|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
7.1.2009 19:24:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: mlamov82

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz bi se ti pridužil na palačinke, a še velja???

user posted image

še to se manjka, da bojo zdej naši očkati zavzeli ta naš zaspani forumuser posted image

Že grem hani user posted image

Zdej bova mal zamenjala vloge, bom zdej jaz gor na forumuuser posted image user posted image user posted image .

Punce sori, se opravičujem v njegovem imenu, da kar takole nekej piše... Ne bi vedla kaj ga matrauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mlamov82)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.1.2009 19:25:32   
mlamov82

Punce sori, se opravičujem v njegovem imenu, da kar takole nekej piše... Ne bi vedla kaj ga matrauser posted image

Sindrom tipkanja po tipkovnici user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.1.2009 21:45:51   
n€na

Jaz bi se ti pridužil na palačinke, a še velja???

user posted image

še to se manjka, da bojo zdej naši očkati zavzeli ta naš zaspani forumuser posted image

Že grem hani user posted image

Zdej bova mal zamenjala vloge, bom zdej jaz gor na forumuuser posted image user posted image user posted image .

ni panike...je malo popestril tale naš zaspani forumuser posted image user posted image

evo, jaz sem pa prišla z aerobike....je treba že študirat na poletje da bojo kopalke pravuser posted image user posted image user posted image

moja mala pa že zdavnaj spi...ponoči smo pa imeli žurko....je ob tretju uri zjutraj začela tako kričat, da sma jo z lubijem komaj potolažila...in potem se je do jutra stiskala atija in ga ni spustila proč..in tako je mamica lahko spalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
9.1.2009 8:08:35   
n€na
jutro, kje ste punce.....uživat4e na sončkuuser posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
9.1.2009 9:43:26   
FLASK_A
Zdravo! Joj, kako je pa danes user posted image mraz! Ufh! Sem imela pa morfologijo danes in je vse super z malčkom. Kolk lepo ga je blo mal videtuser posted image Še v 3d nama ga je mal pokazala in ima prav luštkan obrazek- kolikor se ga da pač videt na 3d UZuser posted image user posted image

In ve, ste na toplem al kje zmrzujeteuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
9.1.2009 12:23:53   
n€na
user posted image user posted image user posted image za morfologijo, da je vse vredu Flask_a.

jaz se kuham v službi, kurijo ko noriuser posted image user posted image  po moje pri nas ne kurijo na plin, ker če bi vi bolj šparaluser posted image user posted image

kako je pa kaj Jaka?

A je pri vas kaj snega...verjetno zunaj vse kidate in vas zato ni tukajuser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
9.1.2009 12:44:52   
FLASK_A
a tako pravš, da morte okna odpirat v tem mrazuuser posted image

Pri nas je sneg, kidamo ga pa z vožnjo po dvoriščuuser posted image Imamo tako lepo belo idilo, sosed pa ne, ker je vse na lopato skidal hehehe.

Jaka je OK, zlati fantek (upam, da se zdaj ne spremeni, ker ga hvalimuser posted image )... Varuška ga je postrigla in je še lepši fantek kot prej.
Kako pa kaj pri vas?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
9.1.2009 20:52:28   
n€na
mi smo pa navihani 100/na uro...trma jo je minila in je postala res zlata punčka....v vrtcu jo je vzgojiteljica pohvalila, da je zelo delovna in jim full pomaga pri kosiluuser posted image Imamo samo en problem in to je da od ene mamice vsaki dan dobim servirano, da Zala njeno punčko grize. Vprašam vzgojiteljice, če je res in mi pravijo da "danes pa ni nobene ugriznila"user posted image user posted image Se zaradi tega full krivo počutim in sem rekla v vrtcu da naj malo bolj pazijo, pa so mi obljubile da bodouser posted image

Drugače je pa pri nas tkao lepo vreme, celi dan sije sonček in malo je pihalo vendar ni hudega. Samo ko pa piha močna burja je pauser posted image user posted image takrat bi pa raje bila nekje na štajerskemuser posted image user posted image

A Katera ve kako je kaj Ronja in njena mala Lejla in seveda njena velika sestrica Ronjauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.1.2009 10:53:44   
Drnula
Pozdravljene!

Flask_a bravo za morfologijo user posted image  Bo Jaka dobil sestrico user posted image  ?

Kolk je lepo zunaj. Moj je šel laufat s smučkami, z Neco pa sva ostali doma. Jaz sem itak na pol fuč in mi paše bit notri čeprav je tako super vreme. Bo bolje. Neca se je prilimala na risanke danes in ji kar pustim. Zanjo je risanka samo eno, damo Bacek Jon. Nič drugega noče gledat. Ima en DVD in samo to gleda, če ji dam kaj drugega joče da hoče risankouser posted image

Kako je kaj z risankami pri vas? Jih imajo radi, jim dovolite?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.1.2009 11:24:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula
Flask_a bravo za morfologijo user posted image  Bo Jaka dobil sestrico user posted image  ?

Kako je kaj z risankami pri vas? Jih imajo radi, jim dovolite?

hehe, naj bo user posted image ! user posted image

Risanke pogledamo zelo zelo malokrat, mogoče dve na mesec. TV imava skos ugasnjen dokler Jaka ne gre spat, če pa pogledamo kaj je to na youtube.
Nekako imava politiko, da ko smo skup, se igramo, TV nas samo oddaljuje, pa v službi sva veliko na računalniku... Že tako imamo samo dve skupne urice na dan čez teden. Radio pa itak skos špila. Al pa ati eno zaigra na harmoniko. Potem pa Jaka pleše, da je veselje Za vikend se gremo pa kopat, mal na zrak, pač karkoli... Sej vem, smo čudniuser posted image

Nena, to mi je pa fuuul čudno da vzgojiteljice niso nič ukrepale, da Zala ne bi grizlauser posted image Zakaj so pa potem tam? Jaz bi jih kar mal vprašala, kaj počnejo, če ne pazijo otrokuser posted image Mojega je tut en ugriznil, sam je varuška tko ukrepala, da ne bo več nobenega (pa ni ukrepala fizično, da ne bo katera narobe mislilauser posted image ). Če ne drugega, vsaj malo bolj pazi na tega grizunčka pa še preden do česa pride prepreči. Tako da se res ni ponovilo.

Joj, zdej sem pa že predolga....

Midva sva šla včeraj v Ikeo pa takooo lepooo uredila sobicouser posted image user posted image user posted image Oba malčka bosta v isti sobi, pa je blo treba mal omar zrihtat pa tako... In je res zelo lepouser posted image

Zdej pa res, lepo se imejte, bodite na toplem pa se tipkamo.
caw!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.1.2009 21:19:35   
KT

FLASK_A si pozabila odgovorit na vprašanje  user posted image  BRAVO za morfologijo, a si povedala mali pikici, da jo komaj čakamo, ampak, da naj kar še pridno raste v trebuščku, bomo že počakale.

Drnula s prvo pošto ti pošiljam en zvrhan koš user posted image , da se boš kmalu počutila bolje.

Kar se risank tiče je tudi pri nas ena velika suša - nabrala sem sicer en kup risank, ampak večinoma samevajo v predalu. Vsake toliko si pogledamo kakšnega Nodija, ampak to je pa tudi vse. Ji pač ni, veliko raje me pelje do CD player-ja pa poslušava Mačka Murija in druge pesmice - se pozna, da Alina hodi na glasbeno gibalne urice, kjer poleg plesa in igranja na instrumente, poslušamo razno razne pesmice. Prejšnji teden smo sami izdelali instrument za spremljavo k "Ob bistrem potočku je mlin" in zdaj cel dan igra na instrument in čaka, da jaz zraven pojem, Alina pa kar nekaj zraven čeblja user posted image    

< Sporočilo je popravil KT -- 11.1.2009 21:20:44 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.1.2009 21:39:54   
FLASK_A
Ooo, super, KT! Kam pa to hodita?user posted image

Drugače pa sem povedala kaj bo. user posted image ! user posted image user posted image user posted image Firbci, hehehehe!

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 11.1.2009 21:41:00 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
13.1.2009 13:34:35   
FLASK_A
No, čvekeuser posted image

Predlagam srečanje junijk! A je sploh katera zauser posted image user posted image user posted image user posted image

Na izbiro imate dve lokaciji, oboje je ob obvoznici in ima otroška igrala blizu mize za kofeuser posted image user posted image :

1- MONS, Brdo
2- KOLOSEJ, Btc

Predlagam kar naslednji teden ob 16.30 uri- za dan pa povejte katerega imate kaj frej.

Ajde, dejmo se no malo dobiti, se bodo naši junijčki mal poigrali skupaj...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
14.1.2009 8:07:17   
nky 23
za srečanje je bolj težka, ste malo predaleč, pa Kevin še vedno ni nekako navdušen nad vožnjo v avtu oz. sedenju v sedežu...tako da žal...

pa imamo snegec...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
14.1.2009 9:48:13   
FLASK_A
Nky, škoda... Kaj pa ostale? Dejmo, dejmo, pa ne vse naenkratuser posted image user posted image user posted image

Sneg je pa super- sam danes sem mogla jaz cesto plužituser posted image Imam mal nižji avto, pa se grem kar ratrak... Sam še kišto soli bi rabila zadajuser posted image Matr, so žgoljavi, tut napovedanega snega ne znajo splužituser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
14.1.2009 14:17:04   
nky 23
pri nas se je ob pol enih nekdo peljal mimo in splužil cesto, ob enih pa so posipaliuser posted image user posted image

stranske ceste pa so seveda še vedno sankališčeuser posted image

ja babnce dajte se zmenit no za kafe, jaz pa se javim ko bom kaj v LJ hodila in morda našla kakšno kandidatko...

lep popoldan še naprej...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
15.1.2009 7:45:59   
Drnula
Oh flask_a jaz bi ... sam kako naj jaz to zorganiziramuser posted image , da še prevzamem in dostavim neco ob takih urah nazaj v LJ. Si bi mogla kar dopust vzet. No par ur prej iz službe bi bilo zadosti. In to lahko naredim, ampak drug teden bolj težko, ker moram itak en dan si vzet frej in druge delat dlje, ker imamo spet eno stvar na sporedu. Ampak morda bi le se še kaj dalo zrihtat ....

Kje je KT, pa Kati ni bilo tule že celo večnost, nogica se tudi nekje skriva, pa N&B - kje si ?   ...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
15.1.2009 7:47:28   
Drnula
Sicer mi Mons bolj paše, nimam pa nič proti Koloseju 

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
15.1.2009 9:21:35   
FLASK_A

Oh flask_a jaz bi ... sam kako naj jaz to zorganiziramuser posted image , da še prevzamem in dostavim neco ob takih urah nazaj v LJ. Si bi mogla kar dopust vzet. No par ur prej iz službe bi bilo zadosti. In to lahko naredim, ampak drug teden bolj težko, ker moram itak en dan si vzet frej in druge delat dlje, ker imamo spet eno stvar na sporedu. Ampak morda bi le se še kaj dalo zrihtat ....

Kje je KT, pa Kati ni bilo tule že celo večnost, nogica se tudi nekje skriva, pa N&B - kje si ?   ...

O, Drnula, zdravouser posted image Dej povej potem kako ti najbolje odgovarja, jaz sem še najbolj flexibilna... Sam neke okvire je treba postavit, da se začnemo menit- če ne, ne bo nikoli nič.

Kati ima čas po 16h, takrat je ponavadi že doma. Nogico bomo tut priklicale, bo tudi prišla. Kt pa nevem kam se je skrilauser posted image N&B pa tut ne vemuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
15.1.2009 13:21:40   
zabica26
Samo na hitro...

pri nas je pestro.user posted image
Čestitke, flaška! Boš vidla kok je fajn. Sam ti boš mela enga v varstvu, ker z dvema je pa včasih prav peklensko.user posted image  Ampak je več lepih trenukov. Sicer pa rastemo, zdej tamau že sedi, samo jest noče čist nič. Samo na joške je priklopljen. user posted image

Tavelik je pa faca. Skače po kavču, nastavi centralno na 10stopinj, zafrkava tamauga,vsak dan nardi inventuro v user posted image kuhinji, spremeni kakšno nastavitev na TVju, skratk popestri mi vsak dan!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
18.1.2009 18:46:18   
Drnula
He-he žabica, mora bit kar zabavno ja. Tile naši škrati so že taki navihanci. Ravno danes sem neci 'grozila' da je ne bom upala same pustit doma do 18 leta ko pa ima take ideje user posted image  Bomo tudi pri nas preizkusili kako gre v dvoje, čez dobre pol leta. Nece tudi ne mislim dati v vrtec ali varstvo, ker sem tam itak zmenjena do septembra in pika. Kdaj pa kdaj bodo že še vskočili ampak v glavnem bo punca kar doma in pomagala mami user posted image

Flask_a in ostale, za srečanje ta teden jaz absolutno ne morem. Tudi za naslednji težko obljubim, čeprav bi rada. Tako, da bi raje videla, da se name ne ozirate, ker žal oblubljat ne morem. Mogoče lahko vsaj kaj bolj ziher rečem ta četrtek.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
18.1.2009 19:24:42   
KT
user posted image user posted image user posted image Drnula ČESTITKE - YESSSSSSSSSSS user posted image user posted image user posted image  - pa bomo imeli še eno pikico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
19.1.2009 10:53:02   
n€na
ojla,

še nekaj črk od naju z Zalo po dolgem časuuser posted image

Njprej DRNULA- čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je videt da me boste vse prehitele pa taaprva sem začela delat na temuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače je pri nas vse po starem, razen tega, da sva bili dva sni v bolnici, ker je Zala nekje staknala RSV virus, zelo nalezljiva in neprijetna stvar, za naše male škratke. Midve sva imeli še srečo, ker zala ni imela nevem kako hude oblike. Sem jo peljala še pravi čas, ker iz tega se lahko razvije pljučnica ali bronhitis.
V bolnici je imela inhalacije ventolina na 4 ure in po dveh dneh se je pokazalo izboljšanje in sva lahko odšli domov. Sem pa v bolnici zbolela tudi jaz...no zbolela samo bruhala sem ko nora, ko so mi pa rekli da gre zala domov je bilo pa vse kulluser posted image user posted image user posted image Bi mi bilo pa bolj všeč če bi bilo bruhanje posledica kakšne durge stvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
19.1.2009 11:49:34   
N _ B
pa N&B - kje si ?   ...

Tukaj sem.  lepo, da me pogrešate. user posted image

Drnula, najprej iskrene čestitke za user posted image . Naj čimlepše mine in brez težav seveda.

Khm, kar se tiče tega, da boš imela Neco doma, ti iz lastnih izkušenj povem, da se je moja porodniška začela z dnem, ko je šla Nika nazaj v vrtec. Prej je bilo vse skupaj bolj podobno "noriški".  Z Jakom je bilo še najmanj dela. Pač sem ga nahranila in previla in potem je spal. Preostali čas sem se posvečala Niki, ker nisem hotela, da ima občutek zapostavljenosti. Kljub temu, da je bila stara že 4 leta in že relativno samostojna (kar se tiče hranjenja, lulanja,...) me je hotela zraven. Enostavno nisem imela časa zase. Prav pogrešala sem kakšno urico, ko bi imela čas le zase. Ko je šla v vrtec pa sem zadihala. Upam, da me ne boste narobe razumele. Nisem tip človeka, ki bi se rad na vsak način znebil otroka. Poleg tega je naša Nika zelo živahen in precej zahteven otrok, ki nima obstanka pri nobeni stvari in se dolgo časa ni znala sama igrat. 
Sicer pa verjamem, da bo tvoja Neca pridna in bo mamici 100% pomagala... user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
19.1.2009 11:52:29   
N _ B
1- MONS, Brdo
2- KOLOSEJ, Btc

Predlagam kar naslednji teden ob 16.30 uri- za dan pa povejte katerega imate kaj frej.

Naju spet ne bo. Jaka je prejšnji teden z vedrega dobil močno vnetje ušeska in je še na AB. Bo ta teden verjetno še kar doma, da pride k sebi. Drugače je že čisto divji, ampak ga nočem vozit naokrog. AB totalno oslabijo imunski sistem in je idealen kandidat, da pobere še kaj drugega. Zato bo še doma.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?