Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 9:12:16
|
|
|
|
*ANA*
|
Dobro jutro Sicer smo pokonci že od 6:30 ampak smo se morali urihtat ker sva imela s Svitom cepljenje. Pa najprej sva Pio v vrtec peljala, potem pa šibala. Ko sva jo v vrtcu pustila pa je bogica - verjetno ker je bil Svit z nama in ni hitela stran od mene- no potem jo je pa vzgojiteljica vzela in sva šla- bi pa Svit tam ostal ko je videl vse otroke . Tako cepljena nisva bila -sicer bi ga ona cepila ker je rekla da ni nič hujšega kot le prehlad in da kašelj zraven spada, potem sem pa rekla da gremo drug teden na dopust in je rekla da se mu ne naveže še zaradi cepljenja kaki bronhitis naj pokličeva ko bomo nazaj
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 9:19:00
|
|
|
|
nky 23
|
ANA ja vi pa res nimate sreče , ali vama je dala kaj za prehlad in kašelj? Kevin tudi malček pokašljuje in pa po hrbtu ima ene par izpuščajčkov? Upam da ni kaj resnejšega...
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 9:21:26
|
|
|
|
Kati81
|
N&B ne nisem skregana, sam včeri nisem bla pr compiču. NOGICA in PADME, vidve morta telovadit, k se premikajo sem in tja, kaj pa jaz ko jo moram po lokalu lovit, če grem kam na kavico, ker jo je hitro povsod dost, pa na mizo doseže in kar je na robu mize kaj hitro poleti dol. Par dni nazaj smo staknili prvo zunanjo buško, ker ona bi povsod šla. SAMA! Ko jo primeš za roko in hočeš odpeljat drugam, se pa tko ukoplje da je ne premakneš niti za mm, pol jo moreš pa dvignit in odnest, ona pa užaljena da je joj. ŠPELA naša tud noče in noče iz kopalnice, tuli kot zmaj ko jo odnesemo ven, al pa če so vrata v kopalnico zaprta. Po najnovejšem, je pa najraje do riti v pralnem al pa pomivalnem stroju.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 9:35:53
|
|
|
|
*ANA*
|
NKY ne za prehlad nisva nič dobila ker ni hujšega- ampak ko joka začne tako kašljat ko stari kadilci Bomo vidli kako bo ampak mislim da hujšega ne bo
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 15:57:42
|
|
|
|
N _ B
|
za vse bolančke. ŠpelaP: tudi jaz po eni strani kar komaj čakam, da grem v službo. Bo prav pasalo mal spremembe. Ampak po drugi strani pa ne vem, kako bom brez Jakija skoraj 9 ur. Sedaj sem bila dva dni po 4 ure tam in ko sem prišla domov, se mi je zdelo, kot da ga celo večnost nisem videla. Je pa kar priden, ko me ni doma. Joka zaenkrat ne, je normalno, le zaspi tašči v naročju. Če bo samo to, pravi tašča, bo čisto zadovoljna. Danes je spal od 11:50 do 13:30. Mislim, da ga je zbudil veter. Še jaz sem šla dvakrat v spalnico pogledat, če se je zbudil, ker se je tako slišal veter po baby phonu.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 20:43:45
|
|
|
|
N _ B
|
Čer. Spet ni nobene gor? Kje ste vse? Mislim,, da 3. dela ne bomo zaključile do konca porodniške. Druge čveke v enem dnevu naklofajo po 20 strani, me pa do 30. še v treh tednih nismo prišle. Glede na to, da sem že od 5-ih pokonc, je najbolje, da grem pred tv in pod deko. Saj do prvih reklam bom še zdržala, potem bo pa mrak padel na oči . Upam, da mi uspe še kaj tukaj gor pokukat, drugače pa....že zdaj lep preostanek večera in mirno noč.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 16.4.2008 21:24:51
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Čer! Mene je pa danes tako buča bolela, da je za znoret. Dopoldan sva bili s Saro zopet pri zdravniku, ker je še vedno nahodna, kljub antibiotičnim kapljicam. Ušesa ima v redu, na pljučkah ni bilo kaj slišati... Je pa dobila recept za antibiotike, ki pa jih naj dvignem čez par dni, če še vedno ne bi bil prehlad ok. Jaz sem bila pri okulistu. Zdaj te mesece doma (po porodu) nisem nosila očal. Sem se malo polenila, ker pač nimam neke grozne dioptrije. Sem pa dobila naročilnico za nove, čeprav se mi je dioptrija le malenkostno spremenila od takrat izpred šetih let, ko sem bila nazadnje na pregledu. Je pa hec, da mi je pred šestimi leti rekel, da mi jih ni treba non stop nositi - le za rač., tv, branje; zdaj mi je pa rekel, da se naj kar navadim in jih skoz nosim. Zdaj se bom pa počasi odpravila v miževo deželo, ali pa še tudi ne. Kdo ve?!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 9:02:08
|
|
|
|
ŠpelaP
|
Pozdravljene punce v deževen dan! A štrajkate? Sem nas komaj našla na DRUGI strani! Jej jej jej, kaj bo z nami, ko smo take čveke!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 9:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro. Vidm, da ni še nobena kave skuhala Evo kavice za vse dovolj. Mi smo spali izredno dobro od pol devetih zvečer do sedmih, potem je spila mleko in še zdaj spančka. Najbrž je bila tako dobra noč. Jaz sem pa zdajle tri dni imela malo posta z javorjevim sirupom, zdaj pa mi ga je zmanjkalo, tako da bom kar prekinla, poleg vsega sem še menstro dobila in me prav fajn zvija. Punce lep dan vam želim, čeprav ni nič sončka na vidiku, vsaj pri nas ne.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 10:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja Tara še kar spi. Zdaj pa jo grem zbudit, drugače bo še dan prepspala.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 13:43:32
|
|
|
|
Kati81
|
ANA a si dobila kopalke? No mi smo danes mal phajčli, Kaja je dobila polsandalčke za toplejše dni. Jaz si pa nisem nič še kupila. Zdaj pa veselo razbija po radiatorjih.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 14:32:08
|
|
|
|
*ANA*
|
Kati kopalk nisem dobila - so mi kar modrci premajhni , ma itak imam ene še od prej ,tako da bom za na morje kupila nove -jih bodo imeli več . A si kupila Kaji one lepe balerinke? Sem pa kupila Svitu ene tanke kavbojke ker ima zdaj še vse podloženo , pa zame ene hlače in to je to . Nič zdaj Svit spi jaz pa moram it malo pospravt čeprav se mi ne da Lep dan še naprej- pri nas pa sonček sije , tako da gremo popoldne na rolerje -Pia namreč
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 16:35:25
|
|
|
|
Kati81
|
Ja sem ji jih kupila ker jih rabi za na vse poroke na katere smo povabljene maja in junija. Pa še cena je bila sprejemljiva 16E, glede na to da so geoxovi čist podobni za 52E, pa še tko jitro jih bo prerasla. Druzga nisem pa nič kupila.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 16:36:07
|
|
|
|
Kati81
|
Nam manjka samo še 1 mesec in bomo stari 1 leto, kok gre hitro, mi sploh ni jasno.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 19:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
KAJA VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV. ŠE EN MESEC IN BO PRAVA VELIKA TORTA Z ENO SVEČKO SAMO ZATE
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 21:38:46
|
|
|
|
Anya22
|
Čer! Naj se še jaz malo javim. Naš škratek že sladko pančka. Povedati vam moram, da mi zaostaja, vendar sem naredila 2 testa in sicer včeraj in predvčerajšnjem, vendar je pokazal -, tako, da ne vem kaj naj si mislim. Je pa res, da imam neredno in da se mi je že enkrat to zgodilo. Imela sem jo pa nazadnje 16.3.2008. Jutri orpavim še enkrat test in če ne bo pokazal + pol ne bo nič. Bomo pa naprej. KAJA ISKRENE ČESTITKE ZA 11. MESECEV. ČEZ 1. MESEC BOŠ PA UPIHNILA PRVO SVEČKO NA TORTI!
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 21:49:39
|
|
|
|
N _ B
|
KAJA, ČESTITKE ZA 11. MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 21:53:30
|
|
|
|
januška78
|
Dober večer, Komaj vas berem, ko tako veliko pišete Ja, slabe čveke smo ratale. Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se ali . Glede na predviden naval niti nisem pričakovala, da ga bomo dobili. Bi nama pa z možem ta vrtec, ki je v stavbi poleg stavbe kamor oba hodiva v službo najbolj ustrezal. Tako se bova pa očitno morala vsak s svojim avtom voziti v službo, da bova lahko v 9 urah uspela pobrati Manco. Kaja za 11 malih sveč Čvekice kdaj se dobimo kaj na kavici? Vas že pogrešam.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:00:45
|
|
|
|
januška78
|
N&B Kako je kaj v novi službi?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:01:52
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se ali . Noro. Mi dobimo odgovor do 16.maja. Vsaj tako je obljubljeno. Upam, da bomo dobil. Sicer pa, ne vem, kaj mislijo. Stanovanja se gradijo kot gobe po dežju, nihče pa ne pomisli še na splošno infrastrukturo: vrtce, šole, št. splošnih zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov itd itd
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:02:40
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 N&B Kako je kaj v novi službi? Zelo zelo uredu. Upam, da vsaj tako ostane. Zaenkrat sem res zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:05:57
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: januška78 N&B Kako je kaj v novi službi? Zelo zelo uredu. Upam, da vsaj tako ostane. Zaenkrat sem res zadovoljna. Super, držim pesti, da tako ostane. A boš še večkrat morala it delat do izteka porodniške?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:09:46
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Super, držim pesti, da tako ostane. A boš še večkrat morala it delat do izteka porodniške? Ne. Mi tudi ta teden ni bilo "muß" it. Sem šla bolj iz radovednosti, da spoznam sodelavce in tudi, da sem videla, kako je Jaka sprejel mojo odsotnost. Verjetno bom šla naslednji teden en dan še za ene 3 ure, potem pa 12. maja. Niko imam še naslednji teden v vrtcu, potem bo pa 14 dni oz. do izteka moje porodniške doma. Vmes gremo še za 5 dni na morje.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:12:53
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se ali . Noro. Mi dobimo odgovor do 16.maja. Vsaj tako je obljubljeno. Upam, da bomo dobil. Sicer pa, ne vem, kaj mislijo. Stanovanja se gradijo kot gobe po dežju, nihče pa ne pomisli še na splošno infrastrukturo: vrtce, šole, št. splošnih zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov itd itd To z vrtci je res noro. Vi boste sigurno dobili (ista občina, oba delata, en otrok že v vrtcu - to nanese kar nekaj točk), saj bomo mi tudi najbrž nekje že, vsaj do sedaj so že nekje v Kranju našli prostor. Če pa slučajno ne, pa imam taščo doma in bo pač ona pazila na Manco. Moje mnenje je, da bi moral vsak investitor, ki gradi stanovanja zraven prispevati še za splošno infrastrukturo.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 17.4.2008 22:16:51
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Moje mnenje je, da bi moral vsak investitor, ki gradi stanovanja zraven prispevati še za splošno infrastrukturo. Se popolnoma strinjam s tabo. Ravno pred kratkim sem slišala, da je eden od vplivnih krajanov sprožil problematiko v našem kraju. Namreč začelo se je vsepovprek zidat, nihče pa ne pomisli na zelene površine, parkirišča in spl. infrastrukturo, ki naj bi pripadala na enega krajana. Na splošno pa nasprotuje gradnji modernih večstanovanjskih objektov, ki naj ne bi pasali v to okolje. In v tem se marsikdo strinja z njim. Vprašanje pa je, kaj bodo lahko storili na to temo. Ker trenutno se zdi, da občina le gleda kako bo potegnila denar od investitorjev, na splošno dobro krajanov pa je popolnoma pozabila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?