Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 20:10:25
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy23 OJla ženske! Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila test , in končno je pokazalo , tako da gremo sedaj v nove boje! Čestitke Uživaj v !
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 20:12:54
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona Hoj... Sem prvič v tem forumu... Iskala sem kaj takega...sej z lubijem delava na tem, da bova imela Zdaj mi ravno zamuja M en teden, toda včeraj sem naredila test-in je bil negativen. samo po raznih izkušnjah od kolegic pravijo,da je še vse lahko. Kaj mislite? Lp Možno je še možno, brezskrbi Meni je prvič tudi pokazalo -, potem drugič pa rahloooo črtico, no in ravno včeraj sem videla , G pravi, da bosta mogoče celo . Ne obupaj še. Če še ne bo M , ponovi test čez kakšen dan. Čist možno, da si mela pozno O in da je še premalo hormona. Dokler ni M , je vedno možnost! Držim pesti
< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 8.5.2008 20:13:01 >
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 20:17:34
|
|
|
|
Orhideje
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincy23 OJla ženske! Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila test , in končno je pokazalo , tako da gremo sedaj v nove boje! ČESTITAM . Želim ti lepo nosečnost in zdravega
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 8.5.2008 20:18:04
|
|
|
|
Lopona
|
joj,upam!!!Da bo tudi pr meni kmalu . Čestitam za .Res lepo! Komaj čakam,da bom tudi jaz slišala srček. upam,da nama kmalu uspe oz. da nama je že. Koliko časa ti je pa zamujala M ko si mela prvič negativen test,pri koliko dneh pa je bil pozitiven?
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 9.5.2008 9:26:51
|
|
|
|
Raguel
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: tincy23 OJla ženske! Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila test , in končno je pokazalo , tako da gremo sedaj v nove boje! Čestitke Uživaj v ! čestitke nosečka!!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 9.5.2008 13:18:07
|
|
|
|
babyg
|
A je imela katera povečan izcedek,ko bi mogla dobit , pa je bila potem ?
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 9.5.2008 13:30:57
|
|
|
|
nejkag
|
ja, jaz imam zelo povecan izcedek, vendar je test negativen, pa se ni. sem pa slisala da se ti poveca bel tok ko si , tako da ne vem kaj ti povedati. V ponedeljek delam se enkrat test, pa ti sporocim kaj to pomeni.
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 7:49:35
|
|
|
|
anci banci
|
jaz imam tudi povecan izcedek in me prsi skelijo. test negativen ...sem ga delala pred 1 tednom... no zamuja mi pa sedaj 20 dni
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 8:06:49
|
|
|
|
becky
|
jaz mam še 5 dni do M- se mi zdi, da se ta mesec ni primlo, tak da še ne bom . bo pa naslednji mesec. anci, kaj pa ti pravi G?
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 9:17:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam še tri dni do M pa sem včeraj in predvčerajšnem delala test pa je bil debeli minus (tečna baba firbčna) ampak mi je vsaj na realana tla postavilo, sem ziher, da ne bo nič ta mesec, bom ostala brez lepega darila za roj. dan, šmrc.... pa drugič boljše
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 11:17:45
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: becky jaz mam še 5 dni do M- se mi zdi, da se ta mesec ni primlo, tak da še ne bom . bo pa naslednji mesec. anci, kaj pa ti pravi G? šele 27.5 imam pregled tako d moram še čakat 14 dni-... me kar ubija, ker en vem ... prej sem sicer imela probleme da nisem imela redne , ampak sem šla na laparoskopijo da bi mi zadevo pošlihtal in sedaj je že mesec dni po operaciji pa še nimam (baje naj bi jo mogla dobiti 1 teden po operaciji)
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 14:10:56
|
|
|
|
Anonimen
|
mene danes še malo bolj špika po jajčnikih kot ponavadi, bradavičke me bolijo na dotik in čakat moram še kak teden. Hmmm...nič preveč drugače kot vse mesece prej. Navijam za vas, punce, da bo iz teh znakov kaj!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 14:56:01
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darja30 IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_* IZVIRNO SPOROČILO: tincy23 OJla ženske! Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila test , in končno je pokazalo , tako da gremo sedaj v nove boje! Čestitke Uživaj v ! čestitke nosečka!! Še jaz ti čestitam!!!!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 15:00:00
|
|
|
|
uršika***
|
Meni pa danes zamuja 3 dan, pa me nič ne bolijo zizike, nič me ne špika, kot po navadi pred M, tak da nimam pojma Sem delala ravno test, pa ne vem, če se mi je samo zdelo, ali sem res nekaj videla Res od blizu se je videla rahla, nežna črtica, ampak nisem ziher. Mogoče se mi že blede Jutri ponovno lulam po testku, pa da vidimo kaj bo- če ne bo prej prišla Lep pozdravček vsem od mene, ki sem danes totalno zmedena
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 12.5.2008 15:50:24
|
|
|
|
lastovka
|
Hojla ženske! Najprej vsem en lep pozdrav. Morm rečt, da ste ful fajn in sem kr neki koristnih informacij dobila od vas. Jaz in moj dragi se tud že kr neki časa trudva zanost, pa do zdej niso zvezde dale. Sva pa vsak mesec ful pridna in maja bil mogla bit 16.5, ker jo mam točno na 28 dni. Me je pa že 8.5. začel neki špikat po jajčnikih in tko me vsak dan do zdej. Sej ne boli, ampak čutim pa skoz, pa vse mi neki smrdi, pa tko občasno me mal zaslabi. Mal povejte, ve k ste že mal bl izkušene. Al je lohk kej na temu, al ne? Sej vem, da nej počakam do konca tedna, ampak če bi pa že tko . Vsem, ki ste tud tolk pridne, pa želim čimprej .
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.5.2008 12:14:52
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona joj,upam!!!Da bo tudi pr meni kmalu . Čestitam za .Res lepo! Komaj čakam,da bom tudi jaz slišala srček. upam,da nama kmalu uspe oz. da nama je že. Koliko časa ti je pa zamujala M ko si mela prvič negativen test,pri koliko dneh pa je bil pozitiven? Sicer malo pozno odgovarjam, ker me ni bilo, ampak mogoče ti pa kaj prav pride... Prvič sem delala en dan po izostanku, drugič pa nato čez en teden, pa je bila še vseeno zelooo rahla črtica. Zdaj vem zakaj. Zanosila sem pozneje, kot sem mislila. O bi naj imela 9 dni kasneje, kot sem predvidevala, zato je logično, da se ni prej videlo. Držim pesti! Javi nam kako ti gre!
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.5.2008 17:48:17
|
|
|
|
Pikica5
|
Meni se pa napoveduje moja predraga , ju3 zopet pride :/, škoda pa več sreče prihodnjič
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.5.2008 19:38:28
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Meni se pa napoveduje moja predraga , ju3 zopet pride :/, škoda pa več sreče prihodnjič Da vam nekaj povem, da jaz ne morem verjet, da sem , ker me je še v soboto in nedeljo, ko bi morala dobit tako zelo bolelo, kot vedno pred M. Kot vedno. in sem bila 100%, da ta mesec ni šans, da sem zanosla. Isti zoprni krči so bili, drugih znakov pa ni bilo. In ko se ni prikazala, sem naredila test in bila je tako rahla črtica, da sem mislila, da se mi že blede in da si samo domišljam. to je bilo v nedeljo, ko mi je 1dan zamujala. včeraj sem test ponovila in videlo se je že malo boljše. Danes pa še CB in pokazal se je debel plus. Edini znak pa je, da sem na smrt utrujena, zeham non stop in kar spala bi. Tako da Pikica5 še je upanje, ker dokler se ne ulije je vse možno. Verjemi meni- ali pa tudi ne, ker še sama ne verjamem, da je to res in da sem res
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.5.2008 21:37:21
|
|
|
|
Pikica5
|
Uršika*** čestitke še enkrat Žal vem, da jo bom dobla, ker mi je blo zjutraj full slabo, tečna sem ko ..., samo spala bi, utrujena sem pa še zizike so me začele bolet pod pazduho, tako kot me vedno pred , ko sem bla prvič noseča so me samo bradevičke boblele kot norec... malo mi je žal, ker sem upala, da bom za svoj r.d. zagledala +, fant pa bi za svoj r.d. dobil pa drugič, kot sem že rekla Ti pa pridno božaj svoj trebušček
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 13.5.2008 22:29:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Uršika čestitke
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.5.2008 9:21:39
|
|
|
|
liam
|
Uršika... tudi jaz se pridružujem čestitkam in lepim željam
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.5.2008 9:32:35
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Žal vem, da jo bom dobla, ker mi je blo zjutraj full slabo, tečna sem ko ..., samo spala bi, utrujena sem pa še zizike so me začele bolet pod pazduho, tako kot me vedno pred , ko sem bla prvič noseča so me samo bradevičke boblele kot norec... malo mi je žal, ker sem upala, da bom za svoj r.d. zagledala +, fant pa bi za svoj r.d. dobil pa drugič, kot sem že rekla
|
|
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.5.2008 13:39:35
|
|
|
|
Pikica5
|
Sanja, ni mi še usojeno, da bi zagledala upam, da kmalu mi bo
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 14.5.2008 15:10:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: uršika*** IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Meni se pa napoveduje moja predraga , ju3 zopet pride :/, škoda pa več sreče prihodnjič Da vam nekaj povem, da jaz ne morem verjet, da sem , ker me je še v soboto in nedeljo, ko bi morala dobit tako zelo bolelo, kot vedno pred M. Kot vedno. in sem bila 100%, da ta mesec ni šans, da sem zanosla. Isti zoprni krči so bili, drugih znakov pa ni bilo. In ko se ni prikazala, sem naredila test in bila je tako rahla črtica, da sem mislila, da se mi že blede in da si samo domišljam. to je bilo v nedeljo, ko mi je 1dan zamujala. včeraj sem test ponovila in videlo se je že malo boljše. Danes pa še CB in pokazal se je debel plus. Edini znak pa je, da sem na smrt utrujena, zeham non stop in kar spala bi. Tako da Pikica5 še je upanje, ker dokler se ne ulije je vse možno. Verjemi meni- ali pa tudi ne, ker še sama ne verjamem, da je to res in da sem res Iskrene čestitke!!!!!!!!
|
|
RE: Kakšne znake vse imate danes ? 16.5.2008 13:06:33
|
|
|
|
Pikica5
|
Meni sicer zamuja sedaj že drugi dan, ampak test je negativen samo me pa nekaj špika pa na cajte me boli kot, da se mi bo vsak čas vlila prav neprijetno, zizike mam kot dve tempirani bombi pa še prebava se mi je čisto sfrčkala (lahko bi celo Štajersko ogrevala ). Porčič pinčič zaj mam 50:50 da jo dobim al pa ne ona se prav norca dela iz mene Am to ni več fer, ne Punce kako pa vam kaj kaže Sanja čestitke za super opravljen pregled, škoda, da nista dva
< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 16.5.2008 13:11:02 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Imedaisy87Katero ime za deklico bi vi izbrali?Mia (
25%)
Ema (
42%)
Tereza (
6%)
Kaja (
27%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!