|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.4.2008 12:39:09   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Je tako drago Bambi, ker je bilo ravno po TV zadnjič, ker so naši ljubi sosedje Hrvati sprejeli nov zakon! Pride menda 60,00 eur!

Pa še k notarju moraš nest overovit. Tudi jaz sem po TV to zasledila. Pa na netu. Saj se samo še od tega govori. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
23.4.2008 12:53:38   
dojenč
BAMBI-A ŠE NISI NA PTUJU?

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
23.4.2008 12:56:48   
sandra123
Ja, saj jaz ne vem, kaj se gredo s temi dovoljenji...najhujše je pa to, da lahko policaji preverjajo potem (ko si že na dopustu), ali imajo npr.stari starši dovoljenje staršev, da so vnuki z njimi na morjuuser posted image ...Moja hči gre letos z mojim očetom na morje, ker jaz ne bom mogla, zdaj se bom pa še s tem morala obremenjevati...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 23.4.2008 12:58:11 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
23.4.2008 12:59:11   
naty13
Sandra pa problem bo, če otrok zboli in ga ne bo eden od staršev pripeljal k zdravniku. Če nimaš urejeno, ti tudi otroka ne pogledajo. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
23.4.2008 13:01:28   
sandra123
Jaz bom kar antibiotike zraven spakirala za vsak slučaj - saj jih vedno vzamem zraven, da me kaj ne preseneti...do zdaj smo bili samo 1x pri dr., ko smo bili na dopustu in od takrat naprej vedno vzamem zraven zdravila - za vsak slučaj...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
23.4.2008 13:04:09   
naty13

Zdravila sploh niso problem. Jaz tudi vzamem s sabo. Lahko je kaj drugega. Zdej si pa predstavljaj, da se otroku nekaj naredi, pa ti ga ne bojo pogledal. Sramota. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
23.4.2008 13:07:11   
sandra123
Ja, itak se na dopustu rado kaj neprijetnega zgodi...Me pa zanima, kaj bodo s temi potrdili dosegliuser posted image Kar ne morem si predstavljati, kako bo na meji zgledalo, ko bodo prišli tujci brez teh dovoljenj...a jih bodo domov poslali, da uredijo te papirjeuser posted image ...Si predstavljate skandinavce, da morajo nazaj domov to urejat????????????

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
23.4.2008 13:16:27   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

BAMBI-A ŠE NISI NA PTUJU?

zdaj ravno grema od tu,....te pokličem ko bom fertig - ok, če ti ni prepozno.

Ajd letimuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
23.4.2008 13:29:17   
tejkaz
Zoja Misa, meni je vseeno. Danes je tako lep soncek da bi bilo super ce bi se danes dobili. Ena ura menda ne mine tako hitro. Lahko pa tudi jutri. Kakor tebi bolj ustreza.  

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
23.4.2008 13:30:13   
tejkaz
Ma kaj je s temi lekadoli, no? A se da to ukinit? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
23.4.2008 13:32:34   
dojenč
ja bambi-kaj je zdaj to ?se vedno prisotna, jaz in ginekolog te že pricakujemauser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
23.4.2008 13:43:03   
anita goitan
punce, moram izkoristit še zadnje dni lenarjenja doma, drug teden grem spet v službo in sme bla pol ure na tersaiuser posted image , uf je žgalo, seveda se nisem namazala kje pa, brihta jaz, pa mal sem trebušček pokazala, aja pa Mojca mi že danes odda na pošto majčko, jupi jutri jo dobimuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
23.4.2008 13:46:01   
sayuri
JAz sem do zdajle spala user posted image . Pet ur skupaj user posted image  In sem zdaj čist matasta user posted image user posted image user posted image . A že delajo šumniki?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
23.4.2008 13:51:21   
sayuri
Vidim, da delajo user posted image user posted image user posted image .

JAz grem na porodniško 9.7.  DOma sem od 3.1. Letos ne morem koristit nič dopusta - ni šans ,  da bi prekinila bolniško in šla na dopust. Je šef rekel "aja...a do takrat boste na bolniški, potem boste pa kar zdravi in brez problemov na dopustu?" Tako da...meni propade popolnoma ves dopust - vseh 28 dni- do zadnjega dneva user posted image . NA porodniški bom namreč do oktobra (za dvojčke je 15 mesecev), dopust pa moramo šolniki izkoristit do 31.8. naslednje leto.

KAr se pa bolniških kontrol tiče - o tem sem že pisala...preverjajo - pa ni važno ali je delovni dan, vikend ali prazniki. Mi imamo temu čisto prilagojeno življenje - žal. In tisti dan, ko imam OZ ali G še v kakšno trgovino skočim, ker sem krita.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
23.4.2008 14:02:43   
dojenč
sayuri-jutroooooooouser posted image a si se naspančkala?meni se tako user posted image šđe malo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
23.4.2008 14:04:58   
Zoja Miša
Tejkaz, potem bom danes ob 17h tam. Če ne najdem te pokličem. Se vidiva!

Dojenč, majčka mi je prav in super je!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
23.4.2008 14:04:58   
ozziebo
Joj bejbike, kako pridno čvekate. Da se pohvalim, sem bila v šopingu - naročila sem omaro za novo otroško sobo, da bom imela kam stvari zlagat, posteljico in previjalno pa imam še od tamalga. So mi pa zrisali celo otroško sobo od Malega princa, na koncu sem pa rekla, da zdaj rabim samo omaro, da bomo ostalo kupili drugič, pa me je trgovec gledal kot da sem z lune padlauser posted image  Sem razložila, da trenutno ne rabim ne velike postelje, ne mize, po enih petih minutah je končno dojel. Če pa se je direkt zapodil v program za risanje, kaj mu pa jaz morem?
Zraven sem pa kupila še tako lepo luč v obliki sončka, ko sem jo vidla, se nisem mogla upretuser posted image . Tako, zdaj mora mojuser posted image  samo še stene pobarvat..
Sicer pa tudi jaz ful slabo spim, ne najdem položaja, ko se že naštimam začneuser posted image  svojo žurko, čez dan pa da bolj mir. Upam, da ne misli zamenjat dneva in nočiuser posted image ? Bodite pridne še naprej, pa vzemte si čas za mal lenarjenja...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
23.4.2008 14:07:07   
sayuri
JA, dojenč, sem morala nadoknadit neprespano noč. user posted image  MAm zdajle "jutranjo kavo" od naty tlele zraven user posted image . SIcer je pošteno mrzla, bom pa zato bolj lepa user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, kaj zdaj to pišete o enih evrih za na hrvaško? Nič ne vem user posted image  Plačat bo treba, če pošljem otroka s starimi starši dol, a l kaj? user posted image  PA tile so čist zmešani user posted image . KAj to potrdilo je potem skoz veljavno al kolk časa velja?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
23.4.2008 14:07:26   
ozziebo
Sayuri, vidim da mam srečo, men je šefica rekla, da naj si skombiniram dopust in bolniško kot hočem, sam da moram cel letošnji dopust porabit pred porodniško.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
23.4.2008 14:09:31   
sayuri
ozziebo, jah res imaš srečo. Jaz sem se pod nosom že v prvi nosečnosti obrisala. In se bom zdaj zgleda tudi user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
23.4.2008 14:12:24   
mishel
Kako ste čvekice?!user posted image

Glede Lekadola - tudi mene jezi za pouser posted image it!!! Ampak mislim da se ga ne more kar tako izbrisat.

SAYURI dobrooooo juuutroooo!!!user posted image

ANITA GOITAN
jaz pa še čakam na njen odgovor. Sem tudi že naročila. Za zdaj eno, če bo vredu, bom pa še potem kako naročila zraven, ker poleti bo vroče, stare majčke so mi pa tako prekratke in ne skrijejo trebuha. Pa še cena se mi zdi ugodna.

Glede dovoljenj pa priznam da do zdaj nisem vedela nič. Se vidi da še ni bilo potrebe, da bi me to zanimalo user posted image . Bo pa naslednje leto prav prišlo, tako da sreča da vas imam in da izvem novosti user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
23.4.2008 14:14:16   
URSKAP
Lep pozdravček še od mene

Za vse tiste, ki vas skrbijo brcike naj vam napišem-prepišem članek dr.Stanka Pušenjak navajam " Nosečnica, ki začuti plod med 18 - 20 tednom lahko ploda še 3-4 tedne občasno ne čuti po več dni skupaj. To ne pomeni da je kaj narobe. Po 20. tednu se namreč prične intenzivneje tvoriti plodovnica, plod pa na reste tako pospešeno. Zato se plodov prostor relativno poveča, to pa mu omogoča svobodnejše gibanje. Droben plod še ne brca pretirano močno in se ne dotika materične stene dovolj silovito, zato tega nosečnica ne čuti, posebej ne, če je preko dneva dejavna. Zanesljivo se to spremeni po 25 ali 26 tednu, ko nekaj dnevna odsotnost gibov ni več običajna. Odsotnost gibov po 26. tednu ja lako znak, da nekaj ni vredu priporočamo preverjanje pri zdravniku."

Upam da sem pomagala.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
23.4.2008 14:19:34   
mishel
URSKA P hvala za to informacijo, ker jaz bi drugače sigurno zagnala pravo paniko, če ga en dan nebi čutila. Zdaj je tako živahen in močen, da bi se mi zdelo nemogoče, da kar na enkrat postane umirjen. 

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
23.4.2008 14:20:35   
sandra123
Sayuri, dobro jutro še enkrat !!!!!!! Zgleda, da bosta tudi tvoja user posted image user posted image počasi začela nagajati ponočiuser posted image ; no moja dva moram pohvalit, sta že par dni bolj pridna ponoči, imam mir do 4.30, potem letim na wc, problem je pa potem, ko mojemu možeku zvoni ura za vstat...ne vem, ali jo slišita, ampak je vedno budnica...danes sva se ob 5.30 prav naglas smejala, ko je možek pobožal trebušček, user posted image user posted image pa sta veselo streljala enajstmetrovke...komaj mi je uspelo potem do 7-ih nazaj zaspatuser posted image ...Jutri me pa čaka pregled v bolnici...upam, da bo vse ok...

Lp, Sandra

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
23.4.2008 14:25:44   
Vilika
Punce - o kaksnih Lekadolih se to pogovarjate ??? user posted image user posted image

URSKAP - hvala za to informacijo od Pusenjaka. Potem bo pri meni ravno to drzalo. Cutim gibe od nekje 20tega tedna dalje, sedaj sem v 24tem tednu in so se zmanjsali...

Dojenc - jaz gibe se vedno cutim ob priblizno istih terminih kot prej, samo manj intenzivni so in manj jih je... Bomo videli kako bo cez 2 tedna, kot je napisala URSKAP.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

sindarin

Od koga prejme otrok največ igrač?

od matere (26%)

od očeta (2%)

od obeh staršev skupaj (41%)

dedka ali babice (16%)

znancev ali prijateljev (10%)

drugo (5%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!