tasyo
|
Daan! Mi smo bili ta vikend tako leteči, da nisem utegnila sploh pogledat sem gor. V soboto smo delali pri hiški (no, jaz sem bolj nadzorovala in cartala Lano, ki je imela cel dan krče, tudi jest ni mogla, bogica... Sem začasno ukinila D3, pa je super. Samo bo treba počasi spet začet, groza... Včeraj pa sva se cel dan potepali, prav tako danes dopoldan, ker ni bilo sončne pripeke. Je prav uživala na 3-urnem sprehodu, jaz pa prav tako. Zdaj se je najedla in spi. Mene pa že počasi zdelujejo živčki, kaj bomo izvedeli jutri. Samo glede na to, da je tak dobrovoljček in lepo napreduje, pridno je, se veliko smeje in če je budna, ne more bit pri miru, upam, da kej hujšega ni in jo bodo le spremljali. Držite pesti, da se ne motim!!!! Ja, hranjenje je pa zdaj super, ko ima več lukenj na cuclju. Bistveno hitreje in lepše je. Trnuljčica, me veseli, da so težave danes izzvenele. So res bogi, ko jih tako zdelujejo tile krčki. Malamalinca - držim pesti za vaju, da bo čimprej vse ok!!!!!!! Ketrin, tvoji Kaji pa čestitke in poljubček ob napolnjenih dveh mesecih! Pa tudi tvojemu Tomažku, Lepa posadka! Speli, mi smo vlogo za vrtec že oddali, ampak najverjetneje bo Lano pazila njena prababica, ki je šele dobro napolnila 70 let. Če je le ne bodo preveč matrala kolena... Roberta, lepo, da stanovanje tako lepo napreduje, izgleda da se bomo nekje isti čas preselili... Sicer pa moram povedat, da je tudi Lana en velik firbec in je nezadovoljna, če ne vidi, kaj se dogaja okoli nje. Niti pod razno ne mara bit v naročju v položaju lunice, pač pa ji je najbolj luštno na rami. Pa skos hoče imet glavo pokonci, da ji kaj ne uide... K sreči pa na sprehodih največkrat takoj zaspi in tako ni vika in krika v košari. Ko se zbudi, jo pa moram skoraj vedno vzet vsaj malo ven, da se ragleda. Kengorujčkanje - ja, midva sva že poskusila, ampak ne mara bit notri, mogoče ko bo malce večja in bo lahko obrnjena stran od mene - no, ko bo lahko ogledovala svet... Sicer se mi pa zdi, da bi se zdaj itak skuhala tam notri... Srečanje, ja bi bilo lepo, če bi se enkrat v večjem številu dobile pred poletjem in dopusti. V kolikor ne bo prezgodnja ura, bova midve prišle. Tudi če bo imela bolj tečkast dan. Morje - mi bomo pa letos večino poletja na Krku, ker imamo dol hišico. Prvič bomo šli konec junija, potem bolj kot ne le za vikende, avgusta pa cel mesec. Jeseni verjetno ne bo zneslo, ker se bo treba preselit, pa bo kar dosti dela s tem... Čeprav že komaj čakam. Tako, zdaj pa moram počasi končat, ker me čaka cela gora umazanega perila...
|