|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšne znake vse imate danes ?
8.5.2008 20:10:25   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tincy23

OJla ženske!

Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila testuser posted image , in končno je pokazalo user posted image , tako da gremo sedaj v nove boje!

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image Uživaj v user posted image !

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.5.2008 20:12:54   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Hoj...
Sem prvič v tem forumu...
Iskala sem kaj takega...sej z lubijem delava na tem, da bova imelauser posted image Zdaj mi ravno zamuja M en teden, toda včeraj sem naredila test-in je bil negativen. samo po raznih izkušnjah od kolegic pravijo,da je še vse lahko.
Kaj mislite?
Lp

Možno je še možno, brezskrbiuser posted image Meni je prvič tudi pokazalo -, potem drugič pa rahloooo črtico, no in ravno včeraj sem videla user posted image , G pravi, da bosta mogoče celo user posted image user posted image . user posted image user posted image

Ne obupaj še. Če še ne bo M , ponovi test čez kakšen dan. Čist možno, da si mela pozno O in da je še premalo hormona. Dokler ni M , je vedno možnost! Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _sanja_* -- 8.5.2008 20:13:01 >

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.5.2008 20:17:34   
Orhideje

OJla ženske!

Mene že full dolgo ni blo tle gor in moram vam danes povedati, da sem šla v labaratorij in opravila testuser posted image , in končno je pokazalo user posted image , tako da gremo sedaj v nove boje!

ČESTITAM   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu tincy23)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.5.2008 20:18:04   
Lopona
joj,upam!!!Da bo tudi pr meni kmalu user posted image . Čestitam za user posted image user posted image .Res lepo! Komaj čakam,da bom tudi jaz slišala user posted image srček. upam,da nama kmalu uspe oz. da nama je že.
Koliko časa ti je pa zamujala M ko si mela prvič negativen test,pri koliko dneh pa je bil pozitiven?

Loponca**

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
9.5.2008 9:26:51   
Raguel
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

OJla ženske!

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image Uživaj v user posted image !

user posted image user posted image user posted image čestitke nosečka!!

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 255
9.5.2008 13:18:07   
babyg
A je imela katera povečan izcedek,ko bi mogla dobituser posted image , pa je bila potemuser posted image ?

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 256
9.5.2008 13:30:57   
nejkag
ja, jaz imam zelo povecan izcedek, vendar je test negativen,user posted image  pa se ni. sem pa slisala da se ti poveca bel tok ko siuser posted image , tako da ne vem kaj ti povedati. V ponedeljek delam se enkrat test, pa ti sporocim kaj to pomeni.

Nehala te bom ljubiti in želeti ko bo slep slikar narisal zvok padajoče vrtnice na prag dvorca ki ne obstaja!

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 257
12.5.2008 7:49:35   
anci banci
jaz imam tudi povecan izcedek in me prsi skelijo.
test negativen ...sem ga delala pred 1 tednom...
no zamuja mi pa sedaj 20 dni

(odgovor članu nejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 258
12.5.2008 8:06:49   
becky
jaz mam še 5 dni do M- se mi zdi, da se ta mesec ni primlo, tak da še ne bom user posted image . bo pa naslednji mesec.

anci, kaj pa ti pravi G?

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.5.2008 9:17:55   
Anonimen
Jaz imam še tri dni do M pa sem včeraj in predvčerajšnem delala test pa je bil debeli minus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (tečna baba firbčna) ampak mi je vsaj na realana tla postavilo, sem ziher, da ne bo nič ta mesec, bom ostala brez lepega darila za roj. dan, šmrc.... pa drugič boljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
12.5.2008 11:17:45   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: becky

jaz mam še 5 dni do M- se mi zdi, da se ta mesec ni primlo, tak da še ne bom user posted image . bo pa naslednji mesec.

anci, kaj pa ti pravi G?

šele 27.5 imam pregled tako d  moram še čakat 14 dni-... me kar ubija, ker en vem ...
prej sem sicer imela probleme da nisem imela redne user posted image , ampak sem šla na laparoskopijo da bi mi zadevo pošlihtal in sedaj je že mesec dni po operaciji user posted image pa še nimam (baje naj bi jo mogla dobiti 1 teden po operaciji)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 261
12.5.2008 14:10:56   
Anonimen
mene danes še malo bolj špika po jajčnikih kot ponavadi, bradavičke me bolijo na dotik in čakat moram še kak teden. Hmmm...nič preveč drugače kot vse mesece prej. Navijam za vas, punce, da bo iz teh znakov kaj!

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
12.5.2008 14:56:01   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: darja30

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

OJla ženske!

user posted image user posted image user posted image čestitke nosečka!!

Še jaz ti čestitam!!!!

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.5.2008 15:00:00   
uršika***
Meni pa danes zamuja 3 dan, pa me nič ne bolijo zizike, nič me ne špika, kot po navadi pred M, tak da nimam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem delala ravno test, pa ne vem, če se mi je samo zdelo, ali sem res nekaj videlauser posted image  Res od blizu se je videla rahla, nežna črtica, ampak nisem ziher.  Mogoče se mi že blede user posted image  Jutri ponovno lulam po testku, pa da vidimo kaj bo- če ne bo prej prišlauser posted image
Lep pozdravček vsem od mene, ki sem danes totalno zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.5.2008 15:50:24   
lastovka
Hojla ženske!

Najprej vsem en lep pozdrav. Morm rečt, da ste ful fajn in sem kr neki koristnih informacij dobila od vas.
Jaz in moj dragi se tud že kr neki časa trudva zanost, pa do zdej niso zvezde dale. user posted image  Sva pa vsak mesec ful pridna in maja bil mogla bit user posted image  16.5, ker jo mam točno na 28 dni. Me je pa že 8.5. začel neki špikat po jajčnikih in tko me vsak dan do zdej. Sej ne boli, ampak čutim pa skoz, pa vse mi neki smrdi, pa tko občasno me mal zaslabi. Mal povejte, ve k ste že mal bl izkušene. Al je lohk kej na temu, al ne? Sej vem, da nej počakam do konca tedna, ampak če bi pa že tko user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Vsem, ki ste tud tolk pridne, pa želim čimprej user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 265
13.5.2008 12:14:52   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

joj,upam!!!Da bo tudi pr meni kmalu user posted image . Čestitam za user posted image user posted image .Res lepo! Komaj čakam,da bom tudi jaz slišala user posted image srček. upam,da nama kmalu uspe oz. da nama je že.
Koliko časa ti je pa zamujala M ko si mela prvič negativen test,pri koliko dneh pa je bil pozitiven?

Sicer malo pozno odgovarjam, ker me ni bilo, ampak mogoče ti pa kaj prav pride... user posted image
Prvič sem delala en dan po izostanku, drugič pa nato čez en teden, pa je bila še vseeno zelooo rahla črtica.
Zdaj vem zakaj. Zanosila sem pozneje, kot sem mislila. O bi naj imela 9 dni kasneje, kot sem predvidevala, zato je logično, da se ni prej videlo.
Držim pesti! Javi nam kako ti gre!user posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 266
13.5.2008 17:48:17   
Pikica5
Meni se pa napoveduje moja predraga user posted image , ju3 zopet pride :/, škoda user posted image  pa več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
13.5.2008 19:38:28   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Meni se pa napoveduje moja predraga user posted image , ju3 zopet pride :/, škoda user posted image  pa več sreče prihodnjič user posted image user posted image user posted image

Da vam nekaj povem, da jaz ne morem verjet, da semuser posted image , ker me je še v soboto in nedeljo, ko bi moralauser posted image dobit tako zelo bolelo, kot vedno pred M. Kot vedno. in sem bila 100%, da ta mesec ni šans, da sem zanosla. Isti zoprni krči so bili, drugih znakov pa ni bilo. In ko se user posted image  ni prikazala, sem naredila test in bila je tako rahla črtica, da sem mislila, da se mi že blede in da si samo domišljam. to je bilo v nedeljo, ko mi je 1dan zamujala. včeraj sem test ponovila in videlo se je že malo boljše. Danes pa še CB in pokazal se je debel plus. Edini znak pa je, da sem na smrt utrujena, zeham non stopuser posted image in kar spala bi.
Tako da Pikica5 še je upanje, ker dokler se ne ulije je vse možno. Verjemi meni- ali pa tudi ne, ker še sama ne verjamem, da je to resuser posted image user posted image user posted image  in da sem resuser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 268
13.5.2008 21:37:21   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uršika*** čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žal vem, da jo bom dobla, ker mi je blo zjutraj full slabo, tečna sem ko ..., samo spala bi, utrujena sem pa še zizike so me začele bolet pod pazduho, tako kot me vedno pred user posted image , ko sem bla prvič noseča so me samo bradevičke boblele kot norec... malo mi je žal, ker sem upala, da bom za svoj r.d. zagledala +, fant pa bi za svoj r.d. dobil user posted image  user posted image  pa drugič, kot sem že rekla user posted image

Ti pa pridno božaj svoj trebušček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
13.5.2008 22:29:23   
Rakica_80
Uršika čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 270
14.5.2008 9:21:39   
liam
Uršika... tudi jaz se pridružujem čestitkam in lepim željamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 271
14.5.2008 9:32:35   
_sanja_*

Žal vem, da jo bom dobla, ker mi je blo zjutraj full slabo, tečna sem ko ..., samo spala bi, utrujena sem pa še zizike so me začele bolet pod pazduho, tako kot me vedno pred user posted image , ko sem bla prvič noseča so me samo bradevičke boblele kot norec... malo mi je žal, ker sem upala, da bom za svoj r.d. zagledala +, fant pa bi za svoj r.d. dobil user posted image  user posted image  pa drugič, kot sem že rekla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 272
14.5.2008 13:39:35   
Pikica5
Sanja, ni mi še usojeno, da bi zagledala user posted image  user posted image  upam, da kmalu mi bo user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
14.5.2008 15:10:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

Da vam nekaj povem, da jaz ne morem verjet, da semuser posted image , ker me je še v soboto in nedeljo, ko bi moralauser posted image dobit tako zelo bolelo, kot vedno pred M. Kot vedno. in sem bila 100%, da ta mesec ni šans, da sem zanosla. Isti zoprni krči so bili, drugih znakov pa ni bilo. In ko se user posted image  ni prikazala, sem naredila test in bila je tako rahla črtica, da sem mislila, da se mi že blede in da si samo domišljam. to je bilo v nedeljo, ko mi je 1dan zamujala. včeraj sem test ponovila in videlo se je že malo boljše. Danes pa še CB in pokazal se je debel plus. Edini znak pa je, da sem na smrt utrujena, zeham non stopuser posted image in kar spala bi.
Tako da Pikica5 še je upanje, ker dokler se ne ulije je vse možno. Verjemi meni- ali pa tudi ne, ker še sama ne verjamem, da je to resuser posted image user posted image user posted image  in da sem resuser posted image

Iskrene čestitke!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 274
16.5.2008 13:06:33   
Pikica5
Meni user posted image  sicer zamuja sedaj že drugi dan, ampak test je negativen user posted image user posted image user posted image  samo me pa nekaj špika pa na cajte me boli kot, da se mi bo vsak čas vlila user posted image user posted image  prav neprijetno, zizike mam kot dve tempirani bombi user posted image user posted image user posted image  pa še prebava se mi je čisto sfrčkala (lahko bi celo Štajersko ogrevala user posted image user posted image user posted image ). Porčič pinčič zaj mam 50:50 da jo dobim al pa ne user posted image user posted image  ona se prav norca dela iz mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Am to ni več fer, ne user posted image

Punce kako pa vam kaj kaže user posted image  

Sanja čestitke za super opravljen pregled, škoda, da nista dva user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 16.5.2008 13:11:02 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime
daisy87

Katero ime za deklico bi vi izbrali?

Mia (25%)

Ema (42%)

Tereza (6%)

Kaja (27%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!