|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
21.4.2008 12:50:25   
andrejaboris
Hoj babike samo da vas pozdravim in grem kuhat! MOja dva se okoli vozita s kolesom jaz pa grem kuhat, do zdaj sem pa malo počivala!

Lepo bodte in naj vam slabo vreme ne prinese slabe volje!!!

lep dan!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
21.4.2008 13:41:04   
naty13
Mi smo pa že po kosilu. user posted image  Imamo polne trebuščke. user posted image  Zdej je pa še dežek, pa ne mormo ven. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
21.4.2008 13:46:38   
sayuri
Tud pri nas je začelo deževat. In to sredi kosila, jaz pa dve žehti perila zunaj na sred terase user posted image user posted image user posted image . Predno sem se skotalila domov in po stopnicah gor prišla, je blo že vse mokro user posted image user posted image user posted image . Tko da...
košuta, čeprav si bla zlo jezna na tele vaše kure, sem se jaz prejle pošteno nasmejala, ko sem brala, kaj sta ti naredili user posted image . Si tko slikovito opisala, da sem si kar predstavljala situacijo user posted image .
tejkaz, v ponedeljek grem k OZ po bolniški list in jo bom prosila, če me še enkrat v laboratorij pošlje in tudi, kaj mi še ona svetuje.
sandra jaz pa nikoli nisem imela težav z železom, tudi v prvi nosečnosti ne - vedno tam okrog 130. Zgleda, da me bosta tale dva user posted image user posted image  pošteno izmučila že v trebuhu user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
21.4.2008 13:57:12   
Tamy30
ojla punce a slucajno katera ve, kako je s tistimi nagradami za nagradno igro Linostar? Ker igre je ze zdavnaj konec o nagradah pa ne duha ne sluha....user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
21.4.2008 14:12:03   
Erin
Oj punce...

Jaz imam spet tolk enih stvari da komaj do rač. pridem...
Včeraj mi je crknil pralni stroj (oz. je začel spušat vodo in to še opazila nebi če nebi moj maček tako zavzeto občudoval potočkauser posted image Hvala bogu za mačkauser posted image ) in mi je po eni strani prav odleglo saj sem že dolgo čakala da mu odbije zadnja urca ker je bil že zelooooooo star in bi imel v prihodnjih tednih za svoja leta preveč dela...mogoče je videl kupe perila ki ga čakajo in je revež dušo (vodo) spustiluser posted image ...No danes sem že šla po novega(hvala bogu da sem si en mičkeno finančne rezerve naredila) in bo danes popoldne naštiman, potem pa ugotovit kako ta nova reč sploh dela pa perilo prat pa jooooooooj...
Potem pa še en kup regrada oprat pa kopalnico zrihtat, z mojim bova danes kar pico naročila ker bo preveč dela pa ..eh ...ne bit hude ker me ne bo tolk tukaj...zadnje dni se vedno nekaj dogaja....poleg tega sumin da bo TV tudi dala odpoved ker nekam čudno zelen kaže pa kar nekaj poka ko jo ugašam...grrrrrrr...ko hudič serje, serje na kup pravijo... samo boljše sedaj kot pa potem ko bo mali prišel ane...

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
21.4.2008 14:12:13   
lana777
No pa je vse črno ... zunaj mislim ...
Tale april user posted image  ... torej bo popoldne na vrsti spet ležanje user posted image in nič miganja zunajuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
21.4.2008 14:15:38   
mishel
LANA sva kar istih misli user posted image user posted image user posted image . Tudi meni bi se poležavanje prileglo, dopoldan pa sem tako bila že dovolj pridna.

Glede nagrad se mi zdi da je kar nekaj strani nazaj link do nagrajencev, druga pa se ne spomnim, vem pa, da je ena poznana nekaj dobila - Avgustovka?!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
21.4.2008 14:23:37   
sayuri
Erin user posted image user posted image user posted image  Mi pa čakamo, da hladilnik crkne user posted image user posted image user posted image . TV je lansko leto, pečico je jeseni razneslo...zdaj je hladilnik na vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
21.4.2008 14:27:08   
Zoja Miša
Ja Erin nimaš kaj, če crkne crkne! Brez pralnega stroja pa res ne gre več!
Ampak je pa res to, da ko ima hudič mlade, jih ima več!
Ampak očitno te bo vse to prisililo, da boš imela vse novo, kar pa tudi ni slabo. Denar je pa itak samo denar in mora krožit! user posted image  Seveda pa je vse to en velik user posted image  strošek!

Drugače pa pri nas že pošteno dežuje! In spet se je malo shladilo! Grrrrrrr! Tale april, se pa res ne da!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
21.4.2008 14:28:41   
anita goitan
V Kamniku tud lije, ravno prej sem rožce presadila in sedaj jih pridno zaliva. Pa tako sem lena in mal smotanauser posted image hočem sonce!

Neposredna povezava do sporočila: 1760
21.4.2008 14:38:10   
anita goitan
Zoja Miša si se že odločila kam boš šla v materinsko šolo? V ZD Kamnik začne 5.5.ob 18ih.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
21.4.2008 15:08:51   
Zoja Miša
Joj, sploh se nisem že nič pozanimala! Grozna sem!!! Pa bi res lahko v Kamnik prišla! A imaš številko, da pokličem. Si se ti že naročila?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1762
21.4.2008 15:14:16   
anita goitan
ZojaMiša sem klicala v ZD, se ni potrebno naročit, pač oni redno izvajajo vsak 1.ponedeljek v mesecu to šolo, 4x je v tednu, junija je zadnjič.

Neposredna povezava do sporočila: 1763
21.4.2008 15:27:49   
Zoja Miša
Anita, potem bom verjetno šla prvi ponedeljek v juniju, sedaj se mi zdi mogoče še prehitro.
Se bova videli?

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1764
21.4.2008 15:44:52   
anita goitan
ma mi2 greva v maju, sicer upam da do avgusta 14.ne pozabimuser posted image dihanje

Neposredna povezava do sporočila: 1765
21.4.2008 15:46:21   
čipka
Živjo punce.. Morem povedati da je bilo na pregledu vse uredu in da ni nič z srčkom narobeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupijupijupi( če se spomnite, sem pred 11 dnevi napisala da sem v skrbeh)   Glavno, sem bila v novi Lj. porodnišnici, dohtar pregledu in je reku da to ni nič nevarnega, je pa nekakšna gostota vode, ki ni nič povezana s srčkom, hvala bogu, no in je še enkrat vse pogledu-celo male in velike možgane se je vidlo-ne morem verjet...  in ker sva bila oba z user posted image presrečna da je vse ok, naju je vprašal, a za spol že vesta al nočta vedet? In sva se spogledala in rekla ne veva in naju je še enkrat vprašu a hočta vedet al ne? mi2 se zopet spogledava in skomigneva z rameni je on ko iz topa odgovoril:  vidim da vaju fejst ferbec matra zato bom kar povedu, da imata zdravo deklicouser posted image user posted image user posted image ....juhuhuhuhuuu..  No, tok o "filingih"..ker sem imela skos filing da bo fantekuser posted image     punce fajn bodte pa zdrave user posted image vam želim..   Gajka teba pa hvala za vzpodbudne besede na zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
21.4.2008 15:51:17   
sayuri
Iiiiiiiiiiiiiii,super čipka za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image . In čestitke za user posted image .

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
21.4.2008 15:53:28   
sandra123
Čipka, samo, da je vse ok!!!! Pa čestitke za user posted image ...Jaz že tudi komaj čakam pregled v čet., da še meni povejo, da je z mojima user posted image user posted image in njunima user posted image user posted image vse ok - pri meni G žal ni mogla videti srčkov pri otročkih, ker sta bila tako razigrana v trebuščku...user posted image , zdaj pa uživaj brez skrbi.

Lp, Sandra

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
21.4.2008 15:57:23   
Zoja Miša
Čipka, kot smo ti povedala, da bo vse o.k., ne?! Avgusta bodo samo zdravi otroci na svet vekali!!!user posted image user posted image user posted image
Čestike za user posted image
Zdej pa bejbike v avgustu vodijo, ne?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
21.4.2008 16:51:42   
naty13
Čipka user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen prgled in seveda za user posted image . Je pa res že po dolgem času ena user posted image  pricapljala pri avgustovkah. user posted image

Anita do 14. avgusta ne boš pozabila dihanja, ker ga do takrat ne boš rabila. Ga boš šele potem sprobala. user posted image user posted image user posted image  Na žalost se tega ne da prav trenirat. user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image  za pralni sroj. Boš mela vsaj novega. Dobro da ti je zdej crknil, ko lahko cunje kakšen dan počakajo. user posted image user posted image user posted image  Ko bo otrok, bo mal več pranja. user posted image  Sej si komej kavč sprobala, zdej še stroj, pa TV na vidiku. Matr maš dela. user posted image user posted image user posted image user posted image  Je kar gužva pri vas. user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1770
21.4.2008 16:59:28   
Zoja Miša
Jaz sem pa klicala v Domžalski ZD in so mi povedali, da je MŠ (pozna, zgodnjo, sem menda že zamudilauser posted image ) 28.5. ob 17h. Tako, da midva bova šla takrat.
V kolikor bo tam tudi katera avgustovka, naj se javi.user posted image

Tato, prideš na telovadbo danes? Ob 20.00h.

No, pa lepo deževno popoldne vam želim! user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
21.4.2008 17:07:31   
dojenč
PRVO SEM SE JAVLA ZJUTRAJ KO JE BIL TAK LEP DANuser posted image , ZDAJ PA JE TO NA PTUJU, TAK TEMNO, LIJE, KO SUDJI DAN.POTEM PA NI ČUDNO DA SMO MEuser posted image  TEČNE PA LENE.
NEKAJ PREBIRAM O TEM ŽELEZU,NITI NE VEM KAKO JE PRI MENI,MORAM POTEM V MATERINSKO POGLEDAT, ČE MI JE G. KAJ NAPISAL.
DO KATERE MEJE JE NORMALNO.KAJ SE TO ŽELEZO RES PRIDOBIVA Z RIBAMI, ALI SEM JAZ SEDAJ ZAMESALA, ZAKAJ SO ZE RIBE, OZ RIBJE OLJE KORISTNE.

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
21.4.2008 17:10:11   
dojenč
JAZ PA SEM SPET MALO SLABE VOLJE.VČERAJ PA DANES ME ŠE MOJAuser posted image  NIČ NI OBRCALA,KOMAJ ČAKAM DA GREM DOMOV PA POSLUŠAM PO A.KAJ PRAVETE VE

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
21.4.2008 17:16:53   
čipka
hvala punce, da ste verjele vame, tudi sama sem presrečna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je z bejbiko vse okuser posted image , aja Erin lahko napišeš za kg, vse skupaj +9user posted image user posted image    kaj čmo, če imamo tortice pa makarone radiuser posted image user posted image user posted image (še trenerka mi ni več prou)user posted image user posted image user posted image        avgustovke moje, fajn bodte, pa se še kej javim, če bom imela čas...  papauser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
21.4.2008 17:29:27   
Maja T.
Hallo!

Čvekice, koliko je bilo spet za prebrati user posted image ...
V MB tudi dežuje,trenutno zelo močno user posted image , pa tako lep sonček je bil zjutraj.

No pa smo iz MF. Vse je ok. user posted image user posted image user posted image . user posted image , mehurček, možgani, vse super... Težki smo celih 730 g user posted image , smo že veliki in user posted image nama je drugič potrdil, tako da bo zdaj kar držalo, da dobimo pupo. Se je že obrnila dol user posted image in upam, da bo tako ostala.

Draga moja MAJA T.,..... nisem te prevarala ampak morem vam povedat, da sem bila na zmenku z familijo ANDREJABORIS.

Bambi14, kako sem se nasmejala zgoraj napisanemu user posted image user posted image user posted image . Bambi14, Andrejaboris, kaj sta vedve tudi kot smotani čakali v petek na pregled za MF. Ej naročena sva bila ob 9.30, prišla sva pa na vrsto šele nekaj čez 11.00..., noro user posted image , eh, samo, da smo zdravi in migamo...

Sayuri vidim, da imaš res nizko železo, tako da ti samo pridno pij sirup, da se ti čim prej popravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Jaz sem štartala z 99 hemoglobina, sem takoj dobila železove tablete-Ferrum žvečljive tablete in jih moram jemat do konca user posted image . Zdaj sem na 114, še vedno pod mejo, ampak napreduje na boljše user posted image .

Tato kako je bilo na poroki, pa malo slikic bi radi videli user posted image

Tejkaz in Erin lepi, lepi bušiji user posted image user posted image user posted image . Erin pa tvoj buši sploh ni tako velik, kot si ga opisovala, tisto o slončku, če se spomniš user posted image . Prava lepa user posted image si, Tejakz, ti si še pa tako vedno Twiggyca user posted image .

Čipka superuser posted image user posted image user posted image si videla, da je bilo vse ok, zdaj pa lepo mirno naprej....

punce pri nas je začelo tako grmeti, da bom ugasnila računalnik, se še kaj oglasim zvečer...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Tato)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?