Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:57:26
|
|
|
|
Udb
|
Sej krafi so najboljši doma... ;)
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:58:20
|
|
|
|
Udb
|
biba, a je kuži kaj bolj priden?? ;)
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:58:53
|
|
|
|
emaa
|
moj je lih jamrau, da je preveč sladkarij, ker sem krofe pekla, včeraj ene piškote, pa še muffine danes. krofi kopnijo, muffinov je okoli 4 (od 20ih), piškoti so pa za obiske.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:59:24
|
|
|
|
Udb
|
kakšne muffine si pa pekla?
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:00:30
|
|
|
|
emaa
|
bananine z borovnicam, je tle na RR ena dala ful receptoc za muffine. drugač sem zadnjič čokoladne, pa malo mešane lešniki, med, kokos)
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:00:58
|
|
|
|
Udb
|
mmm...upam da bo na fešti vsaj kaj pametnega za pojesti!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:02:13
|
|
|
|
emaa
|
take fešte, kjer je hrana zanič so bolj žalostne, ker če vse drugo ne štima, lahko vsaj ješ.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:02:27
|
|
|
|
Udb
|
Ravno si merim T! 37.1°C. glede na to da se dobro počutim, da je T že 4 dni taka in da sem ful zmatrana - sledi ali gripa ali pa nosečnost!!! Upam na 2.!!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:03:46
|
|
|
|
emaa
|
jaz tud, moja M naj bi prišla jutri, bomo vidli, če me bo blagovolila, kar za nekja mescov spustit, bi blo darilo za valentinovo, pa še pdp na roj. dan mojga lubija bi bil.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:04:33
|
|
|
|
Udb
|
Uuuu .... držim pesti, da bova obe nosečki!!!! :miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:06:15
|
|
|
|
Udb
|
emamair, tvoje slikice iz poročnega potovanja so FUL lepe!!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:07:57
|
|
|
|
emaa
|
hvala, sva se mela ful lepo, sva šla en dan do enga bazarja peš ene 3,4 km, pa so naju gledal k da sva z lune padla, sva bla čist prešvicana, ko sva nazaj pršla, pa sva pol z večjim užitkom v bazen padla.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:10:01
|
|
|
|
Udb
|
in onesnažila okolje? ;) :)- (brez zamere) tako, zdaj se pa poslavljam....muka....saj bo...mi gre na živce ko se je treba vsem smehljati in potem še poslušaš kako ti vsak kaj teži (ups..govori)...zoprno!! Bi reje na RR ostala!! :(( Se slišimo!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 19:11:14
|
|
|
|
emaa
|
dobro, pa hitro opravi 8)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.