sandra123
|
Joj, saj imam od Tine ogromno stvari, ampak, ne tako majhnih, kot jih bosta potrebovala, tako, da bo treba počasi v akcijo...sva pa že Tini pred rojstvom nabavila bolj nevtralne barve...težko se je pa upreti tistim mali oblekcam za punčke, ki jih imajo v HM...62.št. pa taka kiklca, da dol padeš ...Sva se z mojim malo dogovarjala, da bi čez vikend skočila do Graza v HM in C&A, imajo noro ponudbo cotk od št.44 dalje - mi je kolegica poročala, ker je bila včeraj tam v šopingu...Ampak, me malo skrbi, kako bi zdržala na poti...Dekice sem pa tudi jaz videla in so fullllll lepe... Moj možek se pa kar smeji mojim izjavam, da bova v čet. zvedela, kaj bo...je prepričan, da bosta , pa me jezi , saj dobro ve, kako bi rada imela enega za cartanje...Punce niso take crkljivke, kot fanti...vsaj moj nečak je tako cart, da se kar topim, ko sva skupaj...včeraj me je mali tako objel, pa lupčka dal, božal, star je 11.mesecev, jaz sem se pa kar topila in vsi okrog tudi, ko so naju videli ...No, saj v bistvu je vseeno, kaj bomo dobili, meni je glavno, da sta zdrava... Najini prijatelji so želeli hčerki dati še enega bratca, na koncu so dobili še , 3 fante in 1 deklico...Si predstavljaš Sayuri??????????? So pa pravi frajerji, zdaj bodo napolnili že 5.let...........in ogromno cotk sem jim podarila, ker so res imeli krizo s šopingom...vse x4......Se včasih vprašam, kako je njihova mamica zdržala v nos., ko je nosila 4...