|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
27.12.2008 11:39:07   
nky 23
hja danes pa bom izkoristila, da je ata na šihtu in bom kar brezmesno naredila, bo namreč goveja juhica, testenine s tunino omako ter zelena solata... za večerjo pa bom naredila puranje naravne zrezke s sirom, ter krompirček še za mojga, da ne bo lačen šel spatuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
27.12.2008 14:01:36   
n€na
evo mene nazaj,

ta čas ko me ni bilo sva z Zalo imeli kosilo....potem je zaspala mene je pa čakalo pospravljanje. Zdaj me čaka pa še likanje...samo ne vem koliko bom kaj zlikala, ker se bo zala verjetno kmalu zbudila..ponavadi se zbudi od 14-15:30 enkrat, zato nikoli ne vem koliko časa še imamuser posted image user posted image user posted image

no kar si imela ti danes za kosilo bom pa verjetno jaz naredila za večerjo...upam da mam kej tuneuser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
28.12.2008 8:34:46   
nky 23
jutro!

kako ste kaj???

jaz ravnokar pijem kavico, potem pa moram v trgovino in na obisk k sorodnikom od mojga, moj pa je na šihtuuser posted image

no ja takle mamo...

pri nas malo sneži pa sonček hče tudi pokukat izza oblakov...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
28.12.2008 9:08:42   
n€na
jutro,

mi pa smo že pokkonci od 7 ure dalje, sedaj se pa veselo igramouser posted image in nagajamouser posted image

Midve bova pa danes kar doma, ker se mi ne da v tej burji nikamor...bova spet šle kar tukaj ven pred hišouser posted image ...

Tudi moj je na šihtu...pač nekdo mora dinarčke služituser posted image user posted image , da lahko eni uživamo domauser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
29.12.2008 8:03:57   
n€na
dobro jutro,

jaz že pridno gulim službeni stolčekuser posted image ...kaj čmo eni pač moramo delatuser posted image

danes bo bolj lahko delo, da se ne urtudim prevečuser posted image user posted image

jojjjjj...sem imela že nekaj čas napisan poist pa ga nisem poslalauser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.12.2008 7:52:21   
nky 23
jutro!!!

ja samo midve z neno sva še tle gor bolj pogosto, ve pa ga očitno že kar fajn žurate in imate priprave na nov letuser posted image

FLASKA eno vprašanje zate: kako je bilo z malijem med poroko oz. kako je to potekalo, ali so ga drugi dali spat npr. vajini starši... ali sta imela posebej zrihtano varstvo????

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.12.2008 8:50:39   
n€na
jutro,

oj kje so tisti časi, ko smo zjutraj vse veselo čvekale in skupaj pile kavicouser posted image user posted image user posted image  In KT je vedno zjutraj še rogljičke pekla.....uuuuuuukako je dišalouser posted image user posted image

nky a se boš ti poročila v letu 2009??

jaz imam pa trenutno full gužvo in me kar zasipavaj z delo zadnje dni v letuuser posted image user posted image

Moja pikica bo pa verjetno zbolela...bolj malo je...se mi zdi da jo boli grlo in je začela full kašljat...samo vročine pa nima...jutri bom verjetno ostala doma in bom šla na bolniško...

kako je pa kaj pri ostalih s temi virozami in boleznimi.user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.12.2008 9:16:24   
nky 23
NENA jaz bi se poročila ja sam bom vidla če nama bo ratalo ker je to leto kar noro, polno roj. dnevov okroglih...

naš lump je sedaj ok, malo mu še tu pa tam iz noseka kakšna svečka priteče... mi je tašča prinesla kar celo lekarno tako da mamo vse, nekaj za grlo, nekaj za kašelj, za vročino, viroze..., če bi slučajno kaj zbolel...

ja ti si pa kar vzemi bolniško, se b ota s tvojo pikico vsaj cartale malo...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.12.2008 19:59:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23
FLASKA eno vprašanje zate: kako je bilo z malijem med poroko oz. kako je to potekalo, ali so ga drugi dali spat npr. vajini starši... ali sta imela posebej zrihtano varstvo????

Joj, moram ti povedat, da sva izbrala ravno pravi "timing". Jaka je imel takrat eno leto, pil je mleko po flaški zvečer, čez dan je jedel vse- kruhek, juhico... Niti ni bil nič tečen, ker ga je skos imela moja mami. In ni imel potrebe, da bi letal okrog naju (še sploh hodil niuser posted image ).
Malo me je skrbelo, da bo mogla bit moja mami za kaj prikrajšana, pa sploh ni bilo tako- povsod je bila, samo Jakca je imela pri sebi. Al pa moj ati.
Gostilna je bila domača (od mojega stric jo ima) in imajo zraven hišo, kjer so otroci tudi spali-vsak v svoji sobici. Tako da je bil mir in tudi Jaka je lepo prespal celo noč. Mami ga je malo hodila gledat, samo ni bilo panike, ker je že dolgo prej bil navajen lepo spat čez noč. Tako da smo tudi brez problema plesali.

Zdaj smo pa bili na dedku mrazu v centru, Jaka je tako plesaluser posted image So se mu vsi smejali okrog, ker se tako zvijauser posted image Res je luškan fantek hehe!
Zdaj si grem pa palačinke narest, a se mi katera pridružiuser posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.12.2008 20:01:39   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

Moja pikica bo pa verjetno zbolela...bolj malo je...se mi zdi da jo boli grlo in je začela full kašljat...samo vročine pa nima...jutri bom verjetno ostala doma in bom šla na bolniško...

kako je pa kaj pri ostalih s temi virozami in boleznimi.user posted image user posted image

Joj, saj ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da je samo prehodno pa da ne bo hujšega, resuser posted image user posted image

Pri nas samo čakam, kdaj bo spet kajuser posted image Nevem no, sem kar mal panična postala kar se teh bolezni tiče user posted image (vse od krča naprej), skos mu čelo preverjam... Ampak zaenkrat smo še ok. Upam, da tako ostane.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
31.12.2008 7:50:24   
nky 23
jutro!

ja ravno to je pri nas proble, da Kevin še ni prespal noči..., pa saj bo že...

no če mi kasneje ne uspe:::

Ko se prižgejo praznične lučke
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar slabo je
z Novim letom naj zbledi,
vse kar dobro je,
naj za vekomaj ostane!
Prava pot je pot srca
ostalo so le ovinki.
Naj vas v Božično noč in Novo leto
popelje pot brez ovinkov
in naj vas v prazničnem miru
sreča nežno objame!

SREČNO 2009!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
31.12.2008 9:38:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

...  In KT je vedno zjutraj še rogljičke pekla.....uuuuuuukako je dišalouser posted image user posted image

Nena a bodo tile ta pravi (eni so še za spečt, bo treba malo počakat): 

user posted image

Čakaj nekaj manjka:

user posted image

No, takole je pa že boljš. Oprosti nena, ampak sem morala še malo delat (sem šele dans ponoči domov prišla), zdej bo pa vsaj pet dni mir upam user posted image , najbolje, da kar telefon izklopim, da mi ne bo še kako delo našel.

Ti FLASK_A takole pa ne bo šlo - kdaj pa dobimo kako poročilo, pa kako slikco iz potovanja?

nky a pa se tvoj zaveda kaj ima? Ti ne samo, da razturaš za kosilo, še pošteno večerjico skuhaš user posted image  carica si, ni kaj. 

< Sporočilo je popravil KT -- 31.12.2008 9:45:06 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
31.12.2008 10:18:00   
tropical
user posted image

Vesele praznike vsem ter srečno novo leto 2009,

želi vsem junijskim škratom

by

tropical, Nejc

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
31.12.2008 12:01:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ti FLASK_A takole pa ne bo šlo - kdaj pa dobimo kako poročilo, pa kako slikco iz potovanja?

KT, kaj je pa tole: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3564776

No, ni veliko, ampak mal za lušte pa sem dala slikic nouser posted image

Pa hvala za rogljičke! Ufh, kako zeloooo so pasaliiiiii!!!!!!!! Njami!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
31.12.2008 16:01:25   
FLASK_A
Želim vam srečno, zdravo in uspešno 2009!

Predvsem veliko zdravja vašim sončkom, veliko otroškega smeha in lepih sončnih dni!user posted image

Flaska in Jaka

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
31.12.2008 20:33:32   
tropical
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
2.1.2009 10:14:40   
Drnula
Srečno, veselo in nasmejano 2 0 0 9

vam želi

Drnula z Neco

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.1.2009 19:34:41   
n€na
No pa še od nas, malce z zamudo vendar iz srca user posted image

user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
4.1.2009 14:18:11   
KT
Naša Ronja že carta svojo drugo punčko Lejlo

http://www.ringaraja.net/forum/januarcica-ronja-je-rodila/m_3590087/mpage_1/tm.htm#3590518

ČESTITKE mamici, očku in mali Ronji.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.1.2009 9:31:51   
nky 23
ronja čestitke tebi in družinici!!!

jutro najprej ena &lt;img src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/ani_kaffee.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=74 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/ani_kaffee.gif" width=57>za vse,

no kosilo je na pol pripravljeno, cote se že perejo, zdaj pa čakama atana, ker prde prej iz službe je namreč zboleluser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.1.2009 20:07:42   
n€na
čer,

evo kavico sem spila šele sedajuser posted image je bila pa odlična zato hvala nky.

moje cote so že suhe..kosilo smo pojedli...večerjo tudi in zdaj bomo šli počasi spat...mene neki zvija vendar bo ni nič hujšegauser posted image

ronja bravo super siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.1.2009 20:35:10   
n€na
čer,

no punce kje ste pa kaj veuser posted image user posted image

Napišite še kaj tukajuser posted image

Pa lep večer želim

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.1.2009 18:05:51   
mlamov82
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Joj, moram ti povedat, da sva izbrala ravno pravi "timing". Jaka je imel takrat eno leto, pil je mleko po flaški zvečer, čez dan je jedel vse- kruhek, juhico... Niti ni bil nič tečen, ker ga je skos imela moja mami. In ni imel potrebe, da bi letal okrog naju (še sploh hodil niuser posted image ).
Malo me je skrbelo, da bo mogla bit moja mami za kaj prikrajšana, pa sploh ni bilo tako- povsod je bila, samo Jakca je imela pri sebi. Al pa moj ati.
Gostilna je bila domača (od mojega stric jo ima) in imajo zraven hišo, kjer so otroci tudi spali-vsak v svoji sobici. Tako da je bil mir in tudi Jaka je lepo prespal celo noč. Mami ga je malo hodila gledat, samo ni bilo panike, ker je že dolgo prej bil navajen lepo spat čez noč. Tako da smo tudi brez problema plesali.

Zdaj smo pa bili na dedku mrazu v centru, Jaka je tako plesaluser posted image So se mu vsi smejali okrog, ker se tako zvijauser posted image Res je luškan fantek hehe!
Zdaj si grem pa palačinke narest, a se mi katera pridružiuser posted image

user posted image

Jaz bi se ti pridužil na palačinke, a še velja???

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.1.2009 18:09:02   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

user posted image

še to se manjka, da bojo zdej naši očkati zavzeli ta naš zaspani forumuser posted image

Že grem hani user posted image

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
7.1.2009 19:22:47   
mlamov82
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

user posted image

še to se manjka, da bojo zdej naši očkati zavzeli ta naš zaspani forumuser posted image

Že grem hani user posted image

Zdej bova mal zamenjala vloge, bom zdej jaz gor na forumuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?