Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 21:11:17
|
|
|
|
sinskaT
|
O hudo Jabček .. na sploh sem se zdajle nasmejala tej natipkani strani , babnice kje take poberete - sploh Srečka imaš ful dar za pisat, si kot kakšna Desa No.2, Zgleda bomo mi tudi morali sprobat vaš recept Jabček, ker naša tudi 2 dni nič ni posračkala. Po eni strani se kar veselim packanja z GH, sam me hitro mine, ko pomislim na pranje oblekic in ostalega. Me pa nekaj zanima, čisto tako kot da sem iz lune padla: Kako je potlej z dojenjem, ko začneš uvajat GH. OK v začetku pač enako dojiš, kaj pa pol ko mala poje že za cel obrok, kaj pol sama noče več joške ali sploh ponudiš? NiLe super, da je revma izključena, boš vidla da se boš kmalu bolje počutila, mogoče je zaradi takih naglih spremem vremena. Slikce na CD - sem ful za , da ne bo vsaka posebej težila Posadki, Katki in Roberti. Srečka - ne tako skrbet, boš videla, da bo vse steklo kot po maslu. Za Izo bo to pis of kejt, zate pa tudi, ker si taka faconarka in pozitivka. Glede mleka, pa res ni slaba ideja tudi tile paketki Aptamila. Jih imam doba še iz porodnišnice, pa pri pediatroinji sem jih par pobasala v žep...hja za vsak slučaj. Zaenkrat še nismo rabli (trkam...) Vrtci, porodniška- uf kje je še to. Na sploh si želim, da bi bila še naslednje poletje ob Hani. Kaj bo prihodnost prinesla pa ne vem. V vsakem primeru, bi rada delala najprej po 4 ur. A je možno dobit tako službo, glede na to, da zdaj delam le na papirju pri možeku?! Vprašanje, če bi kdo hotel zaposlit samo za 4ur ali se motim? Ja taklemamo dans sem polna vprašanj.
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 21:36:09
|
|
|
|
resnično srečna
|
he he SinskaT...po mojem je lahko dobit službo za 4 ure...saj itaq ti 4 ure zavarovanja plača država...pol pa delodajalec...komu je zagotovo v interesu, če ne rabi za poln delovni čas tvoje prisotnosti... je pa fino mal ven iz plenic po enem letu prit pa otročka počasi navajat na samostojnost... drugače pa pri uvajanju...saj veš....manjše povpraševanje...manjša ponudba...na začetku bo še hotela...ko bo pa popolnoma zamenjala obrok, pa tvoja prsa odpade...in na koncu je samo še zvečer in zjutraj...nato samo še zjutraj ali pa samo zvečer...in naš se je potem sam odstavil...kar izzvenelo je... he he ja druga Desa...še po geštelu he he...ji s podbradki že kar delam konkurenco... alo babure...ste vse že v posteljo šibale...mimo nas so prej tako drveli rešilci, da se sprašujem kaj je spet bilo...je bilo prav grozljivo slišati...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 21:42:05
|
|
|
|
lepa posadka
|
Dober večer! Danes imam ambiciozen načrt: še tole objavim, vmes spijem Bandidosa do konca, se stuširam, rešim 2 sudokuja in sladko zaspim. Možek je šel z možakarji ven in upam, da res plan uspe. Mi je tako všeč, k je zunaj hlad in ropota... Upam, da ne bo zbujalo otrok. Sinska...kako si preživela poslednjo poletno noč :-))) Glede GH...se kar sproti prilagajajte... Ko sem jaz uvajala GH, sem potem redkeje dojila oz. nisem takoj po GH ponudila še prsi - dokler pač dete ni zatečkalo ali pa do naslednjega spanja. Jaz sem ponavadi rped spanjem (tudi dnevnim) vedno podojila. Ti razmaki so potem postajali vse daljši - večji, ko je bil obrok GH. Sem zakomplicirala kaj? V glavnem - ne se sekirat - otroci bodo vse povedali. Sicer pa je tudi pri nas jabolko eno samo navdušenje... Sem se tako smejala Jabolko, ko sem brala tvoj opis veselja... pa tudi ''pridelka''. Jaz dam Tomaža kar v stolčku na pult, ko mu dajem kaj za poskusit in tako brca, da se medvedi tresejo in stolček kar poplesuje po pultu :-) Upam, da bo navdušenje nad vsem tako :-))) Nile... fino, da ni revma!!! Drži se, malo se spočij, pa kakšno masažo si privošči... Srečka - kar ne morem več komentirat vse scene, ki se ti dogaja in tole z zdravniki itd... Nič drugega ne bom rekla kot, da bom fejst mislila nate in kaj lepega zmolila. Pa naj se konča čim lažje za vse :-))) Ne privoščim ne tebi, ne nobeni drugi teh preizkušenj. Saj bo hitro mimo, boš videla. Glede mleka pa... ja, menda imajo tudi v DM-u take pakirnge za 1x. Možek pa...če lahko, in če je pripravljen, naj le vzame bolniško zate. Tako - pri nas se je začel naliv... grem uživat :-))) Lahko in mirno noč. Ketrin - tudi pri nas sta bili zadnji dve lepši :-)
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 21:45:30
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT Me pa nekaj zanima, čisto tako kot da sem iz lune padla: Kako je potlej z dojenjem, ko začneš uvajat GH. OK v začetku pač enako dojiš, kaj pa pol ko mala poje že za cel obrok, kaj pol sama noče več joške ali sploh ponudiš? Čist odvisno od otroka. Nekateri se še malo pocrkljajo, drugače je pa vse odvisno ponudba-povpraševanje. Če steče uvajanje GH, nekako ostaneta samo še večerni in jutranji podoj, tam okoli 1. leta. Saj tako je bilo pri nas. Jutranjega sem skenslala, ko sem začela hoditi v službo, večernega pa pri sinu pri 16.mesecih, pri hčerki pa pri 13. mesecih. NiLe super, da je revma izključena, boš vidla da se boš kmalu bolje počutila, mogoče je zaradi takih naglih spremem vremena. Jah, vidiš na tole pa nisem pomislila ... a, da sem že tolk stara, da bi čutila vremenske spremembe ??
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 21:47:41
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna he he ja druga Desa...še po geštelu he he...ji s podbradki že kar delam konkurenco... a dej Srečka, pretiravat ti pa glih ni treba alo babure...ste vse že v posteljo šibale...mimo nas so prej tako drveli rešilci, da se sprašujem kaj je spet bilo...je bilo prav grozljivo slišati... ne še, ne še ... imam pa še 15 minut fore, ker mi je dragi najavil, da je od 22ih mašina njegova ... se mora nekaj pripravit za službo, jaz pa v jok pa na drevo glede rešilcev pa: polna luna se bliža, to bo TO!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:10:14
|
|
|
|
Krista28
|
Ojla še z naših krajev, Bili na otvoritvi, pa je bilo kar nekaj majčkenih otrok. Sva s kolegico ugotavljali, da ni več lepih oblekic, pa dekoltejčkov pa petkic, tko kot smo se štimale, zdaj male lovimo - najprej se je K. držal ko klop, nadja navdušena nad publiko (bila najmlajša ), smo mal popil, mal podegustiral, pogledal prostore ( nobel, ni kaj), pol bi pa Nadja mal pojedla, Kristjan se je ta čas mal razjživel, aja vmes bi Nadja mal pridremala.....jst bi mal počvekala s katero v miru.......pa drugič... Jesen in zima - da vas malo potolažim, leta 2006, ko sem bila na Pd je bilo še nov. in dec. tako toplo, da smo hodile na kavico in sedele na terasi. Čisto vsak dan smo šle ven, pa še ni blo treba se pred soncem in vročino skrivat...pa veliko je bilo suhih dnevom........mogoče bo pa letos tudi tako..... Krajši delovnik - nekatere firme prav iščejo za krajši delovnik, tako da se da to čisto lepo zmenit.... Tko, zdaj grem pa tud jst v mižule
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:16:05
|
|
|
|
NiLe
|
He, he ... mojga sem še malo ukanila, pa vidim, da je prijavljenih kar nekaj čvekic ... torej???
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:16:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
eto...pri nas je očka zdajle prvič nahranil Izo...ne vem kaj ji je ampak je budna...smotka...in je uspelo...je čisto lepo zgrabila stekleničko...samo ne vem, kaj pomenijo tile monologi v posteljici...ampak naj ona kar monologe tolče...mamica danes ni pripravljena na dialoge... tko da bosta pač s ponedeljka na torek imela zmenek iza in očka...mamica bo pa prvo noč brez male pike... smrk...
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:19:23
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna tko da bosta pač s ponedeljka na torek imela zmenek iza in očka...mamica bo pa prvo noč brez male pike... smrk... Srečka, ne bit žalostna Veseli se tega, da je Iza potegnila flašo in boš mirna, da ne bo lačna. Aja, če želiš ti lahko jutri dostavim AM, ki mi je ostalo od neuspešnega dodajanja.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:19:24
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe He, he ... mojga sem še malo ukanila, pa vidim, da je prijavljenih kar nekaj čvekic ... torej??? NiLe ti ti...tud lubija navijaš okrog prsta a?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:21:33
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna IZVIRNO SPOROČILO: NiLe He, he ... mojga sem še malo ukanila, pa vidim, da je prijavljenih kar nekaj čvekic ... torej??? NiLe ti ti...tud lubija navijaš okrog prsta a? Kdor zna, zna! Sem mu rekla, da moram nujno še nekaj napisat in preverit, pa je rekel, naj mi bo.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:22:56
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Aja, če želiš ti lahko jutri dostavim AM, ki mi je ostalo od neuspešnega dodajanja. v bistvu kaj pa vem...lahko no...če ti hodi v napoto...razmišljam, da bo moj mogoče potem raje umetnega zmešal kot pa mojega odmrzoval...do tega mi pa ni ravno...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:27:56
|
|
|
|
Ketrin
|
Čer... O, spet polno prijavljenih.... Srečka - mah kaj naj ti rečem.... carica milica v vseh pogledih si... s pisanjem in s pogumom... Saj sem ti povedala, itak že cel teden mislim na vas pa bom tudi v pon... Vse bo ok. Izika je pridna in velika punca in bosta z očkam vse popedenala, boš videla... Prvo noč brez Ize pa vzami tako, da boš prvo noč od aprila prespala brez nočnega vstajanja....no vsaj upam, da te ne bo ene 200x lulat NiLe, super za izvide...saj pravim, masaža to bo to... reč možeku: halo, kakšn računalnik v petek ob 22 zvečer...masaža ženke.... Jabolko - huda anekdota... si kar predstavljam Jurčka...kakšno olajšanje... Upam, da ta večja dva zdaj že spita, jutri pa bosta ladice potapljala... sem mogla prav pomisliti kako se že to gre Kakanje: Kaja ni kakala 1 teden...pa tudi zdaj ne vsak dan. Pri dojenih otrocih je to Ok, do 14 dni... Zdaj ko se bo začela pa GH dodajat pa upam, da pri vseh steče kot po maslu in bomo kmalu z našimi malčki stopile korak naprej in naproti novemu obdobju... vedno manj bo potrebna 24 urna mamina pristonost... Krajši delovnik: jaz se nekaj dogovarjam v tej smeri....ampak, kaj več v živo ko se vidimo, se mi ne da vsega pisat...no če bo katero zanimalo, seveda... PD in vrtec - punce, jaz pa priznam da bi mi kakšen teden službe prav pasal... saj nič ne rečem, vse je super oh in sploh....nama se skoz kej dogaja, da sploh ne sfolgam kakšen dan, ampak bom po eni strani prav vesela tega marca in službe.... NO, če me razumete..., mah saj ni važno kr neki sem zdaj spesnila... Majček uživajte jutri na poroki.... Posadka lepo in mirno nočko.... No, zdaj sem za nazaj pokomentirala, zdaj pa da vidim če vas čveke še ulovim in se vklopim...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:32:09
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, super za izvide...saj pravim, masaža to bo to... reč možeku: halo, kakšn računalnik v petek ob 22 zvečer...masaža ženke.... Aha, sanja svinja kukuruz ... mislim na masažo. Sem se kar zmenila s frendico, da pridem k njej in me bo profesionalno zmasirala in to celo uro ... moj se naveliča po 5 minutah Računalnik: mah, mora se pripravit za jutri za eno komentiranje, pa rabi internet.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:33:25
|
|
|
|
Ketrin
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, super za izvide...saj pravim, masaža to bo to... reč možeku: halo, kakšn računalnik v petek ob 22 zvečer...masaža ženke.... Aha, sanja svinja kukuruz ... mislim na masažo. A to je spet prilika za svizca, ki zavija čokolado, a ne
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:38:52
|
|
|
|
NiLe
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin IZVIRNO SPOROČILO: NiLe IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin NiLe, super za izvide...saj pravim, masaža to bo to... reč možeku: halo, kakšn računalnik v petek ob 22 zvečer...masaža ženke.... Aha, sanja svinja kukuruz ... mislim na masažo. A to je spet prilika za svizca, ki zavija čokolado, a ne Jah, ne smem uporabljati tega izreka ... je trade mark od Majček Čekiraj ZS!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:39:15
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Prvo noč brez Ize pa vzami tako, da boš prvo noč od aprila prespala brez nočnega vstajanja....no vsaj upam, da te ne bo ene 200x lulat glede na to, da sem zavrnila to, da mi dajo kaka protibolečinska sredstva na račun Ize...bo noč po mojem bolj bolečinska...mi je pravi balzam vstat za Izo pa jo podojit...potem vsaj prsi ne bolijo...tako bom pa gotovo 2x vstala pa si brizgala, da mleka ne frderbam...če ne bo naslednje dni kriza... IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin Kakanje: Kaja ni kakala 1 teden...pa tudi zdaj ne vsak dan nč bat je Iza še zanjo vse posračkala...ti pošljem račun za plenice he he
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:43:07
|
|
|
|
Ketrin
|
Nič....jaz odhajam, čist predolg to berete in pišete, vmes mi je pa dolgčas Nočko
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:51:05
|
|
|
|
JABOLKO3
|
O, Adi, a malo firbcaš?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:52:38
|
|
|
|
adda
|
Mhm. Tako vsaj izvem, kaj je novega pri vas.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:58:40
|
|
|
|
JABOLKO3
|
Punce, pozabila sem vam povedati, da nas občasno moja sestrica malo pošpijonira, pa naj nas kar, da bo videla, kako se imamo fajn - ima fantka, ki bo kmalu star 3 leta, pa je čas za novega....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 22:59:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 O, Adi, a malo firbcaš? he he apple...nice one...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 23:01:20
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Punce, pozabila sem vam povedati, da nas občasno moja sestrica malo pošpijonira, pa naj nas kar, da bo videla, kako se imamo fajn - ima fantka, ki bo kmalu star 3 leta, pa je čas za novega.... aaaa...zdej pa vse jasno...adda navijamo zate...go go go...da ne bo preveč razlike...pa zdej bo spet nekaj novih cotk he he...če bo pa punčka se pa men prijavi...da še kaj roza prispevamo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 23:03:54
|
|
|
|
NiLe
|
Jao, jao ... gledam vremensko napoved za naslednje dni V nedeljo bo čez dan SAMO 11 stopinj . Poletje, kjeee siiiii??? Dost me mate za dons ... Mirno nočko želim!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 12.9.2008 23:04:38
|
|
|
|
adda
|
Saj ni tako hudo, od časa do časa malce pošpijoniram samo mojo sestro, da vidim, če je še živa, ker drugače nima nič časa... Vidim, da se imate fajn, in se imejte še naprej. Moja sestrica pa res zelo uživa v vaši družbi, in to me zelo veseli- je fajn, če imaš tako skupino punc, na katere se lahko zaneseš.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......