|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
12.9.2008 23:15:18   
trnuljčica
Napišem pa stisnem ctrl c pa gre vse k user posted image .

Neurje smo prebrodili...mali spi kot polhek... Jaz bi morala pakirati stvari, ker gremo jutri v Lj,  pa se mi ne da...bom jutri. Pred torkom se ne slišimo, ker moji nimajo neta... pa tako imam čisto zabasan urnik in ne vem, če bodo vsi plani v celoti realizirani...

Srečka želim ti uspešno op, pa čimmanj težav glede dojenja. user posted image Skušaj se manj sekirati za čas, ko bo Iza z očkom. Boš videla da bo vse ok in pod nadzorom. Očki obvladajo ko morajo... user posted image Iza bo pa spletla zanko okoli njegovga srčka pa bo...user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
12.9.2008 23:22:39   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: adda

Saj ni tako hudo, od časa do časa malce pošpijoniram samo mojo sestro, da vidim, če je še živa, ker drugače nima nič časa...
Vidim, da se imate fajn, in se imejte še naprej. Moja sestrica pa res zelo uživa v vaši družbi, in to me zelo veseli- je fajn, če imaš tako skupino punc, na katere se lahko zaneseš. 

Mata Hari se malo ven vleče, ha ha.

Jaz sem še pralno in sušilno mašino zalaufala, naj garata še ponoči, sedaj grem pogledat, če mi je možiček kaj piva prišparal, pol pa spat. Me čaka naporen vikend.

Lahko noč!

(odgovor članu adda)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
12.9.2008 23:26:31   
Majček28
joj, sem vas vse zamudila user posted image
sem tolk časa rabila, da sem vse za nazaj prebrla. Včeri je moj zasedu kišto, ker je rešval pola za CPP za motor in sem imela prepoved dostopa user posted image

Punje, men kr solze tečejo....jaz sem se tolk nasmejala.....jedilniku dveletnika, pa klipu otroških dogodivščiv in Jabčku.....me je moj kar mal postran gledu....sem že mislila, da me bo kam odpelu...na tvoj konc srečka user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
12.9.2008 23:32:13   
Majček28
ja, ne vem kaj je zdej to s tem kakanjem, jaz sem vas hotla glih mal povprašat, ker je bil včeri prvi dan od rojstva da naša ni bla pokakana in dons tud user posted image  mogoče so se pa na gradu kej nalezel al pa protestno zmenil, glede na to, da smo jih izkoristle za fotosešn user posted image user posted image user posted image

Moja ima reakcijo na ceplenje in na vreme user posted image ...v dobri smeri, da se še jaz mal spočijem....kr skoz spi, pomoč brez dojenja, brez sračkanja, čez dan pa je samo dofilala in naprej zaspala. Zvečer sem jo dobesedno zbudila, jo skopala (tam se je clo nasmejala user posted image  ), je še mal pojedla in zdej spet spi user posted image  Me zanima kako bo dons ponoč.
Jabček, pelji Jurčka na ceplenje, da ga resetirajo user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
12.9.2008 23:33:13   
resnično srečna
a k mojim sosedom he he...veš v tem je tud štos...Joc reče svojmu frendu: Ej stari ne morem pridet...sem v Polju...he he...no pol k sta se mal pogovorila je un končno izdavil, da nej ga nikol več ne prestraši tako...da je res mislil, da je pri sosedih he he...jao jao...

a tvoj pa kar na motor...c c c ...naj še mal počaka no...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
12.9.2008 23:33:46   
JABOLKO3
Aja, še ena današnja - zadnjič sem pri mami eno tako bolj poletno opravo za v nedeljo nabrala, pol pa rečem danes, ko vidim vremensko napoved, kaj bom pa sedaj, bo treba kaj drugo poštudirat, pa reče moj najdražji resno - kar mej tisto, ti lepo paše, spodaj pa lahko moje termo perilo oblečeš! - za tiste, ki ne poznate - to so ene take dolge gate in oprijeta majica iz sintetičnega materiala, ki ful greje (moj ima to še iz svojih alpinističnih časov). Joj, ko sem si zamislila tiste gate pod mojo tanko plisirano kiklco....

zdaj pa res grem

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
12.9.2008 23:41:29   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Joj, ko sem si zamislila tiste gate pod mojo tanko plisirano kiklco....

seksi ni kaj...he he he...to je nekaj podobnega kot smučarsko perilo a...he he...vročeeeee...jest mam to za smučat pa sam hlače čez...pa za v mrzlo bajto pozim na morju...jah ne vem no kje moškim ideje...najprej težijo, ker sin ne bo čist v belem...mami bi pa pod kiklo kar dodatne gate dal...a je kak sexi župnik tam al se boji, da bo s5 mogel na bolniško he he...v primeru, da se prehladiš...

ja...fajn se imejte...Jurčka upam, da ne bodo preveč skopali...pa pusti, da te starši s5 mal pocartajo...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
12.9.2008 23:42:28   
Majček28
joj jabček, kakšne ti dons stresaš....no, tvoj dragi...

men spet solze tečejo od smeha...sploh ne vem kaj mi je....mogoče je pa vetr kakšne sumljive substance prinesu user posted image user posted image user posted image

Srečka; ker bom bolj mal na netu med vikendom, ti želim, da čimprej mine v ponedeljek in da se ti med operacijo ne začne kolcat, ker bomo vse tko nate mislile. Jaz verjamem, da bo vse 100% OK

Nile, tko si me razveselila, da bomo skupi na krstu....iiiiiiiiiii zdej sem pa k radio
user posted image user posted image user posted image

....po mojem sem dons preveč vitaminov dobila; 4deci ananasovega soka pa 1/2 l limonade user posted image .....pa se mi je mal skisal....ja srečka, če me pa odpeljejo k tvojim sosedom, pol pa lahko Joc kr kmen prnese pa bo Iza lahko dofilala user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
12.9.2008 23:45:06   
Majček28

Aja, še ena današnja - zadnjič sem pri mami eno tako bolj poletno opravo za v nedeljo nabrala, pol pa rečem danes, ko vidim vremensko napoved, kaj bom pa sedaj, bo treba kaj drugo poštudirat, pa reče moj najdražji resno - kar mej tisto, ti lepo paše, spodaj pa lahko moje termo perilo oblečeš! - za tiste, ki ne poznate - to so ene take dolge gate in oprijeta majica iz sintetičnega materiala, ki ful greje (moj ima to še iz svojih alpinističnih časov). Joj, ko sem si zamislila tiste gate pod mojo tanko plisirano kiklco....

zdaj pa res grem

jaz bom pa čez 14 dni verjetn mogla kar smučarsko opravo oblečt, pa skibicke, a
tamalo bomo pa kar na sankah v cerkev pripeljala user posted image user posted image user posted image

pa sej to je noro bi reku Hugo!!

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
12.9.2008 23:47:16   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

a tamalo bomo pa kar na sankah v cerkev pripeljala user posted image user posted image user posted image

Ne ne, kar v čolnu, so rekli, da bo veliko dežja

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
12.9.2008 23:48:31   
Majček28

a tamalo bomo pa kar na sankah v cerkev pripeljala user posted image user posted image user posted image

Ne ne, kar v čolnu, so rekli, da bo veliko dežja

pol me bodo pa obtožil, da sem Jehova priča user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
12.9.2008 23:51:33   
resnično srečna
ha ha ha...ej vidve ga tud sračkata...a si predstavljate Majčko kako brino vozi v čolnu v cerkev...he he...ajuj...krst in pol...na visoki elegantni ravni...pa ribiške škornje gor he he...da bo lahko brodila...

joj babe če me nismo mal utrgane...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
12.9.2008 23:55:08   
Majček28
glede na to da bo Nile tud, lahko kar taxi boat naročimo user posted image

...joj, če bi tole moj dragi bral....sej ne vem če bi mi še upau Brino samo z mano pustit user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
12.9.2008 23:59:35   
JABOLKO3
Moj svak ima enga 6m gliserja, pa se lahko zmenim, pa neopren vama tudi lahko posodi

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
13.9.2008 0:05:52   
Majček28
uf, kva bi bli fensi....user posted image

s čim se boste pa vi pripeljal user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
13.9.2008 0:13:26   
Majček28
punce jaz grem ninat

pa pa nočko

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
13.9.2008 0:18:21   
JABOLKO3

uf, kva bi bli fensi....user posted image

s čim se boste pa vi pripeljal user posted image user posted image

s hidroplanom, pa termo gate bomo meli gor

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
13.9.2008 0:29:24   
JABOLKO3
Joj, tole je pa nocoj kar malo zašlo. Nič, jaz sem zraven 2 stroja cunj zložila, pivo spila do konca, zdaj grem pa res spat.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
13.9.2008 8:51:09   
NiLe
Good morning!

Jao, punce, kako debato ste ponoči udarile user posted image ... face, ni kaj! Kolk sem vesela, da dežek še čaka in naj kar lepo počaka, da gremo dopoldne malo pofirbcat na bazar na GR... ne predstavljam si, da bi v kakšnem hudem nalivu prišla do tja.
Majček; jst sem tud fuuul vesela, da bomo imeli "skupni" krst  user posted image user posted image ... upam, da nama res ne bo treba obleči kaj nefensi ... pa še vedno upam, da se bomo peljali z avtočkom in da bomo marele pustili doma. Sicer pa: do našega D daya je še 3 tedne, mogoče bo pa kakšen izjemen indijansko poletni dan - če verjameš user posted image
Aja, pa fino se imej danes na poroki.

Jabček; ti si pa tud svetovna faca ... res se vam dogaja. Želim vam nepozaben dan in uspešen krst malega Jurčka!

Iz ene otroške sobe se sliši: "Mamiiii, kjeee siii?" Grem pocartat našo tasrednjo user posted image

Uživajte v vikendu!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
13.9.2008 10:33:41   
katka28
Juutro.

Punce moje ste ble pa zelo efektivne v nocnem cvekanju. Mene je vceraj ze ob 21 zmanjkalo pa sploh nimam pojma zakaj :).

Srecka: ti kar brez skrbi zaspanckaj ocka bo ze vse zrihtal, da bo vse v  najlepsem redu. Mi bomo vsi drzali pesti in se kaksen Oce nas bomo zmolili pa bo vse slo kot po maslu.

Posadka: vidis kako zlate otroke imas ze zdaj razmisljajo kje bodo kaksen € zasluzili....

Jabcek: pri vas maste pa res pestro, ko berem vase prigode se moram pa iz srca nasmejat. Imejte se skrajno lepo jutri na Krstu

Majcek: lepo se imejte na poroki, upam, da vas ne bo prevec zeblo

Kakcanje: nas je na sreco zgresil ljubljanski virus ne kakanje smo bolj dobili viruskakanje, ker se vcasih sprasujem kako lahko iz tako majhne ritke pride toliksnja kolicina user posted image

Mi bi pa morali danes na en RD v ljubljano ampak moj bojkotira, ker je prevec mrzlo, tako, da bom zdajle oblekla otroka in sla na sprehod, da se malo ohladim potem pa bomo nadaljevali pogovore.

pa pa

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
13.9.2008 15:56:24   
SpeliG
No, mi smo se vrnili iz Dalmacije in prvi družinski dopust je bil res krasen. Čisto vse dni je bilo prijetno sončno, Martina je bila pa kar kičasta. Sploh ni zregistrirala da je v drugi posteljici, tako da smo se res lepo naspali in spočili.
V morje jo sicer nisva tlačila, ker ima okrog 23-24 stopinj, kar pa je glasno nakazala (ueeeeeeeeeeeeee) da ji je premrzlo že na nogicah, kaj šele da bi plavala.

Vmes smo dopolnili 5. mesecev, zobka sta čist zrasla in je ful luštna ko se nasmeje in se posveti v ustkih.

Za nazaj nisem nič brala, sem kar padla vmes, upam da ste vse OK, pa se še kaj tipkamo!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
13.9.2008 17:53:10   
novopecena
ojla

no pa še od mene malo pozdravov. za nazaj sem samo preletela, ker če bi hotla vse prebrat bi si mogla vzet teden dni dopusta.....aja saj sem na porodniški user posted image
kakorkoli mi je ostalo v spominu da bova v ponedeljek z Renejem fejst držala pesti za našo pozitivko SREČKO pa zraven za Izo in njenega atija da se bo fajn izkazal in jo popedenal. sicer če mu pa kaj ne bo jasno pa naj kar nas pobara-mu bomo z veseljem pomagale user posted image

kar se tiče zimskih cunj ipd. sem mu oz. mu je mami kupila en lušten kompletek za zimo (hlače+jakna-bunda) sicer je vse podloženo sam mislim da ko bo ornk mraz pritisnil da bo treba kako fajno bundico še kupit. zaenkrat sem vzela vse kar imam za hladne dni kar 74-80 cifro ker smo kar konkretni user posted image

na shodu ste vidim da spet blestele. fotke so fenomenalne od vseh pa še na tv-ju ste ble user posted image škoda da vas niso mal bol pobliže pokazal.

sva pa z Renejem vso zelenjavo že skoraj probala in sva počasi že s sadjem malo poskušala pa se kar nekaj pači. sicer banana je itak sladka in kar grabi z obema rokama :) dojiva se pretežno samo še pred spanjem in ponoči. včasih kaj malega ostane še za zjutraj sam je obvezno še flaška potem. spijemo 220ml in včasih se mi zdi da bi on še user posted image sam to je drag špas tako da tiste ki dojite-VZTRAJAJTE ker je občutno ceneje , bolj ekonomično, bolj zdravo,.....skratka izkoristite kar vam/nam je mati narava namenila

mali je končno zaspal, se je pa tudi pokvaril naš model kar se tiče dnevnega spanja. frajer mi zaspi sam na rokah oz. v vozičku. tako sem jezna ko je takle vreme ker ne mormo nič vn pa upam da ta mrzla ujma hitr mine in bo še kaj sončka.

kako pa se bomo v mrzlih dnevih srečevale? boste imele vozičke al jih boste kar pod bundami skrivale user posted image

dobrodošle vse čveke ki ste dopustovale

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
13.9.2008 18:53:25   
lepa posadka
Hej hou!

Kakor se celo poletje nisem navadila na tale rumeni forum, mi danes prav paše ta pogled, ko je zunaj vse sivo :-)))

Mi imamo hud lenušen dan. Dopoldan sva malo zapravljala - vsak zase - saj nisem drugega kot eno srajco in hlače kupila, samo da sem se kar potikala po trgovinah pa nikamor se mi ni mudilo... mah, je blo luštno, hehe. Popoldne smo malo prespali... malo spet zlagali umetnine... sedaj je večerna risanka...še večerja...pa grejo otroci spat. Potem pa upam, da greva v kino... sva mislila it gledat Mamma mio... menda je simpatičen.

Evo - srnice so pridivjale na travnik in imam invazijo na mizi, ker hočejo vsi otroci videt...me podijo stran.

Mejte se fajn.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
13.9.2008 19:55:40   
resnično srečna
eto še mi malo...

dopoldne se je začel s pohajkovanjem...najprej Atlantis, kjer smo nakupili plavalno kapo za Dašo 8v četrtek začne s plavanjem, laske ima pa do ritke)...by the potka...tam imajo ene neopren hlačke po 21 ojrotov...so pa kratke...bomo videli kake so na DiFu pa se bomo potem odločali...definitivno pa če mislimo redno hodit se splača bolj hlačke kupit...no ja če jih otrok prehitro ne preraste...

potem sem letela na Kliničnega pogledat mojo nadstandardno sobo (ja pa jade...po svečke za čiščenje pa res)...

nato pa na Gospodarca malo pošnofat...he he...pa veste, da smo dobili vrečko od ringaraja in notri paket pampers robčkov, pa pašteto, liziko in rr novičke...he he...prav najsi...no ja pa še kup revij, balonov, katalogov, igračk se je nabral...tako da se tam kar dogaja...

nato pa domov...otroci spat 8starši tud)...pa kosilo (danes je kuhal ljubi...me malo razvaja...da če se slučajno ne vrnem, da ga obdržim v dobrem spominu)...he he...šalo na stran...

do spanja pa še malo igranja na tleh...pa mečkanja in stiskanja...in e tale deževna sobota minila

SpeliG...super, da je Marti tako prilagodljiva punčka in da ste uživali na morju...pa škoda, ker voda ni bila tako topla, da bi se še malo v slanico vrgli...ampak saj bo drugo leto še čas...kako vama gre pa kaj hranjenje??

Posadka...uživačka...upam, da danes pade Mamma Mia pa da poročaš, če je res tako ok...srnice pri vas na travniku???...o kako lepo...jaz jih prav rada opazujem zjutraj, ko se vozim v službo...no ja, ko sem se...sedaj bi tud to izpustila, če bi le ne bilo treba hoditi več pa bi lahko kar uživala z Izo...

Novopečena...ja vem...dojenje je najlepša in najcenejša stvar na svetu...pa tisti denar še pozabiš...pa čas za pripravo...ampak to, ko se otrok privije k tebi...stisne...uživa...mi je bilo včeraj zvečer, ko je Joc nahranil Izo kar malo hudo...ampak...upam, da bo to samo v ponedeljek...potem bo pa madam spet pila pri meni...pa hvala za vzpodbudo

punce res ste krasne...posebej pa dve damici, ki sta mi danes polepšali dan...pa mi malo skrajšali čakanje na to operacijo...v družbi človek malo pozabi kaj ga čaka in izklopi možgančke...hvala...

ekola...sedaj pa še ostale kaj nakracajte...pa se pišemo...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
13.9.2008 20:48:44   
novopecena
jah imam eno vprašanje-imate že kapice za na bučke vaših škratvo? sem malo okol oči metala pa ful ni neke izbire. mi katera predlaga kakšno fajno izbiro?

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......