Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:25:08
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Mikolinek sori mi jwe kar in pojedlo med pisanjem. Meni jih je tudi prej, pa sem probala popravit, pa je bilo isto, zgleda da je mal motenj danes.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:42:55
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jutro , tudi tu je oblano in ni prijetno ne zgleda. Naty hvala za kavico, si bom sedaj res eno privoila! Na majko pa sem akal 2 dni! Meni se ni zdelo veliko! Tato, jaz sem bila tist v rdei mobitel maki, ki mi je bila, sem potem ugotovila malo premala. Oz. vsak dan sproti ugotavljam, da so mi skoraj vse moje majke premajhne ! Stala sem bolj spredaj in imam blod kratke lase z nekaj narastka! Danes me ne bo, ker mi ne bo zneslo, drug teden sem na morju , pridem zopet 5.5. Lasje bodo e vedno kratki, narastek e malo veji, kakno majko pa bom imela ti teko reem . Trenarka bo verjetno ista (e mi bo e prav ), rna z belimi rtami postrani. Drugaa pa estitke za poroko! Dojen, upam, da danes prispe tvoje majka! Jo e nestrpno priakujem! Sayuri, Dojen, Nell, tudi jaz sem tista sreka, ko jo taa in tast razvajata, stari pa sloh in sestra...super pa. Prikliite sonek! Sedaj je pa dovolj tega kislega vremena!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:51:01
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro . RR nam danes crke zre . Bom poskusila pisati brez sumnikov - bo verjetno bolje . Sem vas prisla samo pozdravit, ker grem nazaj v posteljo. Ponoci skorajda nisem zatisnila ocesa . To je blo za znort. NOben polozaj mi ni ustrezal, kriz me je bolel, une kosti spodaj mi narazen vlece, ta maladva sta brcala, zgaga me je po tej limonadi pekla, napenjalo me je v crevesju zarad tega sirupa . SKratka....ena velika katastrofa.... BOm zdajle sla pocivat, ker resnicno komaj gledam. Pri nas je drugace soncek
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:51:42
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ja, ni stresic, pa crke je!!! Potem pa me nepismene izpademo! Grrrrrrrrrrrr!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:52:58
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, spoci si, nam pa soncek poslji!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:59:05
|
|
|
|
Višnja
|
Jutro.... kavica..... MI iammo pa zaenkrat soncek amapk se ne bom prevec hvalila, ker ponavadi potem pride kmalu dezek. Ja amapak res gre vse to tako hitro....tik tak bomo na cilju. A ze na morje hodite???!!!! Pridne. MI bomo verjetno doma oz moj bi fulll el amapk jaz sem rekla, da NEEE, ker hisko delamo in moremo nadzirat in preganjat delavce. To je zdaj prioriteta....dopustki pa e lahko pridejo na vrsto. Jaz sem dobila majcko od kolegice - belo s kratkimi rokavi in napisom pridem avgusta. Komaj cakam, da jo oblecem. Uivajte so !!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 8:59:28
|
|
|
|
anita goitan
|
Jutro punce, vidim da vam šumnike požira, naty hvala za kavo, tud sama jo sedaj ravno srebam in zraven Pim's piškote une ala Jaffa Včeraj si spraševala kako bomo oz kdaj bomo doma, jaz načeloma delam samo še mesec maj, potem koristim letošnji,2 dni lanskega in še 3 dni selitvenega (30 dni nanese, uradno se še nisem selila v Kamnik hehe). Sayuri joj boščka, lepo se spočij, tud če samo mal miruješ na kavču bo že teleščku pomagalo! Maja T. in ostale danes si bom pa tudi jaz eno majčko naročila, res so luštkane, pa poceni, a to se plača po povzetju al kako? Ma mi bo že Mojca povedala, sam pisat ji moram, lp
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:00:34
|
|
|
|
nell
|
Hej babike! Js sem pa dans zjutraj cela naspidirana...ze pridno delam za sluzbo, pa sm na bolniski...sam zdej je edini cas, ko se lahko v miru pripravim. Tu pri nas je tud skisano vreme, nic kaj prijetno, je pa res ze cas, za soncek. Hja sem se jaz tud kar malo zamislila, cas res kar bezi in nasi busiji se vecajo, nase bibe vedno bolj brcajo in mi vedno bolj nestrpno cakamo... in tako se spomnim, kako prijetno mi je v vasi druzbi, ko lahko izjamram vse svoje nosecniske in nenosecniske tezave in z vami delim tudi svojo sreco...ma prav rada vas imam. Upam da nas dans ogreje tud kaj soncka, ceprav nc kaj dobr ne kaze
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:01:00
|
|
|
|
anita goitan
|
upsss sedaj vidim da sem že včeraj odgovorila, pa sem imela v spominu da nisem poslala sporočila, jao blond
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:08:39
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan a zdaj moram pa brez sumnikov pisat? No, danes smo pa naspani. Evi sta vceraj prisli ven dve trojki (zdaj ima 16 zob) in se je stanje umirilo. Edino ob petih zjutraj je malo pojamrala in pojokala ampak se je sama umirila. Danes je ze v vrtcu, je zjutraj kar objela vzgojiteljico. Mene je pa kar srcek zabolel. Zadnjic so ji izgubili en Nike copat. Tako je bil lep in dober in tako drag, zdaj ga pa ni vec. Verjetno ga je kateri izmed otrok po nesreci domov odnesel. Naty, jaz grem na porodnisko 21.julija. Ce bom koristila dopust grem 23.junija prej se na dopust. Ampak verjetno ga ne bom, ker tudi jaz rada hodim v vsluzbo, doma pa ne bi vedela kaj poceti. Glede izpitov si pa pridna. Meni ni ratalo nobenega narediti ko je bila Eva se majhna. Je bila kar zahteven dojencek. Sem jih pa naredila kasneje tik pred drugo nosecnostjo. Upam da Nejc kmalu zares ozdravi. So ubogi tile nasi piskoti ko jih kaj matra. Majcke si se jaz nisem narocila. Me je strah da mi nobena ne bi bila prav. Zjutraj sem pa po dolgem casu za zajtrk jedla med in kruh. Mi ponavadi ne pase, in vrag, tudi danes mi ne. Mi je tako zal da sem ga jedla. Zoja Misa, kaj pa danes? A si ze namisljujem? Danes grem ze ob 12.00 iz sluzbe, ker grem za vceraj rihtat mozu spremstvo (doma je ostal zaradi Eve) pa kosilo naredim in bomo prej jedli, tako da lahko pridem ze ob 17.00 k mackam. Danes mislim da bo lepo vreme. Sem se pa nasmejala tvojemu opisovanju same sabe. Mislim, da te bom celo jaz prepoznala :) Sayuri, hitro pocivat. Nell, ti si tudi dobra s temi prigodami s kopalnico. Punce, lepo poskrbite da se vsako jutro fajn nasmejim. lepo se imejte
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:30:26
|
|
|
|
Vilika
|
Daaan! A sumnike nam danes zre? Ja fino, bomo pa brez, kot SMSi po telefonu . Moram povedat da je moja tasca nasplosno tud kr OK, sam tezko jo je posliusat, ker ima vedno toliko za povedat, pa naklada in naklada... in ni konca, pa vsakega posebej obere, pa 100 stvari je o vsakem izvedela... Jaz pa sploh nikogar ne poznam in me niti ne zanima.. No, to je njen velik minus, tko da se je zato izogibam, eprav smo v isti hisi. Majcke od mojce se vedno cakam - je rekla da bom morala se par dni, ker nima sedaj crne majcke za mojga lubita (Ponosni ocka), ki sem jo narocila. Z dopustom je pa tko - jaz nastopim porodnisko 20.7, grem pa prej 1x v juniju in 1x v juliju na dopust.. 7 dni naj bi firmi pustila ker mi ravni na zacetek porodniske potece pogodba.... Bom videla ce bom tako dobra, , ce ne bom pa kar se te dni pokurla, glede na to da so 'nefer' in mi ne bojo podalsali pogodbe. Jaz se drugace v redu pocutim, samo bebica se mi zdi malo mirna zadnje 3 dni, pa ponoci tezko najdem spalni polozaj - in grem kar stran od lubita ( v dnevno) spat, da miu dam mir, revezu. Naredite si lep dan noseckice in cuvajte buskote!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:36:38
|
|
|
|
astrea
|
Jutro cvekice , jaz sem pa danes doma . Kako je to fino, iii. Morm pa mal sparat z dopustom,ce hoem, da bo 4.7. zadnji delovni dan . Upam, da ga bom prisparala 10 dni. Naty hvala za kavico MajaT, res gre hitro cas. Meni kar leti tam od 18. tedna naprej (mi je bil v mislih ena taka prelomnica). Komaj akam, da stisnem to detece h sebi Haha, kaj zdaj to: nobenih sumnikov v vaih postih SAyuri le naspi se!! No jaz pa porocam, da se dela v nasem stanovanjcu poasi konujejo, danes vrata, nato robovi ploscic in beljenje, potem bomo pa frej. Se da zrihtava brezini internet in preseliva raunalnik v dnevno sobo, potem bova pa previjalno sestavila in oprala bom cotke ter jih zlozila jeeej sem v takem veselem razpolozenju
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:59:06
|
|
|
|
soncek3
|
23 teden
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 9:59:46
|
|
|
|
soncek3
|
Hm, slikce ni??
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 10:05:54
|
|
|
|
naty13
|
Te crke pa delajo preglavice. Tejka samo da ste zdaj zdravi. Aja, z razliko, da ima ti verjetno faks ze narejen jaz pa ne. Torej bomo na srecanju vse imele od Mojce majcke gor. Jih tako po tekocem traku narocamo. Anita placas po povzetju. V bistvu, ko dobis posilko na dom jo ob prevzemu placas.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 10:17:53
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Dojen dobila sem tvojo majko, joj kok je fletna http://shrani.si/f/3r/QC/u1G4hS6/img1110.jpg Hvala ti!!! Tejkaz, danes pa meni ne bo uspelo , ker imam ful guvo v slubi in e ob 17.30h imam manikuro. Lahko pa jutri tam okoli 17.30h, v kolikor bo ti lahko!? V petek pa imam zdravnika, tako da me tudi ni. Fino bi bilo, e bi nama jutri uspelo, pa vreme je jutri zagotovljeno lepo!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 10:20:26
|
|
|
|
ANA_P
|
dobro jutro, vekice nekaj pa res ne dela vredu. Sem mogla e CTRL zraven drati, da mi je pustilo odgovoriti. Kako veste kdaj greste na porodniko? So vam e povedali vai G.? Glede dopusta, midva letos ne greva nikamor ampak bomo preiveli, pa sva se tako odloila in e v bolniki sem. Zadnji mesec pa ne bom hodila nikamor, bom preve okorna . Tako da dopust odpade. Bi pa rada opozorila vse tiste, ki ste na bolniki, pazite zdaj ez prvomoajske praznike, baje se komisija rada prikae v tem asu.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 10:29:28
|
|
|
|
ANA_P
|
hvala. Sem si izracunala. Samo G se morem vprasat kdaj mi bo dal uradni datum PDPja, glede nato, da mi na vsakem UZ kaze nizji datum.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 10:41:41
|
|
|
|
dojenč
|
TATO!!!!!!!!!!KAKO JE MLADOPOROENKA??SI UZIVALA?VIDI DA SMO ME IMELE PRAV,KJE PA JE TORTICA ZA NAS AVGUSTOVKE? NO PA DA E MALO ME PROSLAVIMO NA TVOJ RAUN
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 11:42:30
|
|
|
|
Neža7
|
Zdravo punce No veraj sem imela izpit in konno v 4. rok sem ga naredila Samo e 1 in sem konno konala, JUHU!!!!!!! Upam, da ste vesela in se poutite krasne Grem sedaj malo papat potem grem SHOPPING Lp Nea7
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 11:53:23
|
|
|
|
dojenč
|
VILIKA-a ti tud ima takne probleme kot jaz?moja tamala ze 4 dan nic prav ne brca,to mi je malo cudno saj je do zdaj imela neki svoj ritem/malo zjutraj, cez dan se kar,zvecer pa kar precej)zdaj pa nic no, pa sem sicer vceraj klicala g, PA MI JE TAJNIC APOVEDALA(MOJ G, IMA NORO TAJNICO, KER CE POKLICES, TE SPLOH NE VEZE DO G,AMPAK SE KAR SAMA PRELIVI V GINEKOLOGINJO)NO PA MI REE DA TO NI NIC TAAKEGA, DA ENE KOMAJ OD 20-25 TEDNA ZACNEJO CUTITI GIBE (JAZ SEM V 25),IN JE REKLA NAJ SE OPAZUJEM, CE PA NEBO NIC PA NAJ PRIDEM CEZ PAR DNI OKOLI OKOLI????KOT DA ME VABI NA KAVO SICER JE REKLA DA JE LAHKO TO POSLEDICA PREOBREMENJENOSTI,TAK DA SE VSEENO POZANIMAJ PRI DR. ZOJA MIA-UPAM DA TI JE VE, IN PRAV.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 11:54:45
|
|
|
|
dojenč
|
NEZA TA IZPIT, AJA PA TO ŠE VODIJO 28 PROTI 23, CE SEM PRAV IZRAČUNALA
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:19:55
|
|
|
|
bambi14
|
Po prvomajskih moram e zrihtat potrdilo, za v tujino, ker bo Nejc sam z mami en teden na morju. Pa e k notarju je treba nest. e potrdilo stane 54eurov, potem pa e stroki notarja. Za . Nas bo potrdilo stalo ve kot dopust. Ampak res, ker imata naedva v kampu prikolico in bova plaala okrog 40eurov za cel teden, Nejc je pa e zaenkrat zastonj. Potrdilo bo dejansko ve. Sramota. naty13- poskusi to stvar overit na obcini,....mislim, da se da in ni tako drago- poklici.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 2.del 23.4.2008 12:33:27
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Je tako drago Bambi, ker je bilo ravno po TV zadnjič, ker so naši ljubi sosedje Hrvati sprejeli nov zakon! Pride menda 60,00 eur! Neža jupi za izpit!!! Še samo eden te čaka, pridna! Mene pa danes tako križ boli, da se ne vem več pametno naštimat na stolu! Tejkaz, če jutri ne boš morala mi sporoči, potem se bom jaz danes nekako potrudila, in bi se lahko dobili ob 17.00h, pa eno uro čveka bi tudi bilo nekako, ne? So mi manikuro na 18.20 prestavili!
|
Katero ime bi izbrali?lenikaLana (
57%)
Manja (
15%)
Ajda (
28%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!