JABOLKO3
|
Živijo! Od srečanja se mi ni ratalo nič javit, pa ste vmes nabrale kup strani, in pol berem pa berem, pa mi vmes nove naštimate... Moram pojamrat, da nam je nekdo zamenjal dojenčka (da se ni to zgodilo na srečanju - a je katera kaj porajtala?) in imamo sedaj namesto našega Jurčka, ki je noči prespal, se podnevi večkrat sam igral na blazini in čez dan odspal 3 - 4 (sicer kratke) kitice, enega malega zgagarja, ki se je zadnjo noč 5x ! zbudil in vsakokrat sestradano planil po malici, ob dojenju zaspal, ko sem ga odložila v posteljico, pa še nekaj časa godrnjal in se zviral, da sem mu kar naprej dudo pobirala in ga obračala v 'položaj za spanje', čez dan pa bi tudi kar naprej rad nekoga ob sebi, spal bi pa le v naročju ali pa v moji postelji, če jaz zraven ležim - takoj, ko se odmaknem, je pa razburjenje - ne vem, kaj za en senzor ima to v riti. Poleg tega (ali pa od tega) me je pa še nekaj v križu zategnilo, da se težko premikam, sploh pa mladiča težko dvigujem in prenašam. Eh, kaj čem. Pol se mi pa zjutraj tako na široko smeji, pa gruli zraven. Vsekakor upam, da se tole spanje kmalu popravi, sicer ponoči sploh ne bo več dojenja - bo dobil le še vodo ali pa čaj. Srečanje - ste že vse povedale. Kot sta Posadka in NiLe napisali - tudi jaz z vami pozabim na vse skrbi in na opravke, ki me čakajo doma in tiste urice sproščeno uživam. Zelo veliko mi pomenite. Pa debelo sem pogledala, da smo bile celo na TV (hvala Joan). Pa slikice - najlepša hvala Posadki, Katki in Roberti. Imam pa en predlog oz. prošnjo - a bi lahko spravle slikice še na en CD, pa si ga malo iz rok v roke podajamo in vsaka 'svoje' sname? Kaj menite? Posadka - tisti objektiv - menda je IS 28-135, kaj to pomeni, pa nimam pojma. Katka - vse najboljše za prihajajoči RD, za darilo pa dobiš na naslednjem srečanju toliko pijače, kot si je v sredo častila, ha ha. Štajerka pač, kaj? Mene je pa očitno preveč proti Gorenjski odneslo, pa sem nekaj takih lepih navad zgleda da izgubila. Trnuljčica - jaz tako majhnega otroka nikakor ne bi dajala samega stran za toliko časa. Se mi že to, da sta kaj takega vprašala, zdi čisto neverjetno. Moj prvi je sam prespal pri babici na Štajerskem, ko je imel 3,5 let, ko je to sam želel. Pa je bila moja mami zelo v skrbeh, kako bo in ga je vso noč hodila gledat. Pa še zdaleč nisem posesivna. Srečka - pridna si s tem črpanjem. Ne skrbi, z Izo bo vse v najlepšem redu, s tabo pa tudi. Pa še vse bomo pesti držale zate v ponedeljek. Da te pa ne bo skrbelo, da bo mala lačna, pa se v lekarni dobijo taki mali paketki aptamila, za en obrok, pa si morda čisto tako kakšnega nabavi. Jaz imam dva doma 'za vsak slučaj'. Plavanje - super, Ketrin, da ti je ratalo, da smo dobile skupen termin. Pa res hvala, da si se tako potrudila. Meni je petek OK. Kako je pa s plačilom? Prenapolnjeni vrtci, cene vrtca - pa kje ste našle take depresivne teme? Zdaj samo še, da začnete pisat, koliko ima še katera do konca porodniške??? Jao, babe. Zimska oblačila - še nisem tako daleč, da bi o tem razmišljala. Saj sedaj je še poletje, potem pride še jesen, potem pa šele zima! NiLe - tole zgodbico sem jaz že videla in jo večkrat 'serviram' najdražjemu, ko me vpraša, zakaj hodim tako pozno spat (sicer v zgodbici ni omenjen RR, ha ha). Šibava sedaj po 'velikega' v šolo, čao!
|