|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
4.9.2008 16:50:33   
simvir
Hej!

Pri nas je prejle padal dež, upam da se zunaj kaj porihta, da gremo lahko še malo ven. Spet sem sama s tamalima, ampak o tem raje ne bi, ker sem preveč user posted image ...
Zraven lahko dodam le še to, da je mož včeraj PRVIČ previl Tevža (ja, tudi taki obstajajouser posted image ). Se je vedno izogibal, včeraj se je pa medtem ko sem bila v nabavi tako posračkal, da ni imel druge izbire. Se mi zdi da noče pokazati, da mu gre prav dobrouser posted image .

Trnuljčica še enkrat hvala. Nam je sestra predlagala, da morda kar sami kakšno postrgamo in potem razkužimo, saj oni tudi samo to naredijo. Če se bom tega res lotila sama pa še ne vem.

Nile vi pa hitro na odstranitev, da se ne raznese naokrog. Upam, da vam uspe. Nejcu so se tako razpasle, da so mu jih sedaj odstranili ne vem cca 50user posted image  in to večino po obrazu.
Upam, da tvoje težave minejo tako kot so prišle.

Spanje - naš čez dan zadnje čase spi samo še dvakrat, eno rundo cca urco do urco in pol, potem pa še kakšni dve urici. Smo končno poštimali to naše dnevno spanjeuser posted image .
Ponoči smo se ob izraščanju zobka večkrat zbudili zdaj je pa že bolje, jé pa ponavadi 2x, včasih samo 1x, se pa tudi zgodi da 3x.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
4.9.2008 17:02:33   
novopecena
jou

no glede srečanja sem za med tednom, sam se bomo pa ta vikend in do srede potepali na gorenjskem tako da v tem času ne morva user posted image če pa bo kater drug dan pa ni panike.

SiniskaT si svoj avatar sama narisala?

lp

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
4.9.2008 18:15:49   
Krista28
Oj še od mene...

jst čedalje slabše, kašljam ko norc, vročina čez 38, zdele vzela lekadol+C pa čaj, pa pojstla, pa kar ne morem ležat. Dopoldne bla v nabavi in vrag v meni ni dal miru, tako da sem še zavila v batagel......gledam in tuhtam in potem kar vzamem monsterja60. Pol sem dala keš, pol na eurocard (za naslednji mesec) pa še popust na got. mi je dala.user posted image . Kljub temu da sem čist fuč, je blo to hitro potrebno sprobat in sem zadovoljna. Osnovni sestav (za po tleh) čaka v omari, brisača že narezanauser posted image user posted image , ....sprobala tudi v kopalnici na sifonih - tam je zelo pohvalno, ker pri nas na začetku priteče ful rjava voda in to se tam nabira....edino palica ni ravno tako trdna kot kovinska, ampak sem morala vkopčat, da ni treba prtiskat ampak bolj počas vlečeš kjer je bolj umazanouser posted image user posted image .

Joan vseeno vabljena na kavouser posted image , ko se pozdravim.....lahko se še katera pridruži....sam za sprehod je pa pri nas bolj bogo...nimam vas kam dat, pa še mali krog je čez vas.....

Vozičkanje......sem pa za Tivoli, ampak na kavo bi šle pa kam drugam kot v čolnarno...so bli nazadnje prav neprijazni....no, če se vam tud tko zdi, sicer smo lahk tud tam.....lahko gremo  do joepenias-a (ne vem kako se napiše) pa nazaj v tivoli al pa kam drugam...Naslednji teden so men vsi dnevi ok. Ura je lahko 10 ali 11.

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 4.9.2008 18:18:12 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
4.9.2008 18:28:00   
Krista28
Ja Joan, a bo kej, al nou n'č? user posted image user posted image Vidim da si gor...jst moram pa res ležat....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
4.9.2008 20:20:17   
resnično srečna
Čer...

kako smo babnice?...

nas daje lenoritis ali pomanjkanje časa zaradi jesenskega vkuhavanja?...nekam neaktivne smo ratale...hmmm ali pa cele dbeve lovite člane Rebelde po Sloveniji?

No z Izo sva bili danes pridni...malo sva pospravljali, malo sva se posvečali ena drugi, ker očitno Iza tudi čuti zobke in jo je poslediččno potrebno malo bolj zabavati...pa še spala je danes zelo malo...mislim, da se še sedaj iz posteljice slipi duda..

je pa res, da se naša gospodična hitro razvija...kar hlepi po novih stvareh...sedenje ni več zanimivo...sedaj je v akciji že kar postavljanje na noge...tako stegne nogici, da jo je kar težko posaditi...ampak ne ne...ni še čas...z nasmehi vrača vsak trud...zahvaljuje se za pesmice tako da zraven zavija kot kaka hijena...ampak nekako je treba začeti...

Lepa posadka...danes sem Rowento za 17 ojrov sprobala in ji prav nič ne manjka...tako da jo kar priporočam...

Simvir...upam, da se res rešite teh bradavičk...

Zolika ...super, da si pripravljena biti koordinator...ti kar določi vse...pa bodo potem padale uskladitve...

Krista...upam, da se kmalu pozdraviš...pa le pridno leži...čestitke za nov parni čistilec...

Pogrešane: Big mama in Tosja le kje se skrivata????

NiLe joj upam, da ni revma...in da se stanje hitro popravi...pa da ne boš več juter pričakala utrujena...

tkole...zdej pa malo akcije bejbe...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
4.9.2008 21:01:49   
zolika
hej hej!

Bom potem malce razmislila kdaj in kje?! Pa vam sporočim .... user posted image

Vas vleče bolj v center MBja ali na obrobje - recimo pod Pohorje?user posted image - tam je ena suuuuuuuuuuuuuuuper slaščičarna  (Pohorska kavarna) imajo božanske tortice! user posted image
Fajn lokacija je tud mestni park - pa še blizu je center ( H&M, C&A, Muller,...)user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
4.9.2008 21:23:18   
Ketrin
Čer...
Uauuuu, danes sem celo na tekočem z debato user posted image user posted image user posted image

Krista pozdravi se user posted image

NiLe, ni vrag da tudi tole premagaš user posted image

Simvir, ne bit jezna na možeka, ga moraš kar večkrat samega pustit, pa se bo že znašel user posted image

Zolika, super si! Ti kar določi, jaz sem bom maksimalno poskusila prilagoditi... sicer pa iz izkušenj po moje pride v poštev sredi tedna (tor-čet). Jaz sem za Pohorje in super slaščičarno user posted image

Srečka, Izika bo pa že kmalu laufala naokoli user posted image Ti, ti, barabica mala.... user posted image user posted image

Nič, očitno ste res vse na Rebeldemanii al pa vas volitve zanimajo... Pridem kasneje pogledat če kaj dogaja... user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
4.9.2008 21:33:13   
trnuljčica
Zolika fajn sta obe lokaciji. Pohorske kavarne se še spomnila nisem...user posted image Pa res majo dobre tortice... Za ful pridne je tudi pešaka z kengurujem gor. Sem zadnjič prebrala, da gre tako Kekec in Mojca do trikotne jase... Saj do nje se pride od tam? user posted image Mah, res nimam pojma kje je kaj  tu okoli... Zdaj veste zakaj mi ni do organizacije. Jaz bi vas menda povabila kar v park, potem pa magari k meni na kolačke... ker sem čisto brez idej user posted image user posted image user posted image

Simvir sem gledala malo tvoj album in ste prav lušna družina... Glede moških je verjetno res, kar je enkrat Srečka napisala, da so vsi malo egoistov...user posted image Tako da ne si misliti, da so pa drugi ful famili tipi in se kar topijo, da bi se ukvarjali z otročki ves dan... Glavno, da vsaj nekaj očka prevzame. Bananje, ali pa igranje, vozičkanje... Mogoče mu pa edino previjanje ne dišiuser posted image Saj naš očka ga pa nič noče nosit... pa ga nosim samo, da zvečer zaspi. Ca 10 min. Občasno pa se upira in je tudi 30 min... Sedaj ga pa zobki mučijo in je tudi naš ati danes ugotovil, kako fajn je otroka potolažiti in ga kljub bolečim dlesnim uspavati. Zlasti ker mami to danes ni uspelo...user posted image Ma  moj ima prav zlate dneve zadnje čase. Zlasti ko pride iz službe po 2-3 dneh in bi kar vse nadoknadil... sicer pa ni tako... da ne boš mislila. Saj pravim malo egoistov...
Glede molusk, če jih boš sama odstranjevala- saj si verjetno gledala in videla, da ni neka jaka znanost... po tem razkuži s povidon jodom(Betadine), potem pa bi jaz dala še malo Bivacina gor...da se ne vname... saj veš kakšni so otroci..., ne moreš jih stalno kontrolirati, da se ne razpraska. Tako smo delali tudi v ambulanti. Nato pa samo razužuješ do zacelitve.

Krista ti, ti!!! Vročina pa vse nadloge, ti pa samo govoriš, da moraš iti ležat...user posted image Veš kaj bi moški v tvojem primeru delali, vsi bi ležali že 2 dni in jamrali, da bodo umrli...user posted image user posted image user posted image Ti pa Batagel preizkušaš...user posted image user posted image user posted image

Ja nič jutri in pojutrišnjem smo zopet brez atija in bo bolše, da grem ležečki, če se bo zopet zbudil 3x ponoči...

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
4.9.2008 21:35:23   
novopecena
čer

madona kle je pa zatišje zmer do 22h ko gremo mi že u mižuleuser posted image

no kar se srečanja tiče bi tud kar pohorje, saj šopingiramo več ali manj lahko v svojih krajih pa še tortice se mi lušta njami user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.9.2008 21:45:54   
Jo@n
Čeer,
naš user posted image  je bil danes sicer malo manj tečkast kot včeraj, a še daleč od njegovih boljših dni. Se mi zdi, da so ga začeli zobki matrat, vidi se sicer nič ne, ampak če joškomat raje zamenja za rokico user posted image ?

Krista, upam da se kmalu pozdraviš. En čajček zate.  user posted image Škoda, da mi ne bo treba priti spucat bajte user posted image . Upam da boš s pošastjo zadovoljna. Ročaj je pa res plastičen in ni tako masiven kot kakšna cev od sesalca. Sva se zgrešili na forumu, itak sem bila gor le imagnarno. Mi cel dan kišta laufa, pol imam pa kdaj celo večnost stran odprto, jaz ba bogsigavedi kje...

Vozičkanje v Lj, sem za katerikoli dan drug teden, tudi ura 10-11h mi odgovarja. Če so bili pa v čolnarni zadnjič neprijazni, pa ni blema, konkurence je vedno dovolj, pa jo  mahnemo drugam. Le kraj naj bo takšen, da bomo ob vsej gneči lahko parkirale naše tri in štirikolesnike. Male in velike.

Zolika, ti kar usekaj en predlog za vozičkanje (al pa kofetkanje), verjemi mi, da nismo zbirčne. Važno, da lahko nekam odložimo naše riti (takšna so pač vozičkanja) pa da strežejo sladoled, kofe in pir.user posted image

Nočko

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.9.2008 22:07:48   
sky77
Pišuka kako pridno pišete. Mi sploh ne znese prebrat, sem pa preletela.

Bom pokomentirala tole plavanje. V atlantisu so zelo fleksibilni glede skupin za plavanje. V skupini naj bi bilo 8 dojenčkov. Zmenite se za dan in uro, poberite podatke (ime in priimek otroka, ime in priimek enega od staršev in njegov gsm) in jih posredujte v aquamanio. Pa čimprej, ker se ravno oblikujejo skupine. Kontaktna oseba je Klemen. Pri "mama aprilkah" smo si izbrale popoldanski termin srede ob 17, tako da bodo lahko tudi očki hodili zraven. user posted image

Zdaj pa moram pa pobrat perilo iz stroja in ga dat v sušilca. Jutri me pa čaka pakiranje, potem pa v soboto tudi mi končno odrinemo na morje

Imejte se

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.9.2008 22:08:42   
simvir
Moški...ko je bila nekaj tednov nazaj debata o moških, sem bila kar tiho (se mi zdi da sem jo pa jaz načela, ko sem takole pojambralauser posted image ). Moram rečt, da imam pridnega moža, ampak za stvari okoli hiše (smo vse delali sami), pa ko ga kdo rabi, pa še malo fuša... Notri pa bolj malo naredi, ker je zunaj ali pa ga ni doma (tudi zdajle je še spet en avto štimatuser posted image ). In tako ostane meni celo gospodinjstvo, oba otroka skoraj cele dneve, vrt... pa imam vsake toliko poln kufer vsega in potem pride prav dobra stara rr in tukaj malo vam težimuser posted image .
Zdaj resno razmišljam, da bi si dobila eno žensko, da mi vsaj malo bolj generalno popuca (okna, ploščice v kopalnicah...), čeprav sem vedno govorila, da je ne bom imela. Dobesedno mi ne znese več. Saj itak pri vrtcu prišparamo, ker ga nismo dobili (vsaj ena dobra stvar tegauser posted image ).

Ja Ketrin imaš prav, večkrat moram kam it. Saj zdaj se mi bodo začele pevske vaje, pa na tečaj šivanja bi šla rada (bi mi prav prišla kakšna ideje kam, pa kakšen stroj si kupit, mislim bolj za začetnike)...

Krista koliko si pa dala za tole mašino če ni skrivnost?? Upam, da boš kmalu boljše. Je pa Trnuljčica dobro napisala, kako bi moški naredili. Moj bi bil točno tak kot je opisalauser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.9.2008 22:39:13   
lepa posadka
Dober večer!

Tale september je kar buren??!!! No, za mano je turbo dan in komaj čaka, da skočim še v bano in spat!!!

Zjutraj sva razvozila otroke, potem pa sva imela s Tomažem cepljenje. Za seznam: 5 mesecev - 8000g in to točnih :-)))), dolžine niso merili...bom morda za hec jutri sama, da vnesete v seznam. Tosja, Vijolica...hvala! Pikico smo odbili, ni bilo joka...še sanjalo se mu ni, kaj se dogaja. Potem sva letela se domov preoblečt, ker je akr naenkrat postalo toplo, pa v mesto na tortico (tiste, ki ste bile v NM na srečanju, veste kam) s sodelavko, pa potem sem po mestu srečala ljudi, ki jih že pol leta nisem..., pa v vrtec po dekleti, pa na obisk k eni kolegici, pa domov, pa v glasbeno, pa spet domov, pa pred porodnišnico... je predvčerajšnjim rodila ena prijateljica...pa imamo navado, da hodimo pet podoknice...no, potem nas je še ata peljal malo pogostit... SMo ugotovili, da je v naši družbi (12 družin) to že 35. otrok... pa izračunajte povprečje :-))) Pester a prijeten dan. Jutri si pa želim mirnejšega, da ne bo pomote. Me kar malo skrbi, da v tem športnem dnevu nisem Tomaža prehladila??!!

Grem danes za spremembo malo prej spat. Mirno noč vsem.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
4.9.2008 23:06:59   
Jo@n
Še na hitro malo od mene...

Glede na to, da bomo kmalu delale doktorate iz uvajanja Gh, imam nekaj za vas...

http://shrani.si/f/3m/EV/45a0EqYP/uvod.rtf
http://shrani.si/f/1k/Hi/1sWZQGfI/velika-paparica-za-male-.doc
http://shrani.si/f/31/wE/FKYnxhP/4-7mesecev.rtf
http://shrani.si/f/3A/xW/1zuMNv3l/7-10mesecev.rtf
http://shrani.si/f/1z/10H/4OSbDJ87/10-15mesecev.rtf
http://shrani.si/f/32/Rb/IofnqNy/jedilniki.rtf
http://shrani.si/f/2t/SI/1gF20CpY/malcek.rtf http://shrani.si/f/3h/z3/nR8Af4m/ostalo.rtf
http://shrani.si/f/1L/Of/3lA4mcr7/predsolskiotrok.rtf

Upam, da mi je uspelo osvojiti tele povezave user posted image

A sem pridna, ko se kitim s tujim perjem user posted image . Upam, da me ne vržejo s foruma...

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.9.2008 0:11:42   
JABOLKO3
Hoj!

Vidim, da nisem edina, ki se ne počuti najbolje, saj ne, da bi bilo kaj posebnega, le brez energije sem, cel dan utrujena. A obstaja tudi jesenska utrujenost? Pa imam kup opravkov, ker imamo naslednjo nedeljo krst - izdelat vabila (danes sem šele uspela nabavit material), nabavit cunje za vse tri mulce, pa čevlje za ta večja dva, pa pojma nimam, kaj bom jaz oblekla - mi ni za kupovat kaj lepega v trenutni kofekcijski številki (sem po naravi optimistka user posted image ), pa v Soro moram skočit po svečko (kako sem to napisala - kot da bom skakala v reko), ki sem jo že zdavnaj naročila, potem pa še pecivo.... Eh, bom že. Poleg tega se je pa naš Jure malo razvadil - že nekaj dni si podnevi zamišlja življenje tako, da bi bil on nonstop priklopljen na eno od mlekarn in zraven malo dremal, malo jedel, pa spet dremal..., ko ga odložim v posteljico pa po nekaj minutah jok in ponovi vajo. Ga tudi po 4-5 krat dajem v posteljo, da sestaviva uro do dve spanja. Danes sem mu v Millerju kupila eno dudo, tako čisto staromodno, kot so bile včasih (vse tiste fensi meče ven in zraven poka take zgrožene face), pa smo mu jo vse popoldne v gobček tiščali in je bil kar zadovoljen (moji bradavici pa hvaležni).

Srečka - tudi jaz sem v BC v BTC že večkrat sklenila, da zaradi njihovih vrlih prodajalk ne pridem več - res je vse, kar pišeš, da popeniš, ko se ti npr. na blagajni otrok v vozičku dere, ker je že vsega naveličan, one pa prav počasi šetajo naokoli, preden se ena le odloči in se spet prav počasi napoti proti blagajni, potem pa spet mečka, da umreš zraven. So pa na Rudniku prodajalke veliko boljše, vsaj po mojih izkušnjah, zato jaz kupujem tam.
Pa še to - enkrat si se spraševala, če bi se lahko preživljala s pisanjem - moje mnenje - komot! Če ne kaj drugo, začni vsaj s kako kolumno v cajtengih ali kaj takega. Pa sporoči, kje boš, da bomo lahko uživale v branju.

NiLe, ej, držim pesti, da si 'le' utrujena. Pa bravo za samouspavanje.

Joan - morda je pa Jakob ugotovil, da se je na dopustu peveč zredil, pa zato sedaj štrajka. No, naš se je tudi, pa ga to nič ne moti.

Krista - močno upam, da si potem le šla v posteljo. Ja, saj vem, kako je to - če zboli možiček, se isto minuto stegne v posteljo, ne glede na vse drugo, ker on je BOLAN. Ko zbolimo mame, pa se tu in tam malo nekam naslonimo, ko ravno najdemo par minutk med nujnimi opravili. Probaj čimveč počivat, pa da ti bo čimprej bolje.

Posadka - pri tebi se pa jaz pogosto sprašujem, kje jemlješ toliko volje in energije za vse te aktivnosti. Mene bi tak dan najbrž ubil.

Joj, vmes ko to pišem, sem imela 'intervencijo' v gornjem štuku. Tavečji je pobruhal celo posteljo in sebe, pa ga je bilo treba stuširat, preoblečt posteljo... - pa še vedno sem brez pralnega stroja. Je pa že vse popoldne in zvečer jamral, da se slabo počuti, pa že zjutraj ni nič jedel, je pa za večerjo pojedel malo šmorna - da je sploh imel kaj bruhat. Zdaj lahko pa le upam, da ni kakšna zoprna viroza. Sicer je pa tudi mož že včeraj jamral, da mu je slabo, pa danes mu tudi ni nič pasalo. Kaj čemo.
Grem raje sedaj kar spat, ker ne vem, kaj mi bo še kaj noč prinesla.
Lahko noč!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.9.2008 7:57:34   
NaTaŠa*
user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.9.2008 9:09:15   
resnično srečna
Jutro čvekice...

mi smo imeli s5 pestro noč...ne, ne...Iza je zaspanka...se je zbudila samo ob 3.30 za hranjenje...naš kuža je pa že druga zgodba...ko je začelo grmeti smo se s5 crkljali...ta revež se tako boji grmenja...sedaj je pa zaspan...ion spi na tleh kot kak krznena preproga...se je kar "razpekmezil"...

naša princesa se pa uspava v posteljici...odkar spi v posteljici je najdem vsakič v drugem položaju...tako da vsakič ko odgrinjam baldahinček premišljujem kje bo in kako bo obrnjena...in ko jo zagledam me ponavadi tako preseneti, da bruhnem v smeh...je kot kazalec od ure...ali pa me tako nežno pogleda, da se mi zasolzijo oči...je prava premetenka in prav zna izbrati izraz obraza za vsakega našega člana družine...imam občutek, da je celo pes zaljubljen vanjo...

danes sva pa mi2 brez planov...ok oprali bova 1 stroj perila...pa mali likanja imava še...pa zlaganja v omaro...drugače pa ogromno časa ena za drugo...

ta vikend je Lunin festival v Tivoliju...že z začetka poletja so ga zaradi slabega vremena prestavili...a očitno nimajo sreče...bo spet slabo vreme, tako da nisem ravno prepričana če bomo v Tivoliju...zagotovo bomo pa naslednji vikend kaj na Gospodarskem raztavišču...bo otroški bazar...več o tem lahko prebrete tukaj: http://www.otroskibazar.si/o-otroskem-bazarju/otroski-bazar-skozi-cas/

Ju3 ima kolegica rojstni dan...pa se kar ne morem odločiti ali naj grem ali ne...bi bilo prvič, da bi kam zvečer zginila...mogoče bi bila pa to dobra vaja za Izo in najdražjega za naslednji ponedeljek...če me slučajno ne uspejo prebuditi iz umetnega spanca he he...no ja bom še premislila...

Jo@n...hvala za tele linke...po mojem te ne bo nihče linčal zaradi tega...ker veš...zagotovo se ni matral samo zase...ampak je hotel s tem pomagati še drugim...in teli jedilniki so super zadeva, če ti kaj zmanjka navdiha...enkratno...

kar se pa tiče Jakoba in njegove prehrane ter spanja...jah mali raste...mogoče pa samo hoče pokazat, da je počasi pripravljen za spoznavanje novih okusov...no ja naša punčara je zaljubljena v moje prsi...sedaj že samo če jo vzamem v naročje in imam malo večji dekolte, kar z roko išče...glavo obrača v to smer in se stiska in kaže kaj bi...moj najdražji pa umira od smeha...ja sej lahko njemu...

Lepa posadka...lepa teža...mi2 sva včeraj v trgovini srečali našo sestro, ki dela pri zdravnici...pa je rekla: kdaj se vidimo?...in ko sem ji povedala, da imamo datum alergologa 6.10., da malo pred decembrom zagotovo ne se je samo režat začela in prosila, da naj danes pokličem...rada bi do pediatrinje pred operacijo, da kakšno rečeva o kakih tabletah za povečanje laktacije (po mojem narkoza malo zabremza tovarno mleka)...pa o kakem dodajanju  bi bilo pametno kaj reči...Iza bo takrat stara 5 mesecev in navadno nekako pri 5ih in pol počasi lahko začneš...pa pri 5ih mesecih bi jo s5 radi tehtali in merili...bomo videli, kaj bosta rekli...pa očka bi tudi rad že spoznal "teti", ki gledata Izo...sem pa sklenila, da tokrat vse skupaj malo poslikam...za spomine he he...cepljenje nam bo pa očitno dedek Mraz prinesel...upam, da Tomaž ne bo imel kake reakcije in je bila noč mirna...

Simvir...te popolnoma razumem...tipi so pač tipi...pri nas je vse kar naredijo sami od sebe čudež...he he...ampak previl ga pa je...dobro da ga ni nesel h kaki sosedi in zamenjal previjanje za šraufanje avtomobila...kakšen je tud tega sposoben...ampak veš...če njega ne bi imela...posledično tud tvojih dveh lepotcev ne bi bilo...in ko pomisliš na to...mu vse odpustiš...je res?

sky...super, da greste na morje...hmmm...drugače se pa meni popoldanski termin za plavanje z dojenčki ne zdi najboljši...že tako so otročki popoldne že malo bolj utrujeni...da bi ga dala pa ob 17ih v bazen...jah potem bi mi na poti domov zagotovo zaspala kot top...ko bi jo vlekla iz avta bi se zbudila...in potem bi bil cel halo...se mi zdi dokaj pozna ura...ampak vseeno zgodnja, saj se moj dragi takrat ravno dobro vrne iz službe...in ne verjamem, da bi se mu ljubilo lesti v kopalke...kaj pa ve mislite???

Zolika...vem kje je ta kavarna-slaščičarna...super torte ja...samo vedno ko sem bila tam, se je ljudi kar trlo...si prepričana, da bodo tolerirali mamice z vozički in kakih 15 otročkov?...mogoče bi rezervirali kar tisto sobico v polkleti?...samo potem pa ne bi bile nič zunaj...mogoče je res boljša lokacija Mestni park...pa da se sprehodimo do 3eh ribnikov...in v tisti restavraciji tam kaj popijemo in pojemo kako sladico???...drugače bi pa meni najbolj ugajala sreda...ko lahko brez problema dobim jeklenega konjička...

Novopečena he he...a ne kakšne smo...pozne sove...ampak veš jaz tiste z več otroci kar razumem...preden vse stuširaš, pa uspavač (čeprav samo daš v posteljo pa pokriješ in se posloviš), pospraviš v kuhinji po večerji je pa ura 22et ali več...tako da...ura teče nič ne reče...ritem spanja ima pa itaq vsaka svojega...

Trnuljčica...držim pesti, da se dobro držita s Svitom (saj mu je tako ime???)...sedaj ko sta sama, ti je zagotovo še težje...pa še kosmatinec...dobra si...ampak po eni strani pa kar pozabiš, da te boli, ko je toliko zaposlitev...

eto...spet sem dolga...kosilo: palačinke s špinačo in porom...gratinirane v pečici...upam, da bo ok...he he...pa puding s sadjem...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.9.2008 9:14:11   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image     

user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
               Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesecev-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
                 - Anže- 5630 g, 61 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image   MARUŠKA28: David (05.03.2008) 1595 g, 42 cm
3.mesec (1,5 M-KS)- 3890 g, 54 cm  

user posted image   Modrookica: Luka (20.03.2008) 3130g, 50 cm
1.mesec- 4185 g, 56 cm
2.mesec- 5025g, 59 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm 

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm  

user posted image   tosja: Staš (04.04.2008): 2900g, 48 cm
1.mesec- 3700 g, 53 cm 
2.mesec- 4850 g, 55,5 cm
3.mesec- 6120 g, 61 cm
4,5.mesec- 6600 g, 64 cm    

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm     

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm

user posted image   pizamca: ? (09.04.2008): 3100g, 51 cm
3.mesec- 5100 g, 62 cm     

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm     

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm 

user posted image   minicca: Matej (17.04.2008), 3220g, 52 cm
1.mesec- 4670 g, 56 cm

user posted image   Bubica 17: Anej (17.4.2008) 3340g, 52 cm
1.mesec- 4640 g, 58 cm
3.mesec- 6650 g, 66 cm 

user posted image   marsovka: Smilla (17.04.2008), 3340g, 51 cm
1.mesec- 4370 g, 55 cm 

user posted image   malecka 24: Nikolina (19.04.2008) 3380g, 50 cm
1.mesec- 4380 g, 56 cm

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm

user posted image   sirenetta: Mihael (20.4.2008): 4020g, 56 cm
1.mesec- 4800 g, 62 cm
2.mesec- 5900 g, 65 cm  

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm  

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm  

user posted image - Zokica: Rene  (27.4.2008): 3730g, 52 cm
1.mesec- 5200 g, 55 cm
2.mesec- 6400 g, 61 cm                                

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm

user posted image    srčekgirll: Vid (06.05.2008):  3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm      

user posted image    

user posted image

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.9.2008 9:31:24   
sasy20
Dan!

Hvala za kavico.....

Samo na hitro za seznam:

5 m; 8500 g, dolžina 69 cm

Se potem oglasim ko mali škrat zaspančka.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.9.2008 9:33:56   
sinskaT
Ola,

danes ponoči je enkrat tako treskilo, da sem že kar videla kako bomo cel mesec brez neta, tako da sem si zdaj prav oddahila, da vse štima.

Vozičkanje - naslednji teden bomo probali že v čet. odrinit na Kolpo, sploh če nam bo vreme naklonjeno zato javljam odsotnost s srečanja. Zelo zelo pogrešam morje, samo smo se odločili,d a letos preskočimo, ker je dovolj drugih stroškov, pa še Kolpa je prav dober nadomestek tako da ni za jamrat.

IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

SiniskaT si svoj avatar sama narisala?

lp

Na žalost ne, malo sem posurfala in ga našla. Čeprav ful rada rišem, sem nazadnje risala, ko sem bila noseča, (nardila sem prav luštne botre lisičice za Hano user posted image ).

Kot ste že ostale pogruntale, so naši user posted image postali ful bol aktivni, zvedavi in več bi se radi nosili. Vsaj našo je treba zdej kar dosti animirat, če ne dobi tako čubico in začne pojokavat. Pa ko pase kravice ji čez čas dojati in jo je treba na hrbet dajat, čeprav tudi sama zna. Ampak to je zdaj način,d a me večkrat privabi k sebi lumpika mala user posted image .

Krista - upam,da boš kmalu bolje. SI pa res dobra, da maš posla s sesalci, ko bi morala malo odležatuser posted image .

L. posadka - vam pa ni nikoli dolgčas user posted image .

Joan - hvala za linke
....eko moj čas je potekel...kasneje, Hana že protestira.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.9.2008 9:37:01   
JABOLKO3
Živijo!

Za mano je tudi pestra noč. Bruhanju se je nato pridružila še driska, ko smo spet vse uštimali in se je umiril in zaspal, je začelo pa grmeti in sva tekala po hiši in zapirala okna, potem se je pa Jure zbudil za futranje in ko je ravno zaspal nazaj, je prilezel ta srednji nekaj razlagat - nisem bila v stanju, da bi ga razumela - smo tega nagnali nazaj v posteljo, pa je prišel čez eno uro spet, ker je bil že čas, ko ponavadi vstaja, zato sem ga odpeljala dol in mu naštimala risanko, pridem gor, pa je bil Jure spet buden in zahteval svoje - vmes sva se z možem zmenila, da bo malo odložil odhod v službo in še malo odspal, potem je spet pritaval tavečji, ker je imel spet težave z drisko, ko sem ga spravila nazaj v posteljo, je pa tasrednji prišel, da je risanke konec in potem je mož kar vstal in sta se odpravila v vrtec in službo, jaz sem se pa ravno v postelj okrog obrnila, ko se je spet Jure zbudil in sva kar vstala. Če bi seštela vse tiste minute, ki sem jih v tej noči prespala, kaj pa vem, morda bi se pa celo za kakšne 2 - 3 ure nabralo? Najhuje pa je, ker imam ogromen kup pobruhanih in podriskanih cunj, pa sem še vedno brez pralnega stroja - kako bom to rešila, pa še ne vem.
No, konec jamranja, začel se je lep sončen dan, dajmo ga tudi lepo preživet, a ne?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.9.2008 9:47:11   
katka28
Dobro jutro se od nas...

Vceraj smo bili bolj leteci tako, da ob prihodu domov je sledilo samo se malo igranja, tusiranje hranjenje in postelja tako za Jakoba in Anzeta kot zame.

Mozeki: kaj cmo tako je to vcasih se tudi zgodi, da slisim to je zensko delo in to mosko. Pri nas smo se tega ze odvadili tako, da ni panike. Je pa prejsnjic padla ena za katero nisem vedela kje jo je nasel, ko sem ga nekaj prosila naj otroka porihta sem dobila nazaj odgovor, da jaz prejemam porodnisko ne on.....user posted image skoraj me je na rit vrglo, sem ostala brez besed malo pocakala, da si opomorem potem pa mu kar nekaj krepkih nazaj spustila  user posted image  user posted image

Lepa posadka: vcasih se sprasujem kaj jes, da ti energije nikoli ne zmanjka. Verjetno res drzi, da so mamice z veliko otroki najboljs v organizaciji.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolezni: prihaja cas prehladov in po moje tudi viroz ( se malo pa otroka ne bosta vec v trgovskih centrih in bo mamica sama zacela hoditi v trgovine ), problem pa je, da vcasih sploh ne vem kako naj nasa dva oblecem, je imasta kratke rokave ju lahko zebe, ko jima popiha , pri dolgih rokavih jima je vroce...in zaradi tega jih lahko kaj hitro prehladim.

Srecanje: v mariboru mi je poznan mariborski park, problem je samo parkiranje sem ga prejsnjic iskala kot zmesana ( parkirni prostor ) na koncu sem pa placala za parkiranje in sla vzivat v park....

Srecanje LJ: upam, da nam bo zneslo in tudi v LJ pridemo ; moj namrec pise diplomo in jo hoce sfinisirat tako, da bom videla, ce se bom sama z otrokoma od doma podala ( ce se ne motim bo pa v kratkem imel sestanek v sluzbi, ki je v LJ in mogoce nam znese, da se prislepamo zraven ).

Nic to je za enkrat otrocka sta se mi zbudila tako, da sibam....

Recepti sledijo prihodnjic user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.9.2008 10:20:16   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Ja Ketrin imaš prav, večkrat moram kam it. Saj zdaj se mi bodo začele pevske vaje, pa na tečaj šivanja bi šla rada (bi mi prav prišla kakšna ideje kam, pa kakšen stroj si kupit, mislim bolj za začetnike)...

Ja, na šiviljski tečaj sem jaz hodila še pod okriljem bagata...mislim da organizirajo šivilske tečajo zdaj tudi tam na Gosposvedski, kjer prodajajo elno. Jaz sem tam enkrat spraševala za nadaljevanje, pa so imeli nekaj tečajev. Daj vprašaj....Sicer je pa ena prodajalna tudi spodaj v BTCju v hali A (Pfaff).

Krista koliko si pa dala za tole mašino če ni skrivnost?? Upam, da boš kmalu boljše. Je pa Trnuljčica dobro napisala, kako bi moški naredili. Moj bi bil točno tak kot je opisalauser posted image .

ja, moj tud....saj je dons doma ostal, ker res ne moram z 38 vročine oba bolana furat cel dan...sploh mi ne pade...pa vem da je sam viroza, in mi bo zdravnica sam rekla, ja počivat, pa čaj, pa med (a ga sploh lahkouser posted image ), pa kak lekadol, pa ne preveč.......smo na istem, sam dopoldne bo šel..... On itak takrat pravi da mora samo odspat pa bo dobr...ja jst tud....gutte morgen...je mel dons kar gužvo, ko ni vajen obeh rihtat...

Aja, parni......sem kupila kar unga od batagela Monster60, stane pa 118 ourov....mene prišel 112.....ma mi je všeč....se ploščice v tuš kabini ful lepo svetijo...user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.9.2008 10:35:12   
Krista28
Ojoj Jabolko, tudi vi imate pestro. Tu v našem kraju ful viroze razsajajo...eni kašljajo, drugi bruhajo, pa driskajo....pri nas zaenkrat samo kašljamo, pa smrkamo...pa ta velik je nekaj za uho jamral pa  ni bilo vnetje....upam da najdete pralni stroj čim prej.....a imate že kaj ogledano?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.9.2008 12:46:37   
lepa posadka
Živjo punce!

Mi smo se že sestavili doma. Ta velik je imel zjutraj ''operacijo'', ki je trajala 10 min. Je bilo vse OK...le sedaj, ko spirava, ga skeli. Jutri naj bi šli na eno poroko v LJ - upam, da ne bo imel kakšnih težav...
Tomaž je cepljenje dobro prestal...brez reakcije - no, saj ta se ponavadi naredi pri drugem cepljenju... In noč je prespal bolje, kot kdajkolie...morda zaradi cepljenja ali pa zaradi napornega dne :-)))

Glede energije pa tudi vse ve prav dobro veste - saj te nihče ne vpraša, če jo imaš ali ne...ko je treba vstat in it...vstaneš in greš. Je pa res, da dobra organizacija je najbolj pomembna.

Jabolko...ja, smo tudi mi že kdaj imeli takšno noč... ni pa nikoli dobrodošla. Upam, da se ne razplete v kaj hujšega in, da se ne bodo podirale domine še dalje. Srečno...bom mislila na vas.

SESALEC...babe, čisto ste me sprovocirale... drug teden je Celjski sejem in me mika, da bi šla in kupila enega. Me zanima sedaj, če je parni čistilec primeren tudi za parket??? Pa še eno vprašanje: ima katera idejo, če se da kje samo kupit cev za sesalec...npr. Philips... imam enega takega navadnega na vrečke...pa bi ga še imela tako za na hitrico...sam cev je fuč!!!

Tomaž je menda zlezel iz stolčka...letim dol.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......