KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: mentos pozdravljene punce. da se še jez malo oglasim iz naše mrzle gorenjske. Pri nas je od novega leta noro. Hana zboleva vsak teden. Najprej prehlad,nato vnetje lulike, nato ponovno rota viruz in zdaj ima virozo, predvidevajo da gripo. Včeraj smo morali v dežurno, ker je imela tako močno vročino da svečke 120 niso nič prijela. Nato se je začela tresti in gledala s tabelimi, tako da smo dobili nove svečke voltaren. Sem mislila, da je dobila vročinski krč, pa so rekli, da po vsej verjetnosti je imela le mrzlico. Danes zjutraj je že imela 39 vročine in sva šle še k P, DA SO VZELI KRI IN VODO. tAKO, DA ZDAJLE SE MUČIMO Z ZBIJANJEM VROČINE, KAJTI PO 6 URCAH NARASTE NA 39. Upam, da se znebimo teh viroz, kajti novo leto smo štartali samo z boleznimi. Že tako mi malo je, zdej ko je pa bolana pa skoraj nič. Drugače je pa navihanka, zelo, zelo pridna, že veliko govori itd. Imamo jok, tako da grem merit, če je že kaj padlo. lp Ja ti vrag, ti. Pa to se kar ne neha, boga Hana pa seveda še , da hitro preženete te vražje bolezni. Mentos, veš kolikokrat se spomnim na malo Hano - no, zdaj je že mala damica - veš kako bi bila vesela, če bi se spet kaj videli. Punce moje zlate - evo ideje - spomladi se eno sončno soboto dobimo v živalskem vrtu - kaj pravite? Piknik bo težko skup spravt, kavica se bo prej shladila (no, ja za kožo al pa glavobol bo uredu, če pa jo naredimo ledeno kavo bo pa prav super "sedla") tako, da razgrajanje malih junijskih škratov in druženje mamic v ZOO bomo pa mogoče lahko skoz spravle?! FLASK_A bo imela že kake dva al pa tri mesece starega sončka, Drnula bo s trebuhom okrog strašila , N & B, ana, špela in zabica bodo lahko priromale z obema škratoma, pa mogoče še neno in nky prepričamo, da Ljubljana ni tako daleč, pa januška si bo zagotovo odtrgala kakšno urico, da z Manco prideta pomagat živali strašit, lenkav nam mora poročati, če Vid že pridno spi ponoči, pa Mentos, tropical, Kati, Padme, durosh in nogica z malimi junijskimi škrati seveda ne smejo manjkati, pa melaverde mora priti z Valom poročat kako je na morju, kakšna od nas bo zagotovo na sveže božala svoj in ni ga lepšega kot martinčkati se na sončku (nujno je treba poskrbeti za D vitamin) in čebljati vse povprek. Torej maja 2009 - kaj pravite (junija boste zagotovo nekatere spet pobegnile na dopust)? Ziher sem ktero pozabila, ne zamerit, sem cel dan delala, da se mi kar pred očmi rola
< Sporočilo je popravil KT -- 19.1.2009 21:05:30 >
|