sandra123
|
Jutro, hvala za , je ravnokar na mizi, jaz pa sem malo poležala danes, sta me pustila ponoči spati, ni bilo do 5-ih zjutraj nič pohodov po stanovanju . Pri nas je tudi sonček, ampak ful piha , tako, da bom verjetno dan preživela z likalnikom v roki , ker se mi včeraj ni nič dalo ...Saj tako ali tako počaka, kajne??? No, pa avto sem včeraj dobila in sem šla malo na poskusno vožnjo z mojim dragim in hčerkico. 24.4. imam ponovno MF v bolnišnici, saj sta bila tako živahna, da G ni mogla srčkov pogledati, pa je rekla, da želi še drugo mnenje oz. pregled drugega G. Mene je ful zaskrbelo, pa mi je rekla, da je vse ok, da sta oba ful živahna, da sta normalno razvita, skratka, da je vse ok, ampak, da je pač previdna, ker se pri dvojčkih večkrat pojavijo genetske napake ...Upam, da bo vse ok.... Čipka, saj bova na koncu nasmejani do ušes, ne skrbi, mislim nate, pošiljam ti in ; bolje je, da so previdni, sicer se pa pri otročku srček razvija do samega poroda... Vidim, da nisa samo moja tako skrivnostna glede spola ...nas je kar nekaj v negotovosti
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.4.2008 8:27:09 >