|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
16.4.2008 9:12:16   
*ANA*
Dobro jutro

Sicer smo pokonci že od 6:30 ampak smo se morali urihtat ker sva imela s Svitom cepljenje.
Pa najprej sva Pio v vrtec peljala, potem pa šibala.
Ko sva jo v vrtcu pustila pa je bogica user posted image user posted image user posted image - verjetno ker je bil Svit z nama in ni hitela stran od mene- no potem jo je pa vzgojiteljica vzela in sva šla- bi pa Svit tam ostal ko je videl vse otroke user posted image .

Tako cepljena nisva bila -sicer bi ga ona cepila ker je rekla da ni nič hujšega kot le prehlad in da kašelj zraven spada, potem sem pa rekla da gremo drug teden na dopust in je rekla da se mu ne naveže še zaradi cepljenja kaki bronhitis naj pokličeva ko bomo nazaj user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.4.2008 9:19:00   
nky 23
ANA ja vi pa res nimate srečeuser posted image , ali vama je dala kaj za prehlad in kašelj?
Kevin tudi malček pokašljuje in pa po hrbtu ima ene par izpuščajčkov? Upam da ni kaj resnejšega...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
16.4.2008 9:21:26   
Kati81
N&B ne nisem skregana, sam včeri nisem bla pr compiču.

NOGICA in PADME, vidve morta telovadit, k se premikajo sem in tja, kaj pa jaz ko jo moram po lokalu lovit, če grem kam na kavico, ker jo je hitro povsod dost, pa na mizo doseže in kar je na robu mize kaj hitro poleti dol.
Par dni nazaj smo staknili prvo zunanjo buško, ker ona bi povsod šla. SAMA! Ko jo primeš za roko in hočeš odpeljat drugam, se pa tko ukoplje da je ne premakneš niti za mm, pol jo moreš pa dvignit in odnest, ona pa užaljena da je joj.

ŠPELA naša tud noče in noče iz kopalnice, tuli kot zmaj ko jo odnesemo ven, al pa če so vrata v kopalnico zaprta. Po najnovejšem, je pa najraje do riti v pralnem al pa pomivalnem stroju.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 678
16.4.2008 9:35:53   
*ANA*
NKY ne za prehlad nisva nič dobila ker ni hujšega- ampak ko joka začne tako kašljat ko stari kadilci user posted image

Bomo vidli kako bo ampak mislim da hujšega ne bo user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 679
16.4.2008 15:57:42   
N _ B
user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke.

ŠpelaP: tudi jaz po eni strani kar komaj čakam, da grem v službo. Bo prav pasalo mal spremembe. Ampak po drugi strani pa ne vem, kako bom brez Jakija skoraj 9 ur. user posted image  Sedaj sem bila dva dni po 4 ure tam in ko sem prišla domov, se mi je zdelo, kot da ga celo večnost nisem videla. Je pa kar priden, ko me ni doma. Joka zaenkrat ne, je normalno, le zaspi tašči v naročju. Če bo samo to, pravi tašča, bo čisto zadovoljna. Danes je spal od 11:50 do 13:30. Mislim, da ga je zbudil veter. Še jaz sem šla dvakrat v spalnico pogledat, če se je zbudil, ker se je tako slišal veter po baby phonu.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.4.2008 20:43:45   
N _ B
Čer.

Spet ni nobene gor? user posted image  Kje ste vse? Mislim,, da 3. dela ne bomo zaključile do konca porodniške. Druge čveke v enem dnevu naklofajo po 20 strani, me pa do 30. še v treh tednih nismo prišle. user posted image

Glede na to, da sem že od 5-ih pokonc, je najbolje, da grem pred tv in pod deko. Saj do prvih reklam bom še zdržala, potem bo pa mrak padel na oči user posted image .

Upam, da mi uspe še kaj tukaj gor pokukat, drugače pa....že zdaj

lep preostanek večera in mirno noč.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.4.2008 21:24:51   
ŠpelaP
Čer!
Mene je pa danes tako buča bolela, da je za znoret. user posted image
Dopoldan sva bili s Saro zopet pri zdravniku, ker je še vedno nahodna, kljub antibiotičnim kapljicam. Ušesa ima v redu, na pljučkah ni bilo kaj slišati... Je pa dobila recept za antibiotike, ki pa jih naj dvignem čez par dni, če še vedno ne bi bil prehlad ok.
Jaz sem bila pri okulistu. Zdaj te mesece doma (po porodu) nisem nosila očal. Sem se malo polenila, ker pač nimam neke grozne dioptrije. Sem pa dobila naročilnico za nove, čeprav se mi je dioptrija le malenkostno spremenila od takrat izpred šetih let, ko sem bila nazadnje na pregledu. Je pa hec, da mi je pred šestimi leti rekel, da mi jih ni treba non stop nositi  - le za rač., tv, branje; zdaj mi je pa rekel, da se naj kar navadim in jih skoz nosim. user posted image
Zdaj se bom pa počasi odpravila v miževo deželo, ali pa še tudi ne. Kdo ve?! user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.4.2008 9:02:08   
ŠpelaP
Pozdravljene punce v deževen dan!

A štrajkate? user posted image
Sem nas komaj našla na DRUGI strani!
Jej jej jej, kaj bo z nami, ko smo take čveke! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 683
17.4.2008 9:40:04   
Anonimen
Dobro jutro. Vidm, da ni še nobena kave skuhala

Evo user posted image user posted image user posted image user posted image kavice za vse dovolj.

Mi smo spali izredno dobro od pol devetih zvečer do sedmih, potem je spila mleko in še zdaj spančka. user posted image user posted image user posted image Najbrž je bila tako dobra noč.

Jaz sem pa zdajle tri dni imela malo posta z javorjevim sirupom, zdaj pa mi ga je zmanjkalo, tako da bom kar prekinla, poleg vsega sem še menstro dobila in me prav fajn zvija.

Punce lep dan vam želim, čeprav ni nič sončka na vidiku, vsaj pri nas ne.

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
17.4.2008 10:12:31   
Anonimen
Moja Tara še kar spi. Zdaj pa jo grem zbudit, drugače bo še dan prepspala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
17.4.2008 13:43:32   
Kati81
ANA a si dobila kopalke?

No mi smo danes mal phajčli, Kaja je dobila polsandalčke za toplejše dni. Jaz si pa nisem nič še kupila.

Zdaj pa veselo razbija po radiatorjih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.4.2008 14:32:08   
*ANA*
Kati kopalk nisem dobila user posted image - so mi kar modrci premajhni user posted image , ma itak imam ene še od prej ,tako da bom za na morje kupila  nove -jih bodo imeli več user posted image .
A si kupila Kaji one lepe balerinke?

Sem pa kupila Svitu ene tanke kavbojke ker ima zdaj še vse podloženo user posted image , pa zame ene hlače in to je to .

Nič zdaj Svit spi jaz pa moram it malo pospravt čeprav se mi ne da user posted image

Lep dan še naprej- pri nas pa sonček sije user posted image user posted image , tako da gremo popoldne na rolerje -Pia namreč user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.4.2008 16:35:25   
Kati81
Ja sem ji jih kupila ker jih rabi za na vse poroke na katere smo povabljene maja in junija. Pa še cena je bila sprejemljiva 16E, glede na to da so geoxovi čist podobni za 52E, pa še tko jitro jih bo prerasla.

Druzga nisem pa nič kupila.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.4.2008 16:36:07   
Kati81
Nam manjka samo še 1 mesec in bomo stari 1 leto, kok gre hitro, mi sploh ni jasno.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.4.2008 19:26:10   
Anonimen
KAJA VSE NAJ NAJ ZA 11 MESECEV. ŠE EN MESEC IN BO PRAVA VELIKA TORTA Z ENO SVEČKO SAMO ZATE user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
17.4.2008 21:38:46   
Anya22
Čer!

Naj se še jaz malo javim. Naš škratek že sladko pančka. Povedati vam moram, da mi user posted image zaostaja, vendar sem naredila 2 testa in sicer včeraj in predvčerajšnjem, vendar je pokazal -, tako, da ne vem kaj naj si mislim. Je pa res, da imam neredno in da se mi je že enkrat to zgodilo. Imela sem jo pa nazadnje 16.3.2008. Jutri orpavim še enkrat test in če ne bo pokazal + pol ne bo nič. Bomo pa user posted image user posted image naprej.user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJA ISKRENE ČESTITKE ZA 11. MESECEV. ČEZ 1. MESEC BOŠ PA UPIHNILA PRVO SVEČKO NA TORTI!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.4.2008 21:49:39   
N _ B
KAJA,

ČESTITKE ZA 11. MESECEV!!!

user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.4.2008 21:53:30   
januška78
Dober večer,

Komaj vas berem, ko tako veliko pišete user posted image  Ja, slabe čveke smo ratale.  
Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se user posted image  ali user posted image . Glede na predviden naval niti nisem pričakovala, da ga bomo dobili. Bi nama pa z možem ta vrtec, ki je v stavbi poleg stavbe kamor oba hodiva v službo najbolj ustrezal. Tako se bova pa očitno morala vsak s svojim avtom voziti v službo, da bova lahko v 9 urah uspela pobrati Manco.

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image  za 11 malih sveč

Čvekice kdaj se dobimo kaj na kavici? Vas že pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.4.2008 22:00:45   
januška78
N&B Kako je kaj v novi službi?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.4.2008 22:01:52   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: januška78
Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se user posted image  ali user posted image .

Noro. Mi dobimo odgovor do 16.maja. Vsaj tako je obljubljeno. Upam, da bomo dobil. Sicer pa, ne vem, kaj mislijo. Stanovanja se gradijo kot gobe po dežju, nihče pa ne pomisli še na splošno infrastrukturo: vrtce, šole, št. splošnih zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov itd itd

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.4.2008 22:02:40   
N _ B

Zelo zelo uredu. Upam, da vsaj tako ostane. Zaenkrat sem res zadovoljna.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
17.4.2008 22:05:57   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Zelo zelo uredu. Upam, da vsaj tako ostane. Zaenkrat sem res zadovoljna.user posted image

Super, držim pesti, da tako ostane. A boš še večkrat morala it delat do izteka porodniške?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.4.2008 22:09:46   
N _ B

Super, držim pesti, da tako ostane. A boš še večkrat morala it delat do izteka porodniške?

Ne. Mi tudi ta teden ni bilo "muß" it. Sem šla bolj iz radovednosti, da spoznam sodelavce in tudi, da sem videla, kako je Jaka sprejel mojo odsotnost. Verjetno bom šla naslednji teden en dan še za ene 3 ure, potem pa 12. maja.  Niko imam še naslednji teden v vrtcu, potem bo pa 14 dni oz. do izteka moje porodniške doma. Vmes gremo še za 5 dni na morje.

Neposredna povezava do sporočila: 698
17.4.2008 22:12:53   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Danes smo dobili odgovor glede vloge za vrtec v Ljubljani. Smo 150. v čakalni vrsti - saj ne vem al naj se user posted image  ali user posted image .

Noro. Mi dobimo odgovor do 16.maja. Vsaj tako je obljubljeno. Upam, da bomo dobil. Sicer pa, ne vem, kaj mislijo. Stanovanja se gradijo kot gobe po dežju, nihče pa ne pomisli še na splošno infrastrukturo: vrtce, šole, št. splošnih zdravnikov, pediatrov, zobozdravnikov itd itd

To z vrtci je res noro. Vi boste sigurno dobili (ista občina, oba delata, en otrok že v vrtcu - to nanese kar nekaj točk), saj bomo mi tudi najbrž nekje že, vsaj do sedaj so že nekje v Kranju našli prostor. Če pa slučajno ne, pa imam taščo doma in bo pač ona pazila na Manco.
Moje mnenje je, da bi moral vsak investitor, ki gradi stanovanja zraven prispevati še za splošno infrastrukturo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.4.2008 22:16:51   
N _ B

Moje mnenje je, da bi moral vsak investitor, ki gradi stanovanja zraven prispevati še za splošno infrastrukturo.

Se popolnoma strinjam s tabo. Ravno pred kratkim sem slišala, da je eden od vplivnih krajanov sprožil problematiko v našem kraju. Namreč začelo se je vsepovprek zidat, nihče pa ne pomisli na zelene površine, parkirišča in spl. infrastrukturo, ki naj bi pripadala na enega krajana. Na splošno pa nasprotuje gradnji modernih večstanovanjskih objektov, ki naj ne bi pasali v to okolje. In v tem se marsikdo strinja z njim. Vprašanje pa je, kaj bodo lahko storili na to temo. Ker trenutno se zdi, da občina le gleda kako bo potegnila denar od investitorjev, na splošno dobro krajanov pa je popolnoma pozabila.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?