|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
12.9.2008 10:53:08   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Me prav zanima, kateri položaj sta še sprobala. Z Liamom v traku, da ne bo pomote.

Ha - ha user posted image user posted image user posted image ... Odkar imava v sobi enega sončka in na razpolago le še kuhinjo, mora tudi domišljija v tej smeri bolj laufat user posted image .

Tegale http://www.youtube.com/watch?v=5bu5KJjvzAw&feature=related. Jaz sem bolj iskala nekaj, da je še vedno kao v lupinici, ker se mi zdi tisto nošenje spredaj zaenkrat še preveč pokonci (upam, da se motim - izvem danes v RA), pa tudi nama bo prišlo bolj prav, da bo obrnjen navzven. Ko bo kaj časa pa sčekiram še kaj, da nama trak prej ne pobegne user posted image .

Posadka, daj ga no srač.... Na slikicah si prov luštna, te pa seveda odražajo realnost. Se mi niti ne zdi prav, da človek zraven doda, da imaš 4 otroke, ker te sploh ni treba olepševat, to zgolj izvabi začudenje na obrazu. Na fotkah ob Krki ste pa res vse ful resne (najbrž je pogovor tekel o tem, da bo prekmalu konec porodniške user posted image ).

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
12.9.2008 11:01:39   
resnično srečna

user posted image
user posted image
user posted image DIETA, KI VAS NE BO RAZOCARALA, DELUJE 100%

Preveč sedite? Po službi ni časa za telovadbo in ostale fizične aktivnosti? Se vam maščoba kar zažira pod kožo in so vse diete, ki ste jih že kdaj probali drage, neučinkovite ali pa slabo vplivajo na vaše počutje?

Idealna rešitev je dieta dvoletnikov.

Otroci, starosti okrog dveh let, so vsi po vrsti fit. Nabiti so z energijo, njihova hrana je polnovredna, dobro spijo in se ne redijo.
Taka dieta je zdrava, koristila pa bo tudi vsakemu starejšemu.

Ponedeljek
a... Zajtrk: Zmešan jajček, košček toasta z marmelado. S pomočjo prstov pojej dva grižljaja jajčka, ostalo vrži na tla. Grizljaj toasta, potem pa razmaži marmelado po obrazu in obleki.
b.. Kosilo: štiri voščenke (barva ni pomembna), pest čipsa in kozarec mleka. Popij tri požirke, ostalo polij.
c.. Malica: Bobi plačka, dva kovanca, štiri požirke postanega piva.
d.. Večerja: Popeci toast in ga vrzi po tleh.

Torek
a.. Zajtrk: Poberi toast od prejšnjega dne s tal in ga pojej. Popij pol steklenice arome vanilije in zavitek zeliščne paste.
b.. Kosilo: Pol pasirane šminke in ogorek cigareta, ki ga je nujno pojesti. Kocka ledu po izbiri.
c.. Malica: Liži liziko, dokler ne postane lepljiva. Pojdi iz hiše in jo vrzi v prah. Poberi jo in znova liži, dokler ni čista. Potem jo prinesi v hišo in vrži na tepih.
d.. Večerja: Kinder jajček. Čokolado stopiš v rokah in jo razmažeš po steni. Igračko poješ košček za koščkom.

Sreda
a.. Zajtrk: Sendvič s Poli salamo in sirom. Sir vržeš na tla, salamo poješ, kruh zdrobiš in si ga zatlačiš v uho.
b.. Kosilo: Liziko od včeraj pobereš s tepiha, poližeš vse dlačice in jo vržeš v školjko. Pobereš ven in jo odneseš v najbližji čevelj. Zraven poliješ sok.
c.. Malica: Plastelin in jabolko, ki ga zribaš na radiatorju.
d.. Večerja: Krožnik čokolešnika zvrneš na mizo in ga poližeš. Kar ostane, probaš spravit med lase.

Četrtek
a.. Zajtrk: Kos pizze in par požirkov vina. Kar je pačostalo na mizi od včeraj.
b.. Kosilo: Drobtine s kuhinjskih tal in lizika iz čevlja.
c.. Malica: Pomaranča. Najprej tolčeš z njo po mizi, nato jo olupiš in njene koščke stisneš z rokami nad usti. Majico, ki je mokra od soka, ožameš na mizo in posrkaš.
d.. Večerja: V kozarec cedevite stlačiš kos kruha z ribjim namazom in popiješ.

Petek
a.. Zajtrk: Čaj in nekaj briketov iz pasje posode.
b.. Kosilo: Piščanec in pire krompir, ki si ga tlačiš v nos, špinačo zmečeš na tla.
c.. Malica: Jogurt.
d.. Večerja: še vedno jogurt. Ješ z zobotrebcem.

Sobota
a.. Dan za post

Nedelja
a.. Zajtrk: Kava, ki jo poliješ po hlačah in kruh z marmelado. Skorjo pustiš.
b.. Kosilo: Skorja od zjutraj.
c.. Malica: Bonbon. Najbolje dva naenkrat, da slina lepo teče po bradi. Obrišeš v zaveso.
d.. Večerja: Četrt tube paste za zobe stisneš v dlan in poješ. V skledo kosmičev streseš pol skodele sladkorja, preliješ z mlekom in z mešanico nahraniš psa.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
12.9.2008 11:44:05   
trnuljčica
Srečkauser posted image user posted image user posted image . A to ti samo predlagaš ali imaš izkušnje s tako dieto... Da vidim, če je referenca dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
12.9.2008 12:47:38   
resnično srečna
he he...tole je men moj predragi poslal...mater...sem že rekla, da če bo Iza takale packa...pa tkole pacala po fletu...bo kmal v kurniku spala...

She
Within the measur

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
12.9.2008 13:06:37   
NiLe
Tole sem prej dobila na mail ... vsakršen komentar je odveč user posted image ...

VSEM SKRBNIM MAMICAM IN ŽENAM!!!

Mama in oče sta gledala TV in mama je rekla:

" Utrujena sem, pozno je, grem spat !"

Odšla je do kuhinje napravit sendviče za jutrišnji zajtrk.
Napolnila je skledico s kokicami, pripravila meso, preverila zaloge s kornfleksom,
pripravila sladkor in skodelice za jutranjo kavo .
Potem je še malo pospravila po kuhinji, vrnila brežični telefon na
njegovo mesto in imenik na polico. Zalila je rože,
izpraznila koš za smeti in obesila perilo, da se posuši.

Nato je odšla proti spalnici. Ustavila se je
pri mizi, napisala sporočilo učiteljici, pustila nekaj denarja za izlet
in pobrala knjigo, ki je ležala pod mizo.

Napisala je rojstnodnevno voščilnico za prijateljico, in si jo pripravila k torbici.

Mama si je potem očistila obraz, odstranila ličila,
oprala zobe in nalakirala nohte...

Oče ji je rekel : "Zdi se mi, da si rekla, da greš spat?"
"Že grem" mu je odgovorila.
Potem je nalila vodo v skodelo za psa,
preverila da so vsa vrata zaklenjena in vse luči pogasnjene.
Pogledala k otrokom, jih pokrila in pobožala, odnesla njihovo umazano perilo do pralnega stroja.
Končno je odšla v spalnico, vključila alarm za bujenje,
si pripravila oblačila ki, jih bo oblekla zjutraj. Dodala je še 3 obveznosti na seznam 6-tih najnujneših obveznosti za naslednji dan. Si zadala cilje za naslednji dan in se končno odpravila v posteljo.

Oče je v tem času ugasnil televizor in pri sebi izgovoril
"grem v posteljo !"
In brez razmišljanja je odšel spat ..

Ali opažate nekaj nenavadnega v zgodbi? Se sprašujete zakaj ženske živimo dlje..?
Zato ker imamo vedno obveznosti, ki jih moramo še opraviti!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3580
12.9.2008 13:15:31   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Lahko noč NiLe...mojega tud vabi Dormeo...jaz sem pa ravno iz molzilnice prišla...je naš alfa lavaldelel k pri norcih..tko da 400ml je že napumpanih...še ene 400 bom...ej katka kolk pa tvoja dva spijeta...na en obrok...a če 200ml računam bo ok??...

RS: Moja dva zjutraj popijeta 250ml, cez dan pa po 180ml tako, da 200ml na obrok bi moralo biti vek kot zadosti. A dajes mleko zamrzovat? Ce bo pa kriza pa naj tvoj mozek pride na forum in mu bomo pomagale z nasveti user posted image

Dieta je pa svetovna, se dobro da imamo psa in bi taksne diete bil zelooo vesel user posted image

Mi smo koncali nas sprehod otroka sem dala v posteljo tako, da lahko sedaj cvekam. Ostali smo brez vode  ( priklapljajo nas na javni vodovod pa tako lusno je bilo, ko smo meli svojo vodo user posted image ) na sreco mamo se kosilo od vceraj in nekaj vode v plastenkah za prvo silo.
Filmcek sem si jaz najprej shranila na disk in potem sem ga lahko brez problema pognala.

Nile : zgodba je svetovna jo moram poslati mozu, ce se kje prepozna :).

Neposredna povezava do sporočila: 3581
12.9.2008 13:36:07   
JABOLKO3
Živijo!

Od srečanja se mi ni ratalo nič javit, pa ste vmes nabrale kup strani, in pol berem pa berem, pa mi vmes nove naštimate...
Moram pojamrat, da nam je nekdo zamenjal dojenčka (da se ni to zgodilo na srečanju - a je katera kaj porajtala?) in imamo sedaj namesto našega Jurčka, ki je noči prespal, se podnevi večkrat sam igral na blazini in čez dan odspal 3 - 4 (sicer kratke) kitice, enega malega zgagarja, ki se je zadnjo noč 5x ! zbudil in vsakokrat sestradano planil po malici, ob dojenju zaspal, ko sem ga odložila v posteljico, pa še nekaj časa godrnjal in se zviral, da sem mu kar naprej dudo pobirala in ga obračala v 'položaj za spanje', čez dan pa bi tudi kar naprej rad nekoga ob sebi, spal bi pa le v naročju ali pa v moji postelji, če jaz zraven ležim - takoj, ko se odmaknem, je pa razburjenje - ne vem, kaj za en senzor ima to v riti. Poleg tega (ali pa od tega) me je pa še nekaj v križu zategnilo, da se težko premikam, sploh pa mladiča težko dvigujem in prenašam. Eh, kaj čem. Pol se mi pa zjutraj tako na široko smeji, pa gruli zraven. Vsekakor upam, da se tole spanje kmalu popravi, sicer ponoči sploh ne bo več dojenja - bo dobil le še vodo ali pa čaj.

Srečanje - ste že vse povedale. Kot sta Posadka in NiLe napisali - tudi jaz z vami pozabim na vse skrbi in na opravke, ki me čakajo doma in tiste urice sproščeno uživam. Zelo veliko mi pomenite. Pa debelo sem pogledala, da smo bile celo na TV (hvala Joan). Pa slikice - najlepša hvala Posadki, Katki in Roberti. Imam pa en predlog oz. prošnjo - a bi lahko spravle slikice še na en CD, pa si ga malo iz rok v roke podajamo in vsaka 'svoje' sname? Kaj menite? Posadka - tisti objektiv - menda je IS 28-135, kaj to pomeni, pa nimam pojma. Katka - vse najboljše za prihajajoči RD, za darilo pa dobiš na naslednjem srečanju toliko pijače, kot si je v sredo častila, ha ha. Štajerka pač, kaj? Mene je pa očitno preveč proti Gorenjski odneslo, pa sem nekaj takih lepih navad zgleda da izgubila.

Trnuljčica - jaz tako majhnega otroka nikakor ne bi dajala samega stran za toliko časa. Se mi že to, da sta kaj takega vprašala, zdi čisto neverjetno. Moj prvi je sam prespal pri babici na Štajerskem, ko je imel 3,5 let, ko je to sam želel. Pa je bila moja mami zelo v skrbeh, kako bo in ga je vso noč hodila gledat. Pa še zdaleč nisem posesivna.

Srečka - pridna si s tem črpanjem. Ne skrbi, z Izo bo vse v najlepšem redu, s tabo pa tudi. Pa še vse bomo pesti držale zate v ponedeljek. Da te pa ne bo skrbelo, da bo mala lačna, pa se v lekarni dobijo taki mali paketki aptamila, za en obrok, pa si morda čisto tako kakšnega nabavi. Jaz imam dva doma 'za vsak slučaj'.

Plavanje - super, Ketrin, da ti je ratalo, da smo dobile skupen termin. Pa res hvala, da si se tako potrudila. Meni je petek OK. Kako je pa s plačilom?

Prenapolnjeni vrtci, cene vrtca - pa kje ste našle take depresivne teme? Zdaj samo še, da začnete pisat, koliko ima še katera do konca porodniške??? Jao, babe.

Zimska oblačila - še nisem tako daleč, da bi o tem razmišljala. Saj sedaj je še poletje, potem pride še jesen, potem pa šele zima!

NiLe - tole zgodbico sem jaz že videla in jo večkrat 'serviram' najdražjemu, ko me vpraša, zakaj hodim tako pozno spat (sicer v zgodbici ni omenjen RR, ha ha).

Šibava sedaj po 'velikega' v šolo, čao!

Neposredna povezava do sporočila: 3582
12.9.2008 14:14:33   
Jo@n
Jabolko, kot kaže se je Jure nalezel nekega čudnega virusa, ki tudi pri nas izbruhne vsake toliko. Težave s samostojnostjo pri igranju pa imamo pri nas itak skozi... Upam, da te križi in težave kmalu zapustijo... Si pa tako fajn post  na temo oblačil pa vrtcev napisla, sem se kar na glas režala. user posted image

Ko smo ravno pri dobri volji, tole sem danes dobila na mejl:
http://shrani.si/f/3/Ja/3Z2syEBp/kids.wmv

Plavanje dojenčkov, na spletni strani http://kad.si/babyswim/ piše:
Uvodna predavanja za star�e:
- ponedeljek 29.09.08 ob 16.00 uri na Fakulteti za �port (predavanje za star�e dojen�kov)
- torek 30.09.08 ob 16.00 na F� (za star�e dojen�kov) in ob 17.15 uri (predavanje za star�e mal�kov).

Vpla�ila te�aja:
- ponedeljek, 29.09.08 od 17.00 do 18.00 v kleti Fakultete za �port
- torek, 30.09.08 od 17.00 do 18.30 v kleti Fakultete za �port
- �etrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Pomerjanje hla�k:
- �etrtek, 2.10.08 od 9.00 do 13.00; v garderobi malega bazena

Se opravičujem za šumnike, tisto stran mu čudno odpira.

Glede kopalnih hlačk za naše bebice, povprašala sem v podjetju, kjer jih delajo (ena je dala nekaj dni nazaj kontakt, hvala) in dobila odgovor:

Zdravo,
Nekaj hlačk in oblek imamo na zalogi, lahko pa jih tudi naredimo po meri. Hlačke stanejo 20 EUR, obleka za učenje plavanja pa 46 EUR.

Lep pozdrav
Jonas za DUEM d.o.o.

Tako, grem prečekirat kosilo.
Čav bav.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
12.9.2008 14:43:53   
tasyo
Da se pofočkam - midve sva dopoldan preživeli na relaciji vozičkanje, kavica, vozičkanje, postelja. No, vmes sva se še malo igrali, pri nas se je zdaj tudi tako kot pri Joan začelo nenehno prevračanje na trebuh in nato sitkanje, ko ne gre nazaj... Jao, še perila ne morem obesit, me že kliče. Nasploh se mi zdi, da je maša mala postala čist odvisna od mene. Ko iz naročja ali vozička opazuje ljudi, se jim smeji in dobrika, ko pa jo kdo prime v roke ali pride čisto blizu, je pa jok... Tudi igrat se ji doma ne da več sami, moram bit zraven in bedarit... No, sej mi je luštno, ampak potem pa ostane hiša bolj kot svinjak... A se še kateri dogaja, da se noče nič samo pospravit????user posted image

Ja, o zimi in vrtcih in koncu porodniške pa res še ne bi, no... Sej tale ohladitev ne bo kar za skos. Jesen je pa itak en tako lep letni čas, da bi jo bilo škoda preskočit, kajne?

Midve sva danes sami, ker je očka na celjskem sejmu, tako da je bila za kosilo špinača in polenta, da je še Lana lahko malo okušala. Danes ji nekak ni šlo najbolj v slast. Ah, bo že. Čeprav mi pri tem uvajanju, ko eno vrsto hrane po nekaj žličk poskuša nekaj dni, potem drugo..., ni čisto jasno, kako in kdaj bova preskočili cel mlečni obrok. To nam rata samo z rižekom, včasih z rižekom in koruzico skupaj... Da bi bil cel obrok saden ali zelenjaven, pa si ne predstavljam. ker Lana bi potem jedla samo paradižnik!

Nič, je omagala na postelji, grem še malo prat, čez vikend ne bo časa, en kup opravkov in obiskov. Pridem kasneje!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
12.9.2008 15:27:40   
Krista28
Ojla,

Jst sm don čist zagnana...vse spucala, 4 stroji oprani, 2 pospravljena/zlikana, bla na sprehodu in kofetku, zdaj se je pa mala zbudila (čuti da sm šla na rruser posted image user posted image ) in šibava po našega velikega, pol se pa zrihtamo, pa spet gremo. Imejet se

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
12.9.2008 15:48:24   
NiLe
Se vidi, da uživate v zadnjem - baje user posted image - poletnem dnevu in da je malce zatišja. Mi2 sva bile dopoldne zunaj skoraj 3 urce, sedaj pa spi svojo drugo rundo, jaz sem vmes malo pospravila, skuhala kosilo - rižotko (pa nisem ponavljala za tabo, Srečka user posted image , sem jo imela namen narediti včeraj, pa je nekaj vmes prišlo, tako da je prišla danes na vrsto). Posebej sem skuhala riž in korenček, pa bom dala naši Tii za probat, da vidimo, če ji ustreza okus.

Krista; pridna, pridna user posted image user posted image user posted image

Jabolko; dobro si napisala. Dejmo se raje veselit jeseni in čarobnih trenutkov, saj skoz tud ne more biti mrzlo in turobno. Pa upam, da se čim prej vrne "stari" Jurček in da te neha štihat v križu.

IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

No, sej mi je luštno, ampak potem pa ostane hiša bolj kot svinjak... A se še kateri dogaja, da se noče nič samo pospravit????

Evo, še ena, ki se pofočka pod tole. Noup, samo od sebe zihr ne. Glej s te strani: prah se nabira in nikoli ne izgine, tile trenutki z našimi palčki so pa neprecenljivi.

Še tole; klicala zdravnico za izvide in dobila sestro, ki mi je povedala samo to, da po izvidih sodeč ne gre za revmo user posted image user posted image user posted image Zdej pa samo upam, da tole počutje hitro izgine in da bom spet stara jaz user posted image user posted image user posted image

Družinica se je zbrala na kupu, zato šibam pripravit za kosilo.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
12.9.2008 15:53:46   
lepa posadka
Živjo ženske!

Danes ste vse zagnane.
Tudi jaz sem imela danes pospravljalni dan...pa 2 žehti sem oprala. Krista, si me šišnla, hehehe. Celo likanja sem se lotila, ker so bile samo srajce s kratkimi rokavi... dolgi mi pa smrdijo!

Otroci so doma, ob petkih ni nobenih aktivnosti in jo bomo po kosilu verjetno mahnili na Loko... saj veste punce - v tisto slaščičarno.

Glede jeseni pa takole: tale vikend bo tak ležeren in deževen in po prvih dveh tednih šolske akcije, bo vsem pasalo malo miru. Drug teden pa se tudi koledarsko začne jesen. Ja, Jabček - si super napisala. Jaz sem ravno danes razmišljala kako ste vse nabavile razne slinge, pouche, trakove, kengurujčke...pa bomo v jeseni se na drugačnih potepih dobivale. Pa bomo šle na Rožnik ipd. Potem pa v gostilno na kufe, kjer bomo lahko otročke tudi odložile... saj bodo počasi že znali tudi sedet! Boste videle kako bo spet to luštno.

Sedaj pa hitim... Tomaž pravi, da je dovolj.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
12.9.2008 16:05:15   
trnuljčica
Joan me veseli, da je bil kontakt za hlačke dober. Samo, da jih ne boste vse pokupile...he, he, mi gremo tja v ponedeljekuser posted image Pa hvala, da si za ceno vprašala, vidim da je le ceneje kot drugje...

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Trnuljčica - jaz tako majhnega otroka nikakor ne bi dajala samega stran za toliko časa. Se mi že to, da sta kaj takega vprašala, zdi čisto neverjetno. Moj prvi je sam prespal pri babici na Štajerskem, ko je imel 3,5 let, ko je to sam želel. Pa je bila moja mami zelo v skrbeh, kako bo in ga je vso noč hodila gledat. Pa še zdaleč nisem posesivna.

Ja meni se zdi da si bom morala kar hitro utrditi kožo in jezik, da bom postala odporna na takšna neverjetna vprašanja...user posted image So takoj rekli, pa drugo leto...user posted image Jaz pa avtomatsko: To bomo pa še videli... Oni pa takoj, tisti del, ki ga ima slon na obrazu, povesili do tal. user posted image Mast, še dobro, da nisem 20, takrat bi mi verjetno lahko marsikaj pametnega prodali...user posted image
Se, pa šla iz tega razloga malo brat o psihosocialnem razvoju otroka ugotovila, kar sem že vedela... da močno prehitevajo po desni... Še v starosti dveh let, so v fazi ko med igro pogledajo, če je mamica še na klopci in imajo strah pred ločitvijo...
Mogoče je pa tako, ker je živel user posted image po porodniški do 1 razreda pri starih starših... (porodniške so bile takrat 4 mesece).

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
12.9.2008 16:29:45   
resnično srečna
Joj babnice...mene so pa danes tako razjezili na Kliničnem...ker oni niso nič poklicali 8kot so obljubili)...sem jih jaz malo podrezala...kličem po 12i uri, ker takrat začnejo dvigat telefone in mi sestra prijazno reče, če lahko danes dopoldan pridem...hmmm ura je odbila 12to...meni je dopoldan do 12ih...pa ji rečem, če lahko ponovi...in ona isto...ok gospa...dopoldan je že finito, nimam varstva za malo, niti prevoza, ker sem možu prepustila avto...pa ona, da itaq moram s sestro Anito govoriti...

ok pokličem sestro Anito in mi začne trobit o nekem čiščenju pa meni nič jasno...pa le potem reče, da naj pokličem čez 15 minut...

pa kličem res čez 15 minut in mi razloži, da me bodo z dvema svečkama, ki ju moram priti ju3 ali ve nedeljo iskat sščistili, da operacija je zjutraj...da naj pred tem podojim malo, ki naj bo kar lepo doma...da dobim nadstandardno sobo ampak da punčka pa ne bo mogla biti z mano...halooooo...kaj pa vse obljube do sedaj...in začne, da itaq pri njih noben dojenček ne prespi...da imajo na oddelku še eno infekcijo (halooo a jaz sem pa lahko okužena al kako???))...v glavnem...

jaz gospej lepo razložim, da dojim tudi ponoči...da ne vem kako bo mož sam itd...pa sva se nekako zmenili, da moj danes ponoči skuša Izi uturit flašo (mogoče bo pa potegnila, če bo dobro zakomirana)...pa da se potem dogovorimo kako in kaj...hmmm mogoče jih celo prepričam, da mala ostane pri meni...

v glavnem štala...sem se kar za glavo prijela...

je pa madam rekla, da samo 1 obrok zavržem...potem pa lahko s5 dojim...torej bo Iza mogoče pa celo uspela priti skozi s tem kar imam načrpano tudi čez noč...bomo videli...

katka...hvala za informacije...načeloma bi potem bilo kar ok...

JABOLKO...nisem vedela...bom poslala Joca, da kupi 2 vrečki...za vsak slučaj...

NiLe...resnična tale ja...sej men se zdi, da smo res čist druge kot moški...je danes prišel na obisk moj najthebest kolega Martin...sva k rit pa hlače bila včasih...in me je nazijal kot 3 letno smrkljo...da ne pazim nič nase...da naj Joc vzame za Izo bolniško, če bom jaz operirana in da ni šans, da ta teden jaz skrbim še za malo...da valda ne bom sposobna kuhat pa pedenat vseh...da drugače bo kar on dopust vzel...hmmm...sem se malo zamislila...če tip nima kakih ženskih genov he he...

Jesen...eh drage moje...če tko te debate potiskamo v stran..bodo slej ko prej pokukale ven...in resnica je kruta...****t ga....slej ko prej bo treba tud v službo...ampak dejmo se no še mal slepit...

Sasy... upam, da sta dobro opravila in da vam bo še zadnji vikend na morju pasal...ko bi bilo vsaj lepo vreme...

Tasyo...paradižnik praviš?...he he...punca ima že sedaj svojevrsten okus...kar se pa tega tiče, da se neznancem na daljavo smeji, v naročju pa joka je pa Iza tudi taka...pri Martinu se noben otrok navadno ne joka...Iza je pa danes tako nabrala šobico in zajokala, da sem kar pisano gledala...ampak to so obdobja...ko otrok počasi že ve kdo je domač in koga ne pozna...saj bo minilo...je pa fino, da je otrok čim več med ljudmi...pa spet naletimo na dvorezni meč, ker v času prehladov in raznih viroz za naše mladiče z zdravstvenega vidika ni najbolje...pa bodi pameten...

ufff...s5 cel roman...Iza valda s5 spi...tale naša dela konkurenco trnulčici iz pravljice...ampak kar naj se naspi...morda jo kmalu čaka kaka naporna noč...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
12.9.2008 17:34:08   
JABOLKO3
Srečka - samo to, če se odločite - Joc ne more vzeti bolniške za Izo, ker si ti na porodniški zanjo, bi v tem primeru morala ti prekinit porodniško in vzet bolniško zase, on pa nastopit porodniško, kar se pa za par dni ne splača. Lahko pa vzame bolniško zate. Da pa to bolniško tvoja zdravnica - nega družinskega člana, isto kot za otroka. Je moj vzel takrat, ko sem imela tisti napad.

Čao.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
12.9.2008 18:36:32   
Ketrin

Moram pojamrat, da nam je nekdo zamenjal dojenčka (da se ni to zgodilo na srečanju - a je katera kaj porajtala?)

Hmmm, da nimaš Kaje namesto Jurčka... Pri nas pa že 2 dni spimo ponoči in se samo 2x zbudimo (prej 5x).... user posted image user posted image user posted image Porajtala sicer nisem, madona, vsaj lulčka pri previjanju bi lahko opazila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
12.9.2008 18:38:33   
Ketrin
Čer...

Danes ste pa vse po vrsti pridne... no tudi midve sva bili, ampak ne s pospravljanjem in pranjem, ampak sva bili cel dan od doma in bluzili naokoli.... Klinc pa ta prah in pospravljanje.... user posted image user posted image user posted image

Skratka nič posebnega nimam za povedat, v bistvu sem že zasvojena z vami in se moram vsaj javit user posted image user posted image

Mogoče pa se kasneje razvije debata in se pridružim...user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
12.9.2008 18:47:51   
lepa posadka
Heh hou!

Sem mislila kkao bomo pohajkovali po gozdu to popoldne, pa otroci nočejo nikamor. Pod nadstrešku so si anredili hudo omizje in vsi delajo hama perlice... kot da nimam dovolj srajc za likat... No, pa ker imamo ž vseh motivov po 10x narejenih, sem jim na internetu našla še nove načrte. Če rabi katera tudi ideje in link, naj mi pove. Sicer pa, če pridete še kdaj v NM, prineste s seboj kak EVRO, ker otroci so čist hudi - le po kom so se vzeli - pripravljajo že plakat in so že preračunali kdaj se bodo postavili na pločnik ob glavni cesti in prodajali izdelke... zmanjkalo jim je namreč perlic... :-))) Me je kar fršlok, ko sem izvedela kakšen ambiciozen plan imajo :-)))

Ooo - Tomaž je zadnjo rundo odspal... letim ponj in nazaj ven.

Ja, Ketrin ... zasvojene smo vse!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
12.9.2008 18:49:45   
trnuljčica

Srečka - samo to, če se odločite - Joc ne more vzeti bolniške za Izo, ker si ti na porodniški zanjo, bi v tem primeru morala ti prekinit porodniško in vzet bolniško zase, on pa nastopit porodniško, kar se pa za par dni ne splača. Lahko pa vzame bolniško zate. Da pa to bolniško tvoja zdravnica - nega družinskega člana, isto kot za otroka. Je moj vzel takrat, ko sem imela tisti napad.

Čao.

Res je kar je Jabček napisala.

Ma, sam tko user posted image user posted image . Bi se morala dobiti s kolegi zvečer, zaradi službe, pa so ravno odpovedali, ker je tukaj ravno nastopil sodni dan. Jaz sem se pa tako veselila. Še možu sem razlagala, da bo morda toča in boljše, da parkiram v garažni hiši. Ja kaj bi vse naredili nekateri, da gredo malo ven z odraslimi.user posted image user posted image user posted image
Verjetno bi morala tudi to mašino ugasnit, da jo kaj ne skuri...user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
12.9.2008 18:55:03   
trnuljčica
Je začelo treskati, da je joj... bom morala vgasniti...user posted image
Lep večer čveke

Neposredna povezava do sporočila: 3595
12.9.2008 18:55:52   
resnično srečna

Čao.

samo še zanima me...moj ali njegov izbrani zdravnik???

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
12.9.2008 19:30:10   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Čao.

samo še zanima me...moj ali njegov izbrani zdravnik???

Tvoj.

Neposredna povezava do sporočila: 3597
12.9.2008 19:34:17   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Skratka nič posebnega nimam za povedat, v bistvu sem že zasvojena z vami in se moram vsaj javit user posted image user posted image

A dej nouser posted image ?? Pol sva pa že dve, ups, tri ... ker se je še Posadka pofočkala user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
12.9.2008 19:38:14   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Heh hou!

Sem mislila kkao bomo pohajkovali po gozdu to popoldne, pa otroci nočejo nikamor. Pod nadstrešku so si anredili hudo omizje in vsi delajo hama perlice... kot da nimam dovolj srajc za likat... No, pa ker imamo ž vseh motivov po 10x narejenih, sem jim na internetu našla še nove načrte. Če rabi katera tudi ideje in link, naj mi pove. Sicer pa, če pridete še kdaj v NM, prineste s seboj kak EVRO, ker otroci so čist hudi - le po kom so se vzeli - pripravljajo že plakat in so že preračunali kdaj se bodo postavili na pločnik ob glavni cesti in prodajali izdelke... zmanjkalo jim je namreč perlic... :-))) Me je kar fršlok, ko sem izvedela kakšen ambiciozen plan imajo :-)))

Ha, ha ... ambiciozni otroci, ni kaj user posted image user posted image user posted image ! Pri nas se te perlice še niso dobro uveljavile, ker moj user posted image kar pikce dobi, ko naša2 ven povlečeta škatlo s perlicami in potem jih je vsepovsod dovolj. No, 1x mi je najstarejši naredil tak lep srček, da sem se kar stopila user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
12.9.2008 19:59:03   
JABOLKO3
Imam še kup dela za nocoj, pa tavečja me kličeta, da ju naučim ladjice potapljat, jaz pa tu visim - še ena zasvojenka, ha ha. Sem pa hotela še eno današnjo dogodivščino objavit - Jure že dva dni ni kakal, kar se do sedaj še ni zgodilo. In mu dam popoldne krhelj jabolka v roko, da bo malo dlesni drgnil, pa se ful razveseli, poliže, pa vrže stran in jok - je zgleda mislil, da je lučka (smo mu na morju malo za polizat dali, pa je čist popadel). Pol sem pa žličko vzela in malo postrgam po jabolku, pa je kar ponorel, tako je požiral, pa z rokami in nogami telovadil zraven, da je ležalnik skoraj poletel. Jakob se je po tleh valjal od smeha, ko ga je gledal. In kar nisem smela nehat, tako da je pojedel pol manjšega jabolka. Pol ure po tem pa nekaj stoka, pa vidim, da je ves poslinjen in ga nesem gor preoblečt, pa vidim, da je jabolko že delovalo - rezultat - en škaf namočenih pokakanih cunj, jaz sem morala zamenjati majico in hlače, zanj sem pa kar vodo v banjo natočila, da sem reveža spucala. Še popek je imel poln dreka. Pa stopnice sem morala pomit, pa previjalno tudi. Ampak, kakšen je bil potem nasmešek!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......