ampak, a vaši se vsaj 5-10 min sami zamotijo, ko so budni, saj veste medvedki na ležalniku, muzika... Ko opazujem kakšno mamico z dojenčkom,  le ti ponavadi v košari spijo, če ne pa z zanimanjem opazujejo. Naš, ko je buden najprej tečka, nato joče . V vozičku in v lupinici ne zaspi, ampak joče, tudi banjanje ga popolnoma zbudi in napolni z energijo....  ... user posted image Saj moj mi pravi, naj se joče, pejdi kljub temu z njim v trgovino... Ampak kako naj kupujem kaj za obleč, če pa se niti 5 min ne umiri v vozičku. Pa tisti pogledi... Pa ko vem, da ni lačen, da je preoblečen, le dolgčas mu je ali pa je utrujen in bi spal- kar pa ne more v vozičku. Se mi dozdeva, da bomo težko zdržali 6 mesecev v košari... Je preveč radoveden.

Od včeraj ga navajam na ležalnik. Do sedaj ni hotel biti v njem niti minuto. Energično maha z rokami in brca z nogami, ko je v njem. Sedaj sem poleg in se trudim, da ga sprejme. Danes je po 1 urnem trudu celo zaspal v njem za 20 minuser posted image user posted image . A ja pa probala sem tudi s tistimi risbami, ki sem jih dala v bližino. Pomagalo je, 5 min je zanimivo opazoval slikiciuser posted image , nato zopet tečkanje. 
Nasploh je najboljši zjutraj, ko se igrava plazenje jezička ven, razne igrice z mimiko, pesmice...Takrat je taki user posted image . Čisto priden in se stalno smejčka. Ti trenutki so vredni zlata.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.6.2008 8:22:43   
sasy20
Dobro jutro!

Danes se bo pa res pasala ena dobra user posted image  , ker je tak zaspan dan. Upam da ste dobro spale....mi smo spali od 20:00 do 1:30 in potem do 6:00. Sedaj pa je škratek spet zaspančkal user posted image .

Trnulčica tudi meni je najlepše zjutraj ko se prebudi in naje je tako dobre volje da se morava 2 uri poogovarjat, smejat in crklat v postelji. Takrat je res tak user posted image  da se ga ne morem nagledat user posted image .
Nile user posted image  res so pravi bombončki tile naši user posted image .
Lepa posadka upam da si uživala ob dobri družbi in pivu...po celem dnevu se prileže a ne?

A ima katera čebriček za kopanje? Me zanima kako zgleda tako kopanje če mali še ne drži čist glave sam. A se lahko uporablja že zdaj...user posted image  

Grem na zajtrk.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.