|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
10.4.2008 16:27:30   
Zoja Miša
Oj souser posted image

Jaz sem danes napolnila 20t, torej sem nekako na polovici, a ne?! Prav hecno. Čas beži hitro!

Drugače pa glede srečanja, kam pa jaz spadam!? Delam v Medvodah, doma sem v Trzinu, izhajam pa iz Štajerske!? user posted image Hmmm...jaz bom na vsa srečanja, ki bodo prišla, pa bo!user posted image  A bodo povsod majčke? user posted image

Aradej, čestitke za user posted image .
Ryssa, user posted image  za pregled!

Čipka, glavo pokonci, vse bo o.k. Glej s te strani, da verjetno je preventivno tako bolje, da boš potem sigurna, da je vse super! Kakšnega bolj strokovnega nasveta pa na žalost nimam, ampak držim pa pasti!!!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
10.4.2008 16:33:06   
Zoja Miša
http://www.laredoute.si/

Pa še to, tu imajo tudi nosečniška oblačila, vendar imajo foro, da najprej lahko pogledaš mali katalog, kjer tega ni, ko pa kaj naročiš, dobiš še velikega, ampak imajo res lepe stvari za user posted image  in prav tako za user posted image
Jaz sem si naročila ene majčke, na st. 24 jih najdete, niso nosečniške, ampak imam sedaj eno oblečeno čez eno z dolgimi rokavi in sem vseeno čedna! user posted image
No, pa bom se nehala hvalit!user posted image

Lep popoldan  user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
10.4.2008 16:44:23   
naty13
Čipka user posted image user posted image user posted image  Drži se punca in misli pozitivno. Držim pesti, da ti povejo drug teden lepe novičke. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša mislim, da te bodo na vseh koncih Slovenije vesele. Saj spodile te verjetno ne bodo. user posted image  Je kar fajn, da greš lahko na vse konce. user posted image user posted image user posted image

Punce jaz sploh ne vem več, kam naj z energijo. Kar skoz nekaj pospravljam, prestavljam,....user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa fajn bi bilo mal hrbet poravnat na kavča. user posted image user posted image user posted image  Zdej se bom še likat zbasala, samo bo 100% takrat frizerka prišla.user posted image  Pa ne zame, da ne bo pomote. user posted image user posted image user posted image  Naš mulček se bo strigel in moj user posted image . A nimam "desce" komot, še frizerka pride na dom. user posted image user posted image user posted image  Se bo pa drugič strigel, v prvo sploh ni vedel da ga striže. user posted image user posted image user posted image  Se je z lakom za lase igral. user posted image user posted image user posted image  Nič vseeno bom kar likalnik zalavfala, potem pa kar bo pa bo.user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1078
10.4.2008 16:57:59   
dojenč
ČIPKA- NE PREHITEVAJ DOGOTKOV, LEPO BODI UMIRJENA, IN POČAKAJ NA PREGLED,PO MOJEM ČE BI BILO NEKAJ RES HUDEGA BI TE DAL TAKOJ NA PREISKAVE
IMAM OBČUTEK DA NI NIČ RESNEGA, ME PA  BOMO DRČALE PESTIuser posted image ZA VAJU OD NAS VSEH

RYSSA-hvala za pojasnilo, mislim da se bom tud jaz odločila za ta pregled
zoja miša-user posted image user posted image user posted image  za 20 teden, še enkrat tolko ja pa bo
aradej user posted image user posted image zauser posted image
mislim dauser posted image  vodimo
NATY 13-POL PA ŠE K MEN PRIDI, JAZ IMAM TUD ZA LIKAT, POLNO

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1079
10.4.2008 17:01:43   
dojenč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZA  NAŠO     ČIPKO IN  NJENOuser posted image

p.s.vsaka je od ene, premalo jih ni, ostale pa so za dodatno srečo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
10.4.2008 17:17:08   
andrejaboris
hoj babike!

Čipka držim pesti zate in čeprav vem, da je to težko, ne skrbi dokler ne veš če je res kaj narobe al ne! DRžim pesti!!!!!

Jaz sem tut mela dans pregled in je zaenkrat vse ok le pr urinu sem mela neke bakterije in upam , da ni nič nevarnega za mojegauser posted image . NI G. nič rekel posebnega le da moram res dosti pit- min. 3 litre tekočine na dan!

Pa Erin Napiši +1 kg! Čez 1 teden pa imam morfologijo, naslednji pregled pa 29.5..
user posted image Danes sma z dragim kupla previjalno desko s podlogo, tako za na pralni stroj. Sma se tak odločla, ker nikol ne veš kako vreme bo avgusta. V prejšnji previjalni mizici pa bomo samo kopali naše detece! Pa v Rutarju sma bla in sma malo gledala vozičke in... pa čeprav že vse mama. Če je to tak fajn gledat!!

Čestitke za opravljene izpite! Mene še en čaka junija in se ga nič ne veselimuser posted image Pa saj bo!

Aja pa vsak sam začuti kdaj si želi imet otroka oziroma kdaj mu to tudi socialni status omogoča. Jaz sem tud zagovornica tega najprej štalca pol pa kravca! Midva sma 1. otroka dobila pr 24 letih zdaj sma še 26 samo boma oba konec aprila stara 27 let! Pa nama je obema blo to idealno!

Zdaj pa sem se razpisala! NIč lepo se imejte in se beremo in tipkamo! Pa čuvajteuser posted image  in sebe tut!

joj jaz sem tut za srečanje nekje pod pohorjem!!!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
10.4.2008 18:49:55   
kaja02
pozdravljene souser posted image !

kdaj pa mate čas tulk napisat, ko pridem dam mam vedno vsaj 6 strani za prebrat, user posted image  mi pa s tem popestrite dan.

jupi danes sem nastopila 24 teden, brcike so se spremenile v konkretne brce, kile tudi pridno rastejo, vidim po oblačilih, na vago si sploh ne upam več stopit, sam pri G. kjer je obveznouser posted image

sem pa včeraj kupila vozek ABC design, je star slabi dve leti in super ohranjen, zraven ima še jajčko in še kengurujčka sem dobila za povrh in ne boste verjele vse skupaj za 80 Eur, men se je zdel to ful poceni. Tudi v prvo sem imela rabljen voziček vendar še zdaleč ne tako nobel kot je ta . Ga je Kaja cel popoldne vozila po dvorišču.

drugače pa se komaj premikam, vse me boli, kar naprej jamram, najraje bi šla v bolniško pa si tega ne morem privoščt, kam pa naj dam otroke. pa saj bo še dva tedna pa so počitnice - jupi

zdaj grem pa nekaj pojest sem že pošteno lačna, pa dober tek, če katera ravno sedaj je oz. misli na hrano

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
10.4.2008 18:59:51   
karmar
A bi mi katera znala povedat kako začneš temo na forumu?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
10.4.2008 19:04:26   
bambi14
TEJKAZ-jaz ti tud priporočam, to rastlino, mi na štajerskem rečemo uhelj, je pa res da ga je zelo težko dobit, pri babici mogoče,ajmo deklie kdo ima doma rastlino uhelj
BAMBI-seveda se lahko zmenimo da popust.

uhleka mamo polno doma,......kr pridite ponjuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
10.4.2008 19:12:22   
čipka
ZojaMiša, naty13, andrejaboris, dojenč   - HVALA VSEM ZA OBJEMČKE  user posted image user posted image   Hvala da ste me mal potolažile-upam da je res vse o.k.-se drug teden javim pa povem kako je bilo.

Lep pozdrav vsem- souser posted image ,  pa lepo nosečnost želim še naprej.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
10.4.2008 19:30:37   
Neža7
Lep pozdrav srečne user posted image

Evo, pa bo kmalu petek user posted image

Vidim, da se pogovarjate kam na naš piknik oz. srečanje user posted image  Sem bila presenečana, da imate tudi Velenje kot kraj srečanje (bom lahko kar peš user posted image )
Mene je user posted image  včeraj v user posted image  spravil, ker sem prvič videla kako se miga v trebuhu. Na žalost je bil user posted image  še vedno v službi.
Danes, ko sem želila pokazati kako najini user posted image  miga v trebuhu je najini  user posted image  naju zabavil user posted image  

Danes sem tudi izvedla, da je ponovno ena znanka izgubila njene user posted image user posted image  pri 16t user posted image user posted image user posted image user posted image  KRUTO!
Erin.... Čestitke za user posted image  user posted image  

p.s jaz ne morem verjet koliko nas je na seznamu za Avgust user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
10.4.2008 19:40:15   
naty13
Neža7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za migajoči trebušček. Prav zabavni so teli naši user posted image .

Tudi meni že lep čas miga trebušček, ko moj user posted image  izvaja akrobacije. Danes je bil temu priča tudi moj user posted image . Ni mogel verjet, da je še en razbojnik v trebuščku. Bilo pa je po kosilu. Vedno, ko kaj pojem, mali začne veselo migatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čipka drži se in nam sporoči lepo novičko. user posted image

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
10.4.2008 19:55:21   
Neža7
naty13...... Prekrasni so user posted image user posted image  Saj sem možu danes rekla, da bi bilo skoz noseča user posted image user posted image user posted image  
Moj možek še ni videla, ker je naš mali že sedaj poreden user posted image  (noče mu pokazati, mamici pa vedno)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
10.4.2008 20:25:32   
lana777
Čer,
najprej en veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik user posted image  za Čipko ... sem pa prepričana, da bo vse OK!

Mi smo tud dans z MF in je blo kr fajn .. . čeprav je naše detece zelo nagajivouser posted image
Če ste me brale predvčerajšnjim, si lah mislite, da sva z mojimuser posted image  hotla sam prstke štet,
pa je naša pikica seveda trdno stiskala pestkeuser posted image
Smo pa težki mal več kot 30 dekic, tk da ne vem, kje so vse ostale KILE!!!
Aja, smo še kr pri user posted image , tk sva se zmenila na začetku in vztrajava!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
10.4.2008 20:31:17   
Ryssa
čipka user posted image user posted image
Samo ne se sekirat ker s tem škodiš user posted image
Po mojem ni nič takega, danes nas s temi ultrazvoki tako samo strašijo, kaj pa včasih ko tega ni bilo pa so vseeno bili zdravi.
Ti samo mirno, drugi teden bo pa hitro tu. Pa potem čimprej javi lepe novičke.

Meni že tudi miga trebuh že kar nekaj časa (no ja, v bistvu nekako trza), ponavadi to najboljše vidim ko sedim za računalnikom, ker takrat mali tudi najbolj brca.

lana777 čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
karmar isto čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image
Novo temo  na forumu pa začneš tak, da greš na tisti forum kjer želiš odpreti temo in na vrhu klikneš ikono "nova tema" in je to to.

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 10.4.2008 20:34:09 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
10.4.2008 22:34:50   
Vilika
Čeeerr!!

No, v 24ih urah mi je končno uspelo prebrti blizu 15 novo napisanih strani za nazaj... Pa ne bom zdaj naenkrat vseh tem obdelovala imam zapiske, pa bom vsakič kakšno zadeviso povedala.

Najprej en velik user posted image user posted image za Čipko! Poskušaj čimbolj mirno počakati na naslednji teden. tako kot so že ostale punce povedale verjetno ni kaj hujšega, saj bi te bolj urgentno kam naprej poslali. Držimo pestke za tvojo pikico in upamo na najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty - daj še meni malo energije prosim, meni se dopust končuje pa sem si komajda malo odpočila.. upam da do ponedeljka pridem k sebi in bom v sluzbi zmogla..

Anita, naty - o sladoledu raje ne bi. Sem pojedla 2 planici v 4ih dneh. Prav bašem se. Se bojim da bo v ponedeljek na pregledu tehtnico razneslo. Po moje imam že blizu 7kg plusa user posted image

Arany - dobrodošla!!! user posted image Veliko čveka in lepih trenutkov z nami...
Ja, 18.8. nas je največ v LJ pa sploh. Tudi mene malo skrbi kako bo poskrbljeno za toliko nosečnic hkrati  - pa še čas dopustov je user posted image

Bom zdaj spokala v posteljo, jutri pa poskusim še kaj prekomentirati!!

NOČKO!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
10.4.2008 22:54:48   
ANA_P
Sem tudi jaz zdaj komaj prebrala, kar ste pridno napisale čez cel dan.

Naty - tudi meni še daj nekaj tvoje energije user posted image
Čipka - user posted image verjemi, da bo vse OK in res glej nato kot samo na preventivo.

No, naš mali me tudi že kar konkretno brne na čase. In povsod je. Včasih nekje spodaj zadaj, včasih spredaj, včasih pri popku, pa na levi in na desni. Očitno še ima polno prostora in vadi kickboxuser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
10.4.2008 22:55:32   
ANA_P
Aja, pa lahko noč, drage moje user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.4.2008 6:38:15   
naty13
Jutro.

Spet jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kuham user posted image user posted image user posted image . Zunaj je pa tako grdo vreme. Čisto aprilsko.user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj če bo drugo leto tako, še vozičkat ne bomo mogle. user posted image

Energije imam pa čisto preveč. user posted image  Če bo tako kot v prvi user posted image , bo tako ostalo do konca. Samo mal bi jo mogla v knjige usmert. user posted image user posted image user posted image  To mi pa ne rata. user posted image

Zdej grem pa mulčka oblečt, da bo lahko šel spodobno oblečen v vrtec. user posted image  Revež me že kliče v postelci. Dobro, da je potrpežljiv. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.4.2008 7:09:25   
lana777
Jutro, jutro,

ja pri nas pa še nekaj sončka zjutraj,
ampak do popoldneva bo že verjetno trikrat dež ... April user posted image
Kljub temu želim lep petek. Petek, juhuhuhhu!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.4.2008 7:58:27   
gajka
Dobro jutro!

naty13 - kje si pa grdo vreme staknila?!? Tule v MB je nebo brez oblačka, lepo modro in sonce sije! Boš pa na Štajersko hodila vozičkat! user posted image

čipka - ne obremenjuj se preveč te dni s črnimi mislimi in raje bodi polna optimizma. user posted image  Boš videla, da pomaga! Sem ti pa poslala na ZS nekaj o svoji izkušnji, ko so me poslali na drugo mnenje.

Meni se tudi včasih, če se čisto umirim in se user posted image  odloči za telovadbo, kar trebuh stresa. user posted image  Danes ponoči, ko sem res prav slabo spala, se je naš korenjak očitno odločil in organiziral solo fusbal turnir. user posted image  Pa še moj user posted image  mi je kovter poležal in ga nikakor nisem mogla spulit izpod njega. Pa še pes se je odločil, da bo orng smrčal in spuščal čudne zvoke. So očitno skovali zaroto proti meni! user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.4.2008 8:10:05   
Tamy30
zivjo se ena prihajam na vas seznam avgustovk:) PDP je 13. 8.2008user posted image
komaj cakam mojo pikico, ali pa hm, mogoce pikeca, se ne vemuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.4.2008 8:17:16   
gajka
Tamy30 - dobrodošla med nami in veselo čvekanje! user posted image  

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.4.2008 8:25:30   
sandra123
Jutro, hvala za user posted image user posted image user posted image , je ravnokar na mizi, jaz pa sem malo poležala danes, sta me user posted image user posted image pustila ponoči spati, ni bilo do 5-ih zjutraj nič pohodov po stanovanjuuser posted image . Pri nas je tudi sonček, ampak ful pihauser posted image , tako, da bom verjetno dan preživela z likalnikom v rokiuser posted image , ker se mi včeraj ni nič dalouser posted image ...Saj tako ali tako počaka, kajne??? No, pa avto sem včeraj dobila in sem šla malo na poskusno vožnjo z mojim dragim in hčerkico. 24.4. imam ponovno MF v bolnišnici, saj sta bila user posted image user posted image tako živahna, da G ni mogla srčkov pogledati, pa je rekla, da želi še drugo mnenje oz. pregled drugega G. Mene je ful zaskrbelo, pa mi je rekla, da je vse ok, da sta oba user posted image user posted image ful živahna, da sta normalno razvita, skratka, da je vse ok, ampak, da je pač previdna, ker se pri dvojčkih večkrat pojavijo genetske napakeuser posted image ...Upam, da bo vse ok....
Čipka, saj bova na koncu nasmejani do ušes, ne skrbi, mislim nate, pošiljam ti user posted image in user posted image ; bolje je, da so previdni, sicer se pa pri otročku srček razvija do samega poroda...

Vidim, da nisa samo moja user posted image user posted image tako skrivnostna glede spolauser posted image ...nas je kar nekaj v negotovostiuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 11.4.2008 8:27:09 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.4.2008 8:33:24   
anita goitan
jutro, naty13 hvala za user posted image , še dobro da te imamo ker jaz sem danes vstla brez kave.
V Kamniku je vse mokro, sicer kar toplo vendar bo spet en kisel vikenduser posted image user posted image .
Vstopila sem v 23.teden, in piše da se povprečna user posted image zredi 7kg, ja kul jaz imam še lauftauser posted image , sam glede na to, da bi skoz neki mlela haha ne več dolgo.
No lepo se imejte, danes je PETEEEKKK, jupi, lp

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?