|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (303.nadaljevanje)
28.7.2008 14:36:09   
GoYa
Sayuri, user posted image  za pridna sončka. Ha, se vidi, da imajo moški radi joške. Tudi Taj je bil na začetku več na joški kot Alja. Še sedaj je dlje kot Alja. No, Alji se ne da dosti vlečt, kar zaspi vmesuser posted image . Ja, mi bomo drug teden že 3 mesece stari. Kako beži čas. Evo, Alja se oglaša. Je že 4,5 ure brez jesti. Lepo se rihtajte, pa še se oglasi, da vidim, kako vam gre.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.7.2008 21:58:28   
Anitka
Evo, prvi mini dopust je za nami in moram pohvaliti našega Gala, ki je pot in spremembo klime odlično prenašaluser posted image user posted image user posted image in sedaj že komaj čakamo, da pride 31.8., ko odrinemo proti Splitu.

Sicer pa smo v petek dopolnili že kar 2 meseca in jutri imamo posvetovalnico in me prav zanima kako dolgi in težki smo.

GoYa in S.D. sem na Pagu videla veliko dvojčkov različne starosti in jih je prav luštno opazovati. Glede dojenja na plaži-tudi mi smo ga prakticiraliuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.7.2008 13:03:28   
koala
Anitka jejjjjjjjjjjjjj za srečanje, res je že čas da se fosilke dobimo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 378
1.8.2008 12:34:37   
Anitka
No tehtanje in merjenje je za nami. Smo pridno zrasli in se poredili :

- 6 kg (porodna 3380g),
- 59 cm (porodnih 51 cm).

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.8.2008 22:00:09   
GoYa
Gal je že pravi korenjak user posted image . Mi imamo v petek sistematski, pa bomo videli naše mere.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.8.2008 9:15:15   
lana38
Mi smo v nedeljo prišli z dopusta in se komaj privajamo. Časa mi zmanjkuje, da komaj utegnem na RR. Tim je zelo užival in bi verjetno šel najraje spet čofotat v vodo. Jaz pa z njim.
Malo sem vas preletela in vidim, da vaši user posted image lepo rastejo. user posted image
Evo, že moram iti, ker se je Tim zbudil.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 381
6.8.2008 17:11:24   
koala
Anitka, Gal je pa res pravi korenjak, bravo.

Moram se pohvalit, moj sonček pa ima dva zobka, je v nedeljo dobil obe spodnji enkici, pa nič tečkal zlato moje malo. 

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 382
8.8.2008 8:52:28   
lana38
Tudi Tim ima že 2 zobka in ni nič tečkal. Oba sta mu zrasla čisto mimogrede, da smo jih naenkrat kar opazili.user posted image  Plazi še še ne, se pa kar naprej kotali.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 383
8.8.2008 17:00:30   
koala
lana, moj Alex je še bolj komot, obrača se, ko se more drugače pa uživauser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 384
9.8.2008 7:30:46   
Anonimen
Kako ste kaj, punce?
Samo na hitrco vas malo pozdravim. Zdravo! user posted image
Vas preberem ob priliki, tako kot se mora, pa takrat, kaj več napišem. Lepo bodite! 

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
12.8.2008 14:02:45   
GoYa
Helo,

tale tema malo bolj sameva user posted image .

No, da se še jaz malo pohvalim.  V sredo smo imeli 2. sistematski pregled. Moja dva pobalinčka sta kar zrastla. Taj ima 62 cm im 6400 g, Alja pa 57,5 cm (ja, prav teh 0,5 cm so našli user posted image ) in 4800 g. Tako bajsek Taj še povečuje razliko v teži - iz 900 g ob rojstvu na 1600 pri 3m. Sem jih pa cepila tudi proti rotavirusu, da ne bi kaj staknila.

Aja, pa najvažnejše - moja prvorojenka, princeska Lina ima danes 2 leti user posted image user posted image user posted image . Sonček moj, vse najboljše user posted image . Praznovali bomo pa v petek, čeprav se nekam kislo vreme napoveduje user posted image .

Lep pozdravček iz Postojne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.8.2008 14:52:49   
Sulfinija
Goya tvoji princeski Lini vse naj,naj ob 2.rojstnem dnevu.naj bo njeno otroštvo kot pravljica v deželi otroških sanj.

Bravo tudi za Taja in Aljo lepo napredujeta.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.8.2008 20:34:08   
koala
GoYa vse naj naj tvoji princeski.

Anitka v katerem vozičku pa se prevaža vajin princ? Mi je ful lepe barve, samo model mi pa ne deluje znan.

Nisem vedela

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 388
14.8.2008 21:29:51   
neni
Zdravo bejbe, kar nekam zamira tale tema. Je videt, da smo vse bizi. Ali z malimi pobalinčki ali pa z dopusti in uživancijo.

Goya, čestitke, sem se spomnila za Linin rojstni dan. Še vedno se spomnim, kako me je pretresel tvoj sms tisti dan. Sej veš da sem jokala. Čestitike predvsem tebi in očiju, zdej sta pa orng starša. Pa že dve leti sta v tem biznisu!!!!

Naj tudi jaz pohvalim mojega Lukca, danes smo bili na sistematskem pri 9 mesecih. Ima 9.100 z mokro pleničko, tako da po moje ima tik pod 9 kg. Dolg je pa  75 cm. Se je vse lepo izkazal, dohtarca ga je pohvalila, nobene alergije in vse mejnike lepo napreduje. user posted image user posted image user posted image  Res imam srečo.

Kaj naj vam še povem? No, moje življenje se v glavnem okrog tega vrti, sem si pa včeraj z eno prijateljico privoščila tajsko masažo. Sem ful uživala in smo sklenile, da bomo še šle. Moram kaj tudi za svoje telo in dušo narest.

V septembru gremo pa spet k Rešu, pa verjetno bomo začeli postopek (če bo on za). Tako da nimam glih veliko časa.

Lep prazničen vikend, jaz grem zdej šivat prevleko za stolček za v avto. Sem dobila enega ful znucanga in moram narest novo prevleko. Za v mamin avto bo dober, da ga bo lahko šla kdaj v vrtec iskat.

lp vsem user posted image neni

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 389
14.8.2008 21:38:25   
lana38
Oj, neni, ti se tudi nisi že kar nekaj časa oglasila. Vem, kako je s časom, ko imaš user posted image  pri hiši. Naj komentiram vaše mere. Naš Tim je imel pred enim mesecem 9560 g in 69 cm. Pravi orjak je.user posted image
Pa dobro opravite pri Rešu.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.8.2008 14:59:46   
Anitka
Oj po dolgem času, vidim, da se stare borke še kar oglašamo v Za nasuser posted image user posted image user posted image Jih sicer kar precej pogrešam, a verjamem, da kar ni in ni časa, sploh sedaj, ko imamo še kaj lepega vremena.

Koala
naš voziček je Maxi cosijeva Mura3.

A so se vaši malčki tudi tako zgodaj začeli sliniti in delati mehurčke kot, da bi milnico spili?user posted image user posted image user posted image

Smo pa ta teden Gala dali cepiti proti tuberkolozi. Pri pikici je kar malo zajokcal, drugače pa ni bilo nobene reakcije. Ta pravo cepljenje nas pa čaka po morju 9.9. Ga bomo dali tudi proti rotavirusu.

Sicer pa komaj čakam, da pride 31.8. in šibamo proti morju.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 391
17.8.2008 15:24:34   
pika74
Jst sm pa dons čist ala "I'm feeling very olympic today" user posted image

mal zarad http://www.ringaraja.net/forum/Pristreljal_medaljo/m_3059935/tm.htm 

pa še bolj zarad http://www.ringaraja.net/forum/PRIMO%C5%BD_KOZMUS_OLIMPIJSKI_PRVAK%21%21%21%21/m_3060528/tm.htm 

in mal tud zarad http://www.ringaraja.net/forum/Tek_okoli_Blejskega_jezera/m_3060566/tm.htm 

No, pa lep dan še naprej vsem skup user posted image !

Bravo naši !!!!!!!!!!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 392
17.8.2008 22:57:58   
Anitka
Ja Pika bravo naši in bravo Pika

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.8.2008 11:18:38   
koala
neni lepo da si se javila.

Ja nekatere "stare" borke pa res pogrešam.

Anitka, sem pokukala v tvoj album in je Gal pravi cuuuuuuuukerček. Aja, Alex se je začel slinit pri slabih treh mesecih, mehurčke je delal kot za stavo.

Nisem vedela

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.8.2008 12:07:05   
Anitka
Hvala Koala na komplimentu. Si me spomnila, da moram album osvežit z novejšimi fotkami.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 395
18.8.2008 16:59:19   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ja Pika bravo naši in bravo Pika

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

se kar podpišem..

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 396
18.8.2008 18:05:54   
pika74
hvala punce.

citrončica - kdaj gremo v akcijo? že kaj planiraš?

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 397
18.8.2008 22:02:11   
buškica
Pozdravljen pupe.
Upam, da se me še spomnite.  Počasi bo leto naokoli odkar se je rodila naša princeska Gaja Lea. Smo pridni, rastemo, jemo in čebljamo. Pred kratkim smo dobile očala. Ker je pridna punca, jih ima skoraj cel dan gor. Drugače pa imamo pri enem letu 7700g in 75 cm. Smo suhcani in veliki. Še vedno ne sedimo samostojno, počasi ugotavljamo kako se je potrebno plaziti.  Govorno  napreduje bolje kot njeni vrstniki. Le motorično smo v zaostanku. Dobila sem podaljšano porodniško, vendar bom morala še podaljšati, ker imamo gibalne probleme. Tako, da redno hodiva na fizioterapijo dvakrat tedensko, poleg pa hodiva na posebno telovadno, ki pa je boljša od klasične fiziterapije, kajti je prav za otoke, ki imajo probleme z gibanjem. Odkar sva na tej telovadbi, naša pupa full napreduje. Hvala bogu za to telovadbo.
Imamo pa tudi že 5 zobkov in pred parimi dnevi smo bili prvič bolni z vročino. Poleg vseh problemov, ki sva jih prestale, me je najbolj iz tira vrgla ravno ta vročina.

Slikice naše pupe pa so v albumu.

pridne bodite

buškica

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.8.2008 10:58:19   
lana38
V albumu Poletje je Tim v toplicah, v vozičku je pa v Izoli. Trenutno pa je nekaj pošteno prehlajen, tako kašlja, da me je kar groza. Popoldan greva do zdravnika.
LP

lana38

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.8.2008 11:12:53   
Sulfinija
Lana Tim in Eva sta prava cukrčka.Me pa skrbi,ker se že dolgo ni javila naša Andreja2000,upam da je z njo vse kot mora biti.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

HOJICA
nataly33

Ali vaš otrok uporablja hojico?

DA (22%)

NE (78%)

Število vseh glasov: 174

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!