|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
20.4.2008 7:36:29   
sandra123
Jutro Naty, hvala za user posted image , pa zgleda, da bova še nekaj časa samevali tukaj....Mene pa obnova stanovanja šele čaka zdaj v prihodnjih dneh, pa tudi jaz ne vem, kako bom zmogla kaj naredit...meni je G prepovedala že na začetku, da ne smem sesati in pomivati, zdaj ne vem, kako bo, ko mi pridejo vsa notranja vrata zamenjat...sam prah...V glavnem...mene je tudi vse dol bolelo, peklo, in to sedaj najdražji počne...
Erin, lep buši user posted image ...
Zdajle grem pa jest, ker imam žurko v trebuhu, pa še lakota me daje...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
20.4.2008 7:47:09   
nell
Dobro jutro še od mene!

Kavica že kuhana, postrežena in popita - pa še pasala je dons.

jaz sem pa včeraj od našga čmrlja prvič dobila tako močne brcike, da sem jih čutila tudi z roko. Upam da bo tudi danes kaj bolj konkretnega, še posebej ker pride ati prej domov in bi jih mogoče lahk tud on čutil. Lep in nor občutek.
Me je pa včeri skos brcal v mehur, tko da je zgledal približno takole, on je brcnil enih dvakrat, pa sem lahk šla lulat in tko do poznih večernih ur...kaj šele bo.

Punce kaže se lep dan...veliko prijetnih, nedeljskih trenutkov vam želim

naj vas sonček greje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
20.4.2008 8:02:15   
naty13
Sandra očitno bova res še nekaj časa sami. Še Sayuri zadnje čase zamuja. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
20.4.2008 8:08:56   
sayuri
Evo me, nč ne zamujamuser posted image  Sem mogla ta malmu Živ žav naštimat, pa benko nardit, pa sebi limonado in un sirup, zdaj pa končno kavicaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
20.4.2008 8:18:27   
sayuri
DAnes se zunaj riše prelep dan. Bom šla dopoldne malo na vrt - moram končno še neke rožice posadit - nedelja gor ali dol - se moram po vremenu rihtat. user posted image  PA dopoldne sem še za uporabit, popoldne pa je z mano kriza. user posted image  Včeraj sem spet kavč likala user posted image .
sandra, nisem imela potem včeraj nič časa za komentirat, bom pa zdaj - glede poroda - res si bila bogica.user posted image  Uf...toliko časa se matrat ni mačji kašelj... Ti želim, da bo šlo tokrat kot po tekočem traku. user posted image  In imena ste lepa zbrali user posted image  Nekako pašejo skupaj s Tino user posted image
naty me veseli, da ste boljše in da si se naspala. user posted image  Ti pa resnično ne zavidam tegale prašenja po hiši user posted image  To je nekaj najbolj zoprnega - ko delaš nekaj v stanovanju, kjer živiš user posted image . Se mi zdi, da se tisti prah v vsak kotiček zažre. user posted image  Sicer pa res ne pretitavej in raje bolj počasi - navsezadnje moraš čuvat sebe in svoj trebušček. Tko, kot je sandra rekla user posted image .

A ima katera kakšen nasvet, kako naj jst našemu ta malmu iz nosa spravim tiste suhe grde velike mačke????? Že en teden se jh ne mormo znebit in včasih si kakšno ven sam zbrba. Če pihne, noče iti smrkelj ven, ker je vse s ta trdimi zapacano user posted image  IN sploh ne pusti, da bi mu kaj pucala, pravi da ga boli... user posted image  SPloh nimam več nobene ideje user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
20.4.2008 8:23:34   
sandra123
Jutro Sayuri, kako si pa kaj danes spala??? Jaz sem imela spet budnico, tokrat ob 3-eh zjutraj...sem kot zombi danes, pa še spat nisem mogla dlje kot do 7-ih...Imamo pa danes ribji piknik pri tašči, tako, da bom šla zdajle eno pecivo spečit, pa testeninsko solato pripravit, za vse ostalo bodo pa drugi poskrbeli... Smo šli včeraj malo v šoping, sem se komaj uprla oblekcam za user posted image user posted image , sem se komaj prepričala, da še počakam do čet., če bomo slučajno izvedeli kaj glede spola obeh user posted image user posted image ; no, kupila sem pa brisačke s kapuco za kopanje dojenčkov, da jih malo preperem, da dobijo svojo funkcijo, ko jih bom potrebovala...Kaj mi svetujete??? A naj začnem kar v nevtralni barvi kupovati stvari??? Kolegica mi bo drugi teden prinesla ogromno zalogo oblačil od svojih user posted image user posted image , sta pa fantka, tako, da ne vem, koliko stvari bo uporabnih...Sayuri, a ti si v nevtralnih barvah kupovala oz. a si sploh že kaj nakupovala???

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
20.4.2008 8:28:36   
sandra123
Trde mačkice...jaz Tini še vedno vsak večer čistim nos s palčkami, ker drugače je res kriza...otroci to rešujejo z vrtanjem po nosu, kar pa ni preveč lepo za videti...Jaz palčke z vodo napojim, pa kar gre.... Me veseli, da so ti imena všeč, smo se kar namatrali, da smo jih izbrali...za oba spola po dve imeni ni mačji kašelj...Kaj boš pa ti naredila Sayuri, če so se slučajno zmotili pri spolu??? Če boš imela slučajno user posted image user posted image , bosta verjetno Zara in Laura, kajne?

Jaz imam tudi popoldan težave in moram kavč likat, kot praviš ti Sayuri...ni dvoma, da je tale nos.čisto nekaj drugega kot 1.nos...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 20.4.2008 8:31:12 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
20.4.2008 8:32:44   
sayuri
Sandra, ja v nevtralnih barvah imam vse stvari - rumena, oranžna, zelena, rdeča, bela, rjava. Oz. veliko je modrega (še od Filipa). 
V bistvu mi ne manjka veliko stvari - imam namen kupit za oba kako luštno stvar za iz porodnišnice in še kakšne 4 bodije z dolgimi rokavi. PA malenkosti, kot so kozmetika, pa podobne zadeve. So mi pa tko všeč tiste pisane dekce v H&Mu - v roza in v bež barvi.user posted image In ni dvakrat za reč, da ju bom kupila user posted image . Pa tele brisače za kopanje - točno.... bo treba še kakšno dokupit. user posted image
Mene zalagajo iz vseh strani user posted image . Svakinja mi je prinesla nekaj od nečakije (zdaj je 4 mesece stara)...tako da mislim, da za začetek imamo dovolj. user posted image  Se je pa res težko upret vsem tem lepim stvarem v trgovinah user posted image
PA ti - imaš še kaj od Tine? meni tole od Filipa zdajle res prav pride - resda niso stvari nove, ampak tele male štručke tja do pol leta nič ne zamažejo oblekic in so res vse kot nove. user posted image  PA še tko hitro vse prerastejo. user posted image

Moje spamnje je bilo danes zopet dobro user posted image  Zgleda, da tale polna luna dobro deluje name user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1708
20.4.2008 8:39:56   
sayuri
user posted image user posted image user posted image  sandra, kok je luštno, ko lahko ena drugi tarnava o najinih dvojnih težavah user posted image user posted image user posted image . JAz sem možu že povedala, da ne grem nikoli več čez vse tole user posted image . Res ne. Bojo trije otročke tudi pri nama dovolj. user posted image  In sem vsesela, da je bila prva nosečnost tko lepa, brez komplikacij..., da vsaj vem, kaj pomeni uživati v nosečnosti. user posted image
Joj, sploh si ne predstavljam, da bi bili user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . JA, imena bojo tko, kot si rekla - Zara in Laura. ZA user posted image  user posted image  bo pa težka, ker poleg imena Lovro nikakor ne moreva še za kakšnega skupaj priti user posted image . Al so pa zasedena - recimo - ima sosedov fantek takšno ime ali pa kdo v bližini, s katerim se dobro poznamo....

HVala za nasvet s palčkami - žal pri nas to ne bo šlo. Mali histerijo zganja, če sam vidi palčke.... user posted image  Vrtanje po nosu s prstkom mene tudi moti - če se to stalno dogaja. Ampak zdajle bi pa prav rada, da bi si s prstkom ven zbrbal te velike mačke, ker edino tako bojo res šle ven.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
20.4.2008 8:45:07   
naty13
Sayuri jaz Nejcu noska pucam s fiziološko raztopino, ki jo natankam v taplastično inekcijo. Kupila sem pa kar tisto pollitrsko v flaški, pa se mu nosek lepo spuca. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz imam cunjice od Nejca in bodo do pol leta prav prišle. Niso nove, so pa kot nove, pa umažejo jih tudi ne. Bom pa naknadno kaj kupila, če bo slučajno user posted image . Imam pa skoraj vse v nevtralnih barvah. Potem so pa še kakšne fantovke majčke in hlačke. user posted image

Sandra lepo izkoristi dan in uživaj na pikniku. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa le počakaj do četrtka z nakupovanjem. Saj je samo še 4 dni. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
20.4.2008 9:05:18   
sandra123
Joj, saj imam od Tine ogromno stvari, ampak, ne tako majhnih, kot jih bosta user posted image user posted image potrebovala, tako, da bo treba počasi v akcijo...sva pa že Tini pred rojstvom nabavila bolj nevtralne barve...težko se je pa upreti tistim mali oblekcam za punčke, ki jih imajo v HM...62.št. pa taka kiklca, da dol padeš user posted image ...Sva se z mojim malo dogovarjala, da bi čez vikend skočila do Graza v HM in C&A, imajo noro ponudbo cotk od št.44 dalje - mi je kolegica poročala, ker je bila včeraj tam v šopingu...Ampak, me malo skrbi, kako bi zdržala na poti...Dekice sem pa tudi jaz videla in so fullllll lepe... Moj možek se pa kar smeji mojim izjavam, da bova v čet. zvedela, kaj bo...je prepričan, da bosta user posted image user posted image , pa me jezi user posted image , saj dobro ve, kako bi rada imela enega user posted image za cartanje...Punce niso take crkljivke, kot fanti...vsaj moj nečak je tako cart, da se kar topim, ko sva skupaj...včeraj me je mali tako objel, pa lupčka dal, božal, star je 11.mesecev, jaz sem se pa kar topila in vsi okrog tudi, ko so naju videli user posted image ...No, saj v bistvu je vseeno, kaj bomo dobili, meni je glavno, da sta user posted image user posted image zdrava...
Najini prijatelji so želeli hčerki dati še enega bratca, na koncu so dobili še user posted image user posted image user posted image user posted image , 3 fante in 1 deklico...Si predstavljaš Sayuri??????????? So pa pravi frajerji, zdaj bodo napolnili že 5.let...........in ogromno cotk sem jim podarila, ker so res imeli krizo s šopingom...vse x4......Se včasih vprašam, kako je njihova mamica zdržala v nos., ko je nosila 4...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
20.4.2008 9:16:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

3 fante in 1 deklico...Si predstavljaš Sayuri??????????? So pa pravi frajerji, zdaj bodo napolnili že 5.let...........in ogromno cotk sem jim podarila, ker so res imeli krizo s šopingom...vse x4......Se včasih vprašam, kako je njihova mamica zdržala v nos., ko je nosila 4...

Ojej, ob tem pa tud jst obmolknem user posted image . Tegale si pa res ne predstavljam user posted image .

naty fiziološko tamalmu špricam, sam ne pomaga nič user posted image . Imam pa tisto - Nisita al kaj je že user posted image  No, nekako bomo tole morali rešit, ker revež ne more normalno dihat.user posted image

sandra za tolažbo - naš mali se ni hotel nič crkljat kot dojenček in tja do treh let. user posted image  Šele zdaj se pride k meni stisnit. Prej pa samo na hitro lubčka in nič stiskanja... Tko da sem bila velikokrat prav žalostna zaradi tega. AMpak kaj čem - mu pač ni pasalo. user posted image  
Aja - a boš ti tko micene številke kupovala - 44? JAz se resnično ne upam. user posted image  Glede na to, da mi G napoveduje dva velikana.... user posted image  JAz imam od št 56 naprej. Če bo res treba bolj micene oblekce, bom pa mojga poslala v šoping.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1712
20.4.2008 9:20:09   
sandra123

Ja, ne vem no...meni je tudi rekla G, da imata zelo dolge noge user posted image ...bom malo večje kupila 48-52...Ne bom pa veliko kupovala, ker tako hitro zrastejo...
No, zdaj grem pa pecivo pečt, da bo do 12-ih vse pripravljeno, se popoldan kaj tipkamo...user posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 20.4.2008 9:22:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
20.4.2008 9:33:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

No, zdaj grem pa pecivo pečt, da bo do 12-ih vse pripravljeno, se popoldan kaj tipkamo...user posted image .

No le pejt. PA pazi, da česa ne zažgeš. Uživajte na pikniku. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.4.2008 10:15:32   
ANA_P
petrushka, hvala si me malo pomirila. Upam, da se res nisem okužila s temi vodenimi kozami. Saj za plod zdaj baje več ni nevarno ampak vseeno bi me sekiralo, nikoli ne veš. Jaz jih bi že prenesla, to je najmanj, skrbi me za najinega še nerojenegauser posted image . Upam, da ni nič.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.4.2008 12:13:06   
andrejaboris
A ima katera kakšen nasvet, kako naj jst našemu ta malmu iz nosa spravim tiste suhe grde velike mačke????? Že en teden se jh ne mormo znebit in včasih si kakšno ven sam zbrba. Če pihne, noče iti smrkelj ven, ker je vse s ta trdimi zapacano IN sploh ne pusti, da bi mu kaj pucala, pravi da ga boli... SPloh nimam več nobene ideje

HOj Sayuri! Noter mu fiziološko raztopino od nivee našpricaj da se zmehčajo muce in pol jih bo samo ven pihnil! Pr nas to vedno pomaga!Al pa pol mal navadne vatice zmočiš pa malo povrtaš! Upam da bo vam tut to pomagalo! papa

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 20.4.2008 12:20:42 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.4.2008 12:20:00   
andrejaboris
Hoj babike!

MIdva z Lanom sma pa dans kar potegnila do 10! JOj je pasalo. Včeraj smo se popoldan potepali in sem bla kar zmatrana, me ta hoja in to potepanje čez cel dan kar zmatra!

Zdaj pa se Lan pridno igra, jaz pa malo lenarim, pol pa grema ven, ker je tak lep sonček! Sma cel dan sama doma, ker je najinuser posted image v službi!

Vsem uživajte vikend še kar ga je in fajn piknikujte! Men bi tut en piknik pasal!!user posted image

Kaj še katera bruha in ima slabosti? Jaz še kar. Upam, da ne bom do konca nosečnosti!

NIč lepo bodte in čuvajte ter božajteuser posted image !

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.4.2008 14:28:28   
Julija08
mishel in bambi14 to sem bila jaz. Pošljita mi mail naslov pa vama pošljem pesmice. Ni problema!

Zvečer kaj več napišem! Na koncertu Dragojeviča je bilo pa SUPER!!! Naš mali je, ko je bila kakšna balada bil pri miru, ko je bila pa kakšna hitrejša je pa tako notr delal, zgleda da je plesal!
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

IZVIRNO SPOROČILO: mishel

Še nekaj. Imam prošnjo čeprav ne vem za katero user posted image . Ena je pisala, da si je z neta potegnila tisto glasbo za dojenčke. A je možno, da bi mi to poslala na mail ali pa vsaj link do celih pesmi? Lepoooo prooooosiiiimmmm!!!!!

mishel in bambi14 to sem bila jaz. Pošljita mi mail naslov pa vama pošljem pesmice.user posted image Ni problema!

Zvečer kaj več napišem! Na koncertu Dragojeviča je bilo pa SUPER!!! Naš mali je, ko je bila kakšna balada bil pri miru, ko je bila pa kakšna hitrejša je pa tako notr delal, zgleda da je plesal!user posted image

Joj, K_a_t_j_a a lahko še meni: gvandreja@gmail.com

Hvalauser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.4.2008 20:27:33   
K_a_t_j_a

[/quote]

Joj, K_a_t_j_a a lahko še meni: gvandreja@gmail.com

Hvalauser posted image
[/quote]

Ni problema, ti jih jutr pošljem.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
20.4.2008 20:31:29   
Zoja Miša
Čer punce!

Vidim, da vas je vreme vse reveč očaral, da bi kaj preveč za računalnikom sedela! In tako je tudi prav!
Danes je bil čudovit pomladanski dan!

Še enkrat hvala vsem za skrb in ker se lahko v kritičnih trenutkih obrnem na vas! Zlate ste!

Erin, lep bušek in jupi za kavč! Upam, da je udoben!

Tejkaz, lep buši in imaš isto trenerko kot jaz! Moj je pogledal sliko in rekel, ja kje si pa to slikana, šele potem je ugotovil, da nisem jaz!user posted image  Voziček je super! Takoj po 1. maju ga grem naročiti!Mislim, da kar v teh barvah, ker so super!

Naty, verjamem, da ti je zoperno, ampak ko bo vse mimo, pa bo super lepo in Nejc bo imel svojo sobo...v glavne super!

Moja mala pikica, me pravkar vseselo brca, verjetno bi rada da jo malo pobožam, namesto da tapkam na računalnik!user posted image

Samo to še povem, da sva včeraj kupila hišni kino in je super! Pogledala sva tudi kopalnico, in bova v Baumaxu vzela en regal, da bova lahko namesto starega postavila previjalno! V glanem, počasi se dogaja.
Sebi pa sem privoščila ene balerinke, kratke hlače ter moderček! Ja prav pasalo zapravljati!user posted image

Sedaj vam želim lep večer in lahko noč!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
20.4.2008 20:32:38   
Zoja Miša
Katja še meni, prosim!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1721
20.4.2008 20:42:30   
K_a_t_j_a
Zoja Miša napiši mi mail na ZS. Imam pa kar veliko zanimanje za te pesmice in zdajle ful pošiljam maile.
Erin zelo lep buši!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
20.4.2008 21:46:27   
mishel
Jaz že imam posnete!!!!!!! - PESMICE

Hvala Katja!

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.4.2008 6:41:38   
naty13
jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana za lepši začetek tedna. Pa tudi sonček se kaže. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bo treba kar izkoristit, ker bojo zdej bolj deževni dnevi.

Uffffff danes sem pa tako super spala. user posted image user posted image user posted image  Mali pa tudi še spančka. user posted image user posted image user posted image  Se je včeraj zunaj fajn zmatral. user posted image user posted image user posted image  Smo šli dopoldne v trgovino, da sem lahko pico nardila, potem je Nejc šel spančkat. user posted image  Po kosilu pa za cel popoldan ven. user posted image  Tast in moj user posted image  sta še gugalnico skup sestavla in smo jo takoj sprobali. user posted image  Pa mal smo šli z vozičkom. user posted image  Pa mal se je mulo v peskovniku igral. user posted image user posted image user posted image  Zvečer pa dol padel. user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.4.2008 6:54:58   
lana777
Dobro jutro,

upam, da bo danes tud lep sonček, k je bil včeri!

Sm na hitro vidla ene lepe bušije, čestitke zanjeuser posted image user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Uvajanje goste hrane
dejzi

Koliko časa ste potrebovale pri vaših sončkih, da ste popolnoma zamenjale en mlečni obrok z zelenjavo/sadjem/...?

1t (46%)

2t (15%)

3t (12%)

4t (12%)

več (15%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!