Anonimen
|
Ojla drage moje Kako ste kaj? Ja res nismo nič zgovorne, mogoče bo boljše potem ko naši srčki dopolnijo eno leto . Ja kar ne morem verjeti, da je Tara stara že 11 mesecev Kdaj je to minilo Zdaj že razmišljam kaj bom pripravila za njen rojstni dan. Žal ne bomo mogli praznovati 31. ali 1. ker smo povabljeni na dve drugi zadevi in bomo Tarin rojstni dan zamaknili za en teden, na nedeljo 8.6., ker v soboto spet noben nima časa. No važno da se bomo pa takrat imeli lepo, pa da bo lepo vreme, da se bodo po vrtu podili. Tara je včeraj skoraj shodila. Sama sicer naredi dva koraka ampak potem se pa kar naprej vrže, tako, da ji fali še čisto malo. Je pa tako živa, da jo komaj dohajam. Vse hoče vedet, vse potipat, vse naj bi bilo po njenem, hoče uveljavit svoje, no pa se ji kar ne dam. Enostavno jo ignoriram, potem se še malo dere in nato smeh. Jaz upam, da jo ta trma čimprej mine, drugače bom kot mami postala še bolj stroga . No mislim, pa da bi ob rojstnem dnevu že morala delat samostojne korake, tako da bo prav veselo. Zobkov imamo že sedem. KT ti bom enkrat napisala datume kdaj smo jih dobili. Zdaj ji gre ven še osmi. S Taro sva ogromno zunaj na zraku. Med tednom sva veliko pri mojih doma, kjer pišem diplomo (doma je ne morem, nimam varstva, tam pa jo moja mami malo popazi), malo ustvarjam, vrtnarim, pečem.. .vse po starem. Najbolj me mori diploma. Sem si vse tako na široko zastavila, da do septembra ne bom spisala. No saj do takrat pa naj bi bila doma, vsaj mož bi tako želel. Jaz bi šla pa ful delat. Ko sem zanosila sem bila študentka brez redne zaposlitve, tako da sem zdaj free ampak jaz bi šla kar nekam delat. Sem bila to soboto v pomoč v moji prejšnji službi. Sem delala od 15 do 1-ih ponoči in mi je prav pasalo, ampak če pomislim, da bi bilo to zopet tako kot včasih pa ni šans, potem sem res raje doma. Gostinska je res vrag. Mi smo bili za praznike doma, razen en dan, ko smo šli na izlet na morje pa je blo ful lepo, ker je bil tukaj cel dan dež, tam pa sonce. Šla bi tudi v Arboretum pa mislim, da me bodo rožice prehitele in bodo odcvetele preden se bom jaz spravla tja, razen, če je katera za sprehod drug teden? Vsem vse naj naj za obmesečnico, zdaj pa naše cukre čaka tortica z eno celo svečko. Nič si grem še lase zrihtat, potem pa bo treba počasi v miževo deželo. Jutri imam še pester dan. Lahko noč
|