Maja T.
|
Hallo! Čvekice, koliko je bilo spet za prebrati ... V MB tudi dežuje,trenutno zelo močno , pa tako lep sonček je bil zjutraj. No pa smo iz MF. Vse je ok. . , mehurček, možgani, vse super... Težki smo celih 730 g , smo že veliki in nama je drugič potrdil, tako da bo zdaj kar držalo, da dobimo pupo. Se je že obrnila dol in upam, da bo tako ostala. Draga moja MAJA T.,..... nisem te prevarala ampak morem vam povedat, da sem bila na zmenku z familijo ANDREJABORIS. Bambi14, kako sem se nasmejala zgoraj napisanemu . Bambi14, Andrejaboris, kaj sta vedve tudi kot smotani čakali v petek na pregled za MF. Ej naročena sva bila ob 9.30, prišla sva pa na vrsto šele nekaj čez 11.00..., noro , eh, samo, da smo zdravi in migamo... Sayuri vidim, da imaš res nizko železo, tako da ti samo pridno pij sirup, da se ti čim prej popravi ... Jaz sem štartala z 99 hemoglobina, sem takoj dobila železove tablete-Ferrum žvečljive tablete in jih moram jemat do konca . Zdaj sem na 114, še vedno pod mejo, ampak napreduje na boljše . Tato kako je bilo na poroki, pa malo slikic bi radi videli Tejkaz in Erin lepi, lepi bušiji . Erin pa tvoj buši sploh ni tako velik, kot si ga opisovala, tisto o slončku, če se spomniš . Prava lepa si, Tejakz, ti si še pa tako vedno Twiggyca . Čipka super si videla, da je bilo vse ok, zdaj pa lepo mirno naprej.... punce pri nas je začelo tako grmeti, da bom ugasnila računalnik, se še kaj oglasim zvečer...