|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
15.5.2009 16:55:06   
hel32
Sulfinija
Držita se  z user posted image  in en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bosta zdržale do konca,
nas avgustovke je prav skrbelo za vaju, držita se in pridi nas kaj pozdravit!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.5.2009 20:51:48   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Citrončica, želim ti in močno držim pesti,da ti tokrat rata!user posted image

hvala,
zdaj čakam, in razmišljam, kaj me bo v ponedeljek čakalo za ETuser posted image ,
vi pa že v peskovniku...super, kaj rastejo mali škratki, a?!
uživajte,pa še kaj pokukaj k nam...

pa-pa,
pa pozdravček vsem!!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
16.5.2009 11:28:03   
Anonimen
Sulfinija, držim ogromne pestke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse, ki ste v postopku pa seveda tudi! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem lep pozdrav!

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.5.2009 9:33:26   
tinkamiška
Hej,

Sulfinija je poslala sms, da sta vredu, da se je MV zapru in da je trd, da je zdravnik reku, da ima še približno 4-6t časa, potem pa se bo verjetno zgodil porod, da naj držimo pesti, da se pikec čibolj razvije, ker so pljučka še slabo razvita in bo po vsej verjetnosti otroček nekaj časa potem v inkubatorju.

Tako, da držimo pesti!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.5.2009 14:29:51   
dolenjka
Sulfinija user posted image , pridno počivaj in nožice skupaj tišči vsaj še 6 t, malčku pa sporočamo da naj pridno papca in raste, da bo močan korenjak user posted image

Tudi mi rastemo (jaz v širino user posted image ) smo že čez polovičko, 22 teden smo včeraj nastopili. Počutje ok, odštevam zadnje urice v službi, - ju3 namreč zadnji dan delam in potem se v četrtek spet selimo v Slovenijo user posted image  user posted image  user posted image
Tari ju3 v vrtcu pripravljajo poslovilno zabavo in moram priznati, da mi je kar hudo, ker vidim, kako uživa v vrtcu, v SLO pa bo vsaj do jeseni bolj ali manj brez otroške družbe user posted image

Pa ostale nosečke, mamice in mamice to be, kje ste user posted image  Martinčkate user posted image  Pofočkajte se malo, da ne zajadramo spet na 2. stran user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.5.2009 15:47:48   
Anonimen
Danes sva dobila napotnico za neplodnostno ambulanto.
Jutri kličem v MB.

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.5.2009 15:54:08   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sulfinija user posted image , pridno počivaj in nožice skupaj tišči vsaj še 6 t, malčku pa sporočamo da naj pridno papca in raste, da bo močan korenjak user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz pravim, naj jo kar za noge na strop obesijo,
da bo le vse OK,
pa da bo škratek zdrav,
saj ima res že celo nosečnost neke težave,
namesto da bi uživala v njej...bosta pa skupaj potem nadoknadila...

Jaz sem tako "pridna",
čisto vsak izgovor mi pride prav, da grem stran od knjige, namesto da bi se učila...dobro,da je zadnji izpit...user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.5.2009 16:06:48   
dolenjka
Citrončica, nič nisi napisala kaj te je v ponedeljek pričakalo na ET user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.5.2009 16:09:17   
koala
Sulfinija drži se, malemu škratku pa naročam da ostane na toplem pri mamici, še dolgo dolgo da nebo potreben inkubator.

citrončica in z katerim izpitom se mučiš?

Jao mene diploma čaka, meni pa samo ni in ni....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.5.2009 16:50:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Sulfinija drži se, malemu škratku pa naročam da ostane na toplem pri mamici, še dolgo dolgo da nebo potreben inkubator.

Jao mene diploma čaka, meni pa samo ni in ni....

tudi jaz sem taka grešnica user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.5.2009 17:41:34   
citrončica

Citrončica, nič nisi napisala kaj te je v ponedeljek pričakalo na ET user posted image

se opravičujemuser posted image user posted image ,
grejem 2 obetavna sončka, (tako so mi rekli),
ostalo pa ni bilo dovolj razvito za zamrznit....

itak pa ne rabim več, z dvemi bom več kot zadovoljnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.5.2009 17:44:07   
citrončica

s trženjem,
pa saj je kar zanimivo, a je zadnji, pa se mi res ne da več, pa za diplomo izgleda tud mislim, da se bo sama napisala....user posted image
saj bo, malo volje še rabim, pa bo šlo....

enako velja za vajudve!!!
pravijo, da je treba v letošnjem letu stvari dokončat, sicer jih še doooolgo ne bomo, bajeuser posted image

user posted image pa-pa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
20.5.2009 14:28:44   
koala
Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1138
20.5.2009 14:37:07   
dolenjka

Citrončica imaš prav, jaz sem danes ravno zvedla da mi ni treba nobenih dodatnih izpitov delat( se mi je ena veliiiiiiiika skala od srca odvalila) tako da v ponedeljek šibam po drugo temo, ker z staro nebom nič nardila, se mi je prav zagravžala.

Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno user posted image  Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila user posted image
Samo kdaj user posted image  user posted image  user posted image  Kar ne najdem volje user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
20.5.2009 15:17:25   
citrončica

Jaz se moram pa še pozanimat če mi ne bo treba še kakega narediti zdaj dodatno user posted image  Temo bom pa definitivno zamenjala, ker mi ni nič več jasno od tiste teme ki sem jo imela, pa še zakonodaja na tistem področju se je že vsaj 3x spremenila user posted image
Samo kdaj user posted image  user posted image  user posted image  Kar ne najdem volje user posted image

ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!!
pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!!user posted image user posted image kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjiguser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
20.5.2009 21:31:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

ja,vama verjamem, skoz sem govorila, da ne bom odlašala s koncem, da je treba zaključit..bla-bla-bla, zdaj pa sama sebe prepričujem, da je res treba se dol usest še za to, da potem ne mislim več, a se mi tako ne da več!!!!
pa moramo, a ne, da je treba, zaključit vse, česar se lotiš, ne pa na pol pustit!!!user posted image user posted image kolk enostavno je napisat, pa vsak izgovor je dober da grem stran od knjiguser posted image user posted image

ja, moraš user posted image  kar takoj pojdi in ne pridi nazaj, dokler nimaš napisane diplomske user posted image  Glede na to, kako te na RR vleče, jo boš imela tik tak spisano user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.5.2009 9:42:03   
citrončica

IZVIRNO SPOROČILO: citrončica

ja, moraš user posted image  kar takoj pojdi in ne pridi nazaj, dokler nimaš napisane diplomske user posted image  Glede na to, kako te na RR vleče, jo boš imela tik tak spisano user posted image  user posted image  user posted image

ha-ha-hauser posted image
moram dones še en izpit skup spacat, ja pa imam sploh max motivacijo zadnje dni, bom pa danes ali pred ali po izpitu celo v knjižnico šla, da kako knjigo dobim, da vsaj dispozicijo oddam....jaz tud tega še nisem user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.5.2009 11:49:43   
koala
citrončica saj v bistu sav na istem, tudi mene spet čaka ta kolobocija z dispozicijo, bljak kako mi ni pa mooooooooram!

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.5.2009 13:49:23   
citrončica
Evo, jaz zdaj počasi šibam na izpit,
potem pa da vidimo, kako naprejuser posted image , mogoče res jutri še do knjižnice skočim, danes ni odprta..

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
23.5.2009 15:43:26   
tinkamiška
Spet o Sulfiniji...

od včeraj zvečer ji poskušajo umiriti popadke...ampak kaže, da se bo porod vseeno zgodil...držimo pesti za njo in njenega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 1145
23.5.2009 18:19:30   
citrončica
Ja,
pestke,
tudi meni je sporočila, da so se spet začeli popadki...upajmo na najboljše!!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
24.5.2009 9:49:17   
Jančika_
Držim pesti za Sulfinijo. Koliko je pa zdaj sploh noseča (če je še, no, če že ni rodila)?

Jaz sem imela v četrtek nuhalno v LJ porodnišnici. Končnega izračuna še nimam, ker sem dala še kri za dvojni hormonski test, ampak zgleda, da je vse OK. Sem vesela, ker me je res skrbelo. Konec koncev sem že malenkost v letih...

Neposredna povezava do sporočila: 1147
24.5.2009 9:53:56   
citrončica
Jančika, super,

Sulfiniji so včeraj spet ustavili popadke, tako da je za 1x OK, napisala je, da mora zdržat vsaj še 5dni, da mali ne bo rabil it na intenzivno, sicer bi bilo super vsaj še 4 tedne, ne vem pa točno, koliko je zdaj....

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
24.5.2009 9:58:27   
citrončica
....sem šla na avgustovke pokukat,

13.8. ima rok....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
24.5.2009 21:36:40   
dolenjka
Tako, mi smo se končno uspeli preseliti nazaj, v glavnem je že vse razpakirano, kolk sem utrujena verjetno ne rabim razlagat....vsaj Tara je bila celo pot pridna kot angleček user posted image

Berem novičke o Sulfiniji user posted image  Držim pestke tudi jaz, da zdrži čim dlje, navijam za vsaj še 4 tedne 2 v 1 user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?