Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 3.8.2008 20:09:49
|
|
|
|
*Pikyca*
|
Zamuja šele en dan (sicer ponavadi točna kot švicarska ura)...znaki..? Slabost - pa ne taka, kot bi mi šlo na bruhanje, ampak tako, kot bi nekaj slabega pojedla... Špikanje kot pred M, samo .... drugače....ni boleče, ampak "le" špikanje...ne vem, kako naj drugače opišem... Apetita nobenega, čeprav to ni znak, he he... Aja, pa precej belega toka, ki ga drugače skorajda nimam. Imam vložek in kar čutim, kako steče in že mislim, da je prišla , pa nič. Prav čudno. Prsi me ne bolijo, ampak me nikoli - niti pred, med in po M ne. Tole so moji današnji celodnevni znaki. Test bom delala jutri, če je še ne bo. Lp A.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
sindarinAli kupujete igrače, ki so v "akciji"?redko (
48%)
pogosto (
32%)
nikoli (
12%)
sploh ne prebiram reklamnih letakov (
8%)
Število vseh glasov: 282Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!