|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
3.5.2008 9:25:06   
Petraa
Jutro

Ja zadnje čase niste nič zgovorne :(
Mi smo se te dni bolj potepali,mami ni rabila kuhat,ker smo bili včeraj na roštilju,predvčerajšnjim na golažu in domači pici :))
Mi smo dobili še en zobek user posted image zdaj jih imamo 4.
Tudi mi se pridružujemo čestitkam

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 876
3.5.2008 13:56:57   
Bibyka
helow

kje pa ste vse? se potepate po ZOOjih in Volčjih potokih... No mi smo včeraj bili v Volčjem Potoku... jutri pa gremo v ZOO... smo full užival... še mal pa bo treba v službo. Me že kar zvija... grozaaaa

Hvala za čestitke za 11. mesecev včeraj ... še malo pa bomo praznovali... sej Kaja ma pa tud kmalu rojstni dan.. bo 1 svečko pihala... hitro gre čas... sploh ne vem kam je šlo teh 11 mesecev...

user posted image

user posted image

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.5.2008 20:09:34 >

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 877
3.5.2008 15:12:42   
nky 23
lep pozdrav!!!

mi smo iz dopusta, uživali smo 100 na uro!!!!user posted image user posted image user posted image

Bogatejši smo pa nžalost za 39 vročine ori Kevinu, ki jo je dobil ponoči. Bom pol ko se zbudi poklicala dežurnega in ga pelala pokazat, saj me zelo skrbi, jo mamo prvičuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

lep dan!!!

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
3.5.2008 21:27:33   
FLASK_A
Kevin, hitro se pozdravi, da ne bo mamico tako skrbelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 879
3.5.2008 23:10:01   
Anonimen
Ojla drage moje

Kako ste kaj?

Ja res nismo nič zgovorne, mogoče bo boljše potem ko naši srčki dopolnijo eno leto user posted image .

Ja kar ne morem verjeti, da je Tara stara že 11 mesecev user posted image Kdaj je to minilouser posted image

Zdaj že razmišljam kaj bom pripravila za njen rojstni dan. Žal ne bomo mogli praznovati 31. ali 1. ker smo povabljeni na dve drugi zadevi in bomo Tarin rojstni dan zamaknili za en teden, na nedeljo 8.6., ker v soboto spet noben nima časa. No važno da se bomo pa takrat imeli lepo, pa da bo lepo vreme, da se bodo user posted image po vrtu podili.

Tara je včeraj skoraj shodila. Sama sicer naredi dva koraka ampak potem se pa kar naprej vrže, tako, da ji fali še čisto malo. Je pa tako živa, da jo komaj dohajam. Vse hoče vedet, vse potipat, vse naj bi bilo po njenem, hoče uveljavit svoje, no pa se ji kar ne dam. Enostavno jo ignoriram, potem se še malo dere in nato smeh. Jaz upam, da jo ta trma čimprej mine, drugače bom kot mami postala še bolj stroga user posted image .
No mislim, pa da bi ob rojstnem dnevu že morala delat samostojne korake, tako da bo prav veselo.

Zobkov imamo že sedem. KT ti bom enkrat napisala datume kdaj smo jih dobili. Zdaj ji gre ven še osmi.

S Taro sva ogromno zunaj na zraku. Med tednom sva veliko pri mojih doma, kjer pišem diplomo (doma je ne morem, nimam varstva, tam pa jo moja mami malo popazi), malo ustvarjam, vrtnarim, pečem.. .vse po starem.

Najbolj me mori diploma. Sem si vse tako na široko zastavila, da do septembra ne bom spisala. No saj do takrat pa naj bi bila doma, vsaj mož bi tako želel. Jaz bi šla pa ful delat. Ko sem zanosila sem bila študentka brez redne zaposlitve, tako da sem zdaj free ampak jaz bi šla kar nekam delat. Sem bila to soboto v pomoč v moji prejšnji službi. Sem delala od 15 do 1-ih ponoči in mi je prav pasalo, ampak če pomislim, da bi bilo to zopet tako kot včasih pa ni šans, potem sem res raje doma. Gostinska je res vrag.

Mi smo bili za praznike doma, razen en dan, ko smo šli na izlet na morje pa je blo ful lepo, ker je bil tukaj cel dan dež, tam pa sonce. Šla bi tudi v Arboretum pa mislim, da me bodo rožice prehitele in bodo odcvetele preden se bom jaz spravla tja, razen, če je katera za sprehod drug teden?

Vsem vse naj naj za obmesečnico, zdaj pa naše cukre čaka tortica z eno celo svečko.user posted image user posted image user posted image

Nič si grem še lase zrihtat, potem pa bo treba počasi v miževo deželo. Jutri imam še pester dan.

Lahko noč

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 880
4.5.2008 8:20:38   
n€na
DOBRO JUTRO,

Evo po dolgem času je kavica kuhana, Zala se že crklja pri nonotu in zdaj imam verjetno ene pol urce malo miru.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 881
4.5.2008 8:22:24   
n€na
Kevin hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tara tebi pa čestitke za samostojne korake, še malo pa boš šla čisto samauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 882
4.5.2008 8:24:28   
n€na
no naj povem še to da tudi Zala veselo teka sem in tja, vendar gre bolj na sigurno in se drži za roke, včasih ji tudi rata, da se drži samo z eno roko. Potem pa toliko časa teka in teka sem in tja, da se vsa zmučena kar sesede na tla in ne more več ne naprej ne nazajuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 883
4.5.2008 9:06:00   
KT
Dobro jutro!

nena HVALA za kavico - vraga sem tako slabo spala danes, da sem kot en zombi user posted image

TARA user posted image user posted image user posted image  - še malo pa bo user posted image user posted image user posted image

Jao, KEVIN hitro, hitro se pozdravi user posted image

ZALA pridna user posted image , da takole mamici pomagaš, da kondicijo nabira user posted image

Mi smo še vedno pri tleh, naš mali Buda še vedno najraje sedi in se na vsa usta reži, še posebno, ko mami klovna špila. Kar naj počiva, bo morala še toliko pregarat v življenju, da se ji sedaj res ni treba preveč matrat user posted image

nogica - pa večkrat se javi, da slišimo kako vam gre. Midve z Alino full pesti stiskava za tvojo diplomo. Drži se načela "manj je več", malo oklesti zalogaj in boš hitreje pri diplomi - uf, sem pametna, sama sem pa tudi tako zakomplicirala, da sem več kot eno leto pacala diplomo user posted image . Aleluja - sem ravno pomislila kdaj je bilo to - pred 12 leti user posted image  - matr, tale čas leti, to, da me je prehitel itak že vem.

nky poročaj kako je bilo na dopustu user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 884
4.5.2008 9:18:26   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Mi smo še vedno pri tleh, naš mali Buda še vedno najraje sedi in se na vsa usta reži, še posebno, ko mami klovna špila. Kar naj počiva, bo morala še toliko pregarat v življenju, da se ji sedaj res ni treba preveč matrat user posted image

kar naj uživa, bo morala še vse prehito narediti. Čas tako beži.

Zala je tudi najrajši na tleh in sedi, kar drugega ji na pamet ne pride, da bi se puzala ali podobne stvari. Puzanje po riti ji je do sedaj ene dvakrat prav prišlouser posted image .
Odkar pa je spoznala kako se uporablja levo in desno nogo pa najraje hodi in izkoristi vsakega, ki pride mimo in ga prosi, da gresta hodit.

boge naše hrbteniceuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 4.5.2008 9:19:42 >

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 885
4.5.2008 11:38:21   
Drnula
Ojla
Se sončite ? Kar dajte user posted image Jaz se bom tudi šla kmalu. Moj zunaj nekaj cvaži jaz pa tu notri še krompir pripravim. Upam da mi vsaj to uspe user posted image prejle sem stresla pecivo iz pekača pa ga je ca 1/3 ostala not user posted image .... tako, da je ven padlo ene par kosov in najbolje bi bilo da še to zabrišem v školjko. No ampak dobro je vseeno tako da ne bomo vseeno zmazali čeprav zgleda totalna katastrofa ... NOgica, nič se ne smej user posted image

Potem grem ven malo rožce posjat po lončkih, pa bučke, pa sončnice ... tu na naši parceli je  kot januarja, vse okrog pa totalno zeleno. Hrast še ni zazelenel, oreh tudi ne ... ostalo je pa itak gradbiščeuser posted image

Hja, sem včeraj ugotovila, da je par hiš naprej doma fantič ki je deset dni mlajši od Nece user posted image user posted image user posted image No bo imela družbo in sošolca čisto blizu Spoznali pa ga še nisva, ker je bil doma samo ata. Morda danes

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 886
4.5.2008 13:14:13   
Anya22
Zdravo, punce!

No, da se spet malo javim in, da nas malo premaknem gor!user posted image

V glavnem mi smo bili v petek v arboretumu Voljčji potok in je bila taka gužva, da se nisi mogel tudi premikat. Žan je užival 100 na uro. Je gledal race in ena se mu je prav približala in on jo je hotel kar prijeti, vendar mu ni uspelo.

Naj še izrečemo vsem, ko so praznovali obmesečnico vse naj naj.user posted image user posted image user posted image

Žan se tudi nekaj matra hoditi, ko ga držimo za eno rokico on kar hodi, tudi stoji že sam in mislim, da bomo hmalu osvojili samostojno hojo. Glede zobkov pa tako, zgornjo dlesen ima vso zatečeno in belo, vendar zobkov ni in ni ven, dva dni nazaj je imel celo malce vročince, vendar nič resenga, ampak mislim, da je vse to posledica zobkov.

Tudi ponoči neprestano pojokava, in ko mu namažem dlesen z Calgelom je nato vse OK.user posted image

No, naj napišem še to, da izvidov od Alergologa še nismo dobili in bom znorela, kaj delajo tej naši zdravniki. Že 1 mesec čakamo te boge izvide. Sem jezna ku user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 887
4.5.2008 23:00:07   
Anonimen
NOgica, nič se ne smej
user posted image user posted image user posted image user posted image
Se hecam Drnula. Veš kaj tud boljšim se to dogaja user posted image . Nč bat, da men vse uspeuser posted image .

KT se bom probala večkrat oglasit. Ja z diplomo pa kar kompliciram, ampak po moje mi jo bo mentor sam oklestil. Sem pa tud s časom tako ,da gre vse bolj počasi, tako da enkrat to leto bo, drugih ciljev pa si ne smem postavljat.

Drugače pa vas obveščam, da je moja Tara danes shodila user posted image user posted image user posted image . Kar sama od sebe je šla od mene in naredila 5 samostojnih korakov. Potem je še poskušala pa ji je uspelo tri, pa pet, pa štiri, skratka zame je shodila. Čeprav mož pravi naj ne razglašam, da je shodila, ker še ni videti, sem vam mogla to povedat.

KT ti kar označi pri Tari, da je shodila 4.5. 2008. Pa še za zobke ti zdaj napišem:

22.3.- zgoraj prvi levi sekalec
28.3.- zgoraj drugi levi sekalec
5.4.- zgoraj prvi desni sekalec
29.4.-spodaj drugi desni sekalec

Zdaj pa grem počasi v pančevo.

< Sporočilo je popravil nogica -- 4.5.2008 23:01:46 >

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 888
5.5.2008 8:17:50   
*ANA*
Dobro jutro

Kavica je kuhana, je je dovolj za vse user posted image

Ja nismo dobre čveke ,mogoče bo več časa ko bodo sami hodili user posted image .

Vsem ki ste shodili user posted image user posted image user posted image .
Vsi ki imate kaki nov zobek user posted image user posted image user posted image

Vsem ki ste bubani pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravite .

No pa še stanje pri nas- pridelali smo nov zobek- leva zgornja enka , ki je pokukala na svet 30.4.
Sicer se stanje počasi umirja- ne hropemo več, prišli smo iz bolnice, zdaj smo pa brez glasu in kašljamo .
Popoldan pa se gremo poslušat k njegovi P da vidi če je šlo lepo nazaj.

Se pa pripravljamo na odhod na pediatrično kliniko- sicer šele v ponedeljek, ampak mi se psihično pripravljamo že zdaj user posted image .

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 889
5.5.2008 8:23:31   
Drnula
Dobro jutro!
Ana, resnočno vam želim da se pozdravite
user posted image user posted image user posted image

Jaz počasi  zaključujem kavo, NEca svoje mleko in se potem odpraviva v LJ

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 890
5.5.2008 8:23:32   
nky 23
jutro!!!

No da vam na kratko povem kako je bilo na morju:
Imeli smo zelo lepo vreme razen v torek, vzunaj smo bili cele dneve, Kevin je užival na gugalnici, v peskovniku, ob vodi, ko je gledal valove, na bazenu, na ladji, res se je imel lepoi in tudi vsi z njim. Osvojil je hojo, da ga ržimo samo za eno rokico, bog ne daj pa da bi se spustiluser posted image

Na morju smo bili še z eno družino, ki imajo eno letno pupo, ki je nalezla evina, pa saj ni nalašč, sam je pa  veliko kriva njena mami.... to je že zgodba zase...

v soboto, ko smo odšli iz poreča, je bilo ob desetih 22 stopinj, tako da imamo vsi malo barve....

grem je Kevin malo siten...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 891
5.5.2008 8:54:23   
nky 23
bibyka kje si pa kupila tako lepo baretko za user posted image ?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 892
5.5.2008 9:02:55   
janapan
pozdravljene punce. Pri nas vse bp, ampak jaz sem čisto v stresu, grabi me panika, kar preplavil me je nek tak čuden pesimizem. Najraje bi kar zbežala--v petek mi preteče porodniška, potem še pet dni dopusta in grem delat.
Sej pravim...res me kar panika. kako se ve spopadate s tem. Naj poudarim da imam lepo službo, nič mi ne manjka....ampak najprej pač strahove s tem ker pač prepuščam nekomu drugemu tamalo, po drugi strani pa imam kar fiksno idejo da me v službi vsi postrani gledajo, ker me pač celo porodniško niso kdo ve kaj pogrešali, ker me niso poklicali za nobeno žurko ipd. Ma saj vem da si delam v glavi, človek je pač tak da si dela probleme tudi tam kjer jih ni, hvalabogu da službo sploh imam.
   Punce kaj naj nardim da se otresem tega al naj se sprijaznim da nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 893
5.5.2008 9:08:41   
n€na
jutro,

hvala za kavico, je bila okusna sedaj bom pa še jaz za eno pristavila.

e nalezla Kevina, pa saj ni nalašč, sam je pa  veliko kriva njena mami.... to je že zgodba zase...

ene mame pa res ne pazijo, če je njihov otrok bolan. Moja Zala je zaradi take mame kar naprej prehlajena. Sedaj se pa borim proti vodenimi kozami. Od mojega nečak jih ima in je vsaki dan pri nas. Saj je lepo da pride na obisk k nonotim, samo jezi pa me ker posledično se moram jaz z Zalo umakniti da nebi slučajno fasala vodenih koz.user posted image

Saj bi blo dobro da jih dobi sedaj, ampak moj tast je v penziji jaz se pa ne razumem najbolje z njim (
beri: za njegove pojme ne znam skrbeti za otroka) in bi po mje znorela če bi bila 14 dni zaprta doma in nebi mogla nikamor.

Pa še vesela novica čez dober teden začnemo urejati naš novi domek, malo se nam je zataknilo a se je tudi to rešilo in končno bomo imeli svoj BLAŽEN MIR!!!!
Upam da bomo za novo leto že za sebe.

BRAVO TARA ZA SAMOTROJNE KORAKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 894
5.5.2008 9:26:05   
janapan
glede mam in bolanih otrok. Jaz sem tudi vsa fertik ko se srečamo s kakšno mamico in tamaladva se igrata čez pet minut mi pa reče veš smo bli cel teden v hiši ker je naš imel rotavirus. What??? No tako smo mi dobili rotavirus za njim še uroinfekt in bli 10 dni v bolnici.
  Je pa res da v vatko otrok ne moremo dajat. Sama vedno vnaprej povem da smo bli bolani.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 895
5.5.2008 9:39:42   
nky 23
ma ja no res eni ne znajo pazit, sicer smo kolegi pa kaj a zato more pa moj vse pobrat po njej al kako? Je skos ja pojdi do Kevin, igraj se z njim, mislim kako če je cela prehlajena in 39 vročine, pol pa itak še to da je mojmu tišala njene poslinjene igrače v rokeuser posted image , no in ona ima sedaj hudo vnetje ušes, kar vem da se ne mora nalezt ( jo je z 39 vročine posadila n asedež v kolo in so šli 2 uri naokoli????) no pa še grlo ima vneto in kašlja, to pa mislim da ima sedaj Kevin po njej, tako da se grema pokazat popoldan, če naju bo vzela, saj je hvalabogu vročina že včeraj padla! Ima pa cel hrbet pikast?
No še to grlo pa ma njena hči po mojem vnezto zato, ker je njo grlo že prej bolelo in ona itak VSO hrano prej prežveči in jo nato da svoji pupiuser posted image . No ja sto ljudi sto čudi...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 896
5.5.2008 9:51:19   
Padme
Daaaaan še od mene!

Mi smo bili pa Kranjski gori in smo tudi ful uživali, hodili v hribe in se crkljali še zadnje dni moje "svobode". Jaz namreč odštevam in grem čez 2 dni v službo user posted image . Si še ne znam dobro predstavljat kako bo to vse skupaj šlo, predvsem logistika me malo z.....user posted image

Drugače pa je več ali manj vse po starem - nobenih novih zobkov že skoraj 3 mesece jih ima šest, hodi na eno roko, stoji tudi že sam, koraka pa kar ne upa narediti, je pač bolj ziheraški, tako kot njegov papa user posted image

Trenutno pospešeno perem, likam in pospravljam, ker bo potem za to čas le še za vikende, kar mi je pa kar škoda, ker prihajajo lepi, topli dnevi in bi jih raje izorostila za potepanje ...

Za vse ki ste praznovali eno velikouser posted image in za vse ki ste bolni polno košaro user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 897
5.5.2008 9:58:30   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: janapan

glede mam in bolanih otrok. Jaz sem tudi vsa fertik ko se srečamo s kakšno mamico in tamaladva se igrata čez pet minut mi pa reče veš smo bli cel teden v hiši ker je naš imel rotavirus. What??? No tako smo mi dobili rotavirus za njim še uroinfekt in bli 10 dni v bolnici.
Je pa res da v vatko otrok ne moremo dajat. Sama vedno vnaprej povem da smo bli bolani.

Se strinjam, kakšne bi kar s hlač stresel ... Jaz moram potrkati, ker v vseh 11 mesecih nismo imelli niti zamašenega noska. Sicer pa gre septembra v vrtec, pol pa pa juhuhu, bolezen na bolezen ...

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 898
5.5.2008 10:33:32   
KT
Včeraj je obmesečnico praznoval JAKA, danes pa praznuje NECA user posted image

user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 899
5.5.2008 11:44:39   
Kati81
Dobro jutro še od naju.

Smo dons tko tečni da bi jo kar mal oddala. Ma no sej bo bolje. Seveda je tečna k smo zdej bli cele dneve ampak res od jutra do večera zuni zdej smo pa not, pa še lunca je.

Ma pomoje jo bom kar v ruzak dala in bova šle ven pod dežnikom.

No mi smo dobili tud končno še zgornja dva zobka eden je pršu 2.5. drugi pa 4.5. Tko da zdaj smo štirizobi.

Kdaj bo padla kakšna kavica?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?