Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Ne vem, če spada pod vremenske vplive, ampak pri nas še čez dan spi tudi po 4 ure skupaj (ponedeljek in torek), pa tudi pretirano siten ni. Kot kaže ima lahko luna različne vplive na naše . Se pridružujeva Sem pa danes precej fuč, ker je bil mali ponoči polulan (prvič po dolgem času) in ko sem ga preoblekla se je čist zbudil, jaz pa totalno zaspana. No in ker nisem imela energije, da bi ga uspavala, sem mu dala dudo, pa je padla enkrat ven, pa dvakrat, pa trikrat , potem sem ga najbrž za kakšno minuto pristavila in sva oba kar sladko zaspala (to se mi ponoči večkrat zgodi in me je kar mal strah, da ga ne bi potlačila - čeprav pravijo, da ima človek za to občutek). Drugače pa naš mali še vedno skoraj celo dopoldne prespi, pa še popoldan kakšno črtico - saj pravijo, da je najbolje, če dojenček je in spi - je pa zvečer precej buden, ampak če ima dudo okrog desete odide v svet sanj. Je pa ratal že kar bajsek, prov očitno odebeljena stegenca ima - sem mu rekla, da če ne bo priden, jih bova z en dan spekla in pojedla . Moj mišek pa nič kaj ne protestira, če je sam. Prov zvedavo gleda naokoli, prilimala sem mu tudi slikice - Jo@n - in se mi zdi, da mu je prov fajn. Našega drugače ni treba z ničemer zabavat, se prov rad sam naokoli razgleduje, ko pa mu rata dolgčas, pa je najraje prek rame ali na kolenih od igrač pa najbolj palijo ropotulje in zadnje čase stekelca (inajbrž se mu izostruje vid, pa bolj opazi svetlobo). Z jokavim v trgovino: mi2 sva zaenkrat več ali manj v naravi ali doma, v trgovino grem pa sama (razen po živila), ravno zato, ker če bi se začel dret, so pogledi prav zoprni oz. kar slišiš ljudi naokoli, kako so pametni. Saj, če bi jaz mojemu dudo dala, bi bila smrtna tišina... V glavnem, jaz sem zaenkrat še mal omejena glede izhodov predvsem zaradi dojenja, ker mi pač ni, da bi dojko kar kjerkoli pomolila ven in je to prov moteče , ampak bo že bolje. Srečanje v četrtek: jaz načeloma pridem. V Mercator v Šiški, drži? Ura? A je baby center v Mercator centru ali nekje zraven? Veliko srečanje: jaz sem za zgodnješi datum (19 ?), grem pa s svojim avtom in lahko peljem še nekoga, ki lahko pritrdi lupinico z isofixom, ker moja lupina nima te variante . Lepa posadka, če nisi videla mojega posta, bi te prosila, da na srečanje, če prideš, prineseš štorkljo.
|