tasyo
|
Dobro jutro! Mi smo siti, previti in pripravljeni za ven. Tokrat smo se uspeli nahraniti v slabe pol ure - nov trik? Ja, mami je bila spet med bolj neumnimi in seveda se je Lana utrudila pri hranjenju, saj sva imeli flaško s pretokom za novorojenčke. Včeraj sem zvečer poskusila z 2 luknjama in je bilo bolje, razmišljam pa celo o treh, ker zelo lepo je in se zna vmes ustavit. Trnuljčica, poskusi še ti. Mogoče pa je pri obeh enak vzrok. Čeprav pri nas povprečno še vedno traja več kot pol ure, da smo siti, predvsem zato, ker štrajkamo pri podiranju kupčka, potem pa jo tišči v želodčku in se zvija in jamra. Sicer smo pa včeraj prešaltali na bebo, zaenkrat še ne vidim bistvene razlike, po obroku okoli 5ih zjutraj se zvija do osmih, potem se prebudi in je lačna. Ne vem, kaj je to. Pa ne deluje kot pravi krčki... No, upam da čimprej mine. Aja, vam moram povedat še eno novičko - ma mene kar glava boli, kako so bili v porodnišnici šlampasti - tisi drugi del rane, ki se mi zdaj gnoji... A veste da sem uspela ven iztisnit kožni šiv?!!! Trnuljčica, tebi bo to najbolj jasno - imela sem intradermalne resorbilne, ampak našla 2 normalna, eden je bil viden na površini takoj ob prihodu domov, ta pa je bil očitno pod kožo in tu je bila rana že zaprta, ko sem jo prvič videla. So me včeraj klicali iz P, ker spremljajo rane po CR (zdaj jih, ko si tam, pa je nihče ne povoha) in sem jih tako spljuvala, da je bila sestra čisto tiho, brez komentarja. Če so si pa zaslužili! Pa sem sicer precej prizanesljiva, ker vem, da je včasih kaj nemogoče. Trnuljčica, sicer sem pa internistka. Sploh ne vem, kaj sem še želela komentirat - ja, tudi meni je G rekla, da vsaj leto dni ne smem zanosit, najbolje bi bilo 2 leti. Ker ne dojim, sem se odločila kar za kontracepcijske tabletke, čeprav jih tako rada pozabim vzet. Sicer pa jih že leta nisem jemala... Big mamma, upam da so sedaj vse vaše virozice mimo in boste zdravi! Evo, Lana protestira, ker mora bit sama v ležalniku...
|