|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
23.4.2008 8:25:08   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Mikolinek sori mi jwe kar in pojedlo med pisanjem.

Meni jih je tudi prej, pa sem probala popravit, pa je bilo isto, zgleda da je mal motenj danes.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
23.4.2008 8:42:55   
Zoja Miša
Jutro user posted image ,

tudi tu je oblano in ni prijetno ne zgleda.

Naty hvala za kavico, si bom sedaj res eno privoila!
Na majko pa sem akal 2 dni! Meni se ni zdelo veliko!

Tato, jaz sem bila tist v rdei mobitel maki, ki mi je bila, sem potem ugotovila malo premala. Oz. vsak dan sproti ugotavljam, da so mi skoraj vse moje majke premajhneuser posted image ! Stala sem bolj spredaj in imam blod kratke lase z nekaj narastka!user posted image  Danes me ne bo, ker mi ne bo zneslo, drug teden sem na morjuuser posted image , pridem zopet 5.5. Lasje bodo e vedno kratki, narastek e malo veji, kakno majko pa bom imela ti teko reemuser posted image . Trenarka bo verjetno ista (e mi bo e pravuser posted image ), rna z belimi rtami postrani.
Drugaa pa estitke za poroko!

Dojen, upam, da danes prispe tvoje majka! Jo e nestrpno priakujem!
Sayuri, Dojen, Nell, tudi jaz sem tista sreka, ko jo taa in tast razvajata, stari pa sloh in sestra...super pa.

Prikliite sonek! Sedaj je pa dovolj tega kislega vremena!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
23.4.2008 8:51:01   
sayuri
Jutro user posted image . RR nam danes crke zre user posted image . Bom poskusila pisati brez sumnikov - bo verjetno bolje user posted image .

Sem vas prisla samo pozdravit, ker grem nazaj v posteljo. Ponoci skorajda nisem zatisnila ocesa user posted image . To je blo za znort. NOben polozaj mi ni ustrezal, kriz me je bolel, une kosti spodaj mi narazen vlece, ta maladva sta brcala, zgaga me je po tej limonadi pekla, napenjalo me je v crevesju zarad tega sirupauser posted image user posted image user posted image . SKratka....ena velika katastrofa.... BOm zdajle sla pocivat, ker resnicno komaj gledam. user posted image user posted image user posted image

Pri nas je drugace soncek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
23.4.2008 8:51:42   
Zoja Miša
Ja, ni stresic, pa crke je!!! Potem pa me nepismene izpademo! Grrrrrrrrrrrr!!!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1904
23.4.2008 8:52:58   
Zoja Miša
Sayuri, spoci si, nam pa soncek poslji!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1905
23.4.2008 8:59:05   
Višnja
Jutro....

kavica.....

MI iammo pa zaenkrat soncek amapk se ne bom prevec hvalila, ker ponavadi potem pride kmalu dezek. Ja amapak res gre vse to tako hitro....tik tak bomo na cilju.

A ze na morje hodite???!!!! Pridne. MI bomo verjetno doma oz moj user posted image  bi fulll el amapk jaz sem rekla, da NEEE, ker hisko delamo in moremo nadzirat in preganjat delavce. To je zdaj prioriteta....dopustki pa e lahko pridejo na vrsto.
Jaz sem dobila majcko od kolegice - belo s kratkimi rokavi in napisom pridem avgusta. Komaj cakam, da jo oblecem.

Uivajte souser posted image !!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1906
23.4.2008 8:59:28   
anita goitan
Jutro punce, vidim da vam šumnike požira, user posted image
naty hvala za kavo, tud sama jo sedaj ravno srebam in zraven Pim's piškote une ala Jaffauser posted image
Včeraj si spraševala kako bomo oz kdaj bomo doma, jaz načeloma delam samo še mesec maj, potem koristim letošnji,2 dni lanskega in še 3 dni selitvenega (30 dni nanese, user posted image uradno se še nisem selila v Kamnik hehe).

Sayuri joj boščka, lepo se spočij, tud če samo mal miruješ na kavču bo že teleščku pomagalo!
Maja T. in ostale danes si bom pa tudi jaz eno majčko naročila, res so luštkane, pa poceni, a to se plača po povzetju al kako? Ma mi bo že Mojca povedala, sam pisat ji moram, lp

Neposredna povezava do sporočila: 1907
23.4.2008 9:00:34   
nell
Hej babike!

Js sem pa dans zjutraj cela naspidirana...ze pridno delam za sluzbo, pa sm na bolniski...sam zdej je edini cas, ko se lahko v miru pripravim.

Tu pri nas je tud skisano vreme, nic kaj prijetno, je pa res ze cas, za soncek.

Hja sem se jaz tud kar malo zamislila, cas res kar bezi in nasi busiji se vecajo, nase bibe vedno bolj brcajo in mi vedno bolj nestrpno cakamo... in tako se spomnim, kako prijetno mi je v vasi druzbi, ko lahko izjamram vse svoje nosecniske in nenosecniske tezave in z vami delim tudi svojo sreco...ma prav rada vas imam.

Upam da nas dans ogreje tud kaj soncka, ceprav nc kaj dobr ne kaze

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1908
23.4.2008 9:01:00   
anita goitan
user posted image upsss sedaj vidim da sem že včeraj odgovorila, pa sem imela v spominu da nisem poslala sporočila, jao blond

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
23.4.2008 9:08:39   
tejkaz
Dan
a zdaj moram pa brez sumnikov pisat?

No, danes smo pa naspani. Evi sta vceraj prisli ven dve trojki (zdaj ima 16 zob) in se je stanje umirilo. Edino ob petih zjutraj je malo pojamrala in pojokala ampak se je sama umirila. Danes je ze v vrtcu, je zjutraj kar objela vzgojiteljico. Mene je pa kar srcek zabolel. Zadnjic so ji izgubili en Nike copat. Tako je bil lep in dober in tako drag, zdaj ga pa ni vec. Verjetno ga je kateri izmed otrok po nesreci domov odnesel.

Naty, jaz grem na porodnisko 21.julija. Ce bom koristila dopust grem 23.junija prej se na dopust. Ampak verjetno ga ne bom, ker tudi jaz rada hodim v vsluzbo, doma pa ne bi vedela kaj poceti. Glede izpitov si pa pridna. Meni ni ratalo nobenega narediti ko je bila Eva se majhna. Je bila kar zahteven dojencek. Sem jih pa naredila kasneje tik pred drugo nosecnostjo. Upam da Nejc kmalu zares ozdravi. So ubogi tile nasi piskoti ko jih kaj matra.

Majcke si se jaz nisem narocila. Me je strah da mi nobena ne bi bila prav.

Zjutraj sem pa po dolgem casu za zajtrk jedla med in kruh. Mi ponavadi ne pase, in vrag, tudi danes mi ne. Mi je tako zal da sem ga jedla.

Zoja Misa, kaj pa danes? A si ze namisljujem? Danes grem ze ob 12.00 iz sluzbe, ker grem za vceraj rihtat mozu spremstvo (doma je ostal zaradi Eve) pa kosilo naredim in bomo prej jedli, tako da lahko pridem ze ob 17.00 k mackam. Danes mislim da bo lepo vreme. Sem se pa nasmejala tvojemu opisovanju same sabe. Mislim, da te bom celo jaz prepoznala :)

Sayuri, hitro pocivat.

Nell, ti si tudi dobra s temi prigodami s kopalnico. Punce, lepo poskrbite da se vsako jutro fajn nasmejim.

lepo se imejte user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1910
23.4.2008 9:30:26   
Vilika
Daaan!

A sumnike nam danes zre? Ja fino, bomo pa brez, kot SMSi po telefonu user posted image .

Moram povedat da je moja tasca nasplosno tud kr OK, sam tezko jo je posliusat, ker ima vedno toliko za povedat, pa naklada in naklada... in ni konca, pa vsakega posebej obere, pa 100 stvari je o vsakem izvedela...
Jaz pa sploh nikogar ne poznam in me niti ne zanima.. No, to je njen velik minus, tko da se je zato izogibam, eprav smo v isti hisi.

Majcke od mojce se vedno cakam - je rekla da bom morala se par dni, ker nima sedaj crne majcke za mojga lubita (Ponosni ocka), ki sem jo narocila.

Z dopustom je pa tko - jaz nastopim porodnisko 20.7, grem pa prej 1x v juniju in 1x v juliju na dopust.. 7 dni naj bi firmi pustila ker mi ravni na zacetek porodniske potece pogodba.... Bom videla ce bom tako dobra, user posted image , ce ne bom pa kar se te dni pokurla, glede na to da so 'nefer' in mi ne bojo podalsali pogodbe.

Jaz se drugace v redu pocutim, samo bebica se mi zdi malo mirna zadnje 3 dni, pa ponoci tezko najdem spalni polozaj - in grem kar stran od lubita ( v dnevno) spat, da miu dam mir, revezu.

Naredite si lep dan noseckice
in cuvajte buskote! user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
23.4.2008 9:36:38   
astrea
Jutro cvekiceuser posted image , jaz sem pa danes domauser posted image . Kako je to fino, iii. Morm pa mal sparat z dopustom,ce hoem, da bo 4.7. zadnji delovni danuser posted image . Upam, da ga bom prisparala 10 dni.

Naty hvala za kavicouser posted image

MajaT, res gre hitro cas. Meni kar leti tam od 18. tedna naprej (mi je bil v mislih ena taka prelomnica). Komaj akam, da stisnem to detece h sebiuser posted image

Haha, kaj zdaj to: nobenih sumnikov v vaih postihuser posted image user posted image user posted image

SAyuri le naspi se!!

No jaz pa porocam, da se dela v nasem stanovanjcu poasi konujejo, danes vrata, nato robovi ploscic in beljenje, potem bomo pa frej. Se da zrihtava brezini internet in preseliva raunalnik v dnevno sobo, potem bova pa previjalno sestavila in oprala bom cotke ter jih zlozila user posted image user posted image user posted image  jeeej sem v takem veselem razpolozenjuuser posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
23.4.2008 9:59:06   
soncek3

23 teden

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
23.4.2008 9:59:46   
soncek3
Hm, slikce ni??

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
23.4.2008 10:05:54   
naty13
Te crke pa delajo preglavice. user posted image user posted image user posted image

Tejka samo da ste zdaj zdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, z razliko, da ima ti verjetno faks ze narejen jaz pa ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej bomo na srecanju vse imele od Mojce majcke gor. Jih tako po tekocem traku narocamo. user posted image

Anita placas po povzetju. V bistvu, ko dobis posilko na dom jo ob prevzemu placas. user posted image

pa pa

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
23.4.2008 10:17:53   
Zoja Miša
Dojen dobila sem tvojo majko, joj kok je fletna http://shrani.si/f/3r/QC/u1G4hS6/img1110.jpg
Hvala ti!!!

Tejkaz, danes pa meni ne bo uspelo user posted image , ker imam ful guvo v slubi in e ob 17.30h imam manikuro.
Lahko pa jutri tam okoli 17.30h, v kolikor bo ti lahko!? V petek pa imam zdravnika, tako da me tudi ni.
Fino bi bilo, e bi nama jutri uspelo, pa vreme je jutri zagotovljeno lepo!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
23.4.2008 10:20:26   
ANA_P
dobro jutro, vekice

nekaj pa res ne dela vredu. Sem mogla e CTRL zraven drati, da mi je pustilo odgovoriti.

Kako veste kdaj greste na porodniko? So vam e povedali vai G.?
Glede dopusta, midva letos ne greva nikamoruser posted image  ampak bomo preiveli, pa sva se tako odloila in e v bolniki sem. Zadnji mesec pa ne bom hodila nikamor, bom preve okornauser posted image .
Tako da dopust odpade.
Bi pa rada opozorila vse tiste, ki ste na bolniki, pazite zdaj ez prvomoajske praznike, baje se komisija rada prikae v tem asu.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
23.4.2008 10:25:03   
anita goitan
ANA_P tukaj si izračunaš vse http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
23.4.2008 10:29:28   
ANA_P
hvala. Sem si izracunala. Samo G se morem vprasat kdaj mi bo dal uradni datum PDPja, glede nato, da mi na vsakem UZ kaze nizji datum.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
23.4.2008 10:41:41   
dojenč
user posted image TATO!!!!!!!!!!KAKO JE MLADOPOROENKA??SI UZIVALA?VIDI DA SMO ME IMELE PRAV,KJE PA JE  TORTICA ZA NAS AVGUSTOVKE?

NO PA DA E MALO ME PROSLAVIMO NA TVOJ RAUN
user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
23.4.2008 11:42:30   
Neža7
Zdravo punce user posted image

No veraj sem imela izpit in konno v 4. rok sem ga naredila user posted image  Samo e 1 in sem konno konala, JUHU!!!!!!!

Upam, da ste vesela in se poutite krasne user posted image

Grem sedaj malo papat potem grem SHOPPING user posted image user posted image

Lp

Nea7

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
23.4.2008 11:53:23   
dojenč
VILIKA-a ti tud ima takne probleme kot jaz?moja tamala ze 4 dan nic prav ne brca,to mi je malo cudno saj je do zdaj imela neki svoj ritem/malo zjutraj, cez dan se kar,zvecer pa kar precej)zdaj pa nicuser posted image
no, pa sem sicer vceraj klicala g, PA MI JE TAJNIC APOVEDALA(MOJ G, IMA NORO TAJNICO, KER CE POKLICES, TE SPLOH NE VEZE DO G,AMPAK SE KAR SAMA PRELIVI V GINEKOLOGINJO)NO PA MI REE DA TO NI NIC TAAKEGA, DA ENE KOMAJ OD 20-25 TEDNA ZACNEJO CUTITI GIBE (JAZ SEM V 25),IN JE REKLA NAJ SE OPAZUJEM, CE PA NEBO NIC PA NAJ PRIDEM CEZ PAR DNI OKOLIuser posted image OKOLI????KOT DA ME VABI NA KAVOuser posted image
SICER JE REKLA DA JE LAHKO TO POSLEDICA PREOBREMENJENOSTI,TAK DA SE VSEENO POZANIMAJ PRI DR.
ZOJA MIA-UPAM DA TI JE VE, IN PRAV.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
23.4.2008 11:54:45   
dojenč
NEZAuser posted image user posted image user posted image  TA IZPIT,
AJA PA TO ŠE user posted image VODIJO 28 PROTIuser posted image  23, CE SEM PRAV IZRAČUNALA

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
23.4.2008 12:19:55   
bambi14
Po prvomajskih moram e zrihtat potrdilo, za v tujino, ker bo Nejc sam z mami en teden na morju. Pa e k notarju je treba nest. e potrdilo stane 54eurov, potem pa e stroki notarja. Za . Nas bo potrdilo stalo ve kot dopust. Ampak res, ker imata naedva v kampu prikolico in bova plaala okrog 40eurov za cel teden, Nejc je pa e zaenkrat zastonj. Potrdilo bo dejansko ve. Sramota.

naty13
- poskusi to stvar overit na obcini,....mislim, da se da in ni tako drago- poklici.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
23.4.2008 12:33:27   
Zoja Miša
Je tako drago Bambi, ker je bilo ravno po TV zadnjič, ker so naši ljubi sosedje Hrvati sprejeli nov zakon! Pride menda 60,00 eur!
Neža jupi za izpit!!! Še samo eden te čaka, pridna!user posted image

Mene pa danes tako križ boli, da se ne vem več pametno naštimat na stolu!user posted image

Tejkaz, če jutri ne boš morala mi sporoči, potem se bom jaz danes nekako potrudila, in bi se lahko dobili ob 17.00h, pa eno uro čveka bi tudi bilo nekako, ne? So mi manikuro na 18.20 prestavili!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

osebnostni test
nada56

Ali bi plačali za individualno analizo osebnostnega testa in koliko?

me ne zanima (45%)

ne zaupam testom (18%)

od 15 do 20 eur (27%)

od 20 do 25 eur (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!