linči 312
|
no naj še jaz opišem "znake" - me boli v trebuhu, kot da bi mela M - pa skoz imam občutek da bo glih kar priteklo, samo M pa od nikoder - na wc pogosto hodim (sam po moje je to od preveč tekočine, ki jo v teh dneh popijem) - pa trebuh mam napihnjen, kot ponavadi kadar imam M -pa par dni nazaj so me prsi malce srbele (ne bolele, sam srbelo je) Po vseh mojih izračunih bi mogla dobit M najkasneje včeraj 25.6.(zadnja je bila 20.5.), ampak sej pravim, skoz občutek, da bo glih kar priteklo, pa ni še nič. Si noro želim , sam si kar naprej dopovedujem, da sem malce , ker sploh ni mogoče. Z mojim sva se šele pred kratkim odločila, da bova zdaj brez vsake zaščite in od takrat sva šele parkrat . In glih to je razlog, da ne verjamem, da je kej že ratal. Skoz si dopovedujem, da je vse to verjetno samo zato, ker si tolk zlo želim, in da sem kar s svojim konstantnim premišljevanjem o mogočem povzročla, da še ni prišla. Ampak upam pa še kar, ker je prijateljica ravno tako mislna, da prvič ko brez vsega, pa res ne more kar ratat. No pa pr njej je. Ponavadi mam cikluse dolge cirka 29 do 33 dni. Kaj mislte? Nej še mal počakam, al nej naredim test? Joj tolk sem zmedena, pa kar ne upam it po test, ker si itak dopovedujem, da vse skupi sploh ni mogoče, da bi že blo kaj, sam si pa tolk zlo močno želim, da bi že blo!
|