Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 17:59:22
|
|
|
|
emaa
|
je, sem te hotla kar na zgornjem seznamu pod črto prestavit, pa bom počakala, da potrdiš novičko. Pa sem se tud spomnila, da ga nisem do konca popravla:)-
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:00:59
|
|
|
|
Udb
|
JA, močno upam, da bom drug teden po črto!! (kaj pa če ne bom?????? :((:((:((:((:((:(() Veš kako mi je težko?? Sem ali nisem? Sem ali nisem?...
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:03:26
|
|
|
|
Sibil_
|
hmmm-pozdravljene.Prvič tukaj.:ups: Kako kaj? LP Sibil
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:04:17
|
|
|
|
ameli
|
Udb, jaz sem ta teden naredila 3 CB, na vseh treh je bil le rahel +. Tako grem v ponedeljek v laboratorij dat urin. Ampak sedaj sem že skoraj 99% ta je to to! Mi je namreč že dva dni kar vredi slabo! Ampak ne bom nič jamrala, ker sem si tega res zelo želela. Jaz mislim, da je tudi tebi uspelo:bravo:. Imaš drugače redne M? ameli
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:04:24
|
|
|
|
Udb
|
Živjo sibil! A prvič si tukaj? Potem pa dobrodošla!!:bravo:
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:04:42
|
|
|
|
anajmad
|
Mi smo bolni,oz. moja Pia je dobila gripo.Upam,da je še jst ne bom fasala:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Fopam se z vitamini od septembra.Ker se kr bojim,ko sem bolna,me ful vrže(39 temperature)in čist sem švoh.Pr nas je kr mrzlo,piha burja,dedc je tečen,jst se pa spravljam likanju.Pol imamo kr pestro. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:05:11
|
|
|
|
emaa
|
mi je jasno. jest sem se oklepala tko upanja lani, ampak v drugem smislu, ali bom ostala noseča ali ne, ker sem zbolela, si tud vesela nisem pustila bit, ker sem nardila test :modri:, pol pa vročina, pa se mi ni dobr končal, zdaj pa upam na ponovno šanso, da se lahko vsaj poskusim probat veselit, sam je pa hudo, ker nočeš bit razočaran, višje ko letaš, nižje padeš.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:05:22
|
|
|
|
Udb
|
ameli - sploh nimam redne M!!!!! Prejšnje cikluse sem imela na 60, 70 dni, ta je pa že 84.dan!!!!!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:06:27
|
|
|
|
Udb
|
emamair, točno tako - človek se sploh ne upa veseliti!! :grrr: Pa sem si zmeraj mislila: ah, trape, kako ne vejo, al je test pozitiven al negativen!! No, zdaj pa imam svoje!! ;)
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:07:08
|
|
|
|
Sibil_
|
Kdaj boš pa delala CB udb? LP, Sibil
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:07:13
|
|
|
|
Udb
|
anajmad - gripa očitno povsod razsaja!! Drži se - ampak če ti je namenjena, ti tud vitamini ne bodo nucali!! Držim pesti, da ne zboliš!! :miska:
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:08:16
|
|
|
|
Udb
|
sibil, danes sem naredila Romed - in je bila rahla črtica. Ker imam slabe izkušnje, ne verjamem, da je kaj iz tega! Tako da grem drug teden h G!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:09:40
|
|
|
|
Sibil_
|
pa kaj ni zihr CB? Meni je pokazal kmalu. LP, Sibil
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:10:04
|
|
|
|
ameli
|
Če je pokazal tudi rahlo da si9nebesa, potem si!Mislim, da tudi CB ni najbolj zanesljiv (govorijo o 99% zanesljivosti- hallloooo??)
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:10:36
|
|
|
|
Udb
|
Ene pravijo, da je - druge da ni!! Mam itak probleme z nerdnimi M, tako da moram h G, pa bom prosila, če me da na krvni test - ki je najbolj siguren!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:11:26
|
|
|
|
emaa
|
anajmad pazi se, mam bolnika doma, pa je tečen na obroke. Zjutraj je reku, da bi hrenovke, prnesem hot dog štručke, pa se odločim da bom jaz tud to jedla. Dam ktechup, si premislim, pa rečem da ne bom ketchupa in ga gledam, ko mi dela in ga vprašam od kod njemu ketchup, ja zate prav, pa mu povem, da ga ne bom, sem mu že povedala:zmeden:. Naredi do konca, se usede, valda pred TV, ne za mizo in godrnja (dobesedno), razločim besedo ketchup, ga vprašam, pa kaj najeda, in se prtož da zdej more pa on ketchup noter jest pa ga ne mara:zmeden:, lah bi ga dal men, mu povem naj drugič mal posluša kaj govorim, al pa vpraša, on pa napšrej godrnja, pa se mi je odpelal, naj da že mir s tem ketchupom, naj si pa drugo hrenovko nardi. je bil pol rajš tih, gledu je pa še zmeri grdo.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:11:47
|
|
|
|
anajmad
|
najbolj boš vidla,ko boš šla v laboratorij.Če ti tok zamuja in če bi bila:nosecka:bi ti že mogl bit mal slabo in prsi bi te mogle boleti(rahlo na dotik).Ni pa rečeno,ker vsaka ženska odreagira drugače. Jst sem pri prvi takoj vedela,da sem:nosecka:.Špikanje v trebuhu,kot da se pripravlja na:hudicek:,slabosti in zelo boleče prsi. Pri drugem pa sploh pojma nisem imela,ker sva se že trudila toliko let in sem že vse skupaj odstavila na stranski tir.toda,ko sem zvedela(sem bila v bolnišnici),da sem :nosecka:,mi je pa takoj postalo slabo.Mislim,da mi je delova la psiha.Najbolje je,da se napotiš k zdravniku,pa boš pomirjena. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:11:51
|
|
|
|
Udb
|
Ja, ameli - to sem tudi jaz mislila! Potem sem pa naredila Romed - rahla druga črtica! DRugi dan še en romed - samo 1 črtica! Jaz v jok :((:((! In potem sem čez es teden naredila še CB - negativen!! Tako da se tudi zdaj ne upam veseliti!!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:15:03
|
|
|
|
Udb
|
Ah, pustimo to! Povejte raje kaj ste danes lepega počele!! In pa kakšni so načrti za prihodnje dni!
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:16:55
|
|
|
|
anajmad
|
moj dedc mi je pa kavč pomagu preoblačit in normalno je fentu zadrgo.Pol sem bla pa jst kriva.Ej halo?????Tamala ga je gledala,ko bi iz lune padu,ko je p.....po stanovanju.zdej sem ga pa ven poslala,naj gre ribe lovit,pa tud če zmrzne. Pol si ga bom odmrznila,ko ga bom rabla:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: en lp:morje:D.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:16:59
|
|
|
|
ameli
|
... lenarjenje do srede, juhuhu. No vmes pa malo študija in malo pospravljanja.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:18:08
|
|
|
|
Udb
|
kaj pa študiraš, ameli?
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:18:19
|
|
|
|
emaa
|
moj pa govori, da je tak revež, da bi se mogla žena mal potrudit, da bi ga poservisirala, ker on tko nič ne more:)-.
|
|
|
|
Saj vem, da je še zgodaj... 5.2.2005 18:18:48
|
|
|
|
Udb
|
:)-:)-:)-:)- Ja revček! Moški so res bogi!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.