Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 13:48:04
|
|
|
|
tinč407
|
draga tejč, tudi jaz se podpišem pod to vedno ko sem prebrala kakšem nov znakec ima katera sem ga že tudi jaz drugi dan ali ciklus imela. od bolečih jošk, do sluzi, itak da me je špikalo vse tam doli.... in tudi to, da ni bilo nobenega znakca
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 13:51:28
|
|
|
|
tejč76
|
Ampak veste kaj, to da te joške bolijo, pa da maš občutljive bradavičke - to pa jaz sploh ne vem kaj pomeni. Nikoli, ampak res nikoli v življenju, ne med menstruacijo, ne med ovulacijo, ne v pričakovanju...
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 14:00:15
|
|
|
|
D.Mateja
|
Vem, kako to gre. Vsak mesec cel kup znakov potem pa vedno pride. Samo je pa zanimivo,da se vedno vsak mesec prepričujem, da sedaj pa bo, ker imajo tudi tiste ki so podobne znake kakor jaz. In ko priteče M mi ni čist nič jasno. Tako da, sedaj sem znake napisala potem pa če pride ali pa če ne. Itak jo počakam do drugega tedna in potem naredim pavzo kar se tiče načrtovanja. Da malo dam možgane na off.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 14:10:41
|
|
|
|
bambam
|
Ejte punce! Pri meni še ni tetke na obisku. Sem pa nekaj razmišljala. Ko sem imela ovulacijo(tisti dan me je mal bolelo tam spodaj) sva z dragim . Ampak fora je v tem, da je on prejšnji večer mel malce fešte(bil je malce pod gasom). Ne prehudo, a vendarle. No, midva se tisti trenutek nisva preveč ozirala na to-valjda, sem pa pol razmišljala o tem. Saj sva tud naslednji dan.........in naslednji, ampak tisti "veseli"prijateljčki pa so le bili ta prvi. Kaj mislite? Saj verjetno posledice nemorjo bit neke hude Saj je včasih tričetrt prebivalstva blo narjenga na tak in drugačen način kaj mislite? Aja pa ko sem si računala PDP, nisem mogla verjet - 29 februar!!!!!!(vsaka 4 leta!!! No, pa saj ni tako hudo!! Samo da je otrok zdrav!! Fino se mejte
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 14:15:46
|
|
|
|
D.Mateja
|
pomoje ni panike. si prav povedala, da je važno, da je zdravo. Če nekaterih ne skrbijo mamila, ki so resna zadeva tudi tebe ne bi smelo skrbeti za nekaj kozarčkov alkohola. Saj če je bla telovadba prava, je šel ves alkohol skozi pore ven. Mal heca .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 14:43:03
|
|
|
|
bambam
|
Je blo bolj na hitrco ...........se mu je še vrtelo
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 17.6.2008 17:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
bambam, mislim da sploh ni panike. Preberi si en Pušenjakov odgovor, pa ti bo lažje; "semenska tekočina se tvori oziroma "nameša" z različnimi sestavinami šele tik preden pride do izliva, zato ni "stare" ali "nove" tekočine temveč je vsak izliv povsem svež."
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 18.6.2008 11:11:24
|
|
|
|
pikica36
|
se pa včasih prav nasmejim ob prebiranju vaših postov eno špikne tu, drugo tam... smo pa res ko se gre za naše in . jaz imam vsak mesec iste znake.oz sem jih imela takrat ko se je prikazala in pa takrat ko sem zanosila. vsak ciklus so me bolele joške za umret od O naprej pa do . v marcu pa sem imela na žalost SS , prvo sem dobila točno 30 dan in od takrat naprej nobenih znakov. nobenih bolečin v prsih, v glavnem nobenega občutka da bi se v mojem telesu kaj dogajalo, ne prihod in ne pa imam M redne na 27-30 dni bomo videli kaj bo prineslo. vsem pa veeeliko uspeha pri delanju z znaki ali brez!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 18.6.2008 11:43:21
|
|
|
|
bambam
|
Meni ni dalo miru in sem včeraj naredila test. Na žalost ni pokazalo nič. Sama sebe sem prepričevala, da vidim eno čist, čist rahlo črtico, ko sem test obrnila drugače, je pa že ni bilo več! No, M še sicer vedno nimam, kakor tudi ne ostalih znakov, razen da postanem hitro zadihana in tu in tam sem mi malce zvrti.(sem pač brez kondicije ) Danes je 26. dan. Še vseeno upanje ostaja, da mogoče se pa teta le ne bo odločla iti na izlet . Po izračunih bi morala priti najkasneje v soboto(21.6). Lep dan vam želim in upam da nas katera preseneti s !!!!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 18.6.2008 18:17:46
|
|
|
|
Athina
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambam Aja pa ko sem si računala PDP, nisem mogla verjet - 29 februar!!!!!!(vsaka 4 leta!!! 29. februar je bil letos
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 19.6.2008 8:20:05
|
|
|
|
Tipa
|
Ojla vsem! Tud jaz sem bla predvčerajšnem firbčna in sem delala test ampak seveda ni nič pokazal Me je saj mal na realna tal postvil da mogoče pa še ne bo nič ta mesec! Itak je bilo prehitro da bi kaj pokazal! Moram počakat vsaj do 25.06.08 takrat naj bi prišla, k saj nebi ! Čudn mi je to ker me imam bolečine v spodnjem delu trebua že od O sedaj sem pa opazila da imam tud bolj napete joške to je lohk tud zaradi . Bomo vidl je reku ta slep! . Držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 19.6.2008 11:54:54
|
|
|
|
D.Mateja
|
Jo pričakuješ takrat kot jaz. Oz, je ne pričakujeva . Naj samo še dopišem, da BT še vedno ostaja 37.1C. Pa itak je prezgodaj, da bi začela padat. Bom moralal kar lepo počakat do naslednjega tedna. Držim pesti za vse nas, da zagledamo ta mesec +.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 19.6.2008 12:19:15
|
|
|
|
bambam
|
Jaz sem jo pa dobila!!!!!!!!!! Včeraj!!! Sem preklela vse živo(seveda čist na tiho ) Kako je pa pol lahk zračunal na tak datum Menda ja ni šlogal za čez 4 leta??!! Naj vam sije sonček!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:08:04
|
|
|
|
tejč76
|
V bistvu ne čutim ničesar (6. dan po ovulaciji), imam samo nekoliko več bele sluzi. Eden od znakov nosečnosti naj bi bil tudi beli tok. Beli tok in bela sluz - naj bi bilo to eno in isto?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:29:26
|
|
|
|
spps
|
jaz sem danes par dni pred ,pospešena prebava,bolečina v križu-teta rdeča kmal pride
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:35:46
|
|
|
|
D.Mateja
|
Ma, sej to je problem. K znaki skoraj isti kot pred M. Potem pa me kakšen dan preden jo dobim čist odnese, pa si rečem, sedaj pa bo. Pa ni. Tako da....kot se že rekla, če je ta mesec ne bo kratka pavza. Drugače pa znakov drugih ni, razen bolečih prsti pa mal špikanja v spodnjem delu trebuha. Tako kot vsak mesec.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:42:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Ma, sej to je problem. K znaki skoraj isti kot pred M. Potem pa me kakšen dan preden jo dobim čist odnese, pa si rečem, sedaj pa bo. Pa ni. Tako da....kot se že rekla, če je ta mesec ne bo kratka pavza. Drugače pa znakov drugih ni, razen bolečih prsti pa mal špikanja v spodnjem delu trebuha. Tako kot vsak mesec. jaz si bolj pravim,da bo M prišla-je pol manjši šok ,ko se vlije.A ti bi zdaj pavzirala,ko je čas dopustov in uživanja? ne,ne,ti kr pridna bodi,če greš na morje,boš vidla kako bo fajn,ko ne boš tolk razmišljala,al jo boš dobla al ne
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:47:48
|
|
|
|
D.Mateja
|
Mi pade letos dopust v vodo. Pa saj me itak nič ne vleče. Bom drugo lepo izkoristila še za nazaj. Morm mal počit od . Je moj čist not padu, pa bi kr skoz, men pa ne paše, k je vročina. . Je pa res, da mam tolk drugih stvari v glavi, da sem to kr mal izklopla. Pa se prec mal boljš počutim. Ne psihiram sama sebe in sčasoma še ostale okrog sebe. Je pa fino, ker sem do 7.7. na dopustu. Da sem službo odklopila.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:49:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Mi pade letos dopust v vodo. Pa saj me itak nič ne vleče. Bom drugo lepo izkoristila še za nazaj. Morm mal počit od . Je moj čist not padu, pa bi kr skoz, men pa ne paše, k je vročina. . Je pa res, da mam tolk drugih stvari v glavi, da sem to kr mal izklopla. Pa se prec mal boljš počutim. Ne psihiram sama sebe in sčasoma še ostale okrog sebe. Je pa fino, ker sem do 7.7. na dopustu. Da sem službo odklopila. nisi edina mi bomo med dopustom delali,ko bedaki,da zazidamo prizidek,ker imam rok,da se do konc oktobra izselimo ti v glavnem slončkaj ,ko ti paše sam ne 1krat na mesec
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 7:50:51
|
|
|
|
tejč76
|
Najboljš, da se kar prepričaš, da pavziraš. Zraven pa za vsak slučaj še malo . Sm če ti bo ratalo tako mislit. Jaz se nikoli ne morem prepričati v nič. O sem razmišljala že takrat, ko mi niti na kraj pameti ni padlo, da bi ga v resnici že imela, pa da bom zdaj to odmislila... malo morgen. Upam, da si vsaj ti malo bolj avtosugestivna, al kaj že.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 20.6.2008 8:16:12
|
|
|
|
D.Mateja
|
Bomo čist po filingu . Lahko da 2x na dan al pa enkrat ne teden. Važn, da obema paše pa je takrat tolk boljš . Mi bomo drugo leto zidal, če bo šlo gradbeno dovoljšenje mal hitrej skoz. Na občini znajo tko zakomplicirat da kr glava peče . Do takrat bo treba pa še mal zobke stisnt pa sosede poslušat kako se jim dogaja .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 21.6.2008 13:11:40
|
|
|
|
babyg
|
Pozdravljene RR-jevke! Nekaj bi vas vprašala,ker vem da ste tako fejst in mi boste svetovale. Danes imam O ampak moj možek pride šele jutri domov. Me pa zanima če imam slučajno še kaj možnosti, da uspe?? Upam...
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 21.6.2008 13:39:36
|
|
|
|
D.Mateja
|
Ojla. Mam samo eno vprašanje. Sem merla včeraj BT v ustih in še v nožnici. In je razlika v TT: 0,4C. Je večja v nožnici. Pa zvečer se tudi poveča. A naj bi to tko blo?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 23.6.2008 11:12:28
|
|
|
|
tejč76
|
Zato je najbolje, da si bt meriš vsak dan ob istem času na istem mestu. Mislim da za pravo meritev šteje samo tista zjutraj, ko si še v postelji. Jasno je, da bo zvečer višja.- sem že preverila
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 24.6.2008 8:28:48
|
|
|
|
Tipa
|
No pri nas je prišla . Sem ker mal razočarana! Znaki so bili precej drugačni od normalnih menstruacij zato sem mislna da kej bo. Mal manj moram mislit na to pa bo preosmeriti misli na kaj drugega! Gremo v nov boj in na upanje da se bo naslednji mesec pokazal magičen +.
|
|
|
sindarinKdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?oče (
10%)
mati (
16%)
skupaj (
38%)
omejeni dohodki (
22%)
ne gledamo na znesek (
8%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 290Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!