|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   torta
25.3.2008 19:09:37   
bodoča
Rada bi spekla torto in ker nisem najbolj podkovana me zanima: kdaj je najbolje prerezati pečeno testo, ko je še toplo ali ko je hladno?
Prereže pa se menda najbolje s sukancem, je to res?

Ful bi rada poskusila z domačo torto pa se mi zdijo vsi recepti tako komplicirani, upam, da mi bo uspelo, če ne, bojo pač sosedove pujsike zadovoljne user posted image .

_____________________________

mojeustvarjanje
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: torta
25.3.2008 19:13:12   
Netopirčy81
Ah, to ni nič težkega user posted image . Samo glej, da bo pečica segreta in ko bo biskvit dobro penasto zmešan, hitro v pekač in v pečico. Da je biskvit dobro pečen, preveriš tako, da zobotrebec štokneš v sredino biskvita in če je suh, je pečen (ampak, saj to najbrž že veš)user posted image .
Drgač pa počak, da se mal ohladi - men je takrat najlažje prerezati.

_____________________________

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: torta
25.3.2008 19:35:41   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Rada bi spekla torto in ker nisem najbolj podkovana me zanima: kdaj je najbolje prerezati pečeno testo, ko je še toplo ali ko je hladno? Hladno
Prereže pa se menda najbolje s sukancem, je to res?DA

Ful bi rada poskusila z domačo torto pa se mi zdijo vsi recepti tako komplicirani, upam, da mi bo uspelo, če ne, bojo pač sosedove pujsike zadovoljne user posted image .

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: torta
25.3.2008 19:46:04   
Anonimen
Jaz biskvit vedno spečem en dan prej, in ga drugi dan prerežem, gre najlepše. Pa sem že ohoho tort naredila.

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: torta
25.3.2008 19:58:51   
Jessy
Prereži ga hladnega. S sukancem ga boš najlaže prerezala tako, da najprej z noževo konico zarežeš ob robu, da lahko sukanec vstaviš v to zarezo, nato pa konca sukanca prekrižaj, kot bi želela narediti vozel in povleci.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: torta
25.3.2008 21:21:19   
2.2.
biskvit prereži naslednji dan boš najlažje. torto pa ravno odrežeš tako da z levo roko torto obračaš z desno pa z nožem zarežeš. če me razumešuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: torta
25.3.2008 22:38:12   
lelaval
Jaz vedno prerežem hladnega in z nožem. S sukancem nisem še nikoli.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: torta
26.3.2008 8:04:02   
mojsoncek
Hladno testo prerezem s sukancem.

Ce te skrbi biskvit, ti predlagam, da ga naredis po receptu za nutella torto. Vedno uspe.


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: torta
26.3.2008 8:11:15   
AnBan
Jaz pečem biskvit za torto vedno po plasteh, nikoli celega in potem režem, ker je vedno riziko, da dobi klobuk ali luknjo. Tudi slaščičarji pečejo po plasteh.
Vzamem pa kar navaden recept za rolado in spečem toliko plasti kot jih rabim.

_____________________________

[



(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: torta
26.3.2008 9:03:42   
malimisek
Pri biskvitu jaz ne odpiram pečice, da ne pade skupaj.

(odgovor članu AnBan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: torta
26.3.2008 9:50:12   
muška
Jaz jo razrežem drugi dan in ne s sukancem, ampak kar z ostrim dolgim nožem

(odgovor članu malimisek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?