Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.5.2009 16:55:06
|
|
|
|
hel32
|
Sulfinija Držita se z in en kup , da bosta zdržale do konca, nas avgustovke je prav skrbelo za vaju, držita se in pridi nas kaj pozdravit!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.5.2009 20:51:48
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica Citrončica, želim ti in močno držim pesti,da ti tokrat rata! hvala, zdaj čakam, in razmišljam, kaj me bo v ponedeljek čakalo za ET , vi pa že v peskovniku...super, kaj rastejo mali škratki, a?! uživajte,pa še kaj pokukaj k nam... pa-pa, pa pozdravček vsem!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.5.2009 11:28:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Sulfinija, držim ogromne pestke! Za vse, ki ste v postopku pa seveda tudi! Pa vsem lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 9:33:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hej, Sulfinija je poslala sms, da sta vredu, da se je MV zapru in da je trd, da je zdravnik reku, da ima še približno 4-6t časa, potem pa se bo verjetno zgodil porod, da naj držimo pesti, da se pikec čibolj razvije, ker so pljučka še slabo razvita in bo po vsej verjetnosti otroček nekaj časa potem v inkubatorju. Tako, da držimo pesti! Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 14:29:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Sulfinija , pridno počivaj in nožice skupaj tišči vsaj še 6 t, malčku pa sporočamo da naj pridno papca in raste, da bo močan korenjak Tudi mi rastemo (jaz v širino ) smo že čez polovičko, 22 teden smo včeraj nastopili. Počutje ok, odštevam zadnje urice v službi, - ju3 namreč zadnji dan delam in potem se v četrtek spet selimo v Slovenijo Tari ju3 v vrtcu pripravljajo poslovilno zabavo in moram priznati, da mi je kar hudo, ker vidim, kako uživa v vrtcu, v SLO pa bo vsaj do jeseni bolj ali manj brez otroške družbe Pa ostale nosečke, mamice in mamice to be, kje ste Martinčkate Pofočkajte se malo, da ne zajadramo spet na 2. stran
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 15:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes sva dobila napotnico za neplodnostno ambulanto. Jutri kličem v MB.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 15:54:08
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sulfinija , pridno počivaj in nožice skupaj tišči vsaj še 6 t, malčku pa sporočamo da naj pridno papca in raste, da bo močan korenjak jaz pravim, naj jo kar za noge na strop obesijo, da bo le vse OK, pa da bo škratek zdrav, saj ima res že celo nosečnost neke težave, namesto da bi uživala v njej...bosta pa skupaj potem nadoknadila... Jaz sem tako "pridna", čisto vsak izgovor mi pride prav, da grem stran od knjige, namesto da bi se učila...dobro,da je zadnji izpit...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 16:06:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Citrončica, nič nisi napisala kaj te je v ponedeljek pričakalo na ET
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 16:09:17
|
|
|
|
koala
|
Sulfinija drži se, malemu škratku pa naročam da ostane na toplem pri mamici, še dolgo dolgo da nebo potreben inkubator. citrončica in z katerim izpitom se mučiš? Jao mene diploma čaka, meni pa samo ni in ni....
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 16:50:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Sulfinija drži se, malemu škratku pa naročam da ostane na toplem pri mamici, še dolgo dolgo da nebo potreben inkubator. citrončica in z katerim izpitom se mučiš? Jao mene diploma čaka, meni pa samo ni in ni.... tudi jaz sem taka grešnica
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 17:41:34
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Citrončica, nič nisi napisala kaj te je v ponedeljek pričakalo na ET se opravičujem , grejem 2 obetavna sončka, (tako so mi rekli), ostalo pa ni bilo dovolj razvito za zamrznit.... itak pa ne rabim več, z dvemi bom več kot zadovoljna
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 19.5.2009 17:44:07
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala citrončica in z katerim izpitom se mučiš? s trženjem, pa saj je kar zanimivo, a je zadnji, pa se mi res ne da več, pa za diplomo izgleda tud mislim, da se bo sama napisala.... saj bo, malo volje še rabim, pa bo šlo.... enako velja za vajudve!!! pravijo, da je treba v letošnjem letu stvari dokončat, sicer jih še doooolgo ne bomo, baje pa-pa
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.5.2009 14:28:44
|
|
|
|
koala
|
Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.5.2009 14:37:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala. Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila Samo kdaj Kar ne najdem volje
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.5.2009 15:17:25
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: koala Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala. Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila Samo kdaj Kar ne najdem volje ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!! pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!! kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjig
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 20.5.2009 21:31:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: koala Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala. Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila Samo kdaj Kar ne najdem volje ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!! pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!! kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjig ja, moraš kar takoj pojdi in ne pridi nazaj, dokler nimaš napisane diplomske Glede na to, kako te na RR vleče, jo boš imela tik tak spisano
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.5.2009 9:42:03
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: citrončica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: koala Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala. Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila Samo kdaj Kar ne najdem volje ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!! pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!! kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjig ja, moraš kar takoj pojdi in ne pridi nazaj, dokler nimaš napisane diplomske Glede na to, kako te na RR vleče, jo boš imela tik tak spisano ha-ha-ha moram dones še en izpit skup spacat, ja pa imam sploh max motivacijo zadnje dni, bom pa danes ali pred ali po izpitu celo v knjižnico šla, da kako knjigo dobim, da vsaj dispozicijo oddam....jaz tud tega še nisem
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.5.2009 11:49:43
|
|
|
|
koala
|
citrončica saj v bistu sav na istem, tudi mene spet čaka ta kolobocija z dispozicijo, bljak kako mi ni pa mooooooooram!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 21.5.2009 13:49:23
|
|
|
|
citrončica
|
Evo, jaz zdaj počasi šibam na izpit, potem pa da vidimo, kako naprej , mogoče res jutri še do knjižnice skočim, danes ni odprta..
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.5.2009 15:43:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Spet o Sulfiniji... od včeraj zvečer ji poskušajo umiriti popadke...ampak kaže, da se bo porod vseeno zgodil...držimo pesti za njo in njenega sončka Tinka
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 23.5.2009 18:19:30
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, pestke, tudi meni je sporočila, da so se spet začeli popadki...upajmo na najboljše!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.5.2009 9:49:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Držim pesti za Sulfinijo. Koliko je pa zdaj sploh noseča (če je še, no, če že ni rodila)? Jaz sem imela v četrtek nuhalno v LJ porodnišnici. Končnega izračuna še nimam, ker sem dala še kri za dvojni hormonski test, ampak zgleda, da je vse OK. Sem vesela, ker me je res skrbelo. Konec koncev sem že malenkost v letih...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.5.2009 9:53:56
|
|
|
|
citrončica
|
Jančika, super, Sulfiniji so včeraj spet ustavili popadke, tako da je za 1x OK, napisala je, da mora zdržat vsaj še 5dni, da mali ne bo rabil it na intenzivno, sicer bi bilo super vsaj še 4 tedne, ne vem pa točno, koliko je zdaj....
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.5.2009 9:58:27
|
|
|
|
citrončica
|
....sem šla na avgustovke pokukat, 13.8. ima rok....
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.5.2009 21:36:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, mi smo se končno uspeli preseliti nazaj, v glavnem je že vse razpakirano, kolk sem utrujena verjetno ne rabim razlagat....vsaj Tara je bila celo pot pridna kot angleček Berem novičke o Sulfiniji Držim pestke tudi jaz, da zdrži čim dlje, navijam za vsaj še 4 tedne 2 v 1
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?