|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Saj vem, da je še zgodaj...
5.2.2005 17:57:40   
Udb
...ampak jaz bi se s kom pogovarjala!!! Je katera gor? :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.2.2005 17:59:22   
emaa
je, sem te hotla kar na zgornjem seznamu pod črto prestavit, pa bom počakala, da potrdiš novičko. Pa sem se tud spomnila, da ga nisem do konca popravla:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2005 18:00:59   
Udb
JA, močno upam, da bom drug teden po črto!! (kaj pa če ne bom?????? :((:((:((:((:((:(() Veš kako mi je težko?? Sem ali nisem? Sem ali nisem?...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2005 18:03:26   
Sibil_
hmmm-pozdravljene.Prvič tukaj.:ups:
Kako kaj?
LP
Sibil

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2005 18:04:17   
ameli
Udb, jaz sem ta teden naredila 3 CB, na vseh treh je bil le rahel +. Tako grem v ponedeljek v laboratorij dat urin. Ampak sedaj sem že skoraj 99% ta je to to! Mi je namreč že dva dni kar vredi slabo! Ampak ne bom nič jamrala, ker sem si tega res zelo želela. Jaz mislim, da je tudi tebi uspelo:bravo:. Imaš drugače redne M?
ameli

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2005 18:04:24   
Udb
Živjo sibil!

A prvič si tukaj? Potem pa dobrodošla!!:bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2005 18:04:42   
anajmad
Mi smo bolni,oz. moja Pia je dobila gripo.Upam,da je še jst ne bom fasala:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Fopam se z vitamini od septembra.Ker se kr bojim,ko sem bolna,me ful vrže(39 temperature)in čist sem švoh.Pr nas je kr mrzlo,piha burja,dedc je tečen,jst se pa spravljam likanju.Pol imamo kr pestro.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2005 18:05:11   
emaa
mi je jasno. jest sem se oklepala tko upanja lani, ampak v drugem smislu, ali bom ostala noseča ali ne, ker sem zbolela, si tud vesela nisem pustila bit, ker sem nardila test :modri:, pol pa vročina, pa se mi ni dobr končal, zdaj pa upam na ponovno šanso, da se lahko vsaj poskusim probat veselit, sam je pa hudo, ker nočeš bit razočaran, višje ko letaš, nižje padeš.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2005 18:05:22   
Udb
ameli - sploh nimam redne M!!!!! Prejšnje cikluse sem imela na 60, 70 dni, ta je pa že 84.dan!!!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2005 18:06:27   
Udb
emamair, točno tako - človek se sploh ne upa veseliti!! :grrr: Pa sem si zmeraj mislila: ah, trape, kako ne vejo, al je test pozitiven al negativen!! No, zdaj pa imam svoje!! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2005 18:07:08   
Sibil_
Kdaj boš pa delala CB udb?
LP,
Sibil

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2005 18:07:13   
Udb
anajmad - gripa očitno povsod razsaja!! Drži se - ampak če ti je namenjena, ti tud vitamini ne bodo nucali!! Držim pesti, da ne zboliš!! :miska:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2005 18:08:16   
Udb
sibil, danes sem naredila Romed - in je bila rahla črtica. Ker imam slabe izkušnje, ne verjamem, da je kaj iz tega! Tako da grem drug teden h G!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2005 18:09:40   
Sibil_
pa kaj ni zihr CB?
Meni je pokazal kmalu.
LP,
Sibil

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2005 18:10:04   
ameli
Če je pokazal tudi rahlo da si9nebesa, potem si!Mislim, da tudi CB ni najbolj zanesljiv (govorijo o 99% zanesljivosti- hallloooo??)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.2.2005 18:10:36   
Udb
Ene pravijo, da je - druge da ni!! Mam itak probleme z nerdnimi M, tako da moram h G, pa bom prosila, če me da na krvni test - ki je najbolj siguren!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.2.2005 18:11:26   
emaa
anajmad pazi se, mam bolnika doma, pa je tečen na obroke. Zjutraj je reku, da bi hrenovke, prnesem hot dog štručke, pa se odločim da bom jaz tud to jedla. Dam ktechup, si premislim, pa rečem da ne bom ketchupa in ga gledam, ko mi dela in ga vprašam od kod njemu ketchup, ja zate prav, pa mu povem, da ga ne bom, sem mu že povedala:zmeden:.
Naredi do konca, se usede, valda pred TV, ne za mizo in godrnja (dobesedno), razločim besedo ketchup, ga vprašam, pa kaj najeda, in se prtož da zdej more pa on ketchup noter jest pa ga ne mara:zmeden:, lah bi ga dal men, mu povem naj drugič mal posluša kaj govorim, al pa vpraša, on pa napšrej godrnja, pa se mi je odpelal, naj da že mir s tem ketchupom, naj si pa drugo hrenovko nardi. je bil pol rajš tih, gledu je pa še zmeri grdo.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.2.2005 18:11:47   
anajmad
najbolj boš vidla,ko boš šla v laboratorij.Če ti tok zamuja in če bi bila:nosecka:bi ti že mogl bit mal slabo in prsi bi te mogle boleti(rahlo na dotik).Ni pa rečeno,ker vsaka ženska odreagira drugače.
Jst sem pri prvi takoj vedela,da sem:nosecka:.Špikanje v trebuhu,kot da se pripravlja na:hudicek:,slabosti in zelo boleče prsi.
Pri drugem pa sploh pojma nisem imela,ker sva se že trudila toliko let in sem že vse skupaj odstavila na stranski tir.toda,ko sem zvedela(sem bila v bolnišnici),da sem :nosecka:,mi je pa takoj postalo slabo.Mislim,da mi je delova la psiha.Najbolje je,da se napotiš k zdravniku,pa boš pomirjena.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.2.2005 18:11:51   
Udb
Ja, ameli - to sem tudi jaz mislila! Potem sem pa naredila Romed - rahla druga črtica! DRugi dan še en romed - samo 1 črtica! Jaz v jok :((:((! In potem sem čez es teden naredila še CB - negativen!! Tako da se tudi zdaj ne upam veseliti!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.2.2005 18:15:03   
Udb
Ah, pustimo to! Povejte raje kaj ste danes lepega počele!! In pa kakšni so načrti za prihodnje dni!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.2.2005 18:16:55   
anajmad
moj dedc mi je pa kavč pomagu preoblačit in normalno je fentu zadrgo.Pol sem bla pa jst kriva.Ej halo?????Tamala ga je gledala,ko bi iz lune padu,ko je p.....po stanovanju.zdej sem ga pa ven poslala,naj gre ribe lovit,pa tud če zmrzne.
Pol si ga bom odmrznila,ko ga bom rabla:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.2.2005 18:16:59   
ameli
... lenarjenje do srede, juhuhu. No vmes pa malo študija in malo pospravljanja.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.2.2005 18:18:08   
Udb
kaj pa študiraš, ameli?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2005 18:18:19   
emaa
moj pa govori, da je tak revež, da bi se mogla žena mal potrudit, da bi ga poservisirala, ker on tko nič ne more:)-.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2005 18:18:48   
Udb
:)-:)-:)-:)- Ja revček! Moški so res bogi!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.