Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:39:09
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Je tako drago Bambi, ker je bilo ravno po TV zadnjič, ker so naši ljubi sosedje Hrvati sprejeli nov zakon! Pride menda 60,00 eur! Pa še k notarju moraš nest overovit. Tudi jaz sem po TV to zasledila. Pa na netu. Saj se samo še od tega govori.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:53:38
|
|
|
|
dojenč
|
BAMBI-A ŠE NISI NA PTUJU?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:56:48
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, saj jaz ne vem, kaj se gredo s temi dovoljenji...najhujše je pa to, da lahko policaji preverjajo potem (ko si že na dopustu), ali imajo npr.stari starši dovoljenje staršev, da so vnuki z njimi na morju ...Moja hči gre letos z mojim očetom na morje, ker jaz ne bom mogla, zdaj se bom pa še s tem morala obremenjevati...
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 23.4.2008 12:58:11 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:59:11
|
|
|
|
naty13
|
Sandra pa problem bo, če otrok zboli in ga ne bo eden od staršev pripeljal k zdravniku. Če nimaš urejeno, ti tudi otroka ne pogledajo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:01:28
|
|
|
|
sandra123
|
Jaz bom kar antibiotike zraven spakirala za vsak slučaj - saj jih vedno vzamem zraven, da me kaj ne preseneti...do zdaj smo bili samo 1x pri dr., ko smo bili na dopustu in od takrat naprej vedno vzamem zraven zdravila - za vsak slučaj...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:04:09
|
|
|
|
naty13
|
Zdravila sploh niso problem. Jaz tudi vzamem s sabo. Lahko je kaj drugega. Zdej si pa predstavljaj, da se otroku nekaj naredi, pa ti ga ne bojo pogledal. Sramota.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:07:11
|
|
|
|
sandra123
|
Ja, itak se na dopustu rado kaj neprijetnega zgodi...Me pa zanima, kaj bodo s temi potrdili dosegli Kar ne morem si predstavljati, kako bo na meji zgledalo, ko bodo prišli tujci brez teh dovoljenj...a jih bodo domov poslali, da uredijo te papirje ...Si predstavljate skandinavce, da morajo nazaj domov to urejat????????????
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:16:27
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč BAMBI-A ŠE NISI NA PTUJU? zdaj ravno grema od tu,....te pokličem ko bom fertig - ok, če ti ni prepozno. Ajd letim
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:29:17
|
|
|
|
tejkaz
|
Zoja Misa, meni je vseeno. Danes je tako lep soncek da bi bilo super ce bi se danes dobili. Ena ura menda ne mine tako hitro. Lahko pa tudi jutri. Kakor tebi bolj ustreza.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:30:13
|
|
|
|
tejkaz
|
Ma kaj je s temi lekadoli, no? A se da to ukinit?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:32:34
|
|
|
|
dojenč
|
ja bambi-kaj je zdaj to ?se vedno prisotna, jaz in ginekolog te že pricakujema
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:43:03
|
|
|
|
anita goitan
|
punce, moram izkoristit še zadnje dni lenarjenja doma, drug teden grem spet v službo in sme bla pol ure na tersai , uf je žgalo, seveda se nisem namazala kje pa, brihta jaz, pa mal sem trebušček pokazala, aja pa Mojca mi že danes odda na pošto majčko, jupi jutri jo dobim
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:46:01
|
|
|
|
sayuri
|
JAz sem do zdajle spala . Pet ur skupaj In sem zdaj čist matasta . A že delajo šumniki?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 13:51:21
|
|
|
|
sayuri
|
Vidim, da delajo . JAz grem na porodniško 9.7. DOma sem od 3.1. Letos ne morem koristit nič dopusta - ni šans , da bi prekinila bolniško in šla na dopust. Je šef rekel "aja...a do takrat boste na bolniški, potem boste pa kar zdravi in brez problemov na dopustu?" Tako da...meni propade popolnoma ves dopust - vseh 28 dni- do zadnjega dneva . NA porodniški bom namreč do oktobra (za dvojčke je 15 mesecev), dopust pa moramo šolniki izkoristit do 31.8. naslednje leto. KAr se pa bolniških kontrol tiče - o tem sem že pisala...preverjajo - pa ni važno ali je delovni dan, vikend ali prazniki. Mi imamo temu čisto prilagojeno življenje - žal. In tisti dan, ko imam OZ ali G še v kakšno trgovino skočim, ker sem krita.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:02:43
|
|
|
|
dojenč
|
sayuri-jutroooooooo a si se naspančkala?meni se tako šđe malo
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:04:58
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, potem bom danes ob 17h tam. Če ne najdem te pokličem. Se vidiva! Dojenč, majčka mi je prav in super je!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:04:58
|
|
|
|
ozziebo
|
Joj bejbike, kako pridno čvekate. Da se pohvalim, sem bila v šopingu - naročila sem omaro za novo otroško sobo, da bom imela kam stvari zlagat, posteljico in previjalno pa imam še od tamalga. So mi pa zrisali celo otroško sobo od Malega princa, na koncu sem pa rekla, da zdaj rabim samo omaro, da bomo ostalo kupili drugič, pa me je trgovec gledal kot da sem z lune padla Sem razložila, da trenutno ne rabim ne velike postelje, ne mize, po enih petih minutah je končno dojel. Če pa se je direkt zapodil v program za risanje, kaj mu pa jaz morem? Zraven sem pa kupila še tako lepo luč v obliki sončka, ko sem jo vidla, se nisem mogla upret . Tako, zdaj mora moj samo še stene pobarvat.. Sicer pa tudi jaz ful slabo spim, ne najdem položaja, ko se že naštimam začne svojo žurko, čez dan pa da bolj mir. Upam, da ne misli zamenjat dneva in noči ? Bodite pridne še naprej, pa vzemte si čas za mal lenarjenja...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:07:07
|
|
|
|
sayuri
|
JA, dojenč, sem morala nadoknadit neprespano noč. MAm zdajle "jutranjo kavo" od naty tlele zraven . SIcer je pošteno mrzla, bom pa zato bolj lepa . Punce, kaj zdaj to pišete o enih evrih za na hrvaško? Nič ne vem Plačat bo treba, če pošljem otroka s starimi starši dol, a l kaj? PA tile so čist zmešani . KAj to potrdilo je potem skoz veljavno al kolk časa velja?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:07:26
|
|
|
|
ozziebo
|
Sayuri, vidim da mam srečo, men je šefica rekla, da naj si skombiniram dopust in bolniško kot hočem, sam da moram cel letošnji dopust porabit pred porodniško.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:09:31
|
|
|
|
sayuri
|
ozziebo, jah res imaš srečo. Jaz sem se pod nosom že v prvi nosečnosti obrisala. In se bom zdaj zgleda tudi
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:12:24
|
|
|
|
mishel
|
Kako ste čvekice?! Glede Lekadola - tudi mene jezi za po it!!! Ampak mislim da se ga ne more kar tako izbrisat. SAYURI dobrooooo juuutroooo!!! ANITA GOITAN jaz pa še čakam na njen odgovor. Sem tudi že naročila. Za zdaj eno, če bo vredu, bom pa še potem kako naročila zraven, ker poleti bo vroče, stare majčke so mi pa tako prekratke in ne skrijejo trebuha. Pa še cena se mi zdi ugodna. Glede dovoljenj pa priznam da do zdaj nisem vedela nič. Se vidi da še ni bilo potrebe, da bi me to zanimalo . Bo pa naslednje leto prav prišlo, tako da sreča da vas imam in da izvem novosti .
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:14:16
|
|
|
|
URSKAP
|
Lep pozdravček še od mene Za vse tiste, ki vas skrbijo brcike naj vam napišem-prepišem članek dr.Stanka Pušenjak navajam " Nosečnica, ki začuti plod med 18 - 20 tednom lahko ploda še 3-4 tedne občasno ne čuti po več dni skupaj. To ne pomeni da je kaj narobe. Po 20. tednu se namreč prične intenzivneje tvoriti plodovnica, plod pa na reste tako pospešeno. Zato se plodov prostor relativno poveča, to pa mu omogoča svobodnejše gibanje. Droben plod še ne brca pretirano močno in se ne dotika materične stene dovolj silovito, zato tega nosečnica ne čuti, posebej ne, če je preko dneva dejavna. Zanesljivo se to spremeni po 25 ali 26 tednu, ko nekaj dnevna odsotnost gibov ni več običajna. Odsotnost gibov po 26. tednu ja lako znak, da nekaj ni vredu priporočamo preverjanje pri zdravniku." Upam da sem pomagala.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:19:34
|
|
|
|
mishel
|
URSKA P hvala za to informacijo, ker jaz bi drugače sigurno zagnala pravo paniko, če ga en dan nebi čutila. Zdaj je tako živahen in močen, da bi se mi zdelo nemogoče, da kar na enkrat postane umirjen.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:20:35
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri, dobro jutro še enkrat !!!!!!! Zgleda, da bosta tudi tvoja počasi začela nagajati ponoči ; no moja dva moram pohvalit, sta že par dni bolj pridna ponoči, imam mir do 4.30, potem letim na wc, problem je pa potem, ko mojemu možeku zvoni ura za vstat...ne vem, ali jo slišita, ampak je vedno budnica...danes sva se ob 5.30 prav naglas smejala, ko je možek pobožal trebušček, pa sta veselo streljala enajstmetrovke...komaj mi je uspelo potem do 7-ih nazaj zaspat ...Jutri me pa čaka pregled v bolnici...upam, da bo vse ok...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 14:25:44
|
|
|
|
Vilika
|
Punce - o kaksnih Lekadolih se to pogovarjate ??? URSKAP - hvala za to informacijo od Pusenjaka. Potem bo pri meni ravno to drzalo. Cutim gibe od nekje 20tega tedna dalje, sedaj sem v 24tem tednu in so se zmanjsali... Dojenc - jaz gibe se vedno cutim ob priblizno istih terminih kot prej, samo manj intenzivni so in manj jih je... Bomo videli kako bo cez 2 tedna, kot je napisala URSKAP.
|
sindarinOd koga prejme otrok največ igrač?od matere (
26%)
od očeta (
2%)
od obeh staršev skupaj (
41%)
dedka ali babice (
16%)
znancev ali prijateljev (
10%)
drugo (
5%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!