![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.7.2008 21:40:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla,da se vam še malo jaz javim v tejle temi.Sem ravnokar prišla domov sma se z mojim kopala v toplicah bilo je super.Sma se odločila da v nedeljo vajo ponovima.Ker je bil moj včerfaj zraven pri tragediji na Savi je della še nočno in tako danes zjutraj prišle domov in sma zato en dan skupaj izkoristila.Pravi da je bilo več kot grozno za videti. No takole,v ponedeljek grem dati kri za kariotop in nato 21.8 do dr.Zorna pogledat najine izvide in pol se bomo odločili za novi boj jeseni. Imam pa malček zdravstevenih težav.Ker ni bilo moje po abraziji minilo je 8.tednov me je nekaj začelo zvijati v trebuhu in sem se odločila da odidem v sredo do svoje G.In naredila mi je pregled in UZ in na UZ se je nekaj videlo ali je sedena kri ali je kaj noetr ostalo smao je čuden,da brez bolečin brez povišane temperature,...Sem pa mela par dni izcedek vendar vlilo se ni.In sedaj sem dobila Primolut nor jemlejm ga do srede in nato nekje v petek bi mogla nastopiti M upam le da ne bo kakih krčev,ali hujšega vlivanja kajti v soboto ponoči odhajama z mojim možekom na počitnice na Mali Lošinj za enajst dolgih dni.In sedaj sem jaz lepo ugotovila vzrok bolečin v ttrebuhu zvijanja preveč kumaric sem se najedla in me je zvijalo ko noro sama pa pomislila na najhujše.Punce držite pesti zame.4.8 po M pa morem nazaj na pregled in UZ,da vidimo,če je šlo tole z M ven,kajti če ne pa me čaka čiščenje samo jaz upam na vse naj,naj ni pa baje nič strašna zadeva za strašiti se in jaz svoji G zaupam.Tudi Pušenjaka sem vprašala za mnenje in je rekel,da ni tole nič hujša zadeva.... Tkole drage moje uživajte v tem vročem poletju,če v kratkem odpotujete na morje pa se imejte skrajno lepo.Midva odhajama torej drugo soboto. Citrončica še enkrat iskrena ti hvala za kuverto in darilo ob mojem rojstnem dnevu. Lana38,Anitka ve pa pridno cartajte svoje sončke in uživajte .Enako velja za Buškico,Neni,.... LP Mojca
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 4.7.2008 22:28:42
|
|
|
|
koala
|
Ah Mojcatebi pa res vse nagaja zate!!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.7.2008 8:08:39
|
|
|
|
lana38
|
Evo, da nas malo dvignem. Včeraj sva imela s Timom sistematski pregled. Ima 9560 g in 69 cm. Pravi velikan je in tudi junak. Nič ni jokal, ko so mu vzeli kri in ga cepili. Ste že na dopustih, da se tako malo javite? Ali vas lepo vreme ven vleče? Danes je spet sonček. Včeraj pa me je celo dež dobil na sprehodu. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.7.2008 9:26:19
|
|
|
|
koala
|
Tim za mere. lana a se še dojita?
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.7.2008 12:48:28
|
|
|
|
lana38
|
Se še dojiva. Imava samo en obrok sadja. Pa še to bi Tim rad jedel samo banane. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 9.7.2008 22:18:06
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, sonček...pa se bolj zunaj držimo... za vse vaše sončke, kako rastejo!!!Izkoristite vsak trenutek z njimi, da bodo ostali lepi spomini....sem ravno danes gledala na kameri nečakov 2.roj.dan, zdaj pa jih ima 6,5!!!nostalgija......
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.7.2008 8:07:08
|
|
|
|
lana38
|
Ja, citrončica, čas tako hitro beži in naši naenkrat zrastejo. že če Blaža pogledam, je teh 11 let minilo, kot bi pihnil. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.7.2008 8:57:31
|
|
|
|
koala
|
mami in Tim! Je pa pravi ded.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 10.7.2008 18:30:52
|
|
|
|
citrončica
|
še ti,Koala, eno slikico od tvojega sončka pripopaj!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 11.7.2008 7:48:15
|
|
|
|
koala
|
citrončica jaz iz osebnih razlogov ne dajem sličic na neta,
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.7.2008 17:01:36
|
|
|
|
koala
|
Punce a ste videle? saury je MAMICA!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 13.7.2008 21:04:03
|
|
|
|
GoYa
|
Ojla, ja, sayuri je postala trojna mamica . Še tukaj čestitke, sayuri. Pa imamo še en parček . Drugače je pa videti, da smo vsi malo bolj na off. Lepo vreme, dopusti, ... Pri nas ni nič posebnega, razen tega, da je precej dela, saj imam tudi Lino doma, dokler ne pride varuška z dopusta. No, še malo pa bo šla v vrtec. Še prej pa na morje (konec avgusta). Komaj čakam. Lepo se imejte punce, pa kaj se oglasite.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.7.2008 9:05:38
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Sayuri Lana vi pa tudi pridno rastete Koala moramo se takoj po dopustih dogovorit za eno snidenje v MB. Sva bili z Bambi že v kontaktu in res je že čas za snidenje fosilk. GoYa vi ste pa že tudi dva meseca dopolnili. Kako čas teče. Kam pa greste na dopust? Mi gremo pa prvi teden v septembru v mojo Dalmacijo
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 14.7.2008 14:29:43
|
|
|
|
GoYa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kam pa greste na dopust? Če bomo dobili Zaton pri Zadru, sicer pa se bomo odločili v zadnjem hipu, tisto kar bo na voljo.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.7.2008 15:15:55
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala citrončica jaz iz osebnih razlogov ne dajem sličic na neta, Oprosti, razumem ...
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.7.2008 15:16:31
|
|
|
|
citrončica
|
Sayuri, čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 15.7.2008 23:40:44
|
|
|
|
Anitka
|
Našega sončka si lahko pogledate tudi pod tickerji
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.7.2008 12:29:48
|
|
|
|
lana38
|
Tim je pa že fasal prvo alergijo pri uvajanju GH. Ko sem mu začela dajati mlečno-žitne kašice od Milupe, tiste ki se mešajo z vodo, je dobil pikice in flekce po rokah. Mislim, da je krivo mleko, ki je notri kar dodano, čeprav je AM. Torej se bo zdaj treba izogibati KM. Tudi Blaž je bil alergik, pa smo hodili z njim na bioresonanco v Rogaško Slatino. Zdaj sem Tima naročila na testiranje, pa pride šele 3.9. na vrsto, taka gužva je. V nedeljo gremo pa na morje. Komaj že čakam. LP
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 16.7.2008 13:38:19
|
|
|
|
Anitka
|
Ojoj bogi Tim Upam, da ne bo hujše alergije. Sicer pa uživajte na morju
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.7.2008 10:57:14
|
|
|
|
Anitka
|
Smo kar nekam zdrsnile navzdol, pa nas bom malce višje prestavila. Se vidi, da je poletje (če temu lahko poletje rečemo). Kako ste? Mi smo v redu in bomo jutri dopolnili že 2 meseca Nocoj pa šibamo proti Pagu za vikend. Upam, da bo sončno in toplo.
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 24.7.2008 21:11:02
|
|
|
|
neni
|
Anitka, Gal in tati lepo se mejte na morju. Pa vse ostale dopustnice tudi. Jaz sem pa po dolgem času malo doma, se mi ne da več. Bomo malo počivali, ker tudi pohajanje utruja. Sam da vas mal pozdravim, pri nas je vsak dan kaj novega, ampak same lepe reči. Lukec že ploska takole, kot veliko drugega, se je tudi to naučil na morju. Lep petek in vikend tistim, ki morate delat Neni
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.7.2008 8:38:34
|
|
|
|
sayuri
|
Hvala za čestitke . Moje sočke si lahko ogledate v albumu.
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 25.7.2008 9:10:30
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
čav punce, na hitrco naj se javim!Me smo krasno, lepo rastemo, bile smo na morju, uživale v vodi! Sem glih enkrat na plaži gruntala, kako fino je da sta že veliki, da se nam ni treba skozi dojiti, ker bi bilo malce nerodno! Jemo pa kot velike, gosta hrana je zakon za dvojčke,vam povem in tudi kilaža gre lepo gor! Drug teden pa spet šibamo na morje! Lp vsem
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.7.2008 9:17:58
|
|
|
|
GoYa
|
Sayuri, lepa sončka mala . Se mi zdita mamici podobna . No, res je, da očija ne poznam. Kako se rihtate? Mi gremo tudi jutri na Krk, sicer za en dan. V bistvu po Lino, če bo hotla domov. Je šla včeraj z babico in teto na morje. Drugače je pravi dopust šele 23.8., v Zaton . Komaj čakam. S.D. mene dojenje na plaži čisto nič ne moti. Smo šli parkarat na morje za vikend, pa sem lih tam dojila. Sicer jih je res bolj praktično na žlico futrat, ampak mi smo še daleč do tam . Itak se dojimo na 3 ure, če pa spita pa še na dlje. Drugače šibamo že proti 3. mesecu. Matr gre hitro. Še mal pa bosta tekala naokoli, seveda vsak v svojo stran, jaz bom pa menda tudi svojo ubrala . Lepo se imejte. Spet imamo malo lepše poletno vreme .
|
|
|
|
RE: Za nas (303.nadaljevanje) 26.7.2008 19:41:45
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Sayuri, lepa sončka mala . Se mi zdita mamici podobna . No, res je, da očija ne poznam. Kako se rihtate? Goya, je luštno slišat, da sta naši dve žabi meni podobni . V bistvu še ugotavljamo, komu sta bolj podobna. Oba sta "sestavljena" iz obeh strani - moževe in moje . Lovro bi znal imeti celo moje modre oči - ima čisto modre. Medtem ko ima Zara čisto črne in bojo zihr takšne, kot moževe in Filipove - črno rjave. Se mi pa zdi, da sta si vsak dan bolj različna. Drugače smo fajn . Če bo šlo tko naprej, bom zlo vesela. Zelo zelo sta pridna. Ponoči spita tudi po 5 ur. ZAro moram čez dan zbujat, ker bi kar spala in spala. Lovro je pa čez dan točen na 3 ure. Se dojimo, ampak moram po kakšnem obroku še malo dodati po steklenički. Tvoja dva bosta že 3 mesece stara? Joj, gre hitro čas . Uživajte na morju
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Voda za otroke.пеперутка16Mamice, koliko mesecev ste prekuhavale vodo za dojenčke?6 (
82%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
9 (
0%)
![](/slike/poll/poll.gif)
12 (
12%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Več kot 12 mesecev. (
6%)
Število vseh glasov: 17Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!