|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
5.9.2008 19:43:14   
trnuljčica
Punce sem tolk vesela, da sem prej videla da so mi denar vrnili, da vam moram kar povedat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj sem pisala, da mi je bankomat vkradel denar, pa da sem dala reklamacijo. Ampak po pravici sem  bolj dvomila, da bo kaj iz vračila. No, 40 ojrov ni malo, če jih že moram dati jih raje dam v humanitarne namene, kot pa banki.  Skratkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
5.9.2008 20:06:20   
katka28
user posted image user posted image user posted image za dinarcke, zdaj pa hitro zapravljat ( verjetno ne bo tezko user posted image )

Jabolcek, si imela pa pestro poroko. Na moji je bil soncek in soncek pa velliko riza ( zdaj pa mamo dva zaradi tega user posted image )...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
5.9.2008 20:27:57   
Krista28
trnuljčicauser posted image user posted image .....zda pa hitro zapravi, če ne se bo kaj pokvarilo...saj vidiš da takrat vedno murphy dela.....ko komu kaj evrčkov ostane,...takoj nekam gre...ker se kaj pokvari...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
5.9.2008 20:56:09   
JABOLKO3
Katka - tudi pri meni so obilno posipavali z rižem, čeprav sem enega za roko držala, drugega pa v trebuhu nosila, ha ha. Je pa očitno zaleglo še za Jureta user posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
5.9.2008 21:04:38   
novopecena
ojla

no rene že spi sanje nedolžnega kakih 30 min. se greva zj uspavanje brez dude (po knjigi sladko spanje....) in kr ratuje-vsaj 1. runda. mi je pa zj dva dni že kar malo čudno ko mi okol 16h zaspi in spi celi 2 urci-to je naredil včeraj in danes isto, ko pa mineta ti dve uri pa tak glasen alarm da se ga sliši v 13. štukuser posted image pa ne vem kaj bi to lohk blo-ni lačen, pokakan.. in pol greva seveda še kratko turco ven in ni za nobeno rabo-samo sedi in gleda, če ga ogovarjaš se mu ne lubi niti posmejat kaj šele da bi migal alpa vsaj grulil kot ponavadi. no ja ga bo že minilo, čeprav v tistih dveh urcah njegovega spanja jest vsaj kaj naredim.

Jabolko kaj naj rečem si Mama z veliko začetnico. upam da se kmal pocajtate vsi skupaj user posted image user posted image user posted image pa user posted image za pralni stroj

Jo@n tile linki bodo pa velikrat odprti user posted image
sva danes jedla kašo iz bučke in cvetače in je mali tako grabil žličko da sem jo mogla kar orenk držat ker bi jo kar pojedel-dober jedec ni kaj in hvala bogu zaenkrat ni blo nobene slabe reakcijeuser posted image

no naslednji teden je MOS v celju in ko bo katera lutala tu okoli naj me malo zvrcne-mam 15 min do tja in gremo lohk kam na kavico pa eno mini srečanje nardimouser posted image

NiLe a kar za 3 dni-greste to v lastni režiji?

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

...sem ji na ograjico obesila tisto luno, ki jo potegneš za zvezdico pa potem igra...

hahahaha pa točno to sem naredila prejšnji teden

Trnuljčica že tako evrčki kar letijo iz denarnic tako da sem res vesela da si vsaj nekaj dobila nazaj. une na banki pa u rit suni pa pojdi h konkurenciuser posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
5.9.2008 21:16:35   
Ketrin
SREDA 10.9.08 ob 10.30 LJ grad

NiLe
Joan
Katka
Tasyo
Sinska
Krista
Jabolko
Majček
Lepa posadka (verjamem vate )
Srečka (verjamem tudi vate user posted image )
Ketrin

No, počasi nas bo že za ohcet user posted image

Malamalinca sporoča, da mora Kaja v pon. na gastroskopijo v bolnico user posted image Držimo pesti zanjo in upajmo da bo hitro mimo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Trnuljčica super za everčke.... kot so že punce rekle, hitr v šoping....

Jabolko.... hja, spomini... mmmmmm user posted image

Novopečena, a sta začela že dodajat... Pridna.... Jaz pa čakam na 6 mesecev... 1.10 imava pregled in potem bomo imeli 2.10 (na RD 6 mesecev) prvo kosilce.... Hahahah, to si je mama zamislila, bomo videli kaj bo do takrat....

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
5.9.2008 21:45:48   
simvir
Čeer!

Moj je šel zapit novo Tevževo sošolko, jaz pa hop na rruser posted image .

Danes smo (semuser posted image ) si izborili skupno dopoldne in jo mahnili v živalski vrt, potem pa še na kosilouser posted image . Da ni šel cel teden dopusta samo za delo.

Vidim, da se vam vsem dogaja...

Jabolko dobro da ni kaj hušega s tavečjim, pa super, da kmalu dobiš pralni stroj, čeprav je ponedeljek še daleč. Jaz  bi vmes verjetno morala kam odpeljat prat.
Pa zdi se mi, da s svojimi posti že malo Srečki konkurirašuser posted image .

Lepa posadka a potem imaš ti tudi že nov sesalecuser posted image ? Sem prav zastopila? Jaz iščem nekaj samo za po tleh pomivat, ker sem z mojim forverkom super zadovoljna - je kar namesto metle.

Trnuljčica user posted image  za everčke. So te kar presenetili, ko si jih hitro dobila nazaj. Aja pa Betadine sem že nabavila. Sem morala danes še po Claritin, ker se je tavečjemu pojavila koprivnica (pojma nimam od česa, sumim kakšno travo, ker je bos hodil naokroguser posted image ).

Krista upam, da si boljše, pa user posted image  za moža da je vse porihtal. Saj verjetno se bo zdaj še dolgo s tem hvalil, no vsaj moj bi seuser posted image user posted image user posted image .

Novopečena bravo za tvojega jedca. Jaz se še kar držim dojenja, je najmanj delauser posted image . No malo jabolčnega kompota že spijemo vsak dan. Po pravici povedano bi po eni strani kar rada začela z GH, ker imam sedaj veliko domače zelenjave, pa tudi sadja. In to je čist bio.

Jo@n jaz sem tudi naredila zalogo plenic, nekaj v DM-u, nekaj pa v Leclercuuser posted image . Razmišljam, da bi šla še po zalogo hrane, ker škatle potem kar kopnijo ko user posted image  enkrat začnejo jesti.

Srečanje se potrudim da pridem, čeprav ima mož službo popoldan. Se bo že znajdel za kosilouser posted image . Na gradu je pa res luštno, smo bili v torek tam, pa sploh nisem pomislila, da bi se lahko tam dobile.

< Sporočilo je popravil simvir -- 5.9.2008 21:51:25 >

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
5.9.2008 22:01:55   
Ketrin
Čer,,,

Ooooo, vidim da so čveke priklopljene....

Simvir kakšno zalogo hrane bi si naredila? A tele kašice in frutke al kaj... sem jaz tudi gledala tole v DMu, pa se mi niti sanja ne kaj naj kupim....user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
5.9.2008 22:05:51   
Jo@n
Ketrin, jaz sem nabavila dve škatli mleka št. 2, da bo za razne pirejške delat, pa riževe kosmiče ali sluz, ki se lahko daje po 4 mesecu. Frutkov in podobnih zadev pa nisem nabavljala.

Zdaj ko so pa čveke gor, sem pa v dilemi, ali vas čakat da kaj napišete, al iti pod tuš pa še kam??? user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
5.9.2008 22:12:39   
simvir
Ketrin mislila sem nabavit razne mlečnožitne in žitne kašice. Pakirane v škatlah npr. od Millupe...
Da jim potem lahko delaš mlečne obroke ali pa žitne kašice dodajaš doma pripravljeni hrani. Se spomnim, da sem pri Nejcu porabila kar veliko tega.
Frutkov pa tudi jaz nisem kupovala na zalogo, samo nekaj za sprobat.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
5.9.2008 22:19:34   
Ketrin
Aha. Hvala!

Potem pa bom šla jutri pogledat v DM in kaj kupit... Popust na otroški program je samo ta teden....

Joan, jaz imam isto dilemo... Hmmmm, nič kaj dosti se ne dogaja, izgleda, da čakamo ena drugouser posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
5.9.2008 22:25:21   
novopecena
jah takle mamo
ni srečke da provocira naj kaj napišemo, jabček čaka na pozno uro,....user posted image
jest mu delam kar domače kašice, ker mi ni do kupljenih, sploh pa ne zelenjavne-so user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
5.9.2008 22:28:58   
novopecena
a katera ve kako je s tem: imamo AD3 kapljice, ker sem polno dojila, zj pa dodajam AM pa še GH-bi mogla prešaltat na D3? jutri bom kar dohtarco poklicala pa da vidim 

Neposredna povezava do sporočila: 3288
5.9.2008 22:30:13   
zolika
glede AD3 - sva imela posvetovalnico in sem povedala, da uvajamo GH - in sva vseeno dobila še AD3!
Vendar za ziher pokliči in vprašaj....

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 3289
5.9.2008 22:32:02   
Ketrin
Bravo Novopečena.... sta pa res pridna z Renejem... A si čist nehala dojit?

Glede AD3: meni je P rekla, da bova pri 6 mesecih pojačali iz 7 kapljic na 10. Nič pa ni omenjala da bi morali prešaltati na D3...Tko da predvidevam da ne... Ampak vseeno kar pokliči, al pa bodo izkušene mamice točneje povedale

Neposredna povezava do sporočila: 3290
5.9.2008 22:33:48   
Ketrin
Punce, a te kašice lahko delaš namesto z AM tudi s svojim mlekom? Si spumpaš pa narediš pire npr. Al kako? 

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
5.9.2008 22:38:51   
novopecena
moje cisterne obratujejo samo ponoči, ko je manj hranjenja, čez dan pa 1x GH in ostalo AM. saj čez dan ga tudi pristavljam sam kaj ko se lahko sam odžeja

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
5.9.2008 22:40:38   
Ketrin
Fino. Prav lepo slišat, da je tak jedec in mu ugaja GH.... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3293
5.9.2008 22:41:01   
novopecena
seveda jih lahko narediš s svojim mlekom-še zaželjeno. imaš pa tudi take katerim lahko dodaš samo prekuhano vodo
jest sem mu kupila od milupe jabolko-korenček pa ga je zvilo pa čist pikčasto ritko je dobil tako da user posted image mogoče bom poskusila malo kasneje, ker se mi zdi škoda preč metat celo pakungo

Neposredna povezava do sporočila: 3294
5.9.2008 22:49:25   
novopecena
nič grem malo pojstlo pogret, da bo topla ko pride user posted image
nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3295
5.9.2008 22:49:47   
zolika
oj oj - zamima me kaj pravite na 17.09.2008 . dopoldan - srečanje v Mariboru????

28.2.2008 smo postali družinica

Neposredna povezava do sporočila: 3296
5.9.2008 22:51:32   
NiLe
Ojla čveke ... z zadnjimi močmi sem se privlekla za mašinouser posted image ... joj, kako bi bilo fino, da bi imela en laptop in bi v postelji brala in pisala, tako pa sedim za tole mašino in sem še bolj polomljena user posted image . Uf, danes je bil spet pester dan, jutri nas čakata dva piknika, v nedeljo pa gasa v Gardaland.

Novopečena; ja, gremo v lastni režiji ... dragi je naredil okviren plan, upam, da bo fino in da bosta starejša2 uživala.

Jabolko; pri vas pa res dogaja ... držim pesti, da ste pocajtali tavečjega in da čimprej dobiš novo pralno mašino.
LP; tvoj Tomažek ima pa lepo težo user posted image , pa končno ste dobili prvo pikico ...

Trnuljčica; hvala za razlago o revmi ... upam, da je RES samo utrujenost in da so bolečine samo prehodne. Iii, kako fajn, da so ti povrnili evrčke. Sedaj jih pa fajn zapravi user posted image

Srečka; tvoje poste tako z užitkom berem - kot je dejala Jabolko - komot bi se preživljala s pisanjem. Danes me je najbolj nasmejala izjava, da te Iza kliče z zvončkom .. he, he.

Jo@n; hvala za linke. Sem danes mislila nate, ko sem se basala s piškotki, ki si jih prinesla na srečanje v mostec. Me je sestrica razveselila z eno škatlo res enkratnih piškotov .... mnjamiiii

Upam, da vas uspem jutri kaj prebrati in pokomentirati... če boste pa naslednje dneve tako aktivne kot ste bile danes, pa dvomim, da vas bom sfolgala prebrati za nazaj user posted image .

Leeep viiiikeeeend user posted image user posted image user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
5.9.2008 22:57:42   
NiLe
Ej, KEtrin, a Kajči že panča? Naša je danes omagala ob 20.30, ampak kaj ko sta imela N&L še toliko energije, da sta "padla" dol šele okol 22huser posted image . No, sej zdej ko se je začela šola, se držimo večernega urnika, ki ne gre čez deveto uro ... potem pa pride vikend in to s pridom izkoriščata. 
Pa ful fino je ,da si spet aktivna čvekica in da si zorganizarala srečanje za sredo .. .go, go, Ketrin user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
5.9.2008 23:06:43   
Ketrin
Ja, NiLe, kje si se pa obirala....

Ja, Kaja panča, je zaspala že mal pred 8, sicer potem neki protestirala in začela spet divje brcat, ampak se je mami ni usmilila in ji ni preostalo drugega, kot da se spet umiri in zaspi...

Lep dan jutri vam želim....
Zdaj sem pogledala 24 ur zvečer in vreme za sredo bo odlično....user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa v mižuleeeeee

Nočko

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
5.9.2008 23:11:03   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Ja, NiLe, kje si se pa obirala....

Saj veš, sem morala še do konca prebrat vse litanije, ki ste jih spesnile user posted image user posted image user posted image ...

Zdej grem pa v mižuleeeeee

Jst grem tud ... lepo spite punce!!!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......