Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 11:49:22
|
|
|
|
Dali*
|
Seveda te sprejmemo in navijamo skupaj za čim več črtic. Welcome...
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 12:03:11
|
|
|
|
sitka4
|
Hvala. Ravnokar sem opazila rahlo roza pikico na papirju, tako da bomo bili nove boje. Sicer je čudno, ker ponavadi opazim najprej rjavkast izcedek, ampak bo že. Verjetno me bo zadelo zvečer in bo spet .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 12:05:29
|
|
|
|
Dali*
|
Sitka...mogoče ja pa to to . Roza pikica, ko bi morala biti M, ali prej je lahko znak za . Sporoči, da se bomo veselile s tabo. Sicer pa bomo še vedno držale pesti...
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 13:53:19
|
|
|
|
sitka4
|
Seveda bom sporočila, ampak se mi zdi,da je za vgnezditveno prepozno. Hvala za kanček upanja
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 13:57:46
|
|
|
|
pokica_
|
Dokler se ne vlije, je še vedno upanje!!! Držim pestke da je nebo
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 14:09:02
|
|
|
|
sitka4
|
Dali in Pokica, ful vama hvala za vzpodbudo. Verjetno sami vesta koliko take besede pomenijo v takih trenutkih. Po vseh preizkavah in operaciji si res ne želim še ene, ki mi zdaj grozi če ne rata. Če zdaj ni to to, potem za dva meseca spet klomifen in nato histero. Res bi si želela, da bi bilo to to, vendar sem bila v zadnjih treh letih vedno razočarana iz meseca v mesec bolj. Hvala in želim vam res vsem , in lepo .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 14:27:10
|
|
|
|
annya
|
Pozdravljene!Ravnokar naredila test in je bil negativen...zdaj pa čakamo na menstro
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 14:48:29
|
|
|
|
liam
|
IZVIRNO SPOROČILO: annya Pozdravljene!Ravnokar naredila test in je bil negativen...zdaj pa čakamo na menstro pa kaj ti menstruacija že dosti zamuja??? lahko da si imela samo bl pozno ovulacijo, pa zato ne pokaže...
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 15:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
vrtoglavica in zelo fantomska črtica... hmmmmm
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 15:07:56
|
|
|
|
aqua77
|
Majch!!! Ti pravim, da je črtica črtica.... Usedi se dol, globoko zadihaj in boš ugotovila da iam prav!!!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 15:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala, aqua. Res boljš, da se vsedem.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 15:10:51
|
|
|
|
aqua77
|
Drugač te lahko še na hrbet vrže!!!! Čestitke še enkrat!!!!!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 1.7.2008 15:36:27
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: annya Pozdravljene!Ravnokar naredila test in je bil negativen...zdaj pa čakamo na menstro Navijam, da nebo tečke , verjetno je res kriva mal poznejša O in še test ni pozitiven takoj....počakaj še kak dan pa poskusi še naredit kak test in verjamem, da bo . Dokler tečke ni...JE UPANJE!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.7.2008 9:55:32
|
|
|
|
bambam
|
Pozdravljene vse skupaj!! Jaz sem že mal sita tega , kar dan za dnem, celo 2x na dan. Ker mam ciklus različen, je tud možen čas ovulacije daljši in tako sva bila intenzivna kot še nikoli . Upam, da se je kaj prijelo . Bi pa morala dobit obisk glih v času ko gremo na morje (a ni to kot zakleto )in me bo tam žrlo al bo al ne bo! Bom kar dan prej ko gremo nardila test. Mogoče bo kaj pokazalo Se tipkamo!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.7.2008 15:06:03
|
|
|
|
Nitka
|
bambam, zakaj si pa kak test ne vzameš s sabo na morje? ti se lahko vsaj pohvališ, da sta dosti , midva pa v času ovulacije samo dvakrat, ker je bil prej in potem bolan ... in verjetno ne bo ta mesec nič iz (3.7. bi morala dobit ) ...
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.7.2008 15:36:40
|
|
|
|
tejč76
|
ej, Nitka, saj je samo enkrat dovolj, ne vem zakaj obupuješ. Dokler je ni, si še vedno lahko domišljaš, da si . Še en dan ti lahko držimo pesti.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.7.2008 15:57:29
|
|
|
|
pokica_
|
Nitka, tako kot je rekla tejč76....pa če samo enkrat samkrat pa se je lahko prijelo . Tu ni da ni...ni vse tako črno belo... Itak pa je šele danes 2.jul., ti jo pa jutri šele pričakuješ, kajne? Če je še jutri nebo, pa kr po testeka . Pusti se presenetit .
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 2.7.2008 22:46:36
|
|
|
|
bambam
|
V kampu je mal zoprno na tistih WC-jih čakat , ko je že itak vrsta pred vrati . Mislim, da če se je kaj prijelo, bo itak pokazalo. Sem zasledila, da so punce zagledale + že pred predvideno M. Vidim pa, da bo te dni kar napeto. Vas je kr neki v pričakovanju. Držim pesti
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 4.7.2008 21:51:49
|
|
|
|
Tinko Polovinko iz M
|
Hallo, jaz sem nova na forumu, vas pa spremljam ze 2 meseca , danes sta se mi pokazali in sem prestrasena kot se nikoli. No, moji znaki: povecan izdecek, napihnjenost ze 2 tedna in nekaj glivic: malo je srbelo in sploh se ne da odpraviti LP
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 4.7.2008 22:47:38
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinko Polovinko iz M Hallo, jaz sem nova na forumu, vas pa spremljam ze 2 meseca , danes sta se mi pokazali in sem prestrasena kot se nikoli. No, moji znaki: povecan izdecek, napihnjenost ze 2 tedna in nekaj glivic: malo je srbelo in sploh se ne da odpraviti LP ČESTITKE ob in zdravega bejbija ti želim!!! In seveda dobrodošla med nami!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.7.2008 8:35:28
|
|
|
|
Žaka
|
Moji znaki pa so takšni. Do tečke še en dan. Na sredini ciklusa sem imela tri dni rjavkast izcedek. ( jaz si razlagam da je to bila ovulacijska krvavitev ). Včeraj na šihtu grem na wc in zagledam na spodnjicah za fižol velik rdeč madež. Haloo sem rekla a zdaj bo pa še prehitro prišla. Potem sem imela še malo rjavkastega izcedka. Danes ni še nič. Boli pa me v predelu ledvic. In seveda občutek v trebuhu da bo teta prišla. Upam da jo nebo,da sem včeraj imela vgnezditveno.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.7.2008 8:50:32
|
|
|
|
pokica_
|
Do moje tečke še tudi en dan, sma na istem . Ampak s to razliko, da sem jaz tako firbčna, da sem danes zjutraj naredla test CB in je pokazal itak ----- Mogoče bo prišla še ali pa sem res prezgodaj delala test, upam, da to drugo . Kajti nič ne kaže na M,...bolj že kaže na (včerajšnja slabost-večerna , utrujenost, ščipanje v jajčnikih). Navijam, da nam uspe
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.7.2008 12:46:15
|
|
|
|
mng
|
Jaz bi morala danes dobit ...pa še nič ni. Pa tud noge me ne bolijo tako kot ponavadi pred . Mam pa že 3 dni nekam čudno napihnjen trebuh. Saj ga imam vedno pred M, ko tudi prsi, ampak tokrat je nekam čudno s trebuhom. Nisem črevesno napihnjena, ampak moj trebuh je samo napihnjen. Utrujena nisem, ampak ob vsej tej živčnosti samo mirna.
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.7.2008 13:04:09
|
|
|
|
heln
|
Pozdravljene. Tudi jaz sem nova, čeprav že nekaj tednov malo berem po forumih pa ne vem, a je bolje, da berem ali bi bilo bolje, da ne bi ... Pa sem se vseeno odločila, da se vam pridružim. Danes mi zamuja peti dan in tudi že peti dan imam samo šibek rjavkast izcedek - takšen kot prvi dan, preden se vlije . Zjutraj pa sem naredila že drugi test, a je negativen. Ful sem živčna, a mislite, da je še prezgodaj za test ali imam samo tako čudno ta teden? Drugih posebnih znakov ni, malo boleče prsi in utrujenost ... Upam, da bo. In seveda držim pesti tudi za vse vas!!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 5.7.2008 16:25:02
|
|
|
|
Žaka
|
Pozdravljene. Trebuh me nič več tako močno ne boli. Imela sem malo nežno rozastega izcedka. Utrujena sem full,zaspana. Mogoče pa kaj bo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Največja želja za 2018AdminKaj si najbolj želite v letu 2018?zdravje (
68%)
ljubezen (
7%)
(novo) službo (
6%)
več denarja (
11%)
več prostega časa (
2%)
drugo (
6%)
Število vseh glasov: 160Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!